2595
-
Coolfire #1075 Mehehe szorongatják kosárban az amcsik golyóit a litvánok.Ez a kis Knézy nem is elfogult...Ua. mint a foci EB-n a spanyolokkal. -
IXEMGabeo #1074 Litván-Usa kosármeccs egész jó volt, pedig nem szeretem a basketballt -
#1073 Mert előtte milyen időket futott? -
#1072 Nem hiszed, majd akkor kérdezzél meg 1-2 amputált embert. -
#1071 de én eleve nem értem, hogy hogy indulhatott az olimpián....nem a paralimpián kéne neki??? -
Chris Lowe #1070 Nem hiszem, hogy fáj az neki, kap valami fájdalomcsillapítót, viszont az tutkó, hogy elemezgetik a teljesítményét és összevetik az előnyöket és hátrányokat...és ez elég baj mert Isten ments, hogy több legyen az előnye!
-
#1069 Pont ez a lényeg hogy nincs olyan jó! Csak azért tudja felvenni a versenyt mert a technológia segíti. Abszurd de a spannak, a saját térdén kéne futnia és jól szerepelnie hogy ezt mondd van olyan jó -
#1068 Nem olyan nehéz igazságot tenni ha más sporttal is elképzelitek a szitut. Pl magasugrás.
Szerintem itt most borul az egyenlő esélyek elv mivel az egészséges nem tud műlábbal futni a láb nélküli meg anélkül. Szerintem alap dolog lenne hogy egyenlő eséllyel induljon mindenki. -
IXEMGabeo #1067 lol ez mekkora gól volt:D:D:D -
#1066 Az lehet, hogy nem savasodik de attól még rohadtul fáj neki ott is ahol már évek óta nincsen semmi de tényleg elég nehéz a döntés, mert így akkor később jöhetnek a mindenféle kütyükkel ellátott sportolók erre az esetre hivatkozva, másrészről meg egy sérült ember miért ne versenyezhetne az egészségesek között ha van olyan jó. -
#1065 Na ja de elég nehéz elhinni ,hogy az utolsó menetet is 2 ponttal nyerte az olasz, sokkal inkább Káté menete volt de legalább egyenlő. Vicc ez a pontozás. -
IXEMGabeo #1064 Káté Gyula elbúcsúzott...kár érte -
#1063 na ez a káté is:S:S:S
3.olimpiáján se ér el semmit sajnos -
#1062 Viszont nem savasodik a nem létező izom, így nem fáj. Tényleg nehéz igazságot tenni. -
#1061 Jó, csak marhára nem mindegy, hogy ha egészségesen futsz akkor nem fáj minden lépés míg neki a csonkkal érintkezik az műláb ami nem igazán kényelmes. -
ManoNegra #1060 Nehéz ebben az esetben igazságosnak lenni. -
Grenzjager #1059 ezzel nem "gonosz" akartam lenni, vagy alábecsülni az ő sportemberi tettét -
Grenzjager #1058 ez szép teljesítmény,
de van paralimpia is...
...mert így jönnek kiborgok? az ő lábai így flexibilisebbek tudtommal műanyagból, és kanyarban ezért nem veszít a sebességéből, mint az akinek húsból csontból van a lába.
... a majdnem teljesen vak dél-koreai íjász nem használ nem humán segítséget. -
ManoNegra #1057 A művégtagokkal futó Pistorius elődöntős 400-on -
Coolfire #1056 Ehehehh..ezt nem is figyeltem,pedig láttam a meccset.:) -
Grenzjager #1055 komoly :)Lábbal emelte fel svédcsavarra Szivós -
IXEMGabeo #1054 nem volt szívbajos:D
Mondjuk ezt az oldalt ne olvassátok, csak a video kedvéért tettem be -
IXEMGabeo #1053 újabb balhé az ökölvívásban...
ez már szánalmas -
#1052 Az a gond ezzel hogy ott a ha! :D Bírom az efféle megállípításokat,hogy ha akkor született volna,versenyzett stb. azt már feltételezni sem lehet,hogy ha Darnyi most úszna lehet úgy elvernék mint a sicc! Miért mindig a múltat hozzák sokszor ki eredményesebben? Tiszta nosztalgia az egész,ennyi. Itt nincs kecmec,idők vannak. Az óra pontosan megmutatja hogy mennyi az annyi.Persze az akkori edzésmódszerek,meg készítmények nem voltak olyan fejlettek stb. Sok mindennek lehet jönni,de így van ez afociban is. Azt senki sem tudja képzelni,hogy pl Messit visszaküldenénk mondjuk 1960-ba,és ott mindenki állva nézné miket művel! És azt mondanák ilyen nincs,ez a sebesség,technika,gólképesség. Mindent a maga korához képest kell nézni. Ali lett itt említve,szerintem Tyson 20 éves korában simán kiütötte volna. Táncolgathatott volna meg egyebek.Persze mindig vannak nagy tehetségek,és tényleg kiemelkedő sportolók a maguk terén. Phelps is ilyen,mert ennyi érmet nem lehet csak úgy összecsapkodni,főleg nem egyszeri kiugrás volt :D Mindenki doppingol,csak van aki lebukik! Elég megnézni az atlétikát,ott is kb20évente születik valami nagy tehetség. Pl férfi távolban meg sem tudják közelíteni a világcsúcsot. 8m-rel már olimpia döntőt lehet ugrani. Carl Lewisék idejében ki is fütyülték volna az ugrókat ha annyit mernek. Ott alap volt egy 850 feletti ugrás. De pl magasban is,nem jutnak 240 fölé manapság. Lehetne sorolni napestig,szóval nem szabad megkérdőjelezni a tehetséget,és persze az elvégzett munkát! -
Chris Lowe #1051 Upsz bocs nem Te jöttél Jordan-nel meg Maradonával hanem Effe88.
Neked csak az első mondat szól.
-
Chris Lowe #1050 Időeredmények alapján Cseh jobb, de valszeg abban az időben olyan körülmények között fene tudja.
Ali, Maradona mivel is több? Ali profinak állt, évente volt két meccse, Maradona csapatsportágban nyújtott teljesítményét, tehetsége megkérdőjelezhetetlen de nagyon kétes egyéniség volt.
Phelps időre versenyez ott nincs bíró nincs elfogultság max. a dopping, de valszeg azt ugyanúgy használja Lochte is meg mindenki.
Eszembe nem jutna mint évszázad sportolója egy foci vagy boxoló, akkor már inkább atlétika, úszás kerékpár stb. Ott az idő dönt.
Persze roppant tehetségesek voltak az általad felsorolt emberek
-
Coolfire #1049 Ilyen combdobást porcsérüléssel nem sok ember csinált volna meg.
Mint már mondtam,nálam Abigél aranyérmes.:) -
#1048 Az nem volt gyenge -
#1047 -
IXEMGabeo #1046 ez a 2. eset, amikor jogosan adnak helyt a Japánok óvásának:) Érdekes... -
#1045 ezt nézzétek meg, ekkora csalást még nem láttam :D -
#1044 *Lacié -
#1043 Minden tiszteletem Cseh Laciért, de ha az általad említett időben versenyez, akkor is örök 2. Darnyi mögött.
Cseh nem klasszis, Darnyi az volt. -
#1042 -
IXEMGabeo #1041 Tomasz Majewski megnyerte a férfi súlylökést asszem ő volt a pekingi bajnok, szimpatikus az ürge -
#1040 Hali, nem tudjatok mi volt az amit a neger no enekelt a megnyiton? -
#1039 Ha Darnyival egy időben versenyez, akár ő született volna korábban, akár Darnyi később, vegyesben labdába nem rúgott volna.
Szal túl nagy szavak ezek.
Lehet 8 év múlva elveszik az összes címét, remélem így lesz! -
#1038 hajrá Murray:D:D -
IXEMGabeo #1037 Kapás Boglárkának grat a 6. helyért. Fiatal még lesz olimpiája és fog még ő fejlődni
Djokovic kiesett:D:D Murray - Federer döntő lesz Wimbledon után is lol
-
#1036 de hogy a legnagyobb sportoló
frászt
most az , hogy ilyen sok úszó számba indul és megnyeregeti őket attól még nem nevezném őt az elmúlt 120 év legnagyobb sportolójának(jó jó usszó én nem vitatom meg nagy bajnok de ez azért túlzás)
inkább neveznék egy Muhhamad Alit, egy Maradonát egy Pelét egy Michael Jordant stb....
phelpset inkább minden idők legnagyobb úszójának nevezném...