Manchester City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igy elég nehéz motiváltan focizni, ha tudod h akármilyen jol játszol, ugyis egy sztárt fognak igazolni a helyedre, sztem ezért szivnak most :\

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

Matthew Prosac
ugyan ki igazolna egy kiesõhelyen tanyázó csapathoz? <#beka2>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Bulykin
tippek?😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

5 játékos alap hogy jönni fog xD

na nemsokára kezdõdik az átigazolási szezon 😄
hatalmas gól volt

banok
OMG <#wow1>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Bulykin
<#taps>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

amjan

&#4326;&#64379;&#2960;&#64379;&#4326;

elvileg sérült...sajnos nem láthatom az angol bajnokságot a UPC miatt...úgyhogy a cityt nem látom, de mivel nem rúgdossa a gólokat nagyon a city ezért gondolom h sérült a "napközis" egyébként utoljára másutt az Arsenal meccsen láttam ott szenzációsan játszott

Üdv. Mi van Robinhoval? Mekkora magaslatokba emeli a City fényét? Megy neki a játék? Vagy már edzésre se jár?

kíváncsi vagyok mit csinálnak az Arab tulajdonossal ha kiesik a csapat xD pénz pénz nem minden ám...5 játékost akar a city leigazolni az átigazolási szezonban

Bulykin
West Bromwich A. 2 - 1 Manchester C.

idegesítõ...

egyelõre megbíznak Mark Hughesban...

Rudee
Szerintem kéne egy tapasztaltabb edzõ a sok igazolás elõtt, aztán lehetne bizakodni a szebb jövõben.

Szar Bayern, szar Bayern :)

nem baj lesz jobb is...David Villát nagyon szeretné a City, érdekes átigazolás lenne kb heti 150 ezret tehetne zsebre

Bulykin
nah már megint kikapott a City...0:1 az Evertonnak...

ne becsüld le a Fulhamet... alig kaptak gólt ha megnézed

Bulykin
Fulham - City 1:1
6' <0 - 1> B. Mwaruwari
27' <1 - 1> J. Bullard
azért a fulhamot pedig illett volna megverni...

Bulykin
bazzeXD ha én is szarnám a pénzt akkor megvennék én is mindent😄

megy a rétre motozni XD
Lehet nagy a kert 😄D

REAL MADRID

Cabell

A jelek szerint Robinho még emlékszik arra az idõszakra, amikor a kispadosok keserû kenyerét ette Madridban, és most azzal "fenyegette meg" edzõjét, Mark Hughest, hogy nem igazán lesz kedve játszani, ha két honfitársa, Jo és Elano nem jutnak több lehetõséghez.
Még szerencse, hogy a feszült légkört némileg oldja Micah Richards, rajta röhög ugyanis az egész csapat. A fiatal játékos nemrégiben ugyanis vásárolt egy Harley Davidsont, a dolog bökkenõje, hogy nincs jogosítványa...
Úgy tûnik, õ is ugyanazt az elvet vallja, mint a klubja: mindegy, hogy mire, csak költsünk minél többet...

<#idiota>

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Bulykin
hát nem voltXD
se a city, se a chelsea...<#rinya>

Matthew Prosac
hát nem lesz jó napod holnap akkor <#ravasz1>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

<#wink>

REAL MADRID

Bulykin
holnap mencseszteri rangadó, City - United, remélem kikap az united, mert a chelsea az arsenallal játszik és a chelsea is nagy kedvenc...

Bulykin
Schalke 0 - 2 Manchester C.
Mwaruwari és Ireland<#eljen>

ezzel buktam a tippmixem, de sebaj<#vigyor1>

Bulykin
A Liverpool lecsapna a City braziljára

Üdv, csatlakozom én is a City fanokhoz😊

nincs pénzünk

passatgt
valakinek nem kell egy city mez+nadrág?

eredeti Kappa, új, hosszú ujjú, még a régebbi változat, zöld-kék, Brother-es szponzorral

60 millió fontért vennénk meg Terryt és évi 10 millió fontos fizetéssel a világon a legjobban fizetett játékos lenne, azta mindenit...😮😮

Man. City - Arsenal 3-0!!!!
GSZ: Ireland, Robinho, Sturridge nem semmi

Kakát akarja a city nagyon...! de ez egyenlõ a lehetetlennel

Cabell
Robinho volt a csk tegnap...NC

Cabell
Tuti nem fog oda semmilyen Torres meg David Villa sem menni, Robinho is azért ment, mert a Realba egyszerûen nem maradhatott az után a mûsor után, amit levágott...Egy jó korban lévõ játékos nem fog a sztárklubjától odamenni, maximum levezetésképpen Ronaldók odalátogathatnak, de ez nagyon a max...

jesszus :/

fsgh
am mostmár kajak várom a téli átigazolási szezont😄 Röhögnék ha csak a szájuk nagy most...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
ironia volt😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

jajjj haggyad már, zsebbõl kirázzák az egész világgazdaságot :\
fsgh
Tettek volna többet is csak az a fránya gazdasági válság...

A Manchester City tulajdonosai 243 millió eurót tettek félre Fernando Torres, David Villa és Kaká leigazolására. /AS/

REAL MADRID

nyugi... elég már egyébként fontosabb hír hogy Elanot, és Jo-t is megbüntették 40 ezer fontra...

a téli átigazolásoknál megválnak jópár embertõl az arab milliárdos nem cicózik kapásból Elanot, Hamannt, és sok más emberkét elküldene innen

Cabell
😄😄😄 ezmost komoly, hogy még mindig azon megyy a para, hogy legalább 2x (tyûûûûha) használtam ezt a szót?😄😄😄 komolyan, ezen a fórumon annyira imádtok kipécézni magatoknak egy-egy embert...😄😄

nemártana bõvíteni a szókincsed...
Man city - Tottenham 1-2
GSZ: Robinho, ill Bent 2x

hát ez van majd legközelebb nem véletlenül mondta Corluka a meccs elõtt hogy szerinte jobb csapat a Tottenham

REALista
Szánalmas már ez a sok szánalmasozás...<#idiota>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

én figyeltem a topikot végig csak nem nagyon írt senki😞

Kezd elegem lenni a sok "szánalmas" megjegyzésbõl, ideje lenne befejezni!

REAL MADRID

Cabell
Egyébként én a szánalmas dolognak csak azt tartom, hogy ez a topic abban a pillanatban létrehozásra került, amikor Robinho ide igazolt, aztán mikor kiderült, hogy egy játékostól nem lesz egy csapat világverõ, hirtelen mindenki leszarta...