272
Izomautók
-
#25 Lehet, hogy német autó fan :PP -
#24 Felesleges megmagyarázni neki, látszik hogy egy vérbeli japó fan. Egyébként teljesen igaz amit leírtál. -
#23 De mindenkinek más jön be...én például a vezetési élményt előbbre tartom, mint a V8-at...te meg úgyis kinövöd ezt a mániádat :DD -
#22 Saleen Mustang :)
Corvette
ezek mind izomautók :) -
#21 ezt azért megcáfolnám :)
1970 Challenger
Mustang Mach 1
ezek amerikaiak és izomverdák :) -
treehill #20 A jenki erőgépeknek semmi köze az izomautókhoz. -
#19 Barátom, azthiszem te még nem ültél ilyenbe, vezettél ilyet stbstb.
MIkor elforgÍtod a kulcsot, ésszépen lassan beröffen a vényóc, és érzed, hogy a már 30-40 éves motor 3-400 lóereje hogy remegteti a kasztnit akkor majd megérted :) -
W B #18 Fail:
-
#17 Van -
#16 Megvan annak is a fílingje :) (bár én japót hajtok:) -
#15 Inkább lehet mondani a hosszú útak helyett, hogy ezek a járgányok hosszú távra (időröl beszélek) terveztettek. -
#14 amerikában egy átlagembernek kétlem, hogy számít, mennyit fogyaszt az autó. -
tom235 #13 Ok. de akkor miért kell úgy beállítani, mintha sporkocsik volnának? nagy nyomaték inkább teherautóba való, nem személygépkocsiba. -
tom235 #12 Hát ha hosszú utakra terveznek, akkor pláne gáz a nagy fogyasztás, hiszen 100 kilóméterenként kell tankoljon bele, és azért amerika nagy részén nincs minden sarkon benzinkút. evvel amúgy nem is lenne baj, de legalább jól menne, de pont ezaz, hogy nem. -
#11 Attol, hogy nem mentek ezek a járgányok 200-nál többel még lehettek erősek ezek a motorok mint ahogy voltak is. Alacsony fordulatszámon pörögtek, nagy volt a nyomaték a nagy köbcenti miatt igy jóval strapabíróbbak, rezisztensebbek, kopásállóbbak voltak mint a magas fordúlatszámon pörgő kis köbcentis motorok, ezért is müxik jópár mai napig is.
Akkoriban (és bizonyos szempontbol mai napig azok) remekművek voltak, néhány modell mai napig presztizs autónak számít és fog is még jó ideig. -
#10 "Bazi nagy motor, óriás fogyasztás" mondod TE..
amerikába a hosszú utakra terveztek anno ha jóltudom...
az ottani gazdasági és pénzügyi (fizetési)helyzetet figyelembe véve egyértelmü h olyan nekik az autó(Ford Mustang) mint nekünk a Suzuki, vagy az Opel...(népautóra értve)
-
#9 hát ha ügyetlen kezekbe kerül tuti...
-
tom235 #8 miért ne lehetne? minden kocsit meg lehet hajtani. -
#7 Mondjuk nem is nagyon lehet megölni őket :) -
#6 Amerika=megalománia... -
tom235 #5 Sosem értettem miért olyan jók ezek a nagy dögök? Bazi nagy motor, óriás fogyasztás, motor méretéhez képest semmi lóerő+ a legtöbb nem megy 200-nál többet. szerintem egy kész mérnöki csőd mindegyik. -
#4 Biztos van már ilyen topic. -
treehill #3 1965 Ford Mustang
-
treehill #2 1966 Ford Mustang Fastback
-
treehill #1