Olimpia 2012 London
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

What about the forests?
What about the forests?
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Még csak nem is lihegett.<#wow1>#wow1><#csodalk>#csodalk>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
What about the forests?
Go Jeff Go!!!!
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
A vízilabdában meg kell rendszabályozni a birókat mert szinte minden második ítélet megkérdõjelezhetõ.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ergo látta valaki a bemondónõt az elõbb? Mintha az ágyból keltették volna ki, semmi smink, tök roda, ragyás arc, sima pink póló...chh<#wow3>#wow3>
What about the forests?
Sztem bronz meglehet az is szép 3 arany után. A sportágnak meg kell a frissítés, nyerhet mondjuk Montenegró. :-)
Eszerint most valahol súlyemelés megy, de egyik adón se találom :/
Hol tudnám nézni?
Szerbia-Montenegro döntõ lesz:S
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Mondjuk ettõl függetlenül nem pörögtünk még fel.
Mikor egy magyar véletlen belerúgott a kézilabdába
?P
Utána meg a "FE... FENÉBE"
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Go Jeff Go!!!!
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
hagyjuk már
bizonyítottak õk már eleget zsinórba 3 olimpiai arany mot borítékolható, hogy nem leszünk szerintem az érmesek között se...
beégés az lesz ha mondjuk a brittektõl kikapunk
na az beégés lenne
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Egyébként aranyos,csípem amikor beszél.És örülni is nagyon tud.😊
Phelpsnél is sokan mondják, hogy UFO volt 4 éve mégsem bukott le semmivel
Illetve volt 1 alkalom amikor marihuánás cigit szívott, amiért szégyellte is magát, de ennyi