Olimpia 2012 London

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReszegKoldus
Jeee mocskos phelps <#vigyor1>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

közösülnél vele?
Narxis
szúrnám

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

mflex
Közben megtaláltam, Somogyi Dia volt és elképesztõ szarul nézett ki. A lenti képen - a du megjelenéséhez képest - szépségkirálynõként tündököl.

What about the forests?

mflex
😄!

What about the forests?

Effe88
Kudlik Júlia

mflex
Nincs képem, de nem Petrovics volt, az ki volt sminkelve egész nap, meg normálisan felöltõzve.

What about the forests?

ReszegKoldus
Barabás Éva

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Shep
Kép nincs? Azért megnézném mennyire volt durva, amúgy melyik kommentátor volt az?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kaposi1
Láttad amikor befejezte az úszást?
Még csak nem is lihegett.<#wow1><#csodalk>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

mflex
Elhiszem, hogy tele vannak most melóval, de azért egy szintet tartsanak, mert ez már horror kategória volt, fõleg HD-ben, mert ugye ott látni mindent 😊)

What about the forests?

MrSpock
Egybõl jön a doppingolás,de kérdem én,hogy miért is? Mert utolsó 50m-re nem fáradt el úgy,és hajrázott,mint Lochte a saját számában? És nézzük meg Ryan a váltóban is elbukta a100ast. Idõeredméyneket összehasonlítva: 4:05:18 vs 4:28:43 Tehát 400m vegyesen cirka 25 mp a két nem közötti különbség,ami ugy mondjuk 1 hossz. Így eredményt nézve nem olyan lehetetlen az utolsó 50es hajrá. Több energiája marad avégére ennyi.. Persze lehet doppingtól vagy akármi,de a tények ezek. Mondjuk ha én is elindulnék 400vegyesben akkor az lenne 20 perc,de lehet utolsó 50en partiban lennék,ha csak idõt nézzük 😄 Szóval az efféle összehasonlítás kicsit érdekes.

Go Jeff Go!!!!

jackoneill90
jackoneill90
A mûlábas futott már?

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

Egyetértek!
A vízilabdában meg kell rendszabályozni a birókat mert szinte minden második ítélet megkérdõjelezhetõ.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

ToCsEk
ekkora bundát, spanyol horvát vízilabda meccsen, utolsó gól fail, örökös eltiltást a köcsög bírónak.

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Shep
Hát szerintem odakint, most a többségük örül ,hogy él. Rohangálnak a helyszínek meg stúdió között, készítik az adást, nem hiszem ,hogy túl sokat aludnának. Azoknak jobb talán akik csak 1-1 helyszínen vannak de a többségük több sportágat is visz és utazgat a helyszínek között.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

mflex
Sajnos nem te döntöd el, hogy mit szeretnél nézni, én pl most qrvára nem vagyok kíváncsi a teniszre, de az M2-ön a vízilabdára sem. Bár most cselgáncs van mire leírtam.

Ergo látta valaki a bemondónõt az elõbb? Mintha az ágyból keltették volna ki, semmi smink, tök roda, ragyás arc, sima pink póló...chh<#wow3>

What about the forests?

Pontosan. A csoportból biztosan továbbjutunk és a kiki meccseken kell felpörögni. Persze jobb lenne csoport elsõ - másodikként továbbmenni, nem mindegy ki lesz az ellenfél a kieséses szakaszban... Csak a szerbek ne nyerjenek, utálom a játékukat.
Sztem bronz meglehet az is szép 3 arany után. A sportágnak meg kell a frissítés, nyerhet mondjuk Montenegró. :-)

Prince of Máté
Valaki, segítsen nem tudok eligazodni ezen a rohadt menetrenden...
Eszerint most valahol súlyemelés megy, de egyik adón se találom :/
Hol tudnám nézni?

nem szabad leírni sosem a vízilabda válogatottat😊 Viszont most szerintem se lesz arany, viszont szerintem egy 3. hely benne van.

Szerbia-Montenegro döntõ lesz:S

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

megvertük Koreát férfi kéziben😊 Talán õk szereznek egy érmet bennük van

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

REALista
Semmi egyszerûen szarok vagyunk ill. az ellenfeleink jobbak voltak eddig...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Azért a birókat ne felejtsük ki, a szerbek de most a Montenegróiak is a kedvencük volt. Igazából arról szól a történet, hogy nem lehetünk négyszeres olimpiai bajnokok, mert az a sportág kudarca lenne. És ugye a vízilabdában viszonylag könnyen csalhat a bíró...
Mondjuk ettõl függetlenül nem pörögtünk még fel.

pedobear
Gundel Takács most azt mondta majdnem ki, hogy "BASSZA MEG"
Mikor egy magyar véletlen belerúgott a kézilabdába
?P

Utána meg a "FE... FENÉBE"

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Shep
A játékunk a beégés, nem az hogy 2x kikaptunk. Jó játékkal is ki lehet kapni, meg rosszal is de ez mindkettõ vérszegény volt, na ez a beégés. Az meg egyértelmû, hogy nem sok babér fog itt teremni de legalább ne ilyen ötlettelen nulla lenne a játék.

MrSpock
Mekkorát szenvednek a kéziseink is! Szinte hihetetlen 1 félidõ alatt 7 gólt dobtunk! 😞 Pólósok legalább picit javultak,csak ott is jussunk tovább,aztán egyenes kiesésben bármi lehet.

Go Jeff Go!!!!

berlinboy6329
Mikor vertük meg egyáltaán a szerbeket,meg a montenegróiakat?Olvastam vmit,hogy 2x is kikaptunk mindkettõjüktõl,meg az amcsik is elvertek vhol 2x,hát így nem fog menni,rohadt bénán játszanak.Cseh Laci szinten.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Nem vagyok az egyáltalán,de a negyedik nem lesz meg.Ne legyen igazam.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

morphologu
na majd a kézilabda biztos sima ügy lesz most

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

mflex
Még felpöröghetnek!

What about the forests?

Effe88
milyen beégés??
hagyjuk már
bizonyítottak õk már eleget zsinórba 3 olimpiai arany mot borítékolható, hogy nem leszünk szerintem az érmesek között se...

beégés az lesz ha mondjuk a brittektõl kikapunk
na az beégés lenne

morphologu
az egész vízilabdáról

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

ToCsEk
#708 ne legyél divatdrukker, meglesz az

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Ennyit a vízilabda aranyról..

ReszegKoldus
Mert az 5 karika az 5 power ranger <#idiota>

Mér van "Zordon" a bannerban?

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

ReszegKoldus
Most az elsõ 4 jut tovább elvileg és ha pozitívumokat keresünk, akkor 2000-ben is 3 gyõzelem 2 vereség lett az 5 csoportmeccsbõl 😄

ToCsEk
elsõ3 jut tovább, csak akkor ha 3.leszünk akkor másik csoport elsõ helyezettével játszunk

ReszegKoldus
Még van 3 csoportmeccs.

Shep
Ha megint beégnek akkor mi van, hazautazás, vagy ilyen x-edik helyért még lehet bohóckodni?

DaemoonHunter
Azért durva mi verekedések mennek itt, fõleg a víz alatt.

Magyarázkodni,azt tud..

Nem hittetek nekem A "nagy" Lacinak már csak a szája jár.Összekeveri,de nagyon a többi tornát az Olimpiával.Nem hogy érme,de döntõje sem lesz ezen a játékokon szerintem.

Vagy 10 évvel idõsebb tõled,és talán már férjnél is van.😊)

Hogyne lenne kint.K1-200,és K2-500 Kovács Katival.Két 99.99%-os arany.😊
Egyébként aranyos,csípem amikor beszél.És örülni is nagyon tud.😊

FrezeR
Most még nem tudják kimutatni HA van bármi is talán majd késõbb...akár évek múlva

persze nem fog lebukni azért mondom, hogy rejtett

Phelpsnél is sokan mondják, hogy UFO volt 4 éve mégsem bukott le semmivel

Illetve volt 1 alkalom amikor marihuánás cigit szívott, amiért szégyellte is magát, de ennyi

RatBaG
rejtett? ez totál egyértelmû 😄

Per Aspera Ad Inferi.

korosodtak Phelpsékkel együtt, nem csoda, ha küszködik. Épp ma olvastam, hogy az egyik kínai úszó lány Je megközelítette Lochte idejét...mi ez, ha nem rejtett dopping?