Games for Windows Live
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem engedek a grafika updatekbõl
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
A játék elmentéseket online tárolja a rendszer. A többit, mint pl achievementek, azokat online.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ez alapján végigcsináltam mindent pontosan ugyanígy persze más nevekkel,de ahogy beléptet ott a megadott angol helyett Magyarországot írja ki mintha azt adtam volna meg azt meg úgye cseszhetem.
Hogyan lehet törölni ilyen live-os profilt mert akkor megpróbálom újból??
Next PC upgrade: 2022
Fákjúal!
😄
mennek a játékok a kulcsos trükkel.
2 fõ kérdésem van....hogy tudnám elmenteni a játékok állását a profilomhoz?
és a másik, hogy
NINCS OLYAN PROGRAM, amivel a live-ot játék nélkül lehet kezelni haverokkal üzengetni stb??????
Felvettem magamat x360-on is...😄
jo lenne magammal dumálni
😄
Én például áldom a LIVE-ot, de hiába magyaráznám, nem gyõznélek meg.
Országváltási gond meg gondolom nem csak LIVE-nál van jelen (tényleg, ilyenkor, ha elköltözik valaki az országból, akkor ilyen szempontból rossz neki? 😛), csomó más egyéb helyeken nem lehet még változtatni az egyszer beírt adatot.
Pl szeretnék én sg-n nevet változtatni, mert lassan gyerekesnek érzem ezt a fery-t, y-al. :/
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Csinálhatok újat 😞
. : Z E L L E R : .
Mert régebben volt hogy vettél egy live-os game-et és tudtál vele tolni minden liveos game-et.
De most jött a 3.0-ás live és ez már nem játszik vagy igen?Errõl irna valaki most mi a helyzet?
Sehol nem látok olyan lehetõséget hogy ne offline hanem live legyen és betudjam írni a keyt.
ha már használsz msn/windows live messengert akkor az account.live.com oldalon ha átállítod az országod USA-ra vagy angliára akkor arra is létrehozhatsz egy live gamertaget és nem kell újat regelni.
a keyt a live menüben kell megadni 1. loginnál, home gombra jön elõ.
Szóval ha veszek egy live-os játékot (Esetemben a kiszemelt a Kane and Lynch ez a legolcsóbb )
Akkor ennek a kódját hova kellene beírnom hogy a Resident Evilhez (vagy teszem azt más live-os játékhoz) jó legyen??
És csak hotmail-es cimmel lehet regelni ,mert nekem sajnos olyan nincs?
"Install an update
To resolve this problem, manually install the appropriate update for the version of Windows that you are using."
Nekem kb ugyanaz a problémám mint az elõttem írónak, csak enged a Street Fighter 4 multiba nem enged be. Újra lett téve a Windows (Vista lett XP helyett) és most nem mûködik, pedig XP-n még tökéletesen mûködött. Lehet hogy az a baj, hogy nem a legfrissebb LIVE van fenn, Vki betudná linkelni a legfrossebbet pls?
ja, és régióval nincs gond mert az USA. xD
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhűtő, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB
Én is meg szeretném változtatni, de nekem egyelõre még körülményes ez az internetes fizetés.
janika: Már hogy a fenébe ne lenne jó?
Sajnos meg fognak szûnni az ingyenes extra tartalmak itt is, ahogy egyre rákapnak az emberek erre. Az új mass effect küldetéspakk is 5 dollár pc-n, csak az nem liveos.
Meg szintén használhatók pontok a zune marketplacen, ami jó kis itunes alternatíva így.
ennek biztos lesz foganatja.
Country 100 points (USD) Price relative to USD
United States $1.25 100%
Canada $1.26 101%
United Kingdom $1.39 111%
Australia $1.32 105%
Europe $1.69 135%
Japan $1.53 122%
Mexico $1.06 85%
Taiwan $1.27 102%
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
Amúgy nem tudom hogyan csináltam.
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."