Elkészült a Google webböngészõje
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez is évekig béta lesz, mint a gmail? :P
nem tudom honnan találta ki a kedves cikkíró, de jelenleg még a beta-t sem lehet letölteni, akkor meg hogyan lenne kész????
oké, hogy hatásvadásznak kell lennie a címnek, de ne legyen már hazugság....
oké, hogy hatásvadásznak kell lennie a címnek, de ne legyen már hazugság....
és kicsit sem kutogat a gépeden, meg nem jelent, aha
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A szalak nem vedenek az osszeomlastol, a processzek vedenek. Jo lenne azert az alapokkal tisztaban lenni.
A Chrome csak kifele lesz letisztult.. vagyis a grafikus interface. A program 1altalan nem.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
gyorsaság szerintem csak a javascripteknél fontos mert ott igazán le lehet akár több másodpercet is javíthatnak
és nem mozillát használnak, csak egy pár technologiát használnak a mozzilától és az appletól
ha pedig sikeres böngészõt akarnak írni valszeg szabványos lesz.(mert kihasználna olyan böngészõt, ami nem nyit meg 1 oldalt sem), a firefoxot is elöször iere optimalizált oldalakat támogyatott
egyébként mért kell mindent fikázni minden böngészõnek megvan a maga haszna:
opera:gyors,egyszerû,könnyen kezelhetõ, sokat tud alapból, és ez a legszabványosabbb böngészõ.Kezdõknek és lustáknak tökéletes választás:)
firefox:egyszerü, végletekig testre szabható, akár modosítható(nyilt forráskód miatt).azoknak ajánlott akiknek van annyi eszük(erejük), hogy kiterjesztéseket tudnak keresni
ie: mivel beépített böngészö, valószinúleg majdnem minden windwoson megtalálható, ezért ha kell a programok bármikor meghívhatják.
chrome(valószinüleg): egyszerü lesz és letisztult,gyors. olyan helyen ahol minden tized másodprec számít(kurzusfelvétel :D ),ott jól jön, és mivel letisztult könnyebb lesz hozzáirni programokat, és bármikor javíthatod a hibákat a böngészöböl:)(bár firefoxnál is)
fafari,webkit:nem tudom még nem probáltam, de biztosan van neki is elönye
és nem mozillát használnak, csak egy pár technologiát használnak a mozzilától és az appletól
ha pedig sikeres böngészõt akarnak írni valszeg szabványos lesz.(mert kihasználna olyan böngészõt, ami nem nyit meg 1 oldalt sem), a firefoxot is elöször iere optimalizált oldalakat támogyatott
egyébként mért kell mindent fikázni minden böngészõnek megvan a maga haszna:
opera:gyors,egyszerû,könnyen kezelhetõ, sokat tud alapból, és ez a legszabványosabbb böngészõ.Kezdõknek és lustáknak tökéletes választás:)
firefox:egyszerü, végletekig testre szabható, akár modosítható(nyilt forráskód miatt).azoknak ajánlott akiknek van annyi eszük(erejük), hogy kiterjesztéseket tudnak keresni
ie: mivel beépített böngészö, valószinúleg majdnem minden windwoson megtalálható, ezért ha kell a programok bármikor meghívhatják.
chrome(valószinüleg): egyszerü lesz és letisztult,gyors. olyan helyen ahol minden tized másodprec számít(kurzusfelvétel :D ),ott jól jön, és mivel letisztult könnyebb lesz hozzáirni programokat, és bármikor javíthatod a hibákat a böngészöböl:)(bár firefoxnál is)
fafari,webkit:nem tudom még nem probáltam, de biztosan van neki is elönye
Just avoid to falling into the hands of terrorists.
Biztos, hogy igényes lesz, már alig várom. Szerintem kár elõre sajnálkoznotok, szánalmas hozzáállás.
Még nincs download link.
Jogos. Az eredeti hozzászólásból nem igazán derült ki, hogy a prismre gondoltál.
tud valaki egy download linket
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
"mozilla technológiát" mióta egyenlõ a mozilla motorral? pont amit írtál, hogy tartalmaz egy rakás tech újítást, na azok egyik fontos összetevõje a prism
igen, eléggé pesszimistára sikeredett az a hsz, de tényleg van egy "na megint egy böngészõ, pff" érzése az embernek
szép ez a comic, de ez a szöveg: "kezdjük az alapoktól, mert itt vannak az új technológiák", nekem nem túl szimpatikus. szerintük a többi fejlesztõ ezt nem veszi figyelembe!? a firefox3 alatt is újragondolt, optimalizált motor "dübörög", az opera képes verzióról verzióra megújulni. persze, majd jön a nagy(gyá vált és ezáltal elveszítette a "báját") Google és majd jól megreformálja a böngészõ piacot. ugyan már!
én is megnézem majd mit tud, hiszen kíváncsi vagyok, de nem várok semmi újat. ha mégis lesz valami igazán innovatív megoldás, és érdemes lesz használni,hát, akkor majd adok neki egy esélyt.
igen, eléggé pesszimistára sikeredett az a hsz, de tényleg van egy "na megint egy böngészõ, pff" érzése az embernek
szép ez a comic, de ez a szöveg: "kezdjük az alapoktól, mert itt vannak az új technológiák", nekem nem túl szimpatikus. szerintük a többi fejlesztõ ezt nem veszi figyelembe!? a firefox3 alatt is újragondolt, optimalizált motor "dübörög", az opera képes verzióról verzióra megújulni. persze, majd jön a nagy(gyá vált és ezáltal elveszítette a "báját") Google és majd jól megreformálja a böngészõ piacot. ugyan már!
én is megnézem majd mit tud, hiszen kíváncsi vagyok, de nem várok semmi újat. ha mégis lesz valami igazán innovatív megoldás, és érdemes lesz használni,hát, akkor majd adok neki egy esélyt.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Miért kéne a webfejlesztõknek erre optimalizálni? A fejlesztõk csinálják meg szabványosra. (és imádkozzanak, hogy talán majd IE is viszi<#szomoru1>#szomoru1>)
Érdekes, hogy már elõre lesajnálod, pedig szinte semmit se tudsz róla. Amit meg mégis, azt is rosszul. Nem mozilla motor van alatta, hanem webkit, egyébként meg van benne egy rakás érdekes technológiai újítás. Érdemes megnézni a comic-bookot az újdonságokról. Részemrõl kiváncsian várom.
én is a külön optimizálás miatt vagyok kiakadva. eddig is olyans széles volt a paletta, mindenki kiválaszthatta a magának legszimpatikusabbat: ie, ff vagy opera. erre jön az apple a safarival a google meg a sajátjával.
Itt is látszik a google iszonyatosan terjeszkedik a piac minden területén, én nem tudom mi lesz ennek a vége. Lehet menni kéne venni pár papirt :)
Itt is látszik a google iszonyatosan terjeszkedik a piac minden területén, én nem tudom mi lesz ennek a vége. Lehet menni kéne venni pár papirt :)
Annyira örülnék ennek ha autószerelõ lennék és nem webprogramozó...
Nothing Ever Changes
csesszék meg! Most majd a webfejlesztõknek erre is kell optimalizálni.
Az egészrõl úgy bezséltek mintha minimum kötelezõvé tették volna ennek használtatát/letöltését/kipróbálását...<#levele>#levele>
biztos egy jo bongeszot fognak osszedobni, csak valahogy en nem erzem az egesznek a szukseget..
hát ez aztán nagyon kellett.......nem!
gyors? ugyan már! windows környezetrõl beszélünk (egyelõre)
külön szálon futnak a lapok? IE8-ban is benne lesz, jó dolog, már amennyiben normálisan fog mûködni. persze az egy más dolog, hogy eleve nem szép dolog, ha összeomlik valami. igaz elkerülhetetlen, és ami elkerülhetetlen, azt jobb korlátok közé szorítani
gyors. igen, még egyszer felhozom, mert annyira trendi lett mondogatni. persze megértem, mert ezzel lehet a legtöbb embert megvenni.
mindenesetre nem laca-facáznak, megmondják konkrétan: mozilla technológiát alkalmaznak. és itt felvetõdik a kérdés: miért ne az forráshoz legközelebbit használjam, vagyis a rókát? na, miért ne? ugyehogyugye!
tehát megint egy böngészõ, amiben egyesítik több másik jó tulajdonságát, beépítenek olyan dolgokat, amiket fox-ban egy 150k-s kiterjesztéssel megoldok. végre megtudtuk, hogy a Google is tud hibázni. oké, ezt még korai mondani. majd meglátjuk
gyors? ugyan már! windows környezetrõl beszélünk (egyelõre)
külön szálon futnak a lapok? IE8-ban is benne lesz, jó dolog, már amennyiben normálisan fog mûködni. persze az egy más dolog, hogy eleve nem szép dolog, ha összeomlik valami. igaz elkerülhetetlen, és ami elkerülhetetlen, azt jobb korlátok közé szorítani
gyors. igen, még egyszer felhozom, mert annyira trendi lett mondogatni. persze megértem, mert ezzel lehet a legtöbb embert megvenni.
mindenesetre nem laca-facáznak, megmondják konkrétan: mozilla technológiát alkalmaznak. és itt felvetõdik a kérdés: miért ne az forráshoz legközelebbit használjam, vagyis a rókát? na, miért ne? ugyehogyugye!
tehát megint egy böngészõ, amiben egyesítik több másik jó tulajdonságát, beépítenek olyan dolgokat, amiket fox-ban egy 150k-s kiterjesztéssel megoldok. végre megtudtuk, hogy a Google is tud hibázni. oké, ezt még korai mondani. majd meglátjuk
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Most már csak az a kérdés mit szól ehhez a mozilla alapítvány, hogy alattuk is vágja a fát a googli :) mert eddig puszipajtások voltak az ie ellen.
Hat nemtom, mostanaban hogy mar mindenki a tizedmasodpercekbol farag, en nem szalltam volna be a sebesseghaboruba. A letisztultsag mer jobb otlet, de nem eleg ujdonsag ahhoz hogy nyero legyen. Ennel valamivel tobbet vartam toluk.
váááóóóóóóó <#eljen>#eljen>
egy böngészõ a Google-tól.
egy böngészõ a Google-tól.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
← ElőzőOldal 3 / 3