Games for Windows Live

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ejj pedig épp a live miatt akartam leszedni.

tototto
állitolag a section 8 nem megy más játék kódjával szal egyáltalán nem biztos

DarkSector
menni fog...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Arra leszek kíváncsi hogy a Dirt 2 és a Bioshock 2 megy-e majd a flatout kódommal <#eplus2> Remélem igen.

Next PC upgrade: 2022

Doom 4
Ja köszi ^^

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Akkor segített a linkem, ennek örülök! <#eljen> <#smile>

Doom 4
Na megcsináltam müxik de nem a .NET el hanem a registry átírással.

werkfilm
.net framework 3.5-öt rakd fel és fel fog menni.

Doom 4
Már csak azt kéne tudni hogyan tudok biztonsági mentést csinálni a fileról.

Gondolom. <#fejvakaras>

Doom 4
De akkor még mielõtt nagyon elbaxom a gépem csinálok egy vissza állítást. De ha megcsinálom akkor ugyan úgy kell vissza csinálni is?

Doom 4
Aha ebbe volt egy másik megoldás is de az nem ment mindenkinek. És megint leírta a srác ugyan azt.

Elméletileg igen, de ki kell próbálni a gyakorlatban. Még találtam ezt a topikot is, KATT!

Doom 4
Akkor ha jól értettem abba a linkbe akkor ezt kell megcsinálni: "To change the system installed in place of language, run registration editor, and then navigate to HKEY_LOCAL_MACHINE \ System \ ControlSet001 \ Control \ Nls \ language registry key, and then change the value date for the "default" and "InstallLanguage" the value of the registration of "0409" on behalf of American English.

Then, open control panel and select the language and where to start. At the local selection and advanced tab, set the English language (U.S.) non-Unicode programs of the default format and language. Click on "OK", and then re-starting system." De ha utána vissza rakom az eredeti nyelvre akkor fog menni vagy nem?

Errõl a hibáról csak ennyit találtam, KATT!

Doom 4
Köszi XD éppen most találtam már rá én is^^ de köszi a segitséget.<#circling>

Doom 4
Elõzõ kérdésem már tárgytalan. De nekem is ez a problémám mint adiosnak.

3.0 alap, KATT! A legújabbra frissítés pedig, KATT! <#smile>

Doom 4
Hali! Tudnátok 1 linket adni a legfrissebb LIVEról?

adios
Hello!
Letöltöttem a games for windows live 3.0-t,de amikor elindítom azt írja h töltsek le vmilyen hotfixet az xp-hez. Miután ez megtörtént és telepíteném a frissítést azt írja ki h nem tudja feltenni mert a telepítõ nyelve nem egyezik a windows-om nyelvével. Ha átállítom angolra vhogy úgy sem jó. Kérdésem az lenne h h tudnám mûködésre bírni? (offline profilhoz kéne)

fery02
Tudom én, ismerem a LIVE-ot eléggé. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

DarkSector
nekem 10 perc csak...miért ne segítenék...
😄
kell nekedis ?
utána x360-on és pc-n is lehet használni egyaránt....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

fery02
Hogy te milyen rendes vagy hallod-e. 😊

DarkSector
password ne aggodj, mert több emberkének csináltam már, és nem használom helyettük...vagyis korrekt modon le sem irom magamnak...hisz nekem már van, és tök értelmetlen.
amugymeg bármikor lehet password-ot változtatni utána is, ha zavar esetleg a dolog..

DarkSector
figy privátban ird meg ezeket:
mi legyen a gamertag-od, és mi legyen a password, és oat kreálok neked, ha szabad az adott gamertag, amit irsz....

mivel sok féle gamertag foglalt már...account nickname másképpen...ezért irj utána sorban 3-4 másik gamertagot, ha nem lenne jo az elsõ álltalad irt, akkor megprobálokm a többivel.
nah enyi, ehhez 10percet kérek majd és adom az adatokat privátban...

SubZero911
Nekem lenne egy komoly problémám, segítség kéne!

Megvettem a Section 8-hoz egy kódot, majd csináltam egy angol acc-ot a LIVE-hoz. De nem mûködik. MOst végigcsinálnám a 292-es HSZT-t, hátha, de a LIVE hozzárendelte a sorozatszámot a régi acc-hoz.

KÉRDÉS: hogy lehet a kódot levenni/szétválasztani az acc-tól?

KÖszi elõre is!

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

DarkSector
ha kell egyébb segítség, akkor irj.

ezt csináld végig
Amúgy ezt be kéne tenni bannerba😊
Vagy errõl egy leírást, hogy ne kelljen 10 percet végignézni😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

werkfilm
amerikai vagy angol accot csinálj a fenti linken

Shep
Na most még annyi, hogy az acc létrehozásánál nem kérte az utcát telefon számot, amihez ugye a kamu angol/amcsi kellene, ez gond, vagy nem kell vele foglalkozni és nyugodtan írhatom a GoW termék kódját a liveon belül?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Kösz, remélem nem szúrok el semmit.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Az offline és Online az a 2 más nem zavar be nem vesznek el a mentések sem!

Shep
Köszi.

Most olyan kérdésem lenne, hogy haverral úgy döntöttünk kipróbáljuk coop-ban a GoW-t. Namármost nekem ugye eddig csak offline profilom volt, ha most csinálok egy online-t akkor az mennyire kavar be, elvesznek a mostani játékaim offline mentései, vagy mi történik??

DarkSector
de.

de, csak elgépelted😄

KATT! <#smile>

ffxi
Már nem lehet más játék LIVE kulccsal GTA 4 multizni?

Fákjúal!

DarkSector
500ft-ért vezsek 1-et
küld el postán

Shep
Nem igazán találok semmit 😞

dokumentumok->felhasználónév>apdata... és itt keresést alkalmazd

fery02
<#wilting>

Shep
Olyan kérdésem lenne, hogy felraktam a win7-et (de minek?) és át akarom rakni a mentéseimet xp-rõl. Igen ám a fileokat átrakom ,de az offline live profile filejai hol vannak, vagy mit kell ahhoz átmásolni? Elõre is kösz.

Barny
Sziasztok.vannak eredeti games for windows live serialjaim😊
RESI 5,GTA4 megy veluk.meg van 3db abbol 1 ugynezki elkelt😊
akit erdekel irjon PM-et.

Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM

DarkSector
mien játékba szeretnél multizni?

DarkSector
jah hallottam hogy GTA4 régebben ment ezzel a trükkel, de egy ideje már nem.

Carloska
Igen

Carloska HUN

grebber
Carloska után szóköz van?

Carloska
Emberek vegyetek fel

Carloska HUN

én meg fordítva😊
persze mostanában single-ezek új gép miatt, de amúgy a multi nyomulás a legjobb😄

grebber
Én csak belenéznék milyen multiba mert ha nem tetszik úgyse tolom.Amúgysem vagyok nagy multis single híve vagyok.