2173
-
#611 Manchester C. [3 - 0] Wigan Athletic
Tevez mesterhármas -
karajjj #610 az a baj, hogy Tevez veszi csak komolyan az egészet, ő szó szerint fejreáll, hogy labdát szerezzen, a többiek csak úgy lézengenek maguknak, szűkíteni kéne a keretet és meglehetne a 4. hely simán -
#609 egyátalán nem úgy írtam! és itt nem is az Evertonról van szó, hanem arról a csapatról aki elvileg a BL-be akarja magát játszani. -
karajjj #608 most ezt úgy írod, mintha az Everton valami sehonnai kiscsapat lenne, aki csak sereghajtó a PL-ben -
#607 van benne igazság, mert ilyen játékoskerettel akár az élmezőnybe kerülésért is lehetne hajtani, de azért az Everton sem tré csapat, elég szoros a mezőny
tabella -
#606 mert a Tottenham sokkal szebb és biztosabb játékkal áll a 4. helyen. és ha már a City a nagyok között gondolta magát, akk legalább a játékukban mutatkozzon meg h akarnak vmit idén a bajnoksággal. de úgy nehéz h az Everton elveri őket idegenben, és folyamatosan csak x-eket tudnak hozni. -
#605 éppen ezért nem elsz első, hanem csak max 4. :D:D
persze a Spurs is nagyon jó csapat, idén sokkal jobb mint a 'Pool.
Szerintem ez még nem lefutott, nagy harc lesz még itt és a City-nek bizony ugyanannyi esélye van -
karajjj #604 aha, jó... -
barcames #603 azért mert a kis csapatokat nem bírja megverni -
karajjj #602 miért ne érdemelné meg? -
#601 hát a City nem is érdemli meg. -
#600 Hát inkább a Spurs legyen, vagy a Villa, ha már a Pool nem. -
barcames #599 city sem lesz bl-ben ilyen teljesítménnyel:S -
karajjj #598 Manchester City 0:2 Everton
:(
-
karajjj #597 istenem, de fos gól :S -
#596 uccsó kép -
karajjj #595
-
#594 9 ember ellen nem volt nagy feladat:) igaz nem láttam a meccset de mostanában a cfc sem tündököl.
am Robinho visszatért a Santosba és tündököl... úgy látszik nem fekszik neki az angol foci:D -
barcames #593 cselzi kicsit bealázva
már csak az internek kell őket kiverni a bl-ből -
karajjj #592
-
karajjj #591 Adebayor milyen gólt ragasztott :D -
#590 Manchester C. 2 - 0 Bolton W.
Tevez és Adebayor
nem is tudtam hogy hétközi forduló van... -
#589 a Hull x-elt a Chelsea-vel is! ettől függetlenül a City kicsit többet várt magától mint amit tud. lehet h nem a menedzser váltás lett volna az elsődleges... -
icemankimi #588 hull city megveri a cityt kicsit vicces.....ebből már nem lesz bl hely sőt..
3 hete a boltonnal is döntetlen.....
-
icemankimi #587 HA TE MONDOD... -
karajjj #586 -
karajjj #585 ez mekkora lol kép :D
-
karajjj #584 jó meccs volt, bár a Scunthorpe első gólja méteres les után született -
#583 Scunthorpe U. [2 - 4] Manchester C.
3' [0 - 1] M. Petrov
29' [1 - 1] P. Hayes
45' [1 - 2] N. Onuoha
57' [1 - 3] Sylvinho
69' [2 - 3] D. Boyata (o.g.)
84' [2 - 4] Robinho
-
#582 Akkor kár volt felhoznod, sorry. -
#581 Ya csak szegeny anyu mar meghalt:( -
#580 tudom anyu! sapka, sál! -
#579 De anyukam nem enged le a jatszoterre mert hideg van. -
Monoton #578 Mi van visszafejlődünk az oviba? Menjetek ki a játszótérre lerendezni ne itt offoljatok. -
#577 Ebben is igazad van. -
#576 Figyelj mar most nem kotekedesbol de mi az hogy minden heten masnak szurkolsz?
Latod a logomat nem?Harom csapatnak szurkolok gyerekkorom ota de ha tudsz esetleg masik csapatot vagy hhozzaszolast akkor legyszives idezd fel nekem mert nem emlexek ilyenre.KOSZONOM -
karajjj #575 minden héten más csapatnak szurkolsz és pont te pofázol... -
#574 nah igen ezt el is felejtettem, azért mutogatott vissza utána, hogy "háp-háp" :) az nem volt szép Rooney-tól. -
#573 És amikor Rooney ott pofázott Teveznek valamit a tizenegyese előtt közvetlen? Ja tom...ő ManUtd-s, megteheti, csak más nem... -
#572 mit csinált am? ma sikerült elkapnom a meccs végét:D de csak a gólokat láttam, a gólörömöt nem...