Elkészült a Google webböngészõje

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

psishock
pedig de =), open in background =)
a mouse gesture-kat majd remélem hamarosan mellékelik, összevéve nagyon tetszetõsre és sebesre összehozták. Megvan a potenciál benne, hogy a végén leváltsa az Operát nállam. =)
Szívesen várom a fejleményeket, eddig nagyon szép munka.

C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2

Gyors, kicsi, pont annyit mutat amennyi erdekel(tab, cimsor, maga az oldal).
Betanak nem rossz. Nem akarok egybol mouse gesture-t, de hogy kozepso eger gombra sem csinal semmit... :)
mflex
Direkt bekapcsoltam win-t miatta.
Ez tök gyors böngészõ...tetszik.

What about the forests?

mflex
<#hehe>

What about the forests?

baszki, vajon miért? google

baszott nagy rejtély tényleg...

stevenson1988
'nincs hozzá magyar nyelvû hejesírás ellenörzõ'
azt veszem észre :D

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

iko
Most próbálom, tényleg nem rossz. Bár nem tudom miben jobb mint a ffox. Jah, és még nincs hozzá magyar nyelvû hejesírás ellenörzõ.

spam. sry

Mér van ennek is piros zöld kék sárga logója mint sok MS terméknek?:(

a sajtótájékoztatót nézem közben, aszongya a csávó, hogy a full bináris fájl 7 mega, és ennél is kisebb lesz. nálam a telepítõ fájl durván 22 mega, ez gondolom a béta miatt van így

keresés tényleg gyors, bár egyelõre csak a default jelenik meg az omniboxban felül lehetõségként
smv
De tudsz, nálam például legördülõ menügomb mellett jelennek meg a fülek, az eredeti menüsor mint olyan pedig ki van kapcsolva.

Starcraft + Diablo III - esemve

stevenson1988

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

az elsõ néhány perc alapján nagyon tetszik, az interface még szokatlan, de tényleg gyors és egyszerû

Dj Faustus
"Amúgy szerintem hiányzik a keresõsáv, ahol alapból a Gúgli szokott beállítva lenni;)))"
Elvileg a keresõmezõt és az URL-mezõt egyesíteni fogják az Omniboxban.

Sil78
Nem jobban, csak máshogy. Firefoxban szinte bármit lehet bárhová rakni, amire nincs külön opció, azt különbözõ kiterjesztésekkel vagy felhasználói fájlokkal. Az egész böngészõ felülete CSS segítségével alakítható (át lehet helyezni, új gombokat, eszköztárakat hozzáadni, stb). A gombokat is át lehet húzni testreszabáskor akárhová (egyedül a fülsáv és az Állapotsor viselkedik máshogy ebbõl a szempontból). Az Operában viszont tényleg panelekként viselkednek az eszköztárak, azaz kissé fixebbek (pl a fõmenü mellé nem tudsz gombokat pakolni, ahogy a könyvjelzõk mellé se, vagy a könyvjelzõket átrakni másik eszköztárra, pedig így egy csomó helyet lehet spórolni).

These are my friends, see how they glisten...

elérhetõ a letöltés :)
Sil78
Persze, hogy meg lehet változtatni (tudom, Fõsávról mindent le, átrakni rá a címsort), mint ahogy Firefoxban is. Épp azt mondom, hogy remélem, a Chrome-ban is lehet azért rajta változtatni.

stevenson1988
én amondó vagyok és ma már nem foglalkozok vele, majd holnap felkelek kora délben és leszedem akkor, mert ahogy az ff3-nál is volt szerintem itt is van már akkor hype, hogy mindenki elkezdi egyszerre szedni és a szerver (+ az összes mirror) behal (TimeOut)

MadBence
wikin 21:00 (magyar idõ szerint) monnyák, hogy megjelenik, de nem hiszek nekik.

this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu

most kezdõdött el a sajtótájékoztató
NEXUS6
Birom kicsit a FF-re hajaz, nagyon.;)))
Amúgy szerintem hiányzik a keresõsáv, ahol alapból a Gúgli szokott beállítva lenni;)))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Jaja! Én is ezt kérdezem! :D Pont ezt láttam én is! :)

Dj Faustus
Utóbbin:
0 nap 17 óra 58 perc 34 másodperc

Elõbbin:
0 nap 3 óra

Melyiknek higgyek? :D

zyppy
nekemmeg 0 day 17 hour 59 min. 21 sec.

item
Valaki meg minnyá kirakja torrentra, ehehehe <#hehe><#nyes>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

item
"Még van 1 nap 3 óra és 46 perc:)"

Nekem ezt mutatja: 1 nap 4 óra és 23 perc <#vigyor>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

úgy tûnik ez a visszaszámláló jobb...

smv
Nem akarok kötekedni, de operába kissé jobban testreszabható, hogy melyik panel hol legyen, mint FF-ben. És a füleket is oda rakod ahova csak akarod... Persze hülyeséget beszélni egyszerûbb...

Starcraft + Diablo III - esemve

aki kíváncsi, hogy mikor lehet letölteni a bétát annak van egy visszaszámlálóitt
Még van 1 nap 3 óra és 46 perc:)

Ehh, természetesen "legyenek alul a fülek" a helyes...

5c0rp330n
linket, én egybõl feltenném és kipróbálnám. a fos ie szóba sem jön, firefox 3 rendszeresen összeomlik, opera majdnem tökéletes, de idõnként az is omlott már össze és van 1-2 idegesítõbb dolog benne.

De kicsinyes valaki.. Nekem meg nem jön be a Firefox-féle "legyenek felül a fülek, mer' az jó" hozzállás. Mintha nem lehetne megváltoztatni. Vagy ne kellene az egyik módszert alapértelmezettnek beállítani...

A Chrome konfigurálhatóságára én is kiváncsi leszek. Bár valószínûleg nem a Firefox-féle "szééjjelhekkelem a böngészõm" típusú embereknek készült. Azaz a többségnek. Szerintem jó esélyekkel indul, ha mindazt, amit ígér, maradéktalanul tudja hozni.

A V8-ra én is kíváncsi vagyok. :)

Sil78
Hát, nekem jobban tetszene, ha kicsit nagyobb szabadságot adnának a felhasználóknak. Pl ez a "legyenek legfelül a tabok, mert az jó" hozzáállás már az Operában se jött be. Szerintem úgy jó, ha mindenki oda rakhatja, ahol neki épp kézreáll. (Meg a gombokat és az eszköztárakat is persze.) Némi rugalmasság mintha hiányozna még belõle, legalábbis a leírás alapján.
És tök mindegy, mit raknak be kezdõlapnak (tõlem akár a gyorshívó is lehet alapból), amíg lehet rajta változtatni. Én speciel évek óta nem használok ilyesmit, simán folytatom a böngészést azokkal a lapokkal, amikkel abbahagytam.

Egyébként kíváncsi leszek majd egy V8 - TraceMonkey összehasonlításra.

Ne felejdétek, hogy errefelé néhány órácskával többet mutat az óra mint odaát.. Van még bõven a mai napból.
stevenson1988
jó kérdés, én is inkább a több mint 100 nyelvre saccolok, de a cikkben így írták, szal...

ZeGa: ennek is nagy a valószínûsége, és a browserrõl szóló blogban (vagy miben) is úgy van írva, hogy nem fix idõpont, hanem hogy nézzen vissza mindenki holnap és akkor már biztos kint lesz

ZeGa
Nekem van egy olyan érzésem, hogy ez a mai megjelenés nekünk már a holnapba csúszik át, de ne legyen igazam.

Megjelenik több mint 100 országban... most akkor több mint 100 nyelven, mert 100 országban nincs értelme megjelennie, hiszen ez az INTERnet... vagy nem?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

ZeGa
Opera alatt speeddial-nak hívják amire te gondolsz.

"én is megnézem majd mit tud, hiszen kíváncsi vagyok, de nem várok semmi újat. ha mégis lesz valami igazán innovatív megoldás, és érdemes lesz használni,hát, akkor majd adok neki egy esélyt."

Az oldalankent kulonb folyamatot meg a voyager bongeszo hasznalta eloszor meg amigan. Ott a gui is kulon folyamatkent futott. Kesobb atirtak qnx ala is, de ez meg az internet explorer elotti idokben volt. Valojaban a kulon folyamatos bongeszest tamogatja az ie is, de az opciot nagyon eldugtak, mivel a winnt4-et nagyon belassitotta a hasznalata. Alapbol azota is ki van kapcsolva. (mondjuk az operaban is jol elpakoltak a checkbox-ot)

A chrome kulseje pedig egyertelmuen az opera masolata, belertve a nyitooldalt, amit opera alatt quickbar-nak hivnak es a tab-ok default helyet. De ide tartozik a popup-ok kezelese es a tobb ablak/egy ablak kozti valtas is vagy a fraud protection hasznalata. Meg a mouse gesture tamogatas hianyzik a google forradalmi bejelentesei kozzul.

ps: Azert ki fogom probalni, kivancsi vagyok a teljesitmenyere. Es erdekel, hogy mikorra lesz hozza adblocker.<#vigyor>
Lazarus
írd be hogy: google 1337
aztán katt a "jónapom van" gombra :)

vagy: google black
zola2000
B.+ ezt nem hiszem el, és tényleg... <#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>

A

magus
"Értem én, csak leszarom. :)"

mégcsak nem is érted

Lazarus
opensource project spyware funkciókkal kissé érdekes lenne, persze nem kizárt <#idiota>
Narxis
De hülye vagy baszki, gondolom máglyát is szoktál csinálni otthon könyvekbõl.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

stevenson1988
mert az sg olyan tájékozott a témákban mint mindig
idézet egy másik hazai it lapról: 'a Google Chrome béta-verziója ma jelenik meg több mint 100 országban.'
tehát ma fog megjelenni, de, hogy hánykor, nem tudni

amúgy ezt érdemes olvasgatni: pdf doku

mikloss
<#nevetes1> ez jó volt xD

Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minõség 1989 óta.

DjDano
"A Google a nyílt forráskódot választotta az új program esetében, amelyre már csak azért is rá voltak kényszerítve, mert bizonyos technológiákat, kódrészleteket az Apple WebKit, illetve a Mozilla Firefox megoldásából emeltek át."

Éljen... Megszületett a Firefox - Safari öszvér... LOL

magus
persze, majd az ördög kezébe teszem a kész infot, hogy mit nézek neten. faszt

De nehogy beírd a google keresõjébe, hogy google mert akkor felrobban a világ :D

Nothing Ever Changes

Lazarus
open
n már vagy fél órája keresem, de ha a googli nem találja, ráadásul a saját böngészõjét, sz sztem még nincs!<#idiota>