Bully: Scholarship Edition
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és azért minden lehetséges dolgot +nézek ,hátha sikerül rendbehozni...
nah és akkor mi van ,ha kijön a patch (talán majd 1szer) és az sem fogja +oldani
ezért próbálkozom...<#smile>#smile>
innen szedtem le a 36. hozzászólásban (marcus) lévõ rapidshare-s linkeket ,amik probullyse.r00-tól probullyse.r70-ig vannak (full files)
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
a fõmenüben van az ,h : STORY , VIDEO , QUIT GAME
és a quit game alatt van egy oan ,h 1.154
Akinek nem lép ki ,annak is ez van odaírva???
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Bence94: sokmindenkinél fennáll még ugyan az a hiba mint danny94-nél(pl nálam), csak õk nem flamelik tele a témát.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
danny94: a probléma szerintem nálad lehet valahol..
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
a törések 99%-ban jók csak
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
a sulin belül és a suli udvarán nem lép ki csak ha kimegyek az utcára...
a ram szentem nem hibás ,+ a vidikártya sem...
Rockstar Games rontotta el szentem...
csak azt nem értem ,h ha hibás a játék ,akkor miért adják ki PC-re???
inkább javítsák ki a hibákat és akkor úgy forgalmazzák ,h minden oké a játékban...
Vártak volna vele még 1 hetet és addig ki tudták volna javítani a hibát<#gunyos1>#gunyos1><#shakehead>#shakehead><#schmoll2>#schmoll2><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
* Gyûjts össze 330 ruhadarabot a játékban. Ehhez meg kell vásárolnod az összes boltban a ruhákat.
* Teljesítsd mind az 5 újságkihordós küldetést. 7/10/14/20 és 24 újság kihordása.
* Teljesítsd mind a négy vidámparki játékot egyszer. Célbalövés, célbadobás, célbarúgás, és a kalapácsos erõpróbát.
* Teljesítsd a focipályán lévõ dekázóversenyt, és a korárpályán a büntetõrúgást.
* Döntsd meg a rekordot a Consumo, Nut Shots, és Monkey Fling játékgépeken. (Ehhez a feladathoz ajánlom a vidámparkba lévõ szuvenír boltot. Ott mind a három gép megtalálható.)
* Törd össze az összes Halloween tököt a suli pincéjében.
* Törd szét az összes sírkövet Halloween ünnepség alatt. Ha itt elmulasztottad akkor legközelebb a Blue Skies városrészben lesz lehetõséget a raktárban teljesíteni.
* Teljesítsd a kiszabott távokat: Gyalog, biciklivel, és gördeszkával.
* Vásárolj 100 szódát Ha megvan innentõl kezdve ingyen lesz a gépbe az ital.
* Teljesítsd mind az 5 Gokart sorozatot.
* Gyõzd le a titkos Kalózt. Ez a feladat a Halloween küldetés után lesz aktív, a leghátsó kis szigeten található és be kell öltöznöd a csontváz ruhádba.
* Teljesítsd mind a 14. biciklis versenyt.
* Teljesítsd mind a 6 fûnyírós küldetést.
* Teljesítsd az összes tanórát mind az 5 szinten. Angol, matek, ének, biológia, rajz, fotózás, kémia, testnevelés, földrajz és technika.
* Gyûjtsd össze az mindegyik gumiszalagot, G&G kártyát, és törd szét az összes Kertitörpét, mindegyik helyszínen a játékban. Ezeket úgy tudod a legkönnyebben begyûjteni ha befejezed a földrajz óráidat, mert onnantól kezdve a térkép jelezni fogja hol vannak elrejtve.
* Igyál meg 500. szódát. A 100 szóda után ingyen lesz elérhetõ az összes automatában.
* Készítsd el az évkönyvet. Fotózd le az összes évfolyamtársadat.
* Csinálj 20 tûzriadót.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
ebben egy darab érv nem volt. most becopy-paste-zhetném amit az elõbb írtam, de úgy látom feleslegesen írtam le így is, úgy látszik, hogy az agyad valahol elakadt és write-only üzemmódba kapcsolt.
azért vicces, hogy én válaszolok itt valakinek egy kérdésére, amire elõtte senki nem volt képes, erre ketten nekemesnek. gyerekek, gratulálok, színvonal az van itt.
és részemrõl befejeztem
1024x768, medium beállítások. Ezeket teljesíti. Az hogy szar szubjektív dolog, egy Ti4200 után nagyon is jóvolt.
http://flickr.com/photos/zolika90/
egyébként ha kicsit elõregondolnál: pl 20k egy 9600gt, egy ilyenen valószínûeg GTA4-zni is tudnál egészen élvezhetõen, míg ez egy akármilyen 7-es kártyával eléggé kizárt.
Neoncsöves: Nincs igényem olyan kártyára, meg pénzem se, bõven jólenne egy csúcsszériás 7-es 10k-ért, és ez reális álom. Kinõttem már abból hogy sokat költsek a gépre. Ígyis kb 3-4x gyorsabb lesz egy ilyen VGA, mint a mostani DDR2-es 7600Gs.
http://flickr.com/photos/zolika90/
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"