272
Izomautók
-
#105 Walaki majd mindjárt megmondja a pontos hazai Skyline állományt :D -
#104 Faszság ezis :D Amennyiben állítasz rajta előgyújtást akkor valóban jobban megy...de gondolom nem :) -
#103 Na, az be is b@szna, ha az jól irányÍtható lenne Xd
4 kerekes 964 es is eltolja a seggét, nemhogy pl a sima 911 turbó sima hátsókerékhajtással: D -
#102 Ez nagy baromság ;) Annyit reszeltek már rajta, hogy valóban az egyik legjobban irányítható sportkocsi :) -
#101 Szerinted pl miért csak 1 skyline van mo-n? Az is csak 33 mas, nem 34 es. -
#100 Porsche jól irányítható? Ezt te nem gondolod komolyan
Farnehéz az autó->kibaszottúl túlkormányzott. Kanyarba simán eldobnád a seggét,ha nem lennének tele menetstabilizáló elektronikával. -
#99 Hát, most az van, hogy még egy szutyok is jobban megy pl a vpoverrel mint a szar 95 össel..
Még ha jobb 1 ben ülök akkor is érezni, mutter meg elég jól vezet, ahhoz hogy ő is érezze.. -
#98 Jajj te minek írsz ide? Visszamennyé! -
#97 Simán forgalomba lehet helyezni :) -
#96 tudom hogy ausztrál :) ez nekem a number 1 álom autó -
#95 Ez nem amerikai:D -
#94 az korosabb japán modelleket nem nagyon ismerem...:) -
#93 ŐŐŐ ugy tudom hogy nem lehet forgalomba helyezni...vagy csak külön engedéllyel...van benne valami hogy irtó balesetveszélyes.....
ha lehetne akkor pár vastag pénztárcájú ember biztos megtenné.... -
#92 Hehe...az egyik első 4 szelepes befecskendezős 4 hengeres motor pl. a 4AGE volt :) (nem mondom, hogy az első, de télleg nagyon az elején volt) -
tom235 #91 Nem muszáj 2008-as 7 es bmw-t venni, lehet 95-öset is. egész biztos kevesebbet fogyaszt, mint az amerikai kocsik. -
#90 Aki hülye megérdemli... -
#89 A mai autók mindegyike megbizható....
egy 1969 Ford Mustang Fastback nincs egysúlyban egy porsche 911sel...összehasonlíthatatlan
Pl az én öreg Opelem et (Akkoriban luxuskategiás volt)nem helet összehasonlítani egy mai S osztályú Mercivel, hiába van benne minden mint egy Merciben természetes tolatóradar meg ilyen nemtudomhovatenniapénzem extrák nincsek benne.
Anno volt egy 1,3 Kadett D k 18 éves korába, rohadt le hátsó sárvádőív
és utánfutóval(+ 500kg) dunántúl megjárva 7 liter fogysztott 100KM en
egy Yaris nem bisztos hogy kibír ennyit...hozzátéve nem volt galvanzálva a kasznija az Opelnek
Most Apuéknak egy 2002 es 1,3 Suzuki Sedan jük van azzal is megtettük ezet az utat(nem passzióból) 7,5-8 liter között fogyasztott
Igy megvan mindhátom kategória amit felsoroltál....
Bocsi...
ja és még valami a technika Anno és most
a Már a 70 es évek elején voltak hengerenként 4 szelepes benzinbefecskedezős motorok (lásd FIAT)
Akkor a mai autókban egy 70 es évebeli technika modernebb változat "morog" anno megállt a technikai fejtlődés....a következő lépcső a fejlődésben a hibrid, üzemanyagcellás, és hidrogén hajtások lesznek, vannak.....
Mondjuk aki nem Műszaki beállítotságú és ezzel nem elmarasztalni akarok senki, az sajnos ezeket nem érti...remélem nem sértettem meg senki ezzel...
-
#88 vannak pro és kontra érvek a jobbkormányos kocsik miatt...
gondolod a balkormányosokkal nincs baleset?...
nézz át japánba...
Hacsi,Silvia,Skyline :)
minden autónak van feelingje...
vezettél már Ladát?...
télen? :) na az 1 feeling :)
BMWt kilincsel előre...az is feeling :)
-
#87 nana ha én nyerek az 1ik a tied másik az enyém lesz :)
vagy te kapod a Last V8at, én Elanort :) -
#86 Lehet, de nemrég volt is egy baleset, jobbkormányos autóval..Csávó nemlátott semmit, kinézett, csatt: C -
#85 Azt is kalkuláld már bele, hogy mennyivel drágábbak az általad felsorolt autók, mennyivel drágább a fenntartásuk, és mennyivel eszenk többet..
LS600, 7 es bmw simán megissza a 25-30 at...Ennyi. -
#84 Miért, szerinted jobb kormányos autót nem lehet nálunk forgalomba helyezni? Nőj már fel végre :DDD -
#83 Ugyanezen gondolkoztam már én is :DD -
#82 Akkor menjél a kis wartburgodnak a hangját imádni...
Legszebb hangjuk a v8 asoknak van. -
#81 Hát, ilyen nem is lesz mo-n forgalomban, azt elhiheted..Márcsak a jobb kormány miatt sem. -
tom235 #80 Van jogsim, nem hajtok semmilyen autót.
jó tulajdonság, miért vesztené értelmét?
pl: vegyünk egy kisautót pl: yaris. jó tulajdonsága a kis fogyasztás és a megbízhatóság.
vegyünk egy sportkocsit pl: porsche. jó tulajdonsága, hogy gyors és jól irányítható
vegyünk egy luxuskocsit pl: 7es bmw, lexus ls600 st. jó tulajdonsága, hogy nagy és kényelmes.
most nézzünk egy izomautót, ennek milyen jó tulajdonsága van?: hát izéé ott a filíng, meg beröffen a nagy motor. ja, szóval nincs. -
#79 én is, kár hogy egy sincs itthon :| de ha egyszer nyerek a lottóan' akkor lesz :D -
#78 hát nem mai darab az biztos :D
képet esetleg tudsz rola mutatni? mert nem igazán találtam guglin pontosan ilyet :) -
#77 Picsaronda hangjuk van. -
#76 Na egy ilyennel elbugyognék a városban :DD -
#75 -
#74 sötétzöld/világoszöld/piros...Külső/belső/kárpit..
tulajdonképpen gyári színe lesz(vagyis megközelitőleg) -
#73 Milyen szÍnű lesz? -
#72 Kössz..ma végeztünk a hátsó fútómú felujításával...:)
Jöhet az első most már, meg utánna szép lassan a többi...:)
Motor váltó kaszni kárpit fényezés, és a végén a munka gyümölcse az Élvezet:)
-
#71 Neked se semmi autód van: O -
#70 Ha belegondolsz ezeknek az autóknak presztizsük van, mondjuk elkanyarodva egy kicsit az izomautóktól, egy 4,2 V8 Audi A8 nak milyen előnye van???
Mondjuk egy V6 Opelhez képest???
Nem tudod megmondani Te sem, én sem, de egy másik ember se.
Szerintem itt veszti értelmét az "jó" tulajdonság, bár a tárgyakat nem szokás felruházni jó és rossz tulajdonságokkal, emberekre inkább...
Visszatérve a fogysztásra...ökölszabály az Teljesítményhez Üzemanyag is kell...te sem bírsz egész nap zsákot pakolni egy pohár víz elfogysztásával...
Jogsid van??? Ha igen csak hajtasz valamilyen autót...dísznek nem szokás levizsgázni.. -
#69 Falcon.Azok a nascar felnik. -
#68 Akkor meg lóf@sz, hogy a japcsik keveset eszenk.
Kamu az egész.
Amcsi vas powa. -
#67 ez az igazi
-
#66 Hát, most mondanám, hogy te jó hüly vagy:)
Ki a franc vesz 20-30 milláért autót?: C(Max vipert, de az más, az oda is keni a kis m3 mast, meg m5 öst, meg a 6 ost...)
Ha ezeket a kocsikat restaurálod meg van 10 millából, motor meg ami belemegy ha jól van áttételezve akkor megy 3 kilót is...
Ennyi..
Nem kell ennyire ellenkezni...
Ne csak az amcsi vasak sötét oldalát monnyad..