1169
-
#409 én se ha nem segítenek, mert régebben nem így volt ez a offline profil. -
feccske #408 köszi sose találtam volna meg!:D -
#407 igen mert ha nincs eredeti játékod, akkor nem fog menni.
ezért menj be, kezdj csinálni egy újat, és a szerződés elfogadásakor jobboldalt, ne nyomj a gombra, hanem görgesd lejjebb, és a szövegben találsz elrejtve egy kék színű: "Create a Locale Profile" feliratot, erre nyomj rá! -
feccske #406 Srácok kéne egy kis segítség! Feltelepítettem a Windows 7-et (bárcsak ne tettem volna mert úgy bánik velem mintha hülye volnék) és nem tudok mit kezdeni a Games for Windows Live nevű ökörséggel. Regisztráltam mindent megcsináltam de minden játékhoz product key-t kér. Ha kihagyom meg nem fogok tudni menteni. Előre is köszi a segítséget! -
ProEvoFan #405 felakartam rakni a windows liveot és kliens telepítése után akarja a klienset updetolni, de valami nyelvi hibát ír ki, talán az a baj h az xpm nem angol??? -
mester1987 #404 lehet valami gebasz volt nem tudom, de volt emléxem rá -
Csokis #403 Pedig Offline profil, van acsi és nem adtam semmi kódot (nyílván). -
#402 offline, hogy nem irtál be cdkulcsot?
akkor nekem miért nem volt? gears of war-t és resi 5-öt is lenyomtam de nem kaptam.... -
mester1987 #401 Resident Evil 5 és Gears of War-nál volt archievement XP SP3 rendszernél... -
mester1987 #400 Rendszerkompatibílitási vagy valami beállítási kérdése az egész... -
#399 Dirt 2-nél van egy trükközés, hogy beírod a cd-kulcsot, és nem engedi a multit, de akpsz achikat.
offline a büdös életbe nem fog adni.
Amúgy mien címeknél ad, annélkül hogy online lennél? -
#398 kizárt dolog, mivel online kell lenni, hogy kapj.
offline is lehet de kulcs kell neki. -
#397 furcsa mert én soha nemkapok egy játékban sem offline acsívmentet. -
mester1987 #396 Ez nem játékfüggő, mivel Windows 7en a Residednt Efil 5ben nem kapok semmi díjat, míg XPben kaptam...... -
#395 Igen, ez játékfüggő. Én is kapogatok warez játékokban acsikat, viszont pl FUEL-ben nem kaptam, míg meg nem adtam neki egy eredeti CD-kulcsot. -
mester1987 #394 Mit kell beállítani nem tudja valaki? Bár újdonságot úgysem kapok a játékban -
mester1987 #393 Az nem lehet mert nálam a Resident Evil 5ben kaptam díjakat offline profilba Windows XPn persze... -
Csokis #392 Dehogynem. DiRT 2 alatt is kap az ember offline profillal. -
#391 csak eredeti cd-kulcs beirás a utána kapsz. offline nem! -
mester1987 #390 Szevasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy miért nem kapok archievementet játékokba? Esetleg be lehet ezt az opciót állítani valahol, mert Windows XP-n még kaptam... -
srewy92 #389 Nekem is ez a problémám! A 3.0 van fenn,azon kívül más régebbi verzió nincs telepítve. -
bbccc #388 áhh gyerekek egyik próbálkozásnak sincs értelme. az egy dolog hogy kicselezzük a beléptető rendszert hogy más országot írunk be. de utána meg nem talál egy szervert sem mivel nincs a live-nak magyarországon hálózata:(:( -
bbccc #387 Köszönöm:) Így már rendben van. Csak azt nemértem, hogy beléptem egy másik profillal és azzal már nem kellett aktiválni a játékkulcsot. -
bbccc #386 Ja elnézést. Az angol regisztráló oldalon már lehet más országot is választani. Hát kíváncsi vagyok igy működni fog e -
bbccc #385 Nemlehet mert alapbol kivan választva hogy Magyarország és nemlehet rajta változtatni -
PunkZoli #384 csinálj egy másik profilt ,csak ne magyart, és akkor lehet jó lesz.
a kulcsokat többször felhasználhatod, ha jól emlékszem talán 15ször, de nem lehetne gond, hogy magyar az acc, csak, hogy nem tudsz multizni... -
bbccc #383 sziasztok! Megvettem eredetiben a Battlestation pacific-et. aktiváltam is a kulcsomat a games for windows live profilomhoz.de nem akar bengedni a profilba :( Most ez az miatt van hogy magyarországon nincs hálózatuk? pls help:( most akkor annyi az eredeti kulcsomnak? :( -
bbccc #382 Sziasztok!
Nekem egy olyan problémám lenne hogy Megvettem eredetiben a Battlestation Pacific et és nem akar beengedni a profilomba:( Hogy tudnám ezt megoldani? Lőttek a játéknak vagy mi? Gondolom ennek van köze hozzá hogy magyarországon nincs ilyen. De akkor ezt most hogy tudom megoldani? Help :(:(:( -
#381 Küldetések során párat biztos összeszednék.Meg általában a kb 47b-ől értek vagy 30-at az bőven elég!
De mivel engem nem igen szeret ez a game és baszik bejönni a live így semmiféle acsi nem lesz! -
#380 nincs hozzá magyarítás úgyhogy úgyse értenéd az achievementeket :D -
#379 Rákattintok nem történik semmi:( -
#378 a főmenüben ott a Live menüpont -
#377 Fallout 3 live-os game!
De bárhogy teszem fel bármilyen patchel magyar vagy angol nyelven a játékon belül nem jön be a LIVE a home gombra.Mi lehet a baja?? -
#376 ezt nézd meg...
lehet itt van valami megoldás a linkekben.
XP hotfix problem -
#375 és előtte letörölted a régi live-os programokat?
ha még akkor is ezt írja ki, akkor szólj vissza, és megnézem neten mi a megoldás. -
#374 a link alattit letöltöttem,fel is telepítettem és akkor írja ki ezt -
#373 töltsd le a jobbra lévő download gombról az új 3.0-ást, és ezt telepitsd fel.
előtte érdemes csinálni biztonsági mentést a profilokról.
legújabb kliens -
#372 jah és lenne minnyá 1 kérdésem...lehet már kliensben haverokat kezelni? -
#371 Jár erre vki? -
#370 To use all features to Games for Windows - LIVE,youu need to apply the hotfix for Windows XP.
Do you wabt to view and download the uptade?
Most akarom telepíteni,de ezt írja ki,amikor indítaná,ha rákkantintok a gombra,hogy updateljem,akkor meg megjelenik egy lap,hogy lehet frissíteni,32 meg 64 bites Windows,frissítem,erre hiba,hogy nem ugyanaz a nyelv stb. megoldás?