1703
celeb

Ha ezt a szöveget olvasod, akkor a böngésződ nem támogatja a frame-eket,
melynek hiányában nem tudod megtekinteni az itt levő tartalmat...
  • PJack
    :D
    inkáb hajrá Szőke és Andi! [nekik drukkol]
  • KennyGTP
    Engem a legjobban Gjhon íritál, azt hiszi hogy Ő ott a minden6ó, tiszta szánalmas a vén tata, de ha Ő nem lenne ott akor elég lapos lenne a műsor.
    A másik meg Pákó.
  • Dean Winchester
    skacok az ehhez hasonló primitív hsz-re nem kell reagálni és kész :)
    tudja mindenki,hogy pakoval nincs semmi baj! én pl.bírom,egyedit alkotott a zenei műfajban elkell ismerni!
    senkinem jutott eszébe neki igen,ez van!
    hajrá pako! =D
  • PJack
    ja igen.. valóban, kösz hogy helyesbítettél, haver.
  • mama 2
    És azt tegyük hozzá, hogy ez az üzenet nem Cargane-nak ment, hanem KocsisGabornak...
  • PJack
    mi bajod van vele?
    ő is ugyanúgy meber mint te, csak nem ilyen hülye eruópai, mint mi, hanem afrikai. az egy teljesen más kultúra, mint a miénk. azért mert nem egy lángész és nemtud rendesen beszélni még nemkell így utálni. nincsen azzal az emberrel semmi baj. csak a többi celebnek van baja vele. na.

u.i: remélem énis hogy gabi és linda minél hamarabb távoznak mert ők rohadtul nemkellenek ide már.
  • mama 2
    Hűzzál már el innen! Miért szökött majom? Ugyan olyan ember mint te bazdneg, attól hogy Afrikai. A sok MO.-n élő kínaival, meg cigánnyal nem törődnek ennyit mint szegény Pákóval vazze...
    (Bocsnánat, de felidegeltek.)
  • cargame
    2 musorvezeto eszmeletlen XDXD
  • kocsisgabor9999
    Kit érdekel az a szökött majom?
  • donyyy20
    Meg is fogják szerintem sokan ruházni ezt az Oszkárt a műsor után....
  • bordy
    issza a pezsgőt ez meg... egy elment egy elment :D
  • mama 2
    Elvileg a hiteles igazi Fekete Pákó
  • Shep
    Ja azt hittem volt valami konkrét tetüség a részéről. Amúgy nagyarc gyerek, mondjuk nem tudom mire, mert eddig még a nevét sem hallottam :)
  • berlinboy6329
    Mondjuk engem már az elejétől kezdeve undorral fogott el az a képződmény.A beszédstilusa a viselkedése,lenéz mindenkit...
  • tigeroo
    végülis semmit csak pákót mindig basztatta ,meg ha szólt pákó valamit (építő jellegűt) akkor is leugatta.
  • Shep
    Mit szólt be, mert azt nem hallottam?
  • berlinboy6329
    Pföjj az Oszkár mekkora wegy utolsó f@sszopó geci.Azt hisszi ő a király,mindenkinek beszól,neki áll feljebb lenézi a másikat.Undorító moslék az az ember.meg kééne kicsit dolgozni az arcát akkor hátha meghúzná magát.Az ilyet ki kell írtani...Senkinek nem hiányozna.
  • tigeroo
    dzsoni és pákó kommünt alapít?:D

tiszta legyek ura kajakra XD
  • donyyy20
    picsába
  • gibson9
    fel sem fog tűnni, hogy Enikő már nincs a műsorban..
  • mama 2
    Enikő megy! Hát én Gabit ejtettem volna ki, de mindegy:|!
  • Firerock
    na egy jelentéktelen emberrel kevesebb
  • bordy
    francba.
  • Firerock
    RAmbónak mi van a vállán? NikotintapasZ?
  • AlekSeJ
    pákó sem rossz..taliztam már vele..is ittunk is..oké hogy megmondja a véleményét, de legalább kimondja amit gondol..mig a többi a másik háta mögött pofázik..oké hogy olykor jól látja a dolgokat..és pofára ejtette gjon-t akit szintán nem szivlelek, csak maga az idegesít hogy ő maga is egy senki aki a rektális élvezetekre esküszik (ami szintén undorító számomra) emellett a gabiék oldalán tollaskodik..
  • gibson9
    jó gyerek, csak a legtöbb ember nem tudja maga körül elviselni. Gabit és Lindát én is nagyon rühellem már, de Kristóf az jól arcra ejtette legalább Gjon-t, akit szintén nem szívlelek, sőt...
  • AlekSeJ
    Kristóf? mit tett le? hogy semmit az tuti..max neki tettek be..és ezt már bizonyította az extrém nyelési technikájával..jah..és lindát nem egy pár grammos nemtommivel kellett volna lábon találni, hanem egy vasbatonszerkezettel fejen..minimum...ez a kristóf-gabi-linda hármas..hát a gyomrom kavarog tőlük..éneklés? esküszöm pákó didis nótája is suttba vágná simán..amugy a pákó jó gyerek..
  • donyyy20
    lakatos
  • bordy
    XXXDDDD ez nagyon kemény volt.

azt mondja, hú ez de bizarr volt :D
  • gibson9
    whháááááá.. Balázsék de ki voltak már megint
  • Davidus
    bkv ellenőr vagy?
  • donyyy20
    Szánalom ez a 2. adás! Remélem Rambonak elpattan a húr és jól pofán vág pár embert! Utálom őt is de legalább azok ellen van akiket még jobban gyűlölök!
  • FZoleee
    egyetértek
    innentől kezdve bemagyarázhatják, hogy nem plázacica, de nem fogom elhinni, az és kész...
  • donyyy20
    váááááá hát ez a _LINDAAAA bazzz a jó édes kurva anyját neki is!
  • cargame
    Jah kifelejtettem Kristofot mer o is maradandot alkotott idaig gondlom...sokat letett az asztalra h celeb legyen....
  • kovi04
    Szerintetek ma ki megy haza ? Szerintem a Zimány Linda.
  • AlekSeJ
    tóth gabit taknyosra szopatnám valami hajléktalannal..deutálom gecc
  • donyyy20
    Undorítóm, ocsmány, nagyképű hisztis FÉREG! [bocsmindenkitőldemuszájvolt]
  • cargame
    Bassza meg Gabinak hova van akkora arca??? Ki a fa@om, meg ez a Zimany Linda is ki a fa@om??? Britney imitator???? Sokra vitte idaig...huh meg Gabi is odaba@sz a megasztaros mittom hanaydik helyevel??? Hova akkora neagy arc, meg asztan kinter oszkarnak is nagy multja van gondolom....
  • donyyy20
    Én lennék ott az első aki rezzenéstelen arcal elvágná a Tóth Gabi torkát!!!!!! Annyira irritáló az a nő, nem bírom nézni! Remélem eltakarodik hamarosan mert csak felbassza az agyam ha megszólal........