272
Izomautók
  • solo
    71 es challenger en a rally felnik: O Nággyon szép wÍl: O
  • R0zs0máK
    Nem ezek ennyit esznek :)
  • tom235
    "Mert alapból érvényesül a nagyobb-jobb az autópályán" hát ha erről van szó, akkor már inkább egy m5-ös vagy 6 os bmw, nem? és az legalább megy ahogy kell.
  • solo
    Akkor valamit szarul csinálsz...
    Ismerős TB je megy el 16 tal mikor meghajtja.
  • solo
    Ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj, igen, mentem annyival smartal, és nem volt félelmem, mert tudom, hogy az az egyik legbiztonságosabb otó...
    De a régi 1,3 mas szutyok az egy halálgép-.-"
    Ha akarnám eltudnám hajlÍteni az ajtó felsőÍvét ...
  • R0zs0máK
    Hógyne:D 15 literrel a faszom:DDD Nekem 10-12 a fogyasztásom városban, pedig nem gyilkolom szét az autót...és ez csak 1.6-os...
  • R0zs0máK
    Fú az a kamion felni rajta nagyon tré:DDD Amúgy szép...
  • solo
    Nemesznek ezek annyit, mint amennyit mondják.
    Az összes autót úgy tesztelik, hogy szénéhajtják, és úgy mondják meg a fogyasztást, szal ha nem mindÍg piros sávba vezeted elmegy az 15 literrel is.
  • R0zs0máK
    Baromság, mentem már 170-et Smarttal, és valahogy nem féltem benne :))
  • solo
    Zil,kama3,ifa és társai? XD
  • Zomil
    hát szivesen beruháznék 1-re, ha nem lennének ekkorák a mostani benzinárak :S
  • solo
    Hát, nemcsinálják azt veled mint egy suzukissal..
    Mert alapból érvényesül a nagyobb-jobb az autópályán, és nemröhögnek ki mikor 180 al akasztassz egy szutyokkal horvátba.(Nekünk sikerült 185 öt menni, de az már a szétesés határa volt: DD+halálfélelem-.-")
  • solo
    áááááááááááááááááá!!!!
    Ne is monnd!!!
    Ez a kocsi nyáron 18k ért volt eladó e bay-en!!!!(behozatallal együtt 3500 000 ft...)Hülyének is megéri.
    Kiváló állapotban!!
  • tom235
    én nem voksolok márkák mellett,egyszerűen csak nem értem hogy a "fílingen" kívül milyen jó tulajdonsága van egy ilyen nagy dögnek?
  • solo
    Jah!!!! És azt se felejtsed el légyszÍves, hogy az 572 es HEMI hez lehet kapni injektort, amivel max 20 környékén van még annak a big blocknak a fogyasztása is, és iszonyat hangja,ereje,fÍlingje van.
  • Zomil
    1969 Camaro Z28 best car!
    egyik kedvenc kocsim :)
    bár a Corvette-eket is nagyon imádom
  • DJ Skyline
    te milyen autókat szeretsz? :) csak mert lelettek hordva az izomautók, de azt nem tudtuk meg hogy te mi mellett voksolsz.
  • solo
    Hmm..
    Azért abba is gondolj bele, hogy mikor kijött a 70 es challenger a 427 os blokkal a világon nem sok 3000 dollár könyéki autóvolt ekkora erővel(425 ló)...

Jah, és akkor légyszÍves ne szóld le ezeket a vasakat, mikor egy peugeot 407 vagy mi a fakkom a 2 littyós biturbós motorral 130 ló..Gigaszánalom: D
    PedÍg, egy amcsi v8 ból biturbóval kilehet hozni 1500-2000 lovat.
    És akkor ne is beszéljünk a top fuel ekről...NIncs olyan motor a v8 on kÍvűl ami ilyen teljesÍtméynre képes...8400 lóerő: DD
  • tom235
    mindenki elmondhatja a maga véleményét nem? amúgy miért lennék én beteg, mert nem vagyunk egy állásponton?
  • Kicsizoli
    Ti aztán emelitek a színvonalat...gratulálok...
  • tom235
    1.0-ás, te kis buzi[#mf1
  • b1t3gr1ff
    Nyald ki az 1.3-as Suzukid kipufogóját te köcsög!
  • Kicsizoli
    Haver, te beteg vagy ..nem kicsit, nagyon...

Szánalom....az amit te itt írogatsz...szerintem nem erőltesd...
  • SimaSuna #42
    mondjuk a Ford Mustangot ne keverjük a Hacsival :)

nem 1 kategória :)
  • R0zs0máK
    Nagy tévedés :)
  • Willi Betz
    Ugyan ugy kitudod csapni a seggét ahogy a Toyotad-nak:D
  • SimaSuna #39
    elirtam a nevét...bocsesz
    [Walaki]D'Lair :) AE86 tulaj :)
  • SimaSuna #38
    náluk most is kb annyi...

WlakiD'lair-nek Hacsija van :)
  • rumkola
    Akkor CRX-ed van?
    :))

Nálam a vezetési élmény=adrenalin.
  • rumkola
    Amikor ezeket csinálták az USA-ban kb. 1FT volt náluk a brenya....
  • R0zs0máK
    Mondom VEZETÉSI élmény :D Az nincs az amcsi autóknak :) Persze, V8 meg rotyogás meg velőtrázó gyorsulás...de vegyél be vele egy kanyart :DDD
  • Met
  • SimaSuna #33
    hát inkább ülök 1 klattyogó amerikai V8ban mint 1 francia semmihangnincs autóban :)
  • Willi Betz
    Khm...a 30-40 éves motor 300-400 lovas. Egy mai teszem azt 572-es Chevrolet blokk 500+ lóerő. Vagy több,vezérléstől függően.
    De akár ott van a mindenki számára ismert Shelby Super-Snake 750 lóerővel vagy 760 most nem tudom pontosan.

De ezeknek a nagy motoroknak előnye az amit alattam is leírtak,hogy kis fordulat számon nagy a nyomatékuk és nem kell ahhoz szétpörgetni,hogy menjen is.
    130-nál pörög 1500-at kb:D
  • Willi Betz
    Hoppá! Jó topik! +fav
  • tom235
    Ennyi erővel trabantba is beülhetsz, annak is megvan a maga "fílingje"
    De amit leírtál abban egyetlen érv sincs a jenki izomautók jó tulajdonságai mellett, épp ellenkezőleg. csak 3-400 lóerő 6 meg 7 ezres blokk mellett, ez inkább szánalom a szememben. "ésszépen lassan beröffen" miért jó az ha lassan?
  • Prince of Máté
    Képes vagyok elírni a kedvenc autóm típusát is :P
    Akarom mondani Charger :D
  • Prince of Máté
    Mindegy, a lényegen nem változtat.
    Itt nem azt kell nézni, hogy papíron mit tud egy autó, hanem próbáld ki :)
    1969-es Challenger ->BEST!
  • solo
    Hát, azért egy v8 kicsit több élményt ad 400 lóval, mint egy kis sor4 es 110 lóval, szerintem..Nemakarok senkit megsérteni, de én Így vagyok vele.

MOndtam má, hogy nemnövöm ki-.-"
  • solo
    Téged mostantól nagyon imádlak
    70 es challenger..Szivem válaszotottja <3 : DDD