Manchester City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
de am csak azért, mert átpártoltam a Rovershez, miután egy Bristol drukker belerugott a prosztatámba^^
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Keresem a szavakat....talán a szánalmas lenne a jó?😄
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
pótlok:
Bolton 2-0 (0:0) Manchester City
Tényleg nincs élet ebben a topicban. Hol vannak a rajongók ? <#vigyor1>#vigyor1>
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
amúgy nem volt rossz a city fõleg az elsõ félidõ volt bíztató! majd belendülnek! sztem még sokan fogják éljezeni ezt a csapatot a jövõben de lehet hogy nem így lesz...
2. Eddig is ruhelltem ezt a csapatot, aki a rohadt meccseit oda adja az osszes rivalisnak, a MU ellen meg brilliroznak persze, de hogy hazai palyan 0-2rol kikapnak, teljesen betett. Kivanom a legrosszabbakat ennek a "csapatnak"😊
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
Martin Petrovval mi ujság? rég hallottam felõle!
Yo, Bitch!
FORZA INTER!
egyébként nem írom le mégegyszer de kitiltanak miért gyûlölöm õket!!!méghogy nem sztárolják magukat??? Ronaldora mit mondasz akkor?
REAL MADRID
... Mixed Martial Arts
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
REAL MADRID
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!