Manchester City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cabell
Ne feledd barátom, hogy ez alapból Man City topicnak indult, csak titkon tudja mindenki, hogy ez Robinho topic...😄

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

csakúgy szólok Robinho már 6 gólos a bajnokságban pedig nem rég érkezett a csapat házigólkirálya lett hirtelen de érdekes? xD xD

Cabell
Kell valami?😄

de am csak azért, mert átpártoltam a Rovershez, miután egy Bristol drukker belerugott a prosztatámba^^

gabber_saviola
<#vigyor1>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

amjan
<#idiota>

&#4326;&#64379;&#2960;&#64379;&#4326;

REALista
Milyen érdekes te se nagyon látogatod a Bristol-os topicodat már jó ideje...😊
Keresem a szavakat....talán a szánalmas lenne a jó?😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Matthew Prosac
látom a fanok nem írták be a még a legutóbbi meccs végeredményét sem. trehányak!
pótlok:

Bolton 2-0 (0:0) Manchester City
Ricardo Gardner 76'
Richard Dunne (og) 88'

Tényleg nincs élet ebben a topicban. Hol vannak a rajongók ? <#vigyor1>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

amjan
ahogy mondod holtszezon van nekik már

amjan
nem-nem

még nem szánalmas, csak nem megy a szekér, majd ha bevásárolnak a télen meg jövõ nyáron és akkoris semmi, na az lesz majd a szánalmas
Cabell
milyen érdekes, mintha csöppet hanyagolva lenne a topic, mióta érdekes módon mégse váltotta meg a City a világot Robinho óta...😄😄 Keresem a szavakat....talán a szánalmas lenne a jó?😄

amjan
na

hmm a Liverpoolban ott van egy Torres nevû valaki aki szenzációs😄
amúgy nem volt rossz a city fõleg az elsõ félidõ volt bíztató! majd belendülnek! sztem még sokan fogják éljezeni ezt a csapatot a jövõben de lehet hogy nem így lesz...

Cabell
1. a 11es parbaj altalaban pont ennyin mulik, ennyi erovel Ronaldo kihagyta, es ennyin mult volna h a Chelseae.

2. Eddig is ruhelltem ezt a csapatot, aki a rohadt meccseit oda adja az osszes rivalisnak, a MU ellen meg brilliroznak persze, de hogy hazai palyan 0-2rol kikapnak, teljesen betett. Kivanom a legrosszabbakat ennek a "csapatnak"😊

hagyjuk... Terry elcsuszik az esõben a 11-esnél? ...csak ennyin mulik és az is igazságtalan h 2 ezüstérem a Chelseanek...legalább az egyik lett volna meg nekik... Man cityvel foglalkozzunk! szoval ki mit tud Martin Petrovról? játszik még egyáltalán a Cityben?

Cabell
me méris nem? meg a bajnoksagot sem ugye? azt eddig is tudtuk, hogy mindig az erdemli meg a BLt, aki a vegen nem nyer, de mar kezdem ezt unni...;

éli világát

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

érthetõ!😊 amugy sztem az nem büntethetõ ha kifigurázom a nevéta gyereknek😄 mindig akkor szerez gólt amikor nem jo😄 de jó játékos télleg! én meg nem vagyok Inter fan sõt... én "sajnos" Juve fan vagyok😛 ugyhogy😄😄 megint ellenség vagyok ugy látszik vkinek xD
Martin Petrovval mi ujság? rég hallottam felõle!

ForzaInter
nyugi van, ez egy tök normális válasz volt😊

Yo, Bitch!

Fabio Capello
nyugalom 😊

ForzaInter
esetleg normálisan leírni csapatnevet és játékos nevét... és nem akar elmenni, mert minek? az Inter a világ egyik legjobb csapata, MAn City jelenleg meg sehol... ráadásul Cambiassonak kb olyan az Inter mint Javier Zanettinek, esélytelen hogy megvegyék, Mourinho nem fogj egy kulcsjátékosát sem elengedni...

Yo, Bitch!

pénzügyileg nem lehet kérdés! jól járna vele a City! csak nem tudom h elakar e jönni Campobasso az Interkébõl😊😛

ForzaInter
biztos megveszik😄D

Yo, Bitch!

Fabio Capello
meglátjuk

részemrõl nem oszt, nem szoroz 😊

semmi

FORZA INTER!

Fabio Capello
Hát ki... :/

Állítólag szemet vetettünk Cambiassora, kiváncsi vagyok mi fog kisülni belõle

befejeztük vége...City kikapott 2-1 re a Wigantõl:S

Fabio Capello
Már ne is haragudjatok, de áruljátok már el, hogy az United ügyeit méris a City topikban kell kitárgyalni? <#idiota>

neee ám mert szívinfarktust kapok...jól leszerepeltek a Zenit ellen is ugyhogy nem õk 2008 legjobb csapata... BL-t meg abszolút nem érdemelték meg!

azt nem hinném...nem értek egyet...most mondták be h õket is már vagy 2 évvel ezelõtt megvette valami külföldi befektetõ csak arról nem tudsz...
egyébként nem írom le mégegyszer de kitiltanak miért gyûlölöm õket!!!méghogy nem sztárolják magukat??? Ronaldora mit mondasz akkor?

Oziris666
Év vicce😄

Fabio Capello
Zaki 11-esbõl 2-1

sztem akkora mûesés volt mint a ház...

Fabio Capello
Kompany egyenlített Elano beadásából, 1-1

Fabio Capello
Valencia góljával vezet a Wigan... nem kicsit ragasztott a jobb felsõbe...

1-0

thx 😊

REAL MADRID

Fabio Capello
Eurosport 2-n megy a meccs 😊

szerintem ezzel a világ legjobb csapata kijelentéssel nem dobálózzál... köszipuszi
amjan
<#wow3>

gyemant04
gratulálok...az MU pont az a csapat aki visszahúzodott nem sztárolja magát, mégis a világ legjobb csapata...az MU nem a sztárokból él nem a pénzbõl, hanem õk focit csinálnak saját nevelésbõl stb...errõl asszem ennyit.

... Mixed Martial Arts

ForzaInter
legyél büszke rá akkor...

Yo, Bitch!

azért az gondolom lejött h szívbõl gyülölöm azt a bizonyos másik csapatot😄😄 a Unitedet...

ezt most miért kellett?

- moderálva - #174

amjan
<#gonosz1>

Legend Killer
neizéljémá 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Cabell
Annyira birom amúgy, hogy egy normális hozzászólásra jönnek ezek a reakciók, ezek a hasonlóan értelmes reakciók, és akkor már persze, hogy nincs helye...de azért köszi legend killer, igazán hálás vagyok...<#eljen>

Ennek a beszélgetésnek a továbbiakban itt nincs helye!

REAL MADRID

Cabell
Te ilyen nagyon vicces srác vagy?

Legend Killer
de azt se kérte 😄, vagy igen? 😄

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Matthew Prosac
"képest soha, a töredékét nem kapta annak a sztárolásnak, mint Wenger, vagy a te Mourinhod"
csak a brit birodalom lovagjává ütötték xDD

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||