2595
-
Chris Lowe #1115 Heh jamaikai csaj megvédte a címét 100 sprinten. Nagy volt!
Angoloké a 10000 m és a hétpróba is. -
#1114 Na a bamba Sturridge kihagyta a büntetőt így a Dél-Koreaiak jutottak tovább a futball tornán. -
Chris Lowe #1113 Nah vége az úszásnak, volt jó pár világcsúcs (egyik a mienk), Cseh és Hosszúnak nem élete olimpiája.
Ui: Deák Horváth meg remélem 4 év múlva már nem lesz az m1-en, annyi bakija volt, hogy élő műsort többet nem bíznak rá. Menjen a Fishing and hunting csatornára az a tuti neki! -
#1112 Nem, meg kell verni hétfőn a szerbeket. -
Ferrari23 #1111 Hát persze :D Logikus :D:D -
#1110 Ja, fel kell rúgni azt kész :) ja, ez nem foci :) -
#1109 Ha kikapunk, a szerbek ellen dől el, hogy ők jutnak tovább vagy mi.
Ez a VAginagalde idegesítő fazon :D -
#1108 S:S:
kár érte olyan szép lett volna
„Háromtól nyolcig játszottunk a számokkal délután, amikor a lehetséges helyezésünkről beszélgettünk. Persze a bronz irreális volt, de az utolsó hely se tetszett volna, ez az ötödik szerintem nagyon szép teljesítmény, nagyon jók voltunk – összegzett Kozma Dominik. – A magam részéről a második ötvenen kipróbáltam egy új technikát, de nem igazán jött be, nem lettem gyorsabb tőle, sőt tulajdonképpen meghaltam benne..."
mert új technikát persze, hogy az olimpiai döntőben kell kipróbálni -
#1107 Kézisek kikapnak akkor csomagolás van? -
Ferrari23 #1106 Így van! Nagyon jók voltak, 100 gyorson múlt... -
Chris Lowe #1105 Baszki 5. hely zseniális lett, ha lenne 100-on egy döntős emberünk simán harmadik az meg az országunk lehetőségeit figyelembe véve több mint parádé! -
Ferrari23 #1104 Szép volt úszó srácok, 320 méterig harmadikok voltunk.... ! -
#1103 Kromowidjojo aranyos csajszi! :) Elég könnyedén nyert! Azért a kínai,szép csúcsot úszott 1500-on. Kromo ki sem ment az uszodából,egyből a váltóhoz osont szinte :D -
Grenzjager #1102 jujjj
-
#1101 Kemeny szajarol olyan szepen leolvastam az utolso 2 perc korul a kovetkezot: "Kurva eletbe, nem hiszem el." -
#1100 Már nem fog menni... -
#1099 CSúnya lenne ha nem vernék el,a sebtében összedobott válogatottat,akik ugyebár csak rendezés jogán vannak ott. :D Kb közte 20nak kellene lenni a végén! -
#1098 A "kemény-csapat" elpicsázza a briteket... -
#1097 sssz kínos :D -
#1096 "Nem hiszem hogy bármi előnyt adna neki a műláb"
Én úgy tudom hogy már ezek a műlábak is korlátozva vannak mert tudnak olyan ruganyos műlábat csinálni amivel jóval gyorsabb tudna lenni. -
#1095 :D
-
#1094 Azt nem vizsgálták meg,hogy ha egészséges lenne,lehet még jobb volna! Nem hiszem hogy bármi előnyt adna neki a műláb. Jó nem savasodik esetleg,vagy fáj avégére,de akkor sem valós izmok mozgatják. Nem tud úgy finomhangolódni,ő ha megcsúszik akkor kész,korrigálás nincs. Eleve nem olyan lehet az egyensúlyérzékelése sem stb. Persze ő így született,tehát neki lehet nem szokatlan. Szép hogy eddig eljutott,de hát többre nem képes. Ebből nem lesz tendencia az biztos,hogy műcuccokkal fognak versenyezni. Szóval nem lesznek itt terminátorok egyhamar olimpiákon. :D
Csak mellékesen spanyol kosarasok bekaphatják..buktam megint :(
De a tollaslabda az jó volt:) Tényleg nem olyan mint amit mi játszunk szabadban. :)
Bringaversenyen a sonkalábú kikapott,pedig pörgette rendesen,de kevés volt. -
#1093 Én nem köpködök, elismerem a kitartását és a teljesítményét, de nem örülök neki, hogy együtt fut az egészségesekkel mert a teljesítménye a technológiától függ. Persze most lehet az mondani, hogy a futó cipő is az, de az mindenkinek jár, szóval egyenlők az esélyek, ezzel a speckó lábbal nem lehet versenyezni. Mondom, gondolj a magasugrásra. Ha jövőre ott versenyez valami rugós lábbal az is rendben van? -
Ferrari23 #1092 :D MOst hogy mondod, Káté lehet azért esett ki :ASD:AS:Das -
#1091 Ja az ok, de ettől még lehet ott lesz. Egy bukó után annyira nem meglepő ,hogy ezt mondta. De amúgy lehet tényleg nem neki való. Mint weednek a fogadás :D -
Ferrari23 #1090 Persze az utóbbihoz kellene, hogy eltöröljék a korhatárt az amatőröknél... -
Ferrari23 #1089 Én azon vigyorgok, hogy jó 1 hónapja még azt nyilatkozta, hogy a riói és a 2020!!!-as olimpián is mindenképp ott akar lenni. Erre arcul csapják és nem indulok több olimpián, mert nem neki való :D
HÁT LOL :D -
#1088 Azt írtad nincs olyan jó, persze láb nélkül kurva nehéz futni de ha előtte is ilyen időket futott akkor szerintem felesleges a köpködés a művégtagok miatt. -
Coolfire #1087 A lényeg az,hogy nehezen nyertek.Valaki csak megfogja őket,bár kétlem.Ezen a meccsen is arcoskodtak,és rengeteg labdát eladtak. -
Coolfire #1086 Hopszi nekem az m2-őn van,én felvételről nézem.:)
Így már könnyű.:)Most 80-74. -
#1085 Mit számít milyen időt futott előtte?! Az a lényeg, hogy most a technológia nélkül már nem veszi fel a versenyt. -
#1084 Szerintem nincs ebben semmi vicces, csak nem olyan szar boxoló ha más nagy versenyeken jól szerepel az olimpia meg tényleg egy más világ neki ez lehet túl nagy terhet ad vagy csak nincs szerencséje ki tudja. Szerintem becsülendő ,hogy kijutott és a 16 közé ütötte magát. -
#1083 persze ez nem jelenti, hogy nem jók a litvánok, de amcsik még mindig egy más szint.... -
IXEMGabeo #1082 ez van, legalább elismerte, hogy, ami nem megy azt nem szabad erőltetni;) -
IXEMGabeo #1081 ja, 9 ponttal vezetett 1 perccel a vége előtt USA. Itt már eldőlt a dolog -
#1080 99-94-re nyertek....nem volt az nehéz... -
Ferrari23 #1079 Káté: Nem nekem való az olimpia. „Látták, mi történt... Úgy döntöttem, több olimpián nem indulok, az nem nekem való” – mondta a Nemzeti Sportnak Káté.
LOL :D:D -
Coolfire #1078 Pedig jók a litvánok.Nehezen fognak nyerni az amcsik. -
#1077 nem mondanám hogy szorongatták... -
Coolfire #1076 Még nincs vége..