1093
  • Carlos HUN
    késelni b+ bárhol késelhetsz ha van nálad kés , tanárt nem dugsz azért kelett volna itt beprobálni
  • Neoncsoves
    hát kurvára nem... te hol hallottál késelésekről tanárdugásokról? -.-

késelés néha előfordul de...
  • Carlos HUN
    nem ha gtaban lehet akkor miért nem lehetne minden játékban ölsz mi ebben a nagy szám? :D megbaszod a tanitonőt aztán mosdoban szurka party XDXD
  • Taylor10
    hehe:D:D:
  • TomDantes
    Késelni meg dugni akarsz? Az iskolában? Nem vagy te egy cseppet beteges?
  • Carlos HUN
    én akartam legjobban játszani vele de már 50% nál nem birok tovább jáccani vele borzalmas unalmas semmi sex lofasz küldetések....
    legalább késel lehetne szurkálnia suliban vagy valami ezt régen is hiányoltam belöle
  • danny94
    ok bocsesz
  • hitch
    kéne már egy off/warezz tápig nem???
  • Bence94
    az 1.154 az a verziószám .ne írj minden percben vagy órában tele a topic flémmel főleg warez ne legyen...
  • danny94
    ok köcce
    akkor ez a lehetőség is kilőve
  • danny94
    azért szenvedek ,mert ezt a játékot vártam már vagy 1 hónapja...
    és azért minden lehetséges dolgot +nézek ,hátha sikerül rendbehozni...
    nah és akkor mi van ,ha kijön a patch (talán majd 1szer) és az sem fogja +oldani
    ezért próbálkozom...
  • n3whous3
    Nekem is ez a verzió van
  • danny94
    http://www.zerosec.ws/bully_scholarship_edition-procyon/

innen szedtem le a 36. hozzászólásban (marcus) lévő rapidshare-s linkeket ,amik probullyse.r00-tól probullyse.r70-ig vannak (full files)
  • n3whous3
    idióta
  • Apus
    mindenkinek ez van odaírva. de nemértem mit szenvedsz, az emberek felének fagy. majd jön egy patch, addig játsz mással, hálistennek elég sok jó cím jelent meg mostanában.
  • danny94
    hy
    a főmenüben van az ,h : STORY , VIDEO , QUIT GAME
    és a quit game alatt van egy oan ,h 1.154
    Akinek nem lép ki ,annak is ez van odaírva???
  • Apus
    áz
  • danny94
    és neked is hibás???
  • Apus
    nem, már végigpróbáltam mindegyiket.
  • danny94
    Szerintetek a felbontás növelése/csökkentése is okozhatja a hibát???
  • Gerbill
    Mivel a játékhoz nincsen törés nyilván az nem lehet rossz. Szerintem az eredeti is ugyan ilyen.
    Bence94: sokmindenkinél fennáll még ugyan az a hiba mint danny94-nél(pl nálam), csak ők nem flamelik tele a témát.
  • Bence94
    üdv végre nekem is megvan és nagyon jó grafika szép szerintem (sokkal jobb mint a ps2-es) irányítás is rendben van bár én xbox gamepaddal játszom.

danny94: a probléma szerintem nálad lehet valahol..
  • Firerock
    valszeg az eredeti jáékban nincs ez a problem...
    a törések 99%-ban jók csak
  • danny94
    naon idegesít már
    a sulin belül és a suli udvarán nem lép ki csak ha kimegyek az utcára...
    a ram szentem nem hibás ,+ a vidikártya sem...
    Rockstar Games rontotta el szentem...
    csak azt nem értem ,h ha hibás a játék ,akkor miért adják ki PC-re???
    inkább javítsák ki a hibákat és akkor úgy forgalmazzák ,h minden oké a játékban...
    Vártak volna vele még 1 hetet és addig ki tudták volna javítani a hibát
  • danny94
    háát nemtom. nekem is 1gb ram van és háát azzal sem jó
  • danny94
    de nem 2 perc múlva lép ki ,hanem csak akkor ha átmegyek az új pályarészre (Chapter 2)
  • danny94
    Mármint nem szaggat + semmi ien ,csak az a baj ,h kilép ,de az nem biztos ,h a ram-tól van...
  • danny94
    nekem is 1GB ram van és megy "jól" a játék
  • Wanted
    Valakinek sikerült az irányítást áttennie gamepad-ra?
  • Taylor10
    Patrik888 akkor ez a játék megy 1 gb rammal??
  • danny94
    Rejtett tárgyak:
    Rubber Band (gumiszalagok)
    G&G Cards
    Gnomes (Kertitörpék)
    Transistors
  • 50cent911
    hát aszzem nem fogok szenvedni a 100%miatt,végig tolom a főszálat és vége
  • danny94
    nincs mit
  • Patrik888
    Köszi
  • danny94
    100% teljesítéséhez szükséges dolgok a játékban!

* Gyűjts össze 330 ruhadarabot a játékban. Ehhez meg kell vásárolnod az összes boltban a ruhákat.
    * Teljesítsd mind az 5 újságkihordós küldetést. 7/10/14/20 és 24 újság kihordása.
    * Teljesítsd mind a négy vidámparki játékot egyszer. Célbalövés, célbadobás, célbarúgás, és a kalapácsos erőpróbát.
    * Teljesítsd a focipályán lévő dekázóversenyt, és a korárpályán a büntetőrúgást.
    * Döntsd meg a rekordot a Consumo, Nut Shots, és Monkey Fling játékgépeken. (Ehhez a feladathoz ajánlom a vidámparkba lévő szuvenír boltot. Ott mind a három gép megtalálható.)
    * Törd össze az összes Halloween tököt a suli pincéjében.
    * Törd szét az összes sírkövet Halloween ünnepség alatt. Ha itt elmulasztottad akkor legközelebb a Blue Skies városrészben lesz lehetőséget a raktárban teljesíteni.
    * Teljesítsd a kiszabott távokat: Gyalog, biciklivel, és gördeszkával.
    * Vásárolj 100 szódát Ha megvan innentől kezdve ingyen lesz a gépbe az ital.
    * Teljesítsd mind az 5 Gokart sorozatot.
    * Győzd le a titkos Kalózt. Ez a feladat a Halloween küldetés után lesz aktív, a leghátsó kis szigeten található és be kell öltöznöd a csontváz ruhádba.
    * Teljesítsd mind a 14. biciklis versenyt.
    * Teljesítsd mind a 6 fűnyírós küldetést.
    * Teljesítsd az összes tanórát mind az 5 szinten. Angol, matek, ének, biológia, rajz, fotózás, kémia, testnevelés, földrajz és technika.
    * Gyűjtsd össze az mindegyik gumiszalagot, G&G kártyát, és törd szét az összes Kertitörpét, mindegyik helyszínen a játékban. Ezeket úgy tudod a legkönnyebben begyűjteni ha befejezed a földrajz óráidat, mert onnantól kezdve a térkép jelezni fogja hol vannak elrejtve.
    * Igyál meg 500. szódát. A 100 szóda után ingyen lesz elérhető az összes automatában.
    * Készítsd el az évkönyvet. Fotózd le az összes évfolyamtársadat.
    * Csinálj 20 tűzriadót.
  • Synit HUN
    Ügyesek vagytok -.-
  • 5c0rp330n
    de igen, pontosan nekem estél. pontosan ezt mondtam, hogy nem elég jó hozzá a gépe, és ezen belül is megmondtam, hogy a videókártya a ludas. erre te elkezdtél engem gikázni. ez történt, hiába próbálod szépíteni, és minnél tovább mész, annál nagyobb szánalmat csinálsz csak magadból. de részemről befejeztem, kár minden egyes leütött billentyűért. leülhetsz, egyes.
  • Firerock
    én nem estem neked. MEgkértelek hogy fejezd be a mások gépének a fikázását,miért nem lehet azt mondani hogy nem elég hozzá a géped
  • 5c0rp330n
    ?
    ebben egy darab érv nem volt. most becopy-paste-zhetném amit az előbb írtam, de úgy látom feleslegesen írtam le így is, úgy látszik, hogy az agyad valahol elakadt és write-only üzemmódba kapcsolt.
    azért vicces, hogy én válaszolok itt valakinek egy kérdésére, amire előtte senki nem volt képes, erre ketten nekemesnek. gyerekek, gratulálok, színvonal az van itt.
  • Taylor10
    semmi