Celeb vagyok, ments ki innen!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
személyes véleményem hogy jó tudd énekelni, de pocskék hangja van. falat kaparok ha meghallom.
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Amúgy Gabinak már megint mi baja volt? Nagyon el votl kenyõdve. Tán nem csak pákó miatt?
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
1: Szavazás hírdetése.
2: Bátorságpróba.
3: Pakó és az Õ gyökereskedése.
http://avp2010.b13.hu/
Mekorra volt a végén a Vadon beszólása 😄DDD
Azt mondja: "Búcsúzz el a barátaidtól, nem fog sokáig tartani." <#idiota>#idiota>
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
am skacok jól emlékszek ugye,hogy az elsõ szériában nem volt ennyi esõ mint most😄
sõõõt talán 1 vagy max 2szer volt nagy esõ nem?
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
aki fent alszik a hadosztályon annak a helyére befekszik pákó és kész 😊
<#nevetes1>#nevetes1>
remélem most már lesz min hülyére röhögnöm magam, mert eddig elég lapos volt ez a 2. rész. nagyon remélem feldobja a mûsort ebbõl a szempontból ez a kis változás.
kristófnak meg egyértelmûen nem tetszett hogy érkezett pákó 😄
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
mama2 topicban (ha van ilyen) meglehet beszélni ezeket)
am ha ilyeneknek adják oda aki csak úgy leszarja az ajándékot akkor az gáz 😞 van aki szívbõl tud örülni egy egy ajándéktárgynak,ezek szerint aki kapta (mama2) nincs is megszorulva--vagyis kamu az egész ilyen alapitvány sajna 😞 miért nem lehet joban odaügyelni rá ,hogy ki kapja meg 😞 na mind1...majd a másiktopicba 😄
on
ma kívánci vagyok pákóbácsi mit süt ki xXD
de ettõl függetlenül nagyon kamázom bandibát😊
nagyon bölcs szerintem, de kicsit elvont😄
pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac
Létezik egy Csodalámpa nevû alapítvány, akik így fogalmazzák meg a küldetésüket :
“A CSODALÁMPA közhasznú alapítvány célja olyan, életet veszélyeztetõ betegségben szenvedõ 3 és 18 év közötti gyerekek egy-egy saját kívánságának teljesítése, ahol a család anyagi helyzete a kívánság teljesítését nem teszi lehetõvé. ”
Ez mind szép és jó. Egy ilyen szervezetnek szívesen adnám adóm 1%-át, és gondolom sokan mások is.
Sajnos a valóságban az egész nem ilyen szép.
Az egyik szerencsés gyerek nem más volt mint Zoltán, ismertebb nevén Mama2!
Mint tudjuk Mama2-nek szívbetegsége van, ami szomorú. De szomorúbb dolog, hogy Zolika meg nagy ívben szart az ajándékra, mert nem sokkal késõbb el is cserélte a laptopot. Ami másnak nagy örömet okozott volna, õ azt simán továbbpasszolta mert nem ment rajta a Call of duty 2.
Illik tudni azt is, hogy Mama2 rendelkezik egy Xbox 360-nal és persze PC-vel is.
Bár a honlapon ez olvasható:
“A CSODALÁMPA jogosult a kívánságtevõ családja anyagi körülményeit megvizsgálni, arról adatokat kérni, akár a helyszínen is tájékozódni.”
ebben az esetben mégsem figyeltek oda eléggé.
pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac
Next PC upgrade: 2022
a Benkõ fenyegetés óta nem röhögtem ennyit mint tegnap szegény Pákon!!!😄
Welcome to a World without rules!!!!
Ma viszont lesz kincsvadászat 😄
Pákót nem vállalnám be. Biztos ,,kocsog" vagyok
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
kiszavazas: legkevesebb szavazatot kapo esik ki.
nem úgy van,hogy aki a legkevesebb szavazatot kapja az megy a bátorságpróbára?
mondták is anno: ha azt szerertné,hogy favoritja ne menjen akkor szavazzon rá mert a legkevesebb szavazatot gyûjtõ megy a bp-ra !