Magyarázatot ad az állatok viselkedésére a Google Earth?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kara kánként folytatom tanításom.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Mintha eddig a sötét középkorban éltünk volna, de amióta a Google Earth létezik, azóta egy tudományos revolúció vette kezdetét😊
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Azt hittem, hogy csak a madarak tudják használni a föld mágneses terét tájékozodásra.
A GPS rendszer mûholdjai azért látják be könnyen az egész földet, mert rádiójeleket sugároznak. A rádiójelek pedig az antennából kiindúlva sugárirányban haladnak, minnél nagyobb területet lefedve. Vagyis minnél távolabb van a mûhold a földtõl, annál nagyobb a besugárzott ("látott") terület. (Most a távolság és jelerõsség összefüggésétõl tekintsünk el)
Fényképezésnél pont fordítva van. Annál közelebb kell menni, minnél jobb képet szeretnénk. Ha viszont közelebb megyünk, csökken a képkivágás mérete (=amit egyszerre lát a kamera), vagyis több kamera (=több mûhold, több átrepülés) kell. Ha mondjuk egy 1000 pixelszer 1000 pixeles kamera (ez kb 1 megapixel) van a mûholdon, és egy 1000 méterszer 1000 méteres területet lát, akkor 1 pixel = 1 méter. Ha viszont "alacsonyabbra ereszkedik", és 500x500 méteres területet fényképez, akkor 1pixel=0.5méter (1m=2pixel), vagyis sokkal részletgazdagabb a kép. Viszont 4 képet kell készíteni az egy helyett ugyanakkora terület lefényképezéséhez.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
De sajna már több ilyen titkos katonai bázist levettek róla. 😊
viCtoR: Amirõl beszélsz film az az enemy of the state - a.k.a. közellenség.Szerintem simán igaz belõle pár dolog,pl ha beírnam ide ,hogy osa*a,akkor tuti az amerikai nemzetbiztonsági szolgálat keresõrobotjai tuti lecsekkolnák,hogy kik írkálnak a fórumba,de lehet ,hogy már az area 51-el is megtaláltak. 😊 Bár lehet ,hogy csak googlet használnak. 😄
ennél elképzelhetetlenebb dolgok is vannak a tarsolyukban szerintem 😊, ilyen élõképes szar már mûködik régóta..
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Néhány részletet lehet tolni élõben, de az egész földet nem lehet bekamerázni.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
valami okostóni tud valamit ezzel kapcsolatban? xD
Ennél jobban pedig ne nagyon szigorítgassanak, mert a tisztelt szakértõurkat esetleg puszta véletlenségbõl kisebb baleset fogja érni...
TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s
Az ilyen mindenhez értõ okostojás pajeszos szakértõket , akik -nem ritkán- helyettünk döntenek fontos kérdésekben beraknám 5-6 hétre a sittre, hogy tanuljanak egy kis tiszteletet és egy kicsit a való életben is élni, ne csak a fátyolos álomvilágukban.
TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s
Csak azt nem értem hogy hogy figyelték meg a viselkedésüket ha mondjuk jó estben évente egyszer frissít a gugli elég reklám szaga van.
Lat.: 35° 1'36.57"N
Long.: 111° 1'18.20"W
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Tudod mit? Nézzed a gúgleörtöt télen!!
😄
fotográfik kolomp edisön :D
képeket lehet nézni szinte mindenhonnan (pl. ahol voltam nyaralni Horvátországban, annál is vannak képek). Nagyon jó amit csinálnak.
ÕÕÕ, mivan??<#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras>
Az mondjuk nagyon tetszik, hogy már az utcákat is kiírja, meg képeket lehet nézni szinte mindenhonnan (pl. ahol voltam nyaralni Horvátországban, annál is vannak képek). Nagyon jó amit csinálnak.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.