Elkészült a Google webböngészõje
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
These are my friends, see how they glisten...
Pet
Kipróbáltam az általad említett oldalakat - nem fagyott (hogy még érdekesebb legyen nyitottam mellé pár kepfeltolto.hu fület is, meg egy index.hu oldalt).
A Neptune-nak meg érvénytelen a biztonsági tanusítványa. Ezt Firefox, Opera és Safari alatt is produkálja.
Smoking IS allowed.
,,Noscript nélkül internetezni olyan, mint amsterdami kupiban gumi nélkül. Szabadabb érzés, de meg vannak a kockázatai :)))"
"Timeo Danaos et dona ferentes."
itten van
startrekonline.hu
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Jelenleg 4 fül van megnyitva és az ötödikben írom ezt a postot.
szombathely.hu
youtube.com - videó megy
neptun - blokkolta a fraud protection, úgy kellett lebeszélnem róla, no comment
www.bdtf.hu (null dizájn egyetemi weboldal)
oké hogy külön process, meg így meg úgy jó, de ha egyik ablak fagy, áll az egész, nem tudok másik ablakban sem csinálni semmit ... így totál hasztalanul foglal külön processben ez az öt szem oldal _100_megabájt_ memóriát. Opera 62+ ablakkal foglalt 320-at max - direkt kattintgattam sorba mindegyikre, hogy igenis aktívak legyenek - és totál nem érdekel hogy külön vagy egy processbe megy, még _soha_ nem csinálta azt amit a chrome már másodszorra - hogy kifagyott hibaüzenet nélkül majd' fél percig - ha meg egy kritikus hibával össze is szakadt az egész opera ennyi ablak mellett - mert mondjuk betelt a merevlemez amire cachelt - akkoris miután újraindítottam megjelent az összes ablakom. Ha a chrome szakad össze kapok egy üres ablakot miután megnyitom mégegyszer - külön process legnagyobb átka, rohadt sok session-t kellene mentenie párhuzamosan ablakok visszaállításához. Recently closed-ben meg meg sem jelenik ... tehát annak pápá.
Továbbá: átméretezhetõ szövegdoboz, dizájn, gombok, inkognitó mód ... _egy_az_egyben_ safari az egész, aki használta tudja mire gondolok.
Lehet hogy ez a böngészõ is arra a sorsra fog jutni mint anno a safari ... használom pár napig, aztán egyszercsak uninstall és opera újra.
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Most már az M$-nek is tényleg össze kell szednie magát, mert végetérni látszik a számtek õskorszak az 1 bites felhasználóval, aki ha netre megy akkor rákattint a kékre.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
SecondOrb: A legjobb internetes városépítõ stratégiai játék. www.secondorb.hu
SecondOrb: A legjobb internetes városépítõ stratégiai játék. www.secondorb.hu
Most leszedtem melóban és meg sem kérdezte akarok é valamit importálni...
Amúgy ha a fenti megoldódna, akkor lehet ezt használnám állandósként teszt jelleggel. Eddig eléggé meggyõzõ, nagyon gyors, nincs hiba, kényelmes használni, és mindenenek elõtt: letisztult.
Elsõsorban nekem az számít, hogy jól használható legyen. Ha olyan gyors mint a többi, az már bõven elég. Nem hiszek a nagyon látványos gyorsulásokban.
https://twitter.com/foodlfg
http://www.vivalaresistance.blog.hu
hát...pl mitôl?, mondjuk ugyanazon netsebesség mellet ugyanazon gépen a bizonyos browser szemmelláthatóan sebesebben tölti be az oldalakat mint a másik. (mondjuk a cicomázottabb gamer oldalak pl, jó a kest azt törölöm minden alkalommal, hogy ne legyen turpisság =)
"Aprítani fog a FF 3.1 is a TraceMonkey-val, meg a Webkitnek is van egy saját, SquirrelFish nevû megoldása"
ezekbe ott van a "tán" amíg nem látom, hogy érnek is valamit =)
"de ki használ manapság több ablakot"
hát ezennel minden Google Chrome felhasználó pl. ^_^
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
Linket dobálni Firefoxban is lehet, a fülek húzogatása sem újdonság (max az ablakok között, de ki használ manapság több ablakot?). (Ezzel a csúszkálásos trükkel tulképp gyorsabbnak látszik a húzgálás, pedig nem az.)
még furcsa is volt, hogy a teszteken az opera mutat sebesebbet, de a chome szemmel lathatoan sokkal gyorsabban hozott be minden oldalt nallam.
Akkor a SunSpiderrel: opera: 3683.0ms, chrome: 1372.4ms .impressive =)
chrome szerintem a V8 al aprít itt kegyetlen ^_^
de összevéve is sokkal flexibilisebb az ablakkezelése is mint az operanak vagy a ff nek, bárhova lehet sebesen rakosgatni ôket, akár a bedobálni más linkeket a tab panel be. Csak még ha lenne egy "allways on top" opció rajtuk és jutúb videokat leshetek lekicsinyített ablakba további böngészés mellett. :D
Gondok amiket észrevettem (a jó dolgokat nem sorolom, mert van belõlük így is elég;):
- találtam olyan oldalt ahol furán/nem igen frissíti az imput részt, ez zavaró
- nincsenek mouse gesztúrák
- még nincsenek pluginok se =)
- bookmark manager el kéne azért alapból.
- ok hogy igy is keveset foglalnak a gombok, de még így szeretné az ember eltüntetni a back, forward, go, reload, meg ilyesmiket =) esetleg kipakkolni más tetszõlegesset.
- a recently closed oldalak szeretnem ha nem tunnenek el idovel, csak miutan minden Chrome ablakot becsuktam mondjuk.
- jo lenne a személyre szabható start page?
- ha bezárok egy oldalt, jó lenne ha az elôzô aktívra ugrana vissza.
- gyorsan ki/be kapcsolható flash/gif meg hasonló bigyó szûrõ el kell.
- short cut-ok allitasa billentyûzeten szintúgy jo ha van.
- jó lenne tudni a path-okat minden fontosabb funkciókhoz mint a bookmarkok meg a cache (mint az operanal pl a help/about_opera és Paths rész) ez segít a jutúb videóknál pl.
- popup blockeren lehet még tökéletesíteni, volt hogy becsúsztak ad ablakok.
kb ennyi egyenlõre, majd tesztelem még, mivel nagyon pozitív véleménnyel vagyok róla.
és ezt a tesztet teszteltem: http://www.celtickane.com/webdesign/jsspeed2007.php
Nekem csinalt egy osszehasonlitast is az eppen futo IE7-el. :)
Jopofa.
Ezt láttátok már?