1703
Ha ezt a szöveget olvasod, akkor a böngésződ nem támogatja a frame-eket,
melynek hiányában nem tudod megtekinteni az itt levő tartalmat...
-
#1223 Azért jobb volt, mint joni -
#1222 jesszusom, ez a gabi inkább ordibál, mint énekel -
#1221 olyan buta mint te -
TomDantes #1220 Vette a dzsungel-boltban, ott ahol a többiek a cigit vették -
doomdoom #1219 Mariann kapott 1doboz gyufát is,Pákó-nak nem adtak.Mert ő "lángész". -
#1218 Nekem az volt a furcsa, hogy Gjonnak honnan volt egy fél üveg kólája? -
#1217 mától már haza fele mennek. szal sztem nem megy többet, mert nem fogják a többiek el küldeni pont emiatt. -
#1216 Pákó sztem jófej, csak kicsit dili:). -
#1215 Baszki a nézők nagyon kispécizték Pákót.Baszki nehogymá rá szavazzanak mindig mert akkor a többi 10 lakó éhenhal basszus.
Sötét volt neki a barlangban nem látott semmit.Az agyában van sötétség ott.Falusi Mariann elhozta összes csillagot 1 híján egyet nem talált!
Pákó -
#1214 Azert mokas volt, hogy az elkoszones utani elo kepsoron pako baratunk epp ragyujtott egy cigire... :) -
#1213 Ez a Vadon Jani meg Balázs ezek... Nagyon nagyok:D.
Jani:"most mit arcoskodsz, na ezért behúzok neked egyet!"
Balázs:"most mit akarsz behúzni?! Ne arcoskodj, ezért én is behúzok neked egyet!!"
Hát bazdet ez kurvajó voltxD! -
#1212 én kalap szarra emlékszem :D egy kalap sza -
#1211 Őőőő nekem a Pákóhoz egy magyarról magyarra forditó gép kellene a TV-hez , mert nem értettem hogy mit mondot arra mikor Gabi kiparodizálta. Nagy sztár vagy nagy szart mondot?
Ha Nagy stárt, akkor OK (habár Pákót a legegyszerübb kifigurázni:)). Ha nagy szart, akkor ez a Pákó anyira siiiik hülye hogy még saját magátsem ismeri fel XD. -
#1210 hát igen, ha nem lenne dög unalom lenne ez a rész. -
#1209 pákó kezében jól állt a fakanál :D
janics natasa meg ehh...mintha magamat láttam volna tízévesen... -
cargame #1208 Bassza meg Zimany Linda meg se mukkan....jobb ha otthon maradt volna...megkapja a penzt es bejoooo....de a szoros hernyo idegmerget adott neki XDXD -
cargame #1207 Sztem Gjon rambo a legjobb :DDDD ritka egy arc :D Gabit utalom :) -
#1206 csicska delusza...
amikor zimány lindáskodott, megszólal fater :"ez most magát parozidálja?" -
kovi04 #1205 Balázsék elfelejtették elmondani, hogy holnap már valaki távozni fog. Az élő adás átka... -
Dean Winchester #1204 na ennyi volt a különválás. Látták,hogy ez nem jó és szerintem az Andrea beszéde is közbejátszott a visszahozásnak =D -
#1203 "kuss má' legyen" -
technopeter #1202 Hát igen, a nők közül ő az egyetlen normális. nagyon rosszul válogatták most őket össze. pákóról meg n vágtak mégé be sok mindent:(:( pedig biztos szétgyúrták magukat gjon ramboval :D:D:D -
#1201 Gjon most jól pofára esett. Azthitte majd simán nyer Kristóf ellen, aztán meg csak pislogott. Persze megint megvoltak a válaszok, mert ugye veszteni nem tud. Szánalmas. Ezt most megérdemelte! -
#1200 mondjuk belegondolva tényleg jobb mintha élnének, de a szemet semmiképp nemettem volna meg már. -
Dean Winchester #1199 nők közül a Keleti Andreának drukkolok! remélem a döntőben ott lesz.
rendesnek tűnik most is odamegy elnézést kérni,közben meg részben igaza van!... -
technopeter #1198 Hát igen Kristoftól nem is várhattunk volna el mást:D:D::Dxdxd
A Gabit meg még mindig utálom!!!!!!!!!!! nem bírom nézni bazmeg h sír ááá istenem , állandóan a cigit szívja. rühellem -
dzsagon #1197 Hát hiába, a mélytorok technika verhetetlen. -
Dean Winchester #1196 ez a kristóf már a végén nem volt éhes :D
hiszen az üreset nem ette meg ,de én ha éhes lettem volna gjon helyébe akkor elkértem volna még az üreset! -
sleepyhead #1195 gjon egy pöcs, megérdemelte hogy elkente a száját steiner. -
#1194 Áz.Gyakorolt ő már előtte f@szokkal.:) -
Dean Winchester #1193 én igen,hiszen megvan sütve!
a szemet mondjuk nem enném meg az tuti,egyszer kóstoltam a tyúkszemet ,de kiis köptem :D -
#1192 fúj, ki nem néztem volna ebből a meleg gyerekből h ezt megeszi, mert én biztos nem enném meg :P -
Dean Winchester #1191 -
Dean Winchester #1190 vmi hihetetlen,kristóf beveszi és már lent is van o_O
eszméletlen,szinte szóhoz sem jutok =D
a lényeg,jól járnak mert éhesek nem lesznek az tuti :D -
#1189 hát buzi, mélytorok, stb kápís?:D -
Dean Winchester #1188 kristóf hogy megette egyből az első adagot:D egy falatba:D -
#1187 Az első részben a csajoknak nem volt kedvűk énekelni annyira, Győzike meg men tud énekelni -
#1186 jah ugyértem h a suliban:D -
Dean Winchester #1185 tegnap vagy tegnapelőtt :D -
#1184 Ez a Tóth Gabi folyamatosan énekel...annyira idegesít a hangja hogy az már nemigaz..:D
Attól még hogy abba a megaszarba benne volt már feltétel hogy folyamatosan énekelnie kell???
Előző részben ott volt Falusi,'Győzike' akik énekesek aztán mégse énekeltek minden percbe....
Tóth Gabi -hányinger -szar a hangja -idegesítő ..
Akinek más a véleménye az hazudik