Manchester City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Legend Killer
😄

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Cabell
Ferguson egy olyan csapat edzõje 22 éve, mint a MU, és 22 trófeát nyert ezidõ alatt...ehhez képest soha, a töredékét nem kapta annak a sztárolásnak, mint Wenger, vagy a te Mourinhod...

mindössze azért, mert Õ nem játsza az agyát annyit, mint Jose, meg mert nincsenek olyan népbuzdító szónoklatai, mint Wengernek...aki minden évben erkölcsi gyõztest kreál a rendszerint vesztes csapatából, hogy aztán esetleg egy trófeamentes szezon után is õket éltesse mindenki...

Ferguson soha sem tett ilyet, nála a vereség az vereség, múltkor is elismerte, hogy a Liv'pool sokkal jobb volt...Wengertõl ilyet, hogy az ellenfél sokkal jobb volt, nem tudom, mikor hallottam, neki vagy a fû a vizes, vagy a bíró egy megátalkodott buzi, vagy a játékosait támadta meg szörnyü vírus...

Mourinho tényleg vicces arc, de hogy a világ legjobbja lenne, ahogy olvashatjuk különbözõ fórumokon...röhejes...Ferguson is elmondhatná interjúkban, hogy õ az isten, meg csinálhatná a fesztivált, mint JM, akkor õ lenne így agyonsztárolva...Mourinho az én szememben nem több egy feltünési viszketeg pojácánál...

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Legend Killer
Inter nagy klub. Mourinho a magyar válogatott élén befuccsolna, mint a szar 😄. bárki más is... szal ok, van sok mindene a menedzserkedéshez és pro, de pl a mi válogatottunk élén sztem õ se tudna mit kezdeni, de megnézném mihez fogna 😄D.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

utálom Wengert és persze Fergusont is! 2 nagyképû öreg faszkalap... évek óta csak õk rivalizálnak itt Mourinho volt ász sztem! az egy nagy forma az az ember akármennyire utálják sokan... Internek már beindult a mázli sorozata amióta ott van😄

szóval Wenger szavaiból ítélve tart a citytõl...de én is felteszem a kérdést! ugye nem azt fogják csinálni a cityvel h megveszik õket aztán rögtön ha nem jön semmi eredmény áh nem kell eldobjuk! csak ennyit mond az arab tulaj!! ez csak egy feltevés, de kíváncsi vok mit szolnátok hozzá😛😄:S

Legend Killer
😄, lehet fél, de jó a fejtegetése. De hát most nem állíthatunk a MC elejére egy ízig vérig MC drukkert, mert kitudja mi lesz abból... bár, ha olyan gazdag, mint a tulaj, akko jóvan 😄D.

Cabell

„Nem értem, mit keresnek itt ezek az emberek. Nem úgy tûnik, mint akik pénzt akarnak csinálni valamibõl, tehát akkor szeretetbõl csinálják. De azt még kevésbé hiszem, hogy ezek az emberek fiatal koruk óta Manchester City szurkolók volnának... Szóval akkor adódik ismét a kérdés: mit keresnek itt, és miért vették meg a klubot? Nem találom a racionális választ…”

„Ha ez csupán egy játék nekik, akkor még veszélyesebb a dolog. A probléma az, hogy mit csinálnak, ha belefáradnak? Mit hagynak majd maguk mögött? Szerintem ezt a kérdést kell igazából feltennünk” – hangzott Wenger válaszolatlanul maradt elgondolkodtató fejtegetése.

Wenger azt hiszem picit fél a Man Citytõl😄😄

Legend Killer
soppingolnak 😄.

Messze van még az a tél 😄

REAL MADRID

fsgh
A vezetõk igen😄 Már télen vásárolni akarnak...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Én nemhiszem hogy bárki is az elsõ 3ba várja õket 😊

REAL MADRID

fsgh
Ez még akkor is kevés lesz. Vagyis attól függ mihez... Az elsõ 6-ba pl simán bent lehetnek de mondjuk az elsõ 3ba tuti nem várnám õket...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Egyetértek <#eljen>

REAL MADRID

meccsrõl-meccsre egyre jobban össze fognak szokni, látszik, hogy szeretik egymást a játékosok, ez sokat fog jelenteni és egyre jobbak lesznek, várható volt, hogy a szezon elején nem lesz minden tökéletes, jó persze nem 6-0s eredményeket kell várni, de magabiztosabb csapatot 😊

fsgh
jaja...Nem a City lett hirtelen világverõ csapat😄 Chelsea ellen ugyanezzel a kerettel sehol se voltak...

A legtöbb gól ahogy nézem a kapus hibája. Hihetetlen milyen szögekbõl kapott gólt.

REAL MADRID

:C

Harmadik gól után milyen gólörömöt levágtak 😄DD

REAL MADRID

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Thx. Jó meccs lehetett

REAL MADRID

ForzaInter
Portsmouth

Yo, Bitch!

Ki volt az ellenfél?

REAL MADRID

gólok: Robinho, Dunne, Wright Phillips, Jo, Evans, és Gelson Fernandes

azért nem semmi, gyorsabban beindul a szekér mint azt gondoltuk😄😄😛 már lehet h idén bajnok lesz a city?

gercse
6-0-ra nyert a city, aztán sehol senki? milyen drukkerek vagytok?😄

gyemant04
több esze van Ronaldonak 😊

... Mixed Martial Arts

Ja ezt arra írtam hogy Ronaldo nem igazol ide

REAL MADRID

amjan
<#wow2>

&#4326;&#64379;&#2960;&#64379;&#4326;

báttyó02
pf
elsõ meccsen lerugdosnák

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

gabber_saviola
Ronaldo: Robinhóval ketten több mint ötven gólt rúghatunk

http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=199935

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

korai még ez a herce hurca a szitííí körül😄😄😛 arabok ide vagy oda... kell itt legalább 1-2 év mire ezek világverõek lesznek😊 de azért Robinho gólja jelenthet valamit😊

asfa
1-3 már 😊

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

limperatore
jo csapat lesz ez

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

O.o nagy helyzeteket dolgoz ki a city

REAL MADRID

fsgh
1-1 már.

Matthew Prosac
most mégjobban 1-1

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Csodálkoznak most 😊

REAL MADRID

Matthew Prosac
hol vannak most a City szurkolók?
1-0 Robinho

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

hehe😊😄

France men

<#szomoru1>

München ist ROT!!!

Matthew Prosac
igen, és minden csapatot a földön nevezzenek át Football FC-re.
és minden egyes játékost Daniel Player-re kereszteljenek át.
tök izgi lenne!

annyira szánalmas a pénz a mai világban:S:S tök jo lenne ha minden csapatnak egyforma költségvetése lenne ahhoz mit szólnátok?😄😄

ez mintha reklám lenne...
Van egy pár régebbi elado man city mez is többek között régi Wright-Philips . Ha bizonyitani szeretnéd a külvilágnak hogy te mindigis City drukker voltál nem pedig csak most lettél az divatból akkor itt az alkalom és szerez be egykét vintage mezt 😊

én meg divatkorom óta

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

gyökér Thaiföldi minek zavarta el az Eriksont?:S az pedig egy jó edzõ lett volna itt!

Mor3llo
<#idiota>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

miért ne?
Cabell
Miért is?😄😄😄😄😄😄

takibalint
Ja es hajra gyerekek, nyomjatok le a UTd-et a bajnoksagban.

😄DDDDDDDDASdasdasdasd