Celeb vagyok, ments ki innen!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gibson9
Pákó mintha kicsit nyalna Gjonnak nem? 😄

bordy
na de hát õ nagyon vagány is bevallás szerint.
személyes véleményem hogy jó tudd énekelni, de pocskék hangja van. falat kaparok ha meghallom.

D utálom az ien embereket, õ a kemény rocker, tetovált, piercingelt valaki, és hirdeti is magát, és elmegy egy dzsungelbe, és a legelsõ "próbatételen" mikor csúszniuk kellett azon a kötélen, full biztonságba, síró rohamot kap h jöjjön érte a csávó. hagyjuk már..... n00b

Gabi minden miatt el van kenõdve...

Intoleráns buzi. Ez valami új trend?
caseih9400
Pákó hun van?

khm...khm...

John Cena
én azt bírtam amikor mont aszõke valamit nem leehtne hazavinn ivalami pockot vagy varánuszt mert nagyon éhesek vagyunk😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Balazs sztem azert maradt ott mert feltek h ha megszakad az elo kozvetites mikor a taborba mennek akkor legyen vki aki a fohadiszalason van!! vagy vmi ilyesmi miatt.

mama 2
Balázs hogy-hogy nem volt ott akkor amikor kihírdették hogy ki megy próbára?
Amúgy Gabinak már megint mi baja volt? Nagyon el votl kenyõdve. Tán nem csak pákó miatt?

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

KennyGTP
Na most már a mûsor 3 részrõl fog szólni:
1: Szavazás hírdetése.
2: Bátorságpróba.
3: Pakó és az Õ gyökereskedése.

http://avp2010.b13.hu/

hja egy buzi néz le egy niggert, hónap vicce!😄
FZoleee
Meg modell.

Mekorra volt a végén a Vadon beszólása 😄DDD
Azt mondja: "Búcsúzz el a barátaidtól, nem fog sokáig tartani." <#idiota>
Oszkár egy nagyképû ****! Azt mondja nem szól Pákóhoz, hát most komolyan kit érdekel? Nagy veszteség 😄

DIDZSEJke
Kócos geci! 😄😄😄

Lv7x Abyss Walker

cool-on mûsorvezetõ,legalábbis ennyit tudok róla.
Versace21
Hát igen,végülis.Én is kinem állhatom azt a Oszkárt.Egyébként ki az?Miért celeb õ?Nem sokat halottam róla.András a legjobb<#worship>

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

õ nem fajgyülõlõ hanem alapból pákót nem birja,van ilyen 😄 pont az,mint énse csipem alapból az oszkárt 😄
am skacok jól emlékszek ugye,hogy az elsõ szériában nem volt ennyi esõ mint most😄
sõõõt talán 1 vagy max 2szer volt nagy esõ nem?
Versace21
Ez a F*szfej mit nézi le a Pákót??Belevernék olyat a fejébe ennek a kócos g*cinek!!<#kocsog>Utálom a fajgyûlõlõket

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

kemény volt ahogy a varánusz Szõke száját "ízlelgette" 😄
krsitóf ad egy esély pákónak ,nevetséges .ugyanolyan ember mint a többiek,sõõõt még különb!
d a nyomorék síros szarok n i örülnek. nézzétek meg gjonit, szókét mit mondott: örülök h jött , vidám , pozitív . n tom most mit kell ekkora ügyet csinálni

amúgy az alváson nemtudom mit vacilálnak 😄
aki fent alszik a hadosztályon annak a helyére befekszik pákó és kész 😊
bordy
inkább tetõt kéne csinálni a híd helyett. lehet hasznosabb lenne. 😄

" mostmár nem lesz egy nyugodt percünk sem "

<#nevetes1>
bordy
hát én annyira kivi vagyok hogy hogyan oldják meg az alvást. mindenkinek van egy ágya amibõl egy francia és a fenti lak, ez mind 10 emberre. de most 11-en vannak 😄
remélem most már lesz min hülyére röhögnöm magam, mert eddig elég lapos volt ez a 2. rész. nagyon remélem feldobja a mûsort ebbõl a szempontból ez a kis változás.
kristófnak meg egyértelmûen nem tetszett hogy érkezett pákó 😄

meg legalább csinálja õ is a hülyeséget. mondjuk a balázs meg a vadon, az kajak kész.... én szarrá röhögöm magam mindig😄😄😄 most meg pákó áááá😄

SHADOWEYES7
szerintem Pákó most igazán kiélvezi magát ott 😄

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

off...
mama2 topicban (ha van ilyen) meglehet beszélni ezeket)
am ha ilyeneknek adják oda aki csak úgy leszarja az ajándékot akkor az gáz 😞 van aki szívbõl tud örülni egy egy ajándéktárgynak,ezek szerint aki kapta (mama2) nincs is megszorulva--vagyis kamu az egész ilyen alapitvány sajna 😞 miért nem lehet joban odaügyelni rá ,hogy ki kapja meg 😞 na mind1...majd a másiktopicba 😄
on
ma kívánci vagyok pákóbácsi mit süt ki xXD
tigeroo
nah, temeg inkább halgass...
Mindenki tudja, h egy faszkalap vagy

mama 2
Ezt már letisztáztuk, lerágott csont...

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

tigeroo
szõkében kicsit csalódtam, bohóckodhatna többet is. mintha ottse lenne kb.

de ettõl függetlenül nagyon kamázom bandibát😊
nagyon bölcs szerintem, de kicsit elvont😄
Pókmalac
hát jah...persze azé sajnálom a gyereket..de kcsiit elgondolkozhatna...nah mind1 TÉRJÜNK vissza a celeb vagyok oltogatására XDD

pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac

tigeroo
több mint egy hónapos "hír"...

meg amúgyis kit érdekel?😄
Pókmalac
mama2 ha érdekel elég szépen oltogatnak a http://www.napiszar.com/?cat=3--oldalon

Létezik egy Csodalámpa nevû alapítvány, akik így fogalmazzák meg a küldetésüket :

“A CSODALÁMPA közhasznú alapítvány célja olyan, életet veszélyeztetõ betegségben szenvedõ 3 és 18 év közötti gyerekek egy-egy saját kívánságának teljesítése, ahol a család anyagi helyzete a kívánság teljesítését nem teszi lehetõvé. ”

Ez mind szép és jó. Egy ilyen szervezetnek szívesen adnám adóm 1%-át, és gondolom sokan mások is.

Sajnos a valóságban az egész nem ilyen szép.
Az egyik szerencsés gyerek nem más volt mint Zoltán, ismertebb nevén Mama2!
Mint tudjuk Mama2-nek szívbetegsége van, ami szomorú. De szomorúbb dolog, hogy Zolika meg nagy ívben szart az ajándékra, mert nem sokkal késõbb el is cserélte a laptopot. Ami másnak nagy örömet okozott volna, õ azt simán továbbpasszolta mert nem ment rajta a Call of duty 2.

Illik tudni azt is, hogy Mama2 rendelkezik egy Xbox 360-nal és persze PC-vel is.
Bár a honlapon ez olvasható:

“A CSODALÁMPA jogosult a kívánságtevõ családja anyagi körülményeit megvizsgálni, arról adatokat kérni, akár a helyszínen is tájékozódni.”

ebben az esetben mégsem figyeltek oda eléggé.

pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac

tigeroo
bob marley - roots rock reggae
grebber
Hogy lazázott Pákó kigyó,meg oroszlán meg patkány a barátai.Azt mint gyõzike megse merte fogni a kigyót!

Next PC upgrade: 2022

XxTyl3rxX
kész ez a Páko...szétszorítja a patkányt, az meg megharapja xDDD
a Benkõ fenyegetés óta nem röhögtem ennyit mint tegnap szegény Pákon!!!😄

Welcome to a World without rules!!!!

pako miatt!
Ma viszont lesz kincsvadászat 😄
Nem volt kincsvadászat.
Bátorság próba: legyél Pákóval egy légtérben. Hát inkább kígyók, békák és pókok.

Pákót nem vállalnám be. Biztos ,,kocsog" vagyok

Csak én nem láttam, vagy tényleg nem volt az elmúlt két adásban kincsvadászat ?

SHADOWEYES7
fogalmam sincs xD

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Shep
Hát ez egész mûsorban a próbák, meg ez a két idióta ér valamit (Balázs meg Jani) amúgy egy nagy nulla az egész.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Mayu Misery
te,ez nem bob murly vagy ki?XD

Mayu Misery...Nem érdekelsz..

SHADOWEYES7
3:30 tól jön az a szám aminek a címét megfejthetné valaki

Azért kellett ide Pákó sztem, mert nem erre számítottak a készítõk. Szõke se csinál semmit, eddig a csillagégetésével tünt ki a napokban, Oszkár se akkora fasz, fekszik állandóan. Aki csinál is vmi , ami vicces az Gjon Rambo. Meg a mûsorvezeteõk. Most bevitték oda Pákót, aki köztudott olyan hülye mint a segg, megváltozik benn minden, ennyi.

<#eljen>

batorsagproba : legtobb szavazatot kapo megy

kiszavazas: legkevesebb szavazatot kapo esik ki.

?
nem úgy van,hogy aki a legkevesebb szavazatot kapja az megy a bátorságpróbára?
mondták is anno: ha azt szerertné,hogy favoritja ne menjen akkor szavazzon rá mert a legkevesebb szavazatot gyûjtõ megy a bp-ra !