272
Izomautók
-
#65 71 es challenger en a rally felnik: O Nággyon szép wÍl: O -
#64 Nem ezek ennyit esznek :) -
tom235 #63 "Mert alapból érvényesül a nagyobb-jobb az autópályán" hát ha erről van szó, akkor már inkább egy m5-ös vagy 6 os bmw, nem? és az legalább megy ahogy kell. -
#62 Akkor valamit szarul csinálsz...
Ismerős TB je megy el 16 tal mikor meghajtja. -
#61 Ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj, igen, mentem annyival smartal, és nem volt félelmem, mert tudom, hogy az az egyik legbiztonságosabb otó...
De a régi 1,3 mas szutyok az egy halálgép-.-"
Ha akarnám eltudnám hajlÍteni az ajtó felsőÍvét ...
-
#60 Hógyne:D 15 literrel a faszom:DDD Nekem 10-12 a fogyasztásom városban, pedig nem gyilkolom szét az autót...és ez csak 1.6-os... -
#59 Fú az a kamion felni rajta nagyon tré:DDD Amúgy szép... -
#58 Nemesznek ezek annyit, mint amennyit mondják.
Az összes autót úgy tesztelik, hogy szénéhajtják, és úgy mondják meg a fogyasztást, szal ha nem mindÍg piros sávba vezeted elmegy az 15 literrel is. -
#57 Baromság, mentem már 170-et Smarttal, és valahogy nem féltem benne :)) -
#56 Zil,kama3,ifa és társai? XD -
#55 hát szivesen beruháznék 1-re, ha nem lennének ekkorák a mostani benzinárak :S -
#54 Hát, nemcsinálják azt veled mint egy suzukissal..
Mert alapból érvényesül a nagyobb-jobb az autópályán, és nemröhögnek ki mikor 180 al akasztassz egy szutyokkal horvátba.(Nekünk sikerült 185 öt menni, de az már a szétesés határa volt: DD+halálfélelem-.-") -
#53 áááááááááááááááááá!!!!
Ne is monnd!!!
Ez a kocsi nyáron 18k ért volt eladó e bay-en!!!!(behozatallal együtt 3500 000 ft...)Hülyének is megéri.
Kiváló állapotban!! -
tom235 #52 én nem voksolok márkák mellett,egyszerűen csak nem értem hogy a "fílingen" kívül milyen jó tulajdonsága van egy ilyen nagy dögnek? -
#51 Jah!!!! És azt se felejtsed el légyszÍves, hogy az 572 es HEMI hez lehet kapni injektort, amivel max 20 környékén van még annak a big blocknak a fogyasztása is, és iszonyat hangja,ereje,fÍlingje van. -
#50 1969 Camaro Z28 best car!
egyik kedvenc kocsim :)
bár a Corvette-eket is nagyon imádom
-
#49 te milyen autókat szeretsz? :) csak mert lelettek hordva az izomautók, de azt nem tudtuk meg hogy te mi mellett voksolsz. -
#48 Hmm..
Azért abba is gondolj bele, hogy mikor kijött a 70 es challenger a 427 os blokkal a világon nem sok 3000 dollár könyéki autóvolt ekkora erővel(425 ló)...
Jah, és akkor légyszÍves ne szóld le ezeket a vasakat, mikor egy peugeot 407 vagy mi a fakkom a 2 littyós biturbós motorral 130 ló..Gigaszánalom: D
PedÍg, egy amcsi v8 ból biturbóval kilehet hozni 1500-2000 lovat.
És akkor ne is beszéljünk a top fuel ekről...NIncs olyan motor a v8 on kÍvűl ami ilyen teljesÍtméynre képes...8400 lóerő: DD -
tom235 #47 mindenki elmondhatja a maga véleményét nem? amúgy miért lennék én beteg, mert nem vagyunk egy állásponton? -
#46 Ti aztán emelitek a színvonalat...gratulálok... -
tom235 #45 1.0-ás, te kis buzi[#mf1 -
#44 Nyald ki az 1.3-as Suzukid kipufogóját te köcsög! -
#43 Haver, te beteg vagy ..nem kicsit, nagyon...
Szánalom....az amit te itt írogatsz...szerintem nem erőltesd... -
#42 mondjuk a Ford Mustangot ne keverjük a Hacsival :)
nem 1 kategória :) -
#41 Nagy tévedés :) -
#40 Ugyan ugy kitudod csapni a seggét ahogy a Toyotad-nak:D -
#39 elirtam a nevét...bocsesz
[Walaki]D'Lair :) AE86 tulaj :) -
#38 náluk most is kb annyi...
WlakiD'lair-nek Hacsija van :)
-
rumkola #37 Akkor CRX-ed van?
:))
Nálam a vezetési élmény=adrenalin. -
rumkola #36 Amikor ezeket csinálták az USA-ban kb. 1FT volt náluk a brenya.... -
#35 Mondom VEZETÉSI élmény :D Az nincs az amcsi autóknak :) Persze, V8 meg rotyogás meg velőtrázó gyorsulás...de vegyél be vele egy kanyart :DDD -
#34 -
#33 hát inkább ülök 1 klattyogó amerikai V8ban mint 1 francia semmihangnincs autóban :)
-
#32 Khm...a 30-40 éves motor 300-400 lovas. Egy mai teszem azt 572-es Chevrolet blokk 500+ lóerő. Vagy több,vezérléstől függően.
De akár ott van a mindenki számára ismert Shelby Super-Snake 750 lóerővel vagy 760 most nem tudom pontosan.
De ezeknek a nagy motoroknak előnye az amit alattam is leírtak,hogy kis fordulat számon nagy a nyomatékuk és nem kell ahhoz szétpörgetni,hogy menjen is.
130-nál pörög 1500-at kb:D -
#31 Hoppá! Jó topik! +fav
-
tom235 #30 Ennyi erővel trabantba is beülhetsz, annak is megvan a maga "fílingje"
De amit leírtál abban egyetlen érv sincs a jenki izomautók jó tulajdonságai mellett, épp ellenkezőleg. csak 3-400 lóerő 6 meg 7 ezres blokk mellett, ez inkább szánalom a szememben. "ésszépen lassan beröffen" miért jó az ha lassan? -
#29 Képes vagyok elírni a kedvenc autóm típusát is :P
Akarom mondani Charger :D -
#28 Mindegy, a lényegen nem változtat.
Itt nem azt kell nézni, hogy papíron mit tud egy autó, hanem próbáld ki :)
1969-es Challenger ->BEST! -
#27 Hát, azért egy v8 kicsit több élményt ad 400 lóval, mint egy kis sor4 es 110 lóval, szerintem..Nemakarok senkit megsérteni, de én Így vagyok vele.
MOndtam má, hogy nemnövöm ki-.-" -
#26 Téged mostantól nagyon imádlak
70 es challenger..Szivem válaszotottja <3 : DDD