2595
  • Ferrari23
    MEGVAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • dave9004
    thefuck loooooooooooooooooooooll :):):):)):):)
  • Ferrari23
    Hát amit Krisztián az elején csinált, azzal nálam egyértelműen Ő a nyerő, senki nem csinált olyat, ez sem fog.....
  • FrezeR
    Na lássuk mennyire lejt a hazai pálya
  • Ferrari23
    Azta qrvéletbe hogy kezdte :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
  • Daell Drow
    Annyira latszik hogy a britnek akarjak nagyon az aranyat.
  • FrezeR
    Na ez nem kezdődik jól, Vid elrontotta :S
  • Ferrari23
    Na baxxa meg.... Vid.... :(
  • FrezeR
    Szerencsétlen...:( Jobbulást neki
  • Tigristank
    Nem hiszem el, hogy nem tudunk 3-mal elmenni...
  • mflex #1145
    Ez az! Hajrá csajszik!
  • mflex #1144
    Még jobb, műtét, majd ha fel tud állni, akkor gyógytorna, ha minden simán megy, akkor is leghamarabb legalább félév mire teljesen rendbe jön. Ha durvább a sérülése, akkor lehet, hogy többet nem is tudja gyakorolni a birkózást. A térdműtétek az egyik legszarabbak, általában sosem lesz jobb (csak rosszabb), mint előtte.
  • Tigristank
    Keresztszalag-szakadás - Bácsi nem folytatja
    Hát így nem is lehet. Már az is csoda volt, hogy a 3. menetben még küzdött. :(
  • Ferrari23
    Parsot megtettem :D 1,72 ért :D Hátha :D
  • banok
    Remélem ma a druszáim szállítják az aranyat :)
  • mflex #1140
    Na, ma az ruszki pólós csajok fognak kipicsázni minket, hacsak végre valaki nem "verte beléjük", hogy nyerni is tudnának, ha elhinnék végre fejben!
  • Ferrari23
    :(
  • Ferrari23
    Ja az előbb nem kapott pontot a kitolásért? 0-0 írnak
  • Ferrari23
    Na Módosnak is ennyi volt az olimpia... :(
  • kaposi1
    Ilyenkor nem kéne megállni és legalább egy betétlapot átadni ha már ekkora balfasz voltam? Mert erre nincs más szó nagyon.
  • mflex #1135
    Ez valami fakír volt bazze. Amire én emlékszem, hogy oldalra, (mint a gif-en) kiugrott, majd kb 1 másodperc múlva vissza, de az olyan fájdalommal járt, amit leírni nem lehet. Ez du-án volt, majd estére durva fájdalom és öklömnyi bedagadás. Egy jó hónap volt, mire újra rugdoshattam vele. Azóta eltelt vagy 20 év alatt egyszer sem történt ilyen (lekopog)....
  • Coolfire
    Ez rosszabb lehet egy élsportolónak,mint a vereség.Egy életen át edzel,küszködsz,eljutsz a legrangosabb tornára,és egy sérülés keresztbe tesz.Őt is nagyon sajnálom.
  • ProGabe #1133
    Ugyan már! Az sem baj, ha nem ugrik vissza

• Ferrari23
    Elég dúrva fülük van ezeknek a bírkózóknak....
  • Ferrari23
    Na baxxa meg, ezt nem hiszem el ..... :S:S:S:S

Este hajrá Krisztiánok + Vid!
  • REALista
    A rohadt kurva életbe már de sajnálom.Simán jobb erre megsérül.:(((
  • Shep
    De ez annyira hihetetlen, ez is jobb volt és a sérülés megölte.
  • mflex #1128
    Ha kiugrott a térde és utána vissza (ami a jobbik eset), akkor annak annyi. Nekem volt ilyen kb 20 éve, utána folytattam az edzést, estére úgy bedagadt meg fájt, hogy a könnyeim folytak. Kaptam is 3 hétre fekvő gipszet.
    Szerintem itt is az lehetett...
  • Shep
    Hát ezt nem hiszem el, ez is lesérült. Ilyen a világon nincs.
  • berlinboy6329
    Gondoltam,h annyit tud,mert nem lehet mindig mindenki minden olimpián ugyanolyan jó.
  • mflex #1125
    Azt az önkényes kapcsolgatós apátok fa..át már! Sem erre az unalmas a teniszre, sem a röplabdára nem vagyok kíváncsi. A maratoni futásra annál inkább banda!
  • Grenzjager
    Döntőre tartogatja a nagy pörgést :)
  • Tigristank
    He? Semmit nem számít, hogy 5. lett, mert egyrészt nullázódik a döntőre mindenki, másrészt azért lett 5., mert hibázott. Ha tökéletes gyakorlatot mutat be, akkor 1./2. hely tutira meglesz neki. Nem véletlen, hogy még így is rá van a 2. legkisebb odds, és az egyedüli ok, amiért nem ő a favorit az az, hogy a legnagyobb riválisa pont 1 brit...
  • Daell Drow
    Nem aranyat hanem ermet irtam, szimplan be erem ha dobogosok lesznek. (Parstol persze titokban aranyat varok)
  • berlinboy6329
    Berki arany? 5. lett a selejtezőben...

Pars inkább hoz aranyat,hisz ő dobta a legnagyobbat.
  • Daell Drow
    Ma szeretnek 2 ermet latni, Pars es Berki reszerol. Remelem ossze jon, hajra!
  • Grenzjager
    HIDVÉGI 3.-ként, BERKI 5.-ként jön. A FIG hivatalosan is közzétette a délutáni (16:47) lólengés szerenkénti döntő szólítási rendjét. A döntőbe másodikként bekerülő francia Cyril Tommasone kezd, Hidvégi Vid harmadikként lép a szerhez, Berki Krisztián ötödikként, a legmagasabb pontszámmal finalista, hazai közönség előtt versenyző Louis Smith zárja a sort.
  • Shep
    Giggs azért simán bevágta. Brazilok jók de meg lehet őket fogni egy jól fel állt védelemmel, Hondurasnak lehet sikerült is volna ha nincs az a piros az első félidőben. Az viszont kétségtelen, hogy az igazi focit a brazilok játsszák a tornán.
  • Chris Lowe
    Ez a meccs elment, büntető is kimarad, csúnya! Mondjuk én nem is vártam csodát a kézisektől.
  • Effe88
    hahaha:D:D:D
    ennyit a nagy britekről meg giggsről:D:D:D
    remélem a brazilok azért megnyerik