Games for Windows Live

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fery02
Majd szólj! 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Szathy
LOL istenkirály 😄 Kösz az infót. Pár napon belül megtudom, hogy a legfrissebb Live-val is mûködik-e 😊

fery02
Azután is aktiválhatsz vele más LIVE-os tört játékokat, miután aktiváltad a GoW-ot. Valaki a fórumon írta, hogy egy GoW kulccsal 4 másik tört LIVE-os játékot játszik online.

terribad
nemrég még mûködött, 3.0-val lehet javították ezt

bloody fucking murder

Szathy
Hali!
Egy hirtelen ötletem miatt kérdeznék valami hülyeséget, ha szabad 😄 Szóval: ha nekem van egy eredeti Live-os játékom (jelen esetben ez a GoW), akkor annak a cd-kulcsával (még mielõtt aktiválnám vele a GoW-ot), aktiválhatok más, esetleg warezban letöltött játékot is? A választ sejtem, csak fogadtam egy haverommal 😄

nekem is pont ugyanez a hibám

Hello mindenkinek! Miért van az,hogy mindennap felajánlja a frissitést,a Game for windows live 3.0,pedig már többször feltelepitette sikeresen.Windows 7-et használok,de mindennap ujra megjelenik alul,hogy uj fontos frissités érkezett,és ugyanaz a fájl,de már fel van telepitve.Ha valaki tud valamit erröl irjon!

Nohab
Az egyik haveromnál a következõ a probléma:
A GTAIV hez csinált egy fake címet, ez ment szépen a 1.0.3-as patchig. Innentõl mindig kiírta neki, hogy talán rossz régió... Csináltam neki egy új profilt, aminél szintén kiírja a hibát. Szinte azonnal rá én is beléptem ugyan azzal a profillal, és lám: mûködött.
werkfilm
nem éppen liveos game

sziasztok. a cod5 nél müxik a gears of war-os cd kulcs?

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

hát az most épp nincs fenn😄de azért kiváncsi lennék,hogy miért nem tudok felmenni mozzilával:Spedig eddig simán ment😞és ráadásul még az MSN re sem tudok felmenni-.-

PSN ID:misi2mezei

werkfilm
próbáld másik böngészõvel, nekem chromeal simán belép most

õõõõõõ nemXDde ha felrakom attol még a mozzila nem fogja sztem megnyit a LIVE accomat😞de miért nem tudok bejelentkezni?az exploreral mukodik de ott is emgkérdezett valami vagy 100x amire végre fellépett:S

Tatyla
felraktad a GearsPC_TU3_CD_Projekt patchet?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

mármint a livera sem tudok fellépni alatt azt értettem,hogy a bongészombol:/

sziasztok ma vettem meg a Gears Of War-t feltelepitettem de amikor be akarnék lépni a LIVE accomra akk valamit kiir és nem enged online modba😞
és a live ra sem tudok fellépni ezt irja:

"A biztonságos kapcsolat sikertelen

A login.live.com érvénytelen biztonsági tanúsítványt használ.

A tanúsítvány nem érvényes eddig: 2009. 06. 16. 2:00.

(Hibakód: sec_error_expired_certificate)"

valaki tudja mi lehet ez?amielott feltettem a GOW ot azelott simán tudtam LIVE on multizni a GTA 4 el de valami lett😞pls help!
elore is thx.

fery02
ok

bertino
ték.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

fery02
?

bertino
-.-

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

fery02
Ezt szerintem minden LIVE felhasználó észreveszi automatikusan. <#circling>

Új kliens jelent meg a Games for Windows Live-ból (3.0 verzió). Letöltés, KATT! <#smile>

nálam is ugyanez volt, eltûnt még az az acsi is amit a játék végigjátszásárért kaptam... szutyok szar
fery02
Úgy érted, ha van 400 G pontod, ha szerzel egy új achievementet, egy régi visszazáródik? 😮
Nem hallottam még ilyet :/

poruljartal
valakinek volt még olyan, hogy eltûntek az acsívmenjei GTA4 ben?
400 felett, ha megcsinálok egy újat, egy régi eltûnik :\

devilzero
Sajnos ez nem így van!
GTA IV bemegyünka seróra az egyiket beengedi másik meg lefagy a LOADING-nál!
Amikor meg kilépek meg vissza a játékba akkor már egy Unable... felirat jeelnik meg, de én is emgszeretném változtatni, mert a FlatOut-nak is a saját kódja van így a GTA IV-et sajátítani szeretném :-)

Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en

fery02
Nálatok szerintem könnyebb megoldani a problémát, mert pl felmentek egyszerre LIVE-ra, és aki utolsónak lép fel, annál felajánlja a LIVE automatikusan másik CD kulcs beírását. Vagy tévedek?

devilzero
Én is vmi ilyesmit kérdeznék:
Gears of War-os kódom van amit GTA IV-hez használok, viszont komámnak is megadtam a Gears of War-os kódot és tegnap tudtunk ketten játszani, de asszem a LIVE updete letiltotta, így csak az egyikünk tudd egyszerre játszani. Namost akkor átszeretném írni eredeti kódot a GTA IV-ben a komámnak meg odaadnám aGears of War-os kódot GTA IV-nek, hol tudom ezt megtenni?

Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en

fery02
Köszi! Még egy valami érdekelne.
Van arra mód, hogy LIVE-on egy eredeti CD kulcsot átírjunk egy másik eredetire?
Mert kipróbáltam, hogy egy másolt, LIVE-os játékom felenged-e online, ha megadom neki egy másik eredeti játékom LIVE kódját. Elfogadta. 😛
De ha mégis megvenném azt a másolt játékot, akkor inkább átírnám az annak a kézikönyvében található kódra.

fery02
Ennyire sajnos nem vagyok benne. És kb 800 M$p az kb hány dollár?

werkfilm
a gamerscore csak egy szám, semmi érdemlegeset nem csinálhatsz vele.

microsoft pontot pénzért lehet venni, a mi live-mentes országunk esetében pedig elõre fizetett kártyákkal.
erre xbox360 topicban iceákos hírdetései szoktak lenni a legjobb ajánlatok általában.

fery02
Hallottam, hogy név szerkesztéshez 800 Microsoft pont szükséges. Ha nekem van x mennyiségû G pontom, akkor abból vonna le 800-at? :S

fery02
Ja, akkor téma lezárva 😄DD

terribad
achievementek megmaradnak, ahhoz nem kell semmit menteni.

bloody fucking murder

fery02
A LIVE profilnak nincsen köze a játékok elmentéséhez (szvsz). Azok engem nem érdekelnek. Pl a Gears of War-om egyszer lefagyott és magával vitt minden elmentést, mindent újra kellett kezdenem, de attól pl a LIVE achievementjeim megmaradtak a játékkal kapcsolatban. Engem csak a LIVE érdekelne. De am gyanús, hogy a LIVE érdekében nem is szükséges mentenem semmit sem, mert a weboldalon ugyanúgy megtekinthetem a profilomat achievementekkel, mindennel együtt. Szóval valszeg egy távoli szerver tárolja a cuccokat. Nem hiszem, hogy a géprõl szedné össze az adatokat a weboldal.
Persze pl GTA 4-nek mindenképp kell a mentések kimásolása mellett xlive mappa kimásolás, ha használni akarjuk még valaha a mentésinket.

terribad
nagyon körülményes menteni, valószínüleg bukni fogod a mentéseket ha új windowst raksz fel, több helyen fájlok, registryben is vannak bejegyzései ami fontosak, el van ez rontva eléggé
minden játékra külön keress rá googlen (sg fórumban 95% törttel játszik és offline profil mentéseit fogja elmondani), az a legbiztosabb, de úgy is lesz vmi gondja. Inkább játszd végig amit akarsz aztán formázz, vagy upgradeld a windowst ha lehet valami újabb/nagyobb változatra, akkor nem vész el.

bloody fucking murder

fery02
Lehet biztonsági másolatot készíteni a LIVE profilomról vagy nem szükséges, mert online menti a dolgokat? Mert én pl az xlive mappára gondoltam, hogy idõközönként kimentem, ha egyszer netalán elk*ródna. Szükséges még egyéb mappát kimenteni (persze, csak ha szükséges) vagy elég csak ezt?

Segítsetek kitölteni a regisztrációt a game mindig azt irjha hogy region....... PLS valaki segítsen MSN:[email protected]
Kérlek segítsetek!
fery02
Ha nem vagyok bejelentkezve LIVe-on és úgy gyûjtök achievementeket, akkor azokat megjegyzi, ha legközelebb bejelentkezek?

terribad
http://zip4.usps.com/zip4/citytown.jsp

bloody fucking murder

Jim Morrison
Akármit irok be címnek, sosem jó a ZipCode :S azt a fake cuccot is használtam

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

ffxi
Mi értelme ennek? Létrehoztam 1 akontot. Mit csináljak utána?

Van origiba GOW-om, Lost Planet-em. Játékon belül nem enged fel a live-ra.

Fákjúal!

Segítsetek már nekem is!
Bocsi, idõközben rájöttem. Jól gondoltam, de az Everest megerõsített.

http://kep.ivpicture.hu/110477.jpg
Azt hiszem 32-es, de honnan tudhatom biztosra? :égõ fej:
fery02
*bit

fery02
Amelyik bet verziójú a Windowsod, azt szedd le.

Annyit tudok hogy a szervizcsomagom 3-as
Köszi szépen! Ez a 32 meg 64 bit micsoda? Mivel másabb?