2595
-
Ferrari23 #1155 MEGVAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#1154 thefuck loooooooooooooooooooooll :):):):)):):) -
Ferrari23 #1153 Hát amit Krisztián az elején csinált, azzal nálam egyértelműen Ő a nyerő, senki nem csinált olyat, ez sem fog..... -
#1152 Na lássuk mennyire lejt a hazai pálya -
Ferrari23 #1151 Azta qrvéletbe hogy kezdte :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO -
#1150 Annyira latszik hogy a britnek akarjak nagyon az aranyat. -
#1149 Na ez nem kezdődik jól, Vid elrontotta :S -
Ferrari23 #1148 Na baxxa meg.... Vid.... :( -
#1147 Szerencsétlen...:( Jobbulást neki -
#1146 Nem hiszem el, hogy nem tudunk 3-mal elmenni... -
#1145 Ez az! Hajrá csajszik! -
#1144 Még jobb, műtét, majd ha fel tud állni, akkor gyógytorna, ha minden simán megy, akkor is leghamarabb legalább félév mire teljesen rendbe jön. Ha durvább a sérülése, akkor lehet, hogy többet nem is tudja gyakorolni a birkózást. A térdműtétek az egyik legszarabbak, általában sosem lesz jobb (csak rosszabb), mint előtte. -
#1143 Keresztszalag-szakadás - Bácsi nem folytatja
Hát így nem is lehet. Már az is csoda volt, hogy a 3. menetben még küzdött. :( -
Ferrari23 #1142 Parsot megtettem :D 1,72 ért :D Hátha :D -
#1141 Remélem ma a druszáim szállítják az aranyat :) -
#1140 Na, ma az ruszki pólós csajok fognak kipicsázni minket, hacsak végre valaki nem "verte beléjük", hogy nyerni is tudnának, ha elhinnék végre fejben! -
Ferrari23 #1139 :( -
Ferrari23 #1138 Ja az előbb nem kapott pontot a kitolásért? 0-0 írnak -
Ferrari23 #1137 Na Módosnak is ennyi volt az olimpia... :( -
#1136 Ilyenkor nem kéne megállni és legalább egy betétlapot átadni ha már ekkora balfasz voltam? Mert erre nincs más szó nagyon. -
#1135 Ez valami fakír volt bazze. Amire én emlékszem, hogy oldalra, (mint a gif-en) kiugrott, majd kb 1 másodperc múlva vissza, de az olyan fájdalommal járt, amit leírni nem lehet. Ez du-án volt, majd estére durva fájdalom és öklömnyi bedagadás. Egy jó hónap volt, mire újra rugdoshattam vele. Azóta eltelt vagy 20 év alatt egyszer sem történt ilyen (lekopog).... -
Coolfire #1134 Ez rosszabb lehet egy élsportolónak,mint a vereség.Egy életen át edzel,küszködsz,eljutsz a legrangosabb tornára,és egy sérülés keresztbe tesz.Őt is nagyon sajnálom. -
#1133 Ugyan már! Az sem baj, ha nem ugrik vissza
-
Ferrari23 #1132 Elég dúrva fülük van ezeknek a bírkózóknak....
-
Ferrari23 #1131 Na baxxa meg, ezt nem hiszem el ..... :S:S:S:S
Este hajrá Krisztiánok + Vid! -
#1130 A rohadt kurva életbe már de sajnálom.Simán jobb erre megsérül.:((( -
#1129 De ez annyira hihetetlen, ez is jobb volt és a sérülés megölte. -
#1128 Ha kiugrott a térde és utána vissza (ami a jobbik eset), akkor annak annyi. Nekem volt ilyen kb 20 éve, utána folytattam az edzést, estére úgy bedagadt meg fájt, hogy a könnyeim folytak. Kaptam is 3 hétre fekvő gipszet.
Szerintem itt is az lehetett... -
#1127 Hát ezt nem hiszem el, ez is lesérült. Ilyen a világon nincs. -
#1126 Gondoltam,h annyit tud,mert nem lehet mindig mindenki minden olimpián ugyanolyan jó. -
#1125 Azt az önkényes kapcsolgatós apátok fa..át már! Sem erre az unalmas a teniszre, sem a röplabdára nem vagyok kíváncsi. A maratoni futásra annál inkább banda! -
Grenzjager #1124 Döntőre tartogatja a nagy pörgést :) -
#1123 He? Semmit nem számít, hogy 5. lett, mert egyrészt nullázódik a döntőre mindenki, másrészt azért lett 5., mert hibázott. Ha tökéletes gyakorlatot mutat be, akkor 1./2. hely tutira meglesz neki. Nem véletlen, hogy még így is rá van a 2. legkisebb odds, és az egyedüli ok, amiért nem ő a favorit az az, hogy a legnagyobb riválisa pont 1 brit... -
#1122 Nem aranyat hanem ermet irtam, szimplan be erem ha dobogosok lesznek. (Parstol persze titokban aranyat varok) -
#1121 Berki arany? 5. lett a selejtezőben...
Pars inkább hoz aranyat,hisz ő dobta a legnagyobbat. -
#1120 Ma szeretnek 2 ermet latni, Pars es Berki reszerol. Remelem ossze jon, hajra! -
Grenzjager #1119 HIDVÉGI 3.-ként, BERKI 5.-ként jön. A FIG hivatalosan is közzétette a délutáni (16:47) lólengés szerenkénti döntő szólítási rendjét. A döntőbe másodikként bekerülő francia Cyril Tommasone kezd, Hidvégi Vid harmadikként lép a szerhez, Berki Krisztián ötödikként, a legmagasabb pontszámmal finalista, hazai közönség előtt versenyző Louis Smith zárja a sort. -
#1118 Giggs azért simán bevágta. Brazilok jók de meg lehet őket fogni egy jól fel állt védelemmel, Hondurasnak lehet sikerült is volna ha nincs az a piros az első félidőben. Az viszont kétségtelen, hogy az igazi focit a brazilok játsszák a tornán. -
Chris Lowe #1117 Ez a meccs elment, büntető is kimarad, csúnya! Mondjuk én nem is vártam csodát a kézisektől. -
#1116 hahaha:D:D:D
ennyit a nagy britekről meg giggsről:D:D:D
remélem a brazilok azért megnyerik