Games for Windows Live

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

engem nem akar felengedni mert hogy "nem eredetiek a fájlaim"Oo
Nem engedek a grafika updatekbõl

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

grebber
HUH télleg GTA4-enk is kiprobálom a multiját feltéve ha mûködik majd!

Next PC upgrade: 2022

fery02
*a játék elmentéseket gépen tárolja...

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

fery02
Nem tudom én mikor a GTA IV-et újratelepítettem, csak a játék elmentéseivel kellett foglalkoznom, XLive mappával nem kellett foglalkoznom.
A játék elmentéseket online tárolja a rendszer. A többit, mint pl achievementek, azokat online.

DarkSector
jah nem profilhoz kötött, mint xboxon?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

fery02
Nálam elég csak a játék mentéseit kimásolni.

DarkSector
egy fontos kérdés...hogy lehet kimenteni a játékmentéseket a profilhoz, ha ujraraknám a játékot???

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

werkfilm
a fenti linken regisztrálj, akkor usa lesz

DarkSector
itt a lényeg hogy csak akartad...

DarkSector
nem lehet törölni.

grebber
Valami nem okés ezzel a live-os regisztrációval 😞

Ez alapján végigcsináltam mindent pontosan ugyanígy persze más nevekkel,de ahogy beléptet ott a megadott angol helyett Magyarországot írja ki mintha azt adtam volna meg azt meg úgye cseszhetem.
Hogyan lehet törölni ilyen live-os profilt mert akkor megpróbálom újból??

ffxi
Multkor ezt akartam tesztelni veled.

LIVE kliens LINK. Utana telepisd fel.

Fákjúal!

DarkSector
nekem legujjabb live van
😄
mennek a játékok a kulcsos trükkel.

2 fõ kérdésem van....hogy tudnám elmenteni a játékok állását a profilomhoz?
és a másik, hogy
NINCS OLYAN PROGRAM, amivel a live-ot játék nélkül lehet kezelni haverokkal üzengetni stb??????

Felvettem magamat x360-on is...😄
jo lenne magammal dumálni
😄

fery02
Akik nem tudják használni, azoknak biztos az.
Én például áldom a LIVE-ot, de hiába magyaráznám, nem gyõznélek meg.
Országváltási gond meg gondolom nem csak LIVE-nál van jelen (tényleg, ilyenkor, ha elköltözik valaki az országból, akkor ilyen szempontból rossz neki? 😛), csomó más egyéb helyeken nem lehet még változtatni az egyszer beírt adatot.
Pl szeretnék én sg-n nevet változtatni, mert lassan gyerekesnek érzem ezt a fery-t, y-al. :/

bertino
naugye, mondom én, hogy csak fejfájás.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

grebber
O basszus anno az offline profil létrehozásánál nem figyeltem és Magyarországot adtam meg.És nem módosítható 😞
Csinálhatok újat 😞

grebber
Már megoldottam offline profilból kiléptem és újra belépésnél már kérte volna a kódot!

Zeller01
semmi extra dolog nincs. mikor bejön a játék nyomsz egy HOME-t. connect to live gomb kiírja, hogy nem tud csatlakozni valami miatt. erre nyomsz egy try againt, mire kérni fogja a kódot. én az összes eddigig megjelent liveos játékot a gta4 kódommal játszom live3.0ban.

. : Z E L L E R : .

bertino
a live egy nagy rakás fejfájás.

grebber
És akkor most ezt a live kodos dolog hogyvan?
Mert régebben volt hogy vettél egy live-os game-et és tudtál vele tolni minden liveos game-et.
De most jött a 3.0-ás live és ez már nem játszik vagy igen?Errõl irna valaki most mi a helyzet?

grebber
Semmiféle ilyen nincs.

werkfilm
régen volt egy marhanagy join live gomb, most nemtom hogy van 😊

grebber
Pont ezt kérdeztem máshol is és ott hogy csinálom amelyik game-et offline profilommal már toltam??
Sehol nem látok olyan lehetõséget hogy ne offline hanem live legyen és betudjam írni a keyt.

werkfilm
akármilyen címet regelhetsz (nekem pl gmail van) a fenti linken.
ha már használsz msn/windows live messengert akkor az account.live.com oldalon ha átállítod az országod USA-ra vagy angliára akkor arra is létrehozhatsz egy live gamertaget és nem kell újat regelni.
a keyt a live menüben kell megadni 1. loginnál, home gombra jön elõ.

grebber
Lehet atomhülye kérdés lesz,de mivel nem volt még eredeti live-os game-em így nem tudhatom!

Szóval ha veszek egy live-os játékot (Esetemben a kiszemelt a Kane and Lynch ez a legolcsóbb )
Akkor ennek a kódját hova kellene beírnom hogy a Resident Evilhez (vagy teszem azt más live-os játékhoz) jó legyen??
És csak hotmail-es cimmel lehet regelni ,mert nekem sajnos olyan nincs?

Ott a probléma megoldása is. Fel kell tenni egy javítást. <#smile>

"Install an update
To resolve this problem, manually install the appropriate update for the version of Windows that you are using."

Kongy
hello

Nekem kb ugyanaz a problémám mint az elõttem írónak, csak enged a Street Fighter 4 multiba nem enged be. Újra lett téve a Windows (Vista lett XP helyett) és most nem mûködik, pedig XP-n még tökéletesen mûködött. Lehet hogy az a baj, hogy nem a legfrissebb LIVE van fenn, Vki betudná linkelni a legfrossebbet pls?

ja, és régióval nincs gond mert az USA. xD

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Sziasztok!! Szeretnék a GTA4-el multizni mindent a leírás szerint megcsináltam fake név és cím. De így sem enged be azt írja, hogy ezen a régión nem támogatott a live. Mi lehet a megoldás ez ügyben? Kösznöm szépen a válaszokat!!

Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhűtő, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB

fery02
Max a LIVE-hoz kötõdõ elmentéseid, meg a megszerzett G pontjaid, achievementjeid.

Zeller01
akkor veszítek én valamit, ha csinálok egy teljes új felhasználót? mentések vagy nem tudom.

fery02
ami kb 1900 Ft..egy francos név változtatásért. 😊
Én is meg szeretném változtatni, de nekem egyelõre még körülményes ez az internetes fizetés.

werkfilm
meg, de 800 MS pontba kerül, ami kb. 10 dollár.

Zeller01
Live-ban meg tudom változtatni a felhasználó nevemet? Az, ami megjelenik a játékokban. Most elég béna szeretném valami értelmesebbre változtatni!

fery02
Köszi az információt, ezeket nem tudtam. Mind1, addig örülök míg ingyenes.

janika: Már hogy a fenébe ne lenne jó?

werkfilm
PC-s liveon is lehet költekezni már egy ideje, ott vannak azért a fallout 3 dlc-k, street fighter 4 rucik, battlestation egységek+pályák, és fog ez bõvülni.
Sajnos meg fognak szûnni az ingyenes extra tartalmak itt is, ahogy egyre rákapnak az emberek erre. Az új mass effect küldetéspakk is 5 dollár pc-n, csak az nem liveos.

Meg szintén használhatók pontok a zune marketplacen, ami jó kis itunes alternatíva így.

Bocs Feri,de itthonról nem jó a Live! Kösz!

fery02
PC-s LIVE esetén nincs ilyen gond. 😊

Nohab
Az xfire-t kellett kikapcsolni, és utána már minden jól ment.
bertino
267 aláírás.
ennek biztos lesz foganatja.

werkfilm
jóval drágább is lenne euróval a havidíj/pont, én nem regelnék semmi pénzért magyart 😊

Country 100 points (USD) Price relative to USD
United States $1.25 100%
Canada $1.26 101%
United Kingdom $1.39 111%
Australia $1.32 105%
Europe $1.69 135%
Japan $1.53 122%
Mexico $1.06 85%
Taiwan $1.27 102%

akkor már érdemes lenne azt is bele venni, hogy lehessen országot váltani utána, mert én baromira nem fogok egy újat regelni, a jól bevált hotmailem helyett
fery02
Igen, bele is van írva már egy ideje a profilom leírásánál is. 😊

werkfilm
összefogtak a wareznagyhatalmak? 😊

SL

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

fery02
Én magyar vagyok.
Amúgy nem tudom hogyan csináltam.

terribad
addig jó, ha magyar lenne nem tudnál játszani mert nem támogatott ország

bloody fucking murder

Hogy birok Hungary locationban lenni? mert azt hiszi, hogy az usaban vok.

Doom 4
õõõ akartam ma játszani a gow-al de valami frissitést nem tud letölteni aztán manuálisan letöltöm elkezdi csinálni aztán: Setup cannot update your Windows XP files because the language installed on your system is different from the update language. Tudtok segíteni?

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Én is használom 4 játéknál:Fuel,fallout 3,Gow,Grand theft auto 4,csak most erre a problémára keresek már megoldást,amit 6 hozzászolással elöbb irtam.