Bully: Scholarship Edition
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
épp azért nem próbáltam ki ,mert azt írta ,h saját felelõsségedre és azt hittem ,h v.mit elbaszhat a gépen
de te + honnan jöttél bazz???
eddig nem voltál itt és nem is kellesz ide!!!
jah és tanulj + írni!!!
Kül. pont most kaptam + a gödeszkát ,de nem v.mi jó...
De nem értem ezt a fórumot...
Ide csak az jár ,akinek nagy a szája ,de nem is ért semmihez???
(tisztelet a kivételnek!!!)
csinálod a feladatot, majd megkapod. FARI
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
és nem tegnap írtad ,hanem tegnap elõtt!!!
+csintam és most már nem CTRL+ALT+DEL-el kell kilépnem ,hanem most már simán is ki tok lépni ,úgy ,h nem indul újra a gép...
Nagyon köcce!!!!!!!!!
!
indítsátok el az Msconfigot (Start-futtatás-Msconfig)
Menj a rendszerindtás fülre azon belül pedig a speciálisra.
Állítsátok át a maximális memóriát kevesebb mint 2000re (nekem pont 2048on van de úgy is megy) Majd indítsátok újra a gépet, és nézzétek mg megy-e. Ha meg XP-t használasz, akkor az msconfignak van saját boot.ini része, ahol a speciálison belül kell beállítani a maxmem opciót. Tudom hogy nem nagy "só" de attól még mûködik <#vigyor>#vigyor>
forrás:Sztím foruma
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
(de a bal ALT az nem jó ,mert úgy folytatódik a game ,csak a jobb ALT)
nagyon ,nagyon köcce repsol!!!!!!!!!!!<#kacsint>#kacsint>
tessék, segítettem.
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Új VGA driver:nemrég vettem a videókártyát ,nemhiszem ,h az lenne a baj...
DirectX:a játék feltelepítésekor felkerült a 9.0 ,de elõtte Dx10 volt ,mert a videókártyához azt rakta fel...
Játék Újratelepítése:+volt...
Letöltése más helyrõl:asszem tegnap azt mondtátok ,h csak a PROCYON-os verziót lehet leszedni...
De mondom a játék királyul megy ,csak amikor a végén kilépek ,akkor újraindul a gép...
Csak akkor tod + ,h ez mien szar...!!!
SG nem warez oldal, talán nyiss titokban valahol a saját fórumok közt egy off topicot a bullynak, ha ennyire bajod van.
púúúúú
csinálj vírusírtást,új Vga driver,DirectX,játék ujratelepítése,letöltése más helyrõl
ha ezeket mind megcsináltad gyere vissza és kitalálunk valamit
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
Úgy tom ,h ez a fórum azért van ,h 1másnak segítsünk...
"a sírásodat olvassuk vagy 10 napja"
olvassuk??? úgy csinálsz bazz ,mitha te lennél itt a fórumozó vagy nem tom ki...
Ha + nem segítesz ,akkor mi a szarnak vagy itt???<#boxer>#boxer><#violent>#violent>
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|