Games for Windows Live
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Egy hirtelen ötletem miatt kérdeznék valami hülyeséget, ha szabad 😄 Szóval: ha nekem van egy eredeti Live-os játékom (jelen esetben ez a GoW), akkor annak a cd-kulcsával (még mielõtt aktiválnám vele a GoW-ot), aktiválhatok más, esetleg warezban letöltött játékot is? A választ sejtem, csak fogadtam egy haverommal 😄
A GTAIV hez csinált egy fake címet, ez ment szépen a 1.0.3-as patchig. Innentõl mindig kiírta neki, hogy talán rossz régió... Csináltam neki egy új profilt, aminél szintén kiírja a hibát. Szinte azonnal rá én is beléptem ugyan azzal a profillal, és lám: mûködött.
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
PSN ID:misi2mezei
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
és a live ra sem tudok fellépni ezt irja:
"A biztonságos kapcsolat sikertelen
A login.live.com érvénytelen biztonsági tanúsítványt használ.
A tanúsítvány nem érvényes eddig: 2009. 06. 16. 2:00.
(Hibakód: sec_error_expired_certificate)"
valaki tudja mi lehet ez?amielott feltettem a GOW ot azelott simán tudtam LIVE on multizni a GTA 4 el de valami lett😞pls help!
elore is thx.
Nem hallottam még ilyet :/
400 felett, ha megcsinálok egy újat, egy régi eltûnik :\
GTA IV bemegyünka seróra az egyiket beengedi másik meg lefagy a LOADING-nál!
Amikor meg kilépek meg vissza a játékba akkor már egy Unable... felirat jeelnik meg, de én is emgszeretném változtatni, mert a FlatOut-nak is a saját kódja van így a GTA IV-et sajátítani szeretném :-)
Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en
Gears of War-os kódom van amit GTA IV-hez használok, viszont komámnak is megadtam a Gears of War-os kódot és tegnap tudtunk ketten játszani, de asszem a LIVE updete letiltotta, így csak az egyikünk tudd egyszerre játszani. Namost akkor átszeretném írni eredeti kódot a GTA IV-ben a komámnak meg odaadnám aGears of War-os kódot GTA IV-nek, hol tudom ezt megtenni?
Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en
Van arra mód, hogy LIVE-on egy eredeti CD kulcsot átírjunk egy másik eredetire?
Mert kipróbáltam, hogy egy másolt, LIVE-os játékom felenged-e online, ha megadom neki egy másik eredeti játékom LIVE kódját. Elfogadta. 😛
De ha mégis megvenném azt a másolt játékot, akkor inkább átírnám az annak a kézikönyvében található kódra.
microsoft pontot pénzért lehet venni, a mi live-mentes országunk esetében pedig elõre fizetett kártyákkal.
erre xbox360 topicban iceákos hírdetései szoktak lenni a legjobb ajánlatok általában.
Persze pl GTA 4-nek mindenképp kell a mentések kimásolása mellett xlive mappa kimásolás, ha használni akarjuk még valaha a mentésinket.
minden játékra külön keress rá googlen (sg fórumban 95% törttel játszik és offline profil mentéseit fogja elmondani), az a legbiztosabb, de úgy is lesz vmi gondja. Inkább játszd végig amit akarsz aztán formázz, vagy upgradeld a windowst ha lehet valami újabb/nagyobb változatra, akkor nem vész el.
bloody fucking murder
Kérlek segítsetek!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Van origiba GOW-om, Lost Planet-em. Játékon belül nem enged fel a live-ra.
Fákjúal!
http://kep.ivpicture.hu/110477.jpg