1093
-
#851 késelni b+ bárhol késelhetsz ha van nálad kés , tanárt nem dugsz azért kelett volna itt beprobálni -
Neoncsoves #850 hát kurvára nem... te hol hallottál késelésekről tanárdugásokról? -.-
késelés néha előfordul de... -
#849 nem ha gtaban lehet akkor miért nem lehetne minden játékban ölsz mi ebben a nagy szám? :D megbaszod a tanitonőt aztán mosdoban szurka party XDXD -
#848 hehe:D:D: -
TomDantes #847 Késelni meg dugni akarsz? Az iskolában? Nem vagy te egy cseppet beteges? -
#846 én akartam legjobban játszani vele de már 50% nál nem birok tovább jáccani vele borzalmas unalmas semmi sex lofasz küldetések....
legalább késel lehetne szurkálnia suliban vagy valami ezt régen is hiányoltam belöle -
#845 ok bocsesz -
hitch #844 kéne már egy off/warezz tápig nem??? -
#843 az 1.154 az a verziószám .ne írj minden percben vagy órában tele a topic flémmel főleg warez ne legyen... -
#842 ok köcce
akkor ez a lehetőség is kilőve -
#841 azért szenvedek ,mert ezt a játékot vártam már vagy 1 hónapja...
és azért minden lehetséges dolgot +nézek ,hátha sikerül rendbehozni...
nah és akkor mi van ,ha kijön a patch (talán majd 1szer) és az sem fogja +oldani
ezért próbálkozom... -
n3whous3 #840 Nekem is ez a verzió van -
#839 http://www.zerosec.ws/bully_scholarship_edition-procyon/
innen szedtem le a 36. hozzászólásban (marcus) lévő rapidshare-s linkeket ,amik probullyse.r00-tól probullyse.r70-ig vannak (full files) -
n3whous3 #838 idióta -
#837 mindenkinek ez van odaírva. de nemértem mit szenvedsz, az emberek felének fagy. majd jön egy patch, addig játsz mással, hálistennek elég sok jó cím jelent meg mostanában. -
#836 hy
a főmenüben van az ,h : STORY , VIDEO , QUIT GAME
és a quit game alatt van egy oan ,h 1.154
Akinek nem lép ki ,annak is ez van odaírva??? -
#833 áz -
#832 és neked is hibás??? -
#831 nem, már végigpróbáltam mindegyiket. -
#830 Szerintetek a felbontás növelése/csökkentése is okozhatja a hibát??? -
#829 Mivel a játékhoz nincsen törés nyilván az nem lehet rossz. Szerintem az eredeti is ugyan ilyen.
Bence94: sokmindenkinél fennáll még ugyan az a hiba mint danny94-nél(pl nálam), csak ők nem flamelik tele a témát. -
#828 üdv végre nekem is megvan és nagyon jó grafika szép szerintem (sokkal jobb mint a ps2-es) irányítás is rendben van bár én xbox gamepaddal játszom.
danny94: a probléma szerintem nálad lehet valahol.. -
#827 valszeg az eredeti jáékban nincs ez a problem...
a törések 99%-ban jók csak -
#826 naon idegesít már
a sulin belül és a suli udvarán nem lép ki csak ha kimegyek az utcára...
a ram szentem nem hibás ,+ a vidikártya sem...
Rockstar Games rontotta el szentem...
csak azt nem értem ,h ha hibás a játék ,akkor miért adják ki PC-re???
inkább javítsák ki a hibákat és akkor úgy forgalmazzák ,h minden oké a játékban...
Vártak volna vele még 1 hetet és addig ki tudták volna javítani a hibát -
#825 háát nemtom. nekem is 1gb ram van és háát azzal sem jó -
#819 de nem 2 perc múlva lép ki ,hanem csak akkor ha átmegyek az új pályarészre (Chapter 2) -
#818 Mármint nem szaggat + semmi ien ,csak az a baj ,h kilép ,de az nem biztos ,h a ram-tól van... -
#817 nekem is 1GB ram van és megy "jól" a játék -
#816 Valakinek sikerült az irányítást áttennie gamepad-ra?
-
#815 Patrik888 akkor ez a játék megy 1 gb rammal?? -
#814 Rejtett tárgyak:
Rubber Band (gumiszalagok)
G&G Cards
Gnomes (Kertitörpék)
Transistors
-
50cent911 #813 hát aszzem nem fogok szenvedni a 100%miatt,végig tolom a főszálat és vége -
#812 nincs mit -
Patrik888 #811 Köszi -
#810 100% teljesítéséhez szükséges dolgok a játékban!
* Gyűjts össze 330 ruhadarabot a játékban. Ehhez meg kell vásárolnod az összes boltban a ruhákat.
* Teljesítsd mind az 5 újságkihordós küldetést. 7/10/14/20 és 24 újság kihordása.
* Teljesítsd mind a négy vidámparki játékot egyszer. Célbalövés, célbadobás, célbarúgás, és a kalapácsos erőpróbát.
* Teljesítsd a focipályán lévő dekázóversenyt, és a korárpályán a büntetőrúgást.
* Döntsd meg a rekordot a Consumo, Nut Shots, és Monkey Fling játékgépeken. (Ehhez a feladathoz ajánlom a vidámparkba lévő szuvenír boltot. Ott mind a három gép megtalálható.)
* Törd össze az összes Halloween tököt a suli pincéjében.
* Törd szét az összes sírkövet Halloween ünnepség alatt. Ha itt elmulasztottad akkor legközelebb a Blue Skies városrészben lesz lehetőséget a raktárban teljesíteni.
* Teljesítsd a kiszabott távokat: Gyalog, biciklivel, és gördeszkával.
* Vásárolj 100 szódát Ha megvan innentől kezdve ingyen lesz a gépbe az ital.
* Teljesítsd mind az 5 Gokart sorozatot.
* Győzd le a titkos Kalózt. Ez a feladat a Halloween küldetés után lesz aktív, a leghátsó kis szigeten található és be kell öltöznöd a csontváz ruhádba.
* Teljesítsd mind a 14. biciklis versenyt.
* Teljesítsd mind a 6 fűnyírós küldetést.
* Teljesítsd az összes tanórát mind az 5 szinten. Angol, matek, ének, biológia, rajz, fotózás, kémia, testnevelés, földrajz és technika.
* Gyűjtsd össze az mindegyik gumiszalagot, G&G kártyát, és törd szét az összes Kertitörpét, mindegyik helyszínen a játékban. Ezeket úgy tudod a legkönnyebben begyűjteni ha befejezed a földrajz óráidat, mert onnantól kezdve a térkép jelezni fogja hol vannak elrejtve.
* Igyál meg 500. szódát. A 100 szóda után ingyen lesz elérhető az összes automatában.
* Készítsd el az évkönyvet. Fotózd le az összes évfolyamtársadat.
* Csinálj 20 tűzriadót. -
#809 Ügyesek vagytok -.- -
#808 de igen, pontosan nekem estél. pontosan ezt mondtam, hogy nem elég jó hozzá a gépe, és ezen belül is megmondtam, hogy a videókártya a ludas. erre te elkezdtél engem gikázni. ez történt, hiába próbálod szépíteni, és minnél tovább mész, annál nagyobb szánalmat csinálsz csak magadból. de részemről befejeztem, kár minden egyes leütött billentyűért. leülhetsz, egyes. -
#807 én nem estem neked. MEgkértelek hogy fejezd be a mások gépének a fikázását,miért nem lehet azt mondani hogy nem elég hozzá a géped -
#806 ?
ebben egy darab érv nem volt. most becopy-paste-zhetném amit az előbb írtam, de úgy látom feleslegesen írtam le így is, úgy látszik, hogy az agyad valahol elakadt és write-only üzemmódba kapcsolt.
azért vicces, hogy én válaszolok itt valakinek egy kérdésére, amire előtte senki nem volt képes, erre ketten nekemesnek. gyerekek, gratulálok, színvonal az van itt. -
#805 semmi