1703
celeb

Ha ezt a szöveget olvasod, akkor a böngésződ nem támogatja a frame-eket,
melynek hiányában nem tudod megtekinteni az itt levő tartalmat...
  • cargame
  • tigeroo
    Hháhó!

XD az a hangsúly gecc :D ezt volt a fav beszólás ma XD
  • SHADOWEYES7
    ja télleg :D
  • Dean Winchester
    pákó ezt mondta a sötétben mikor kikelett jönnie és nem találta a kiutat :D
    háhóhóhá --majd kijött a barlangból :)
  • Shep
    Hát roppant kegyetlen, mikor 2-3 embert kivéve a többi csak ül és néz maga elé bambán. Persze lehet az üdvözülést várják :) Igazán megdolgozhatnának a pénzükért rendesen, de legalább ne nyivákoljanak.
  • caseih9400
    pákó mondta :D
  • SHADOWEYES7
    reggel HÁHÓ-zol itt
  • caseih9400
    hát

nemmer?
  • SHADOWEYES7
    mivan beteg vagy?
  • caseih9400
    HÁHÓ-HÓHÁ!!!
  • gibson9
    őt én sem nagyon szívlelem..
  • ShaiHulud
    en meg attol a csira gjon-tol borulok ki, tenyerbe maszo ember.
  • bordy
    ja, ez kegyetlen, és csak egy helyen beszélhetnek egymással is. hatalmas szopatás.
  • gibson9
    2 és fél milla :D
  • PunkZoli
    mennyi pénzért?:D
  • AlekSeJ
    azért azt sosem gondoltam volna hogy ennyire nyafkák az ebben a szériában felbukkanó csajok..Tóth Gabitól eddig is a hányinger fogott el, de azért azt nem hittem, vagy nem gondoltam hogy ennyire egy hisztérikus, szerepelni vágyó emos luvnya..Pánikroham..megafaszom..az a baj az ilyen hirtelen berobbanó "celebbel", hogy elfelejti honnan is jött, hogy pár éve azt sem tudtuk ki ő, most meg essünk tőle hanyatt..Ennyi pénzért nem két hétig hanem legalább két hónapig tartanám kint őket..Úgy csinálnak mintha évekre szakadtak volna el a családtól, barátoktól..persze tisztelet a kivételnek..egyértelműen ez a fiúfejű tóthgabi a leggyengébb láncszem, és remélem gyulladásig sírja még a könnycsatornáit..
  • ShaiHulud
    "am" nem mondta mar valaki, hogy jo lenne leszokni errol?:D
  • gibson9
    én még többet is :D indítsunk petíciót, hogy induljon Civil vagyok ments ki innen című műsort :D
  • Dean Winchester
    ehhh kemény ez új szabály :DDDDD nem beszélhetnek egymással ááá mekkora:D
    am a feladat nem nehéz sültet esznek szal nincs gond...

"egy lányt viszel ellenfélnek ?"
    =D
  • Tamas54
    Azért a Szőkének nagyobb az inteligencia hányadosa, mint
    Balázsé, mint a mai műsor " beszólása " alapján kiderült.
    Drukkolok a CELEB főszereplőinek, a két műsor vezetőnek.
  • Dean Winchester
    am azt a részt mikor a bátorságpróbás személynek választania kell segéded én úgy oldanám meg: a második helyen végző menjen a győztessel és kész.
  • Dean Winchester
    am 2.5 millat kaptak? én őszintén mondom 1 hónapot is kibírnék fele annyi pénzért :D
  • Dean Winchester
    ááh ez a mostani rész nem tetszik nekem.nem bírom az ilyen érzelgős sírós részeket :S
    mit kell ennyire pityeregni ezeken? eljöttek kész,mit hiányzik ennyire ez meg az meg amaz!omg
    de am meglepő ez az eső az első szériában valóban 1-2 zuhé volt most meg szinte mindennap esik :D meglepő
  • Tamas54
    Szerintem Balázs és a műsorvezető kollegája elég gyakran megütik
    a "keret legények" szintjét,viselkedésben,megaláztatásban,szövegben.
    Igy tovább fiuk.
  • gibson9
    egyébként tegnap tényleg azt a bátorságpróbát mutatták.. nemtom, hogy lett belőle ez. Valamit nagyon elbasztak.
  • gibson9
    amiket mondott arra gondoltam :D azért van szerintem enne valami, hogy mivel a többiek inkább tartózkodnak tőle így mégjobban próbál kijönni Gjonnal.
  • mama 2
    HÓHÁHÓ!xDDDDDD
    Úgy félt, mint aki tudja hogy meg fog halni:D!
  • PJack
    "mitől félsz, a folpacktól?" D:AS_:D:DSA_D::AD_DDDDD:DD:XY:XDd
  • Dean Winchester
    tegnap nem olyan bátorságpróbát mutattak mint amilyen győzinek volt?
  • Dean Winchester
    miért? mert odamegy és vele edz? sztem ez nem nyalás.
    am a kövi bátorságpróba nem is annyira rossz!
    az omletba van belesütve az állatok,azaz nem is élnek szal simán meglehetne enni-pláne ha vki éhes akkor bezony könnyű feladat:D
  • gibson9
    Pákó mintha kicsit nyalna Gjonnak nem? :D
  • bordy
    na de hát ő nagyon vagány is bevallás szerint.
    személyes véleményem hogy jó tudd énekelni, de pocskék hangja van. falat kaparok ha meghallom.
  • technopeter
    D utálom az ien embereket, ő a kemény rocker, tetovált, piercingelt valaki, és hirdeti is magát, és elmegy egy dzsungelbe, és a legelső "próbatételen" mikor csúszniuk kellett azon a kötélen, full biztonságba, síró rohamot kap h jöjjön érte a csávó. hagyjuk már..... n00b
  • TomDantes
    Gabi minden miatt el van kenődve...
  • dzsagon
    Intoleráns buzi. Ez valami új trend?
  • caseih9400
    Pákó hun van?
  • John Cena
    én azt bírtam amikor mont aszőke valamit nem leehtne hazavinn ivalami pockot vagy varánuszt mert nagyon éhesek vagyunk:D
  • cargame
    Balazs sztem azert maradt ott mert feltek h ha megszakad az elo kozvetites mikor a taborba mennek akkor legyen vki aki a fohadiszalason van!! vagy vmi ilyesmi miatt.
  • mama 2
    Balázs hogy-hogy nem volt ott akkor amikor kihírdették hogy ki megy próbára?
    Amúgy Gabinak már megint mi baja volt? Nagyon el votl kenyődve. Tán nem csak pákó miatt?
  • KennyGTP
    Na most már a műsor 3 részről fog szólni:
    1: Szavazás hírdetése.
    2: Bátorságpróba.
    3: Pakó és az Ő gyökereskedése.