Olimpia 2012 London

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

polós lányok nagyon jól tolták és ez jó jel, tele van a csapat 18-19 évesekkel, akiket most kell beépíteni. Nagy jövõ áll elõttük

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Effe88
„Nagy sz...r volt az egész, nem tudok mit mondani... A karom nem mûködött, életem legrosszabb versenye volt. Lehet, hogy megérdemlem..." – mondta Cseh László az elõdöntõ után az MTI-nek.

Illetve csak az egyik... 😞

22:13 - Hosszú döntõs, Verrasztó nem

22:10 - Nagy sz.r volt az egész – Cseh

Nem az egész Lacikám, csak TE....

Legalább a csajok továbbmentek! Karakas is jó volt ma!

pólós csajok is kikaptak egy góllal a végsõ esélyes jenkiktõl, az úszó csajok vigasztalnak

Effe88
na legalább a lányok bejutnak a döntõbe

"Pályafutásom legsikeresebb Európa-bajnoksága után életem olimpiájának álmát szeretném megvalósítani!" Cseh László

Alakul alakul 😄😄😄😄

Effe88
😄😄
tulajdonképpen igen😄

A nagy lackó akár haza is jöhet.... Kár volt odamennie is 😄😄

Effe88
jaja
sajnos
nagyon kevés õ ide

FrezeR
elég meglepõ ez

Effe88
cseh laci ilyen gyenge vagy a mezõny lett ennyire jó???<#nemtudom><#zavart2>

kaposi1
"A Magyar Olimpiai Csapat vezetése sajnálattal tapasztalta, hogy elsõ londoni olimpiai bajnokunk, Szilágyi Áron éremátadó ünnepségén a Magyar Himnusz nem megfelelõ verziója hangzott el" – áll a Magyar Olimpiai Bizottság (MO😎 hétfõi közleményében. "A csapatvezetés haladéktalanul kérte a helytelen mû lecserélését, melyet a mai napon a LOCOG (Londoni Szervezõbizottság) nemzetközi igazgatója engedélyezett. A LOCOG ígéretet tett az azonnali intézkedésre és a magyar kérés teljesítésére a vonatkozó nemzetközi protokoll szabályokkal összhangban."

"Bízzunk benne, hogy minél többször játsszák el Magyarország himnuszát a 2012-es londoni olimpián" – zárul a MOB közleménye.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Janics Natasa nekem nem jön be. Nem elég nõies...õ kint van egyáltalán? Vagy befejezte?

Drávucz Ritát nagyon dugnám<#idiota>

Szép-szép,de ott van a hsz.-ek között az eredeti cikk linkje,amibõl kiderül,hogy ez nem szavazás,csupán egy ember véleménye.
Link.

Szerintem majdnem minden magyar nõi olimpikon szép.Direkt nem mondom kik csúnyák.
Drávucz Rita,Kovács Kati(bár õ színizom,pofánvágna),Katinka jöhetnének estére.😊
A tornász Dorina is aranyos.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Éppen ez az.A játékok elõtt nyilatkozták,hogy minden judo nem/súlycsoport arany nekik kell.😊Ez az õ nemzeti sportjuk.😊

kaposi1
Szerintem lehet olvasni Londonnak és 2012don-ak is.
És ez tetszik benne.

Vagy inkább Zo12don...vagy 2o12don 😊
Balyy
Zondon. <#vigyor3>

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

Japánnak eddig úgy tudom nem volt aranya😄

kaposi1
De jó a banner-ban a London felirat.<#taps><#eljen>

ToCsEk

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Ideje volt már,mert ez tkp. az õ sportjuk/"találmányuk".Minden aranyat maguknak akartak.😊
Náluk már talán az ovitól judóznak.

Effe88
na nyert a japán legalább😊

Effe88
ja megvan miért csalták el a meccsetS:S:S:
román a nemzetközi elnöke a judónak és ott van a helyszínen gondolom beszartak a bírók.......

Igen,az szemét húzás volt a bíróktól.Egyértelmûen Hédi volt a jobb,még pártatlan szemmel nézve is.Remélem kikap,mert nem érdemel aranyat.

Effe88
Karakas 5. ...kár érte meglehetett volna az a bronz

de a legrosszabb, hogy most döntõzik az a román akinek ott se kéne lennie<#levele>

Valaki megmixelte rendesen,amit a magyarok jeleztek is.Ígéretet tettek a korrigálásra.

De jobb is volt a francia,el kell ismerni.Viszont szép ez az 5. hely is,ne legyünk telhetetlenek.😊

Zenszkij
mert? mit játszottak le, a Husztot? 😄

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

..mert megintették egyszer...
Karakas Hedvig 5.

óóóóóó legyen meg a bronz

A mob az olimpia elött meghalgathatta volna és akkor nem lenne a malõr. Mindig mindent utólag oldunk meg. Amikor kiderült, hogy döntõt játszik 2 percbe került volna...

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Ehehe..jelezte a MOB az angoloknak,hogy szar volt tegnap a Himnusz.

mert nem lóhátról lövik

Effe88
íjászatba miért nincs versenyzõnk soha????😄
erre válaszoljon vki😄😄

Valaki tudna egy hétvégi napközbeni mûsorprogramot, kiemelve a magyar indulókat?
Balcsin leszek, szeretném tudni mirõl maradok le. Esti mûsorokat már látom de napközben a strandon kell futkároznom a lányom után. :-D

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Mert akkor még csak tesztelés alatt volt a cucc...<#idiota>

én értem hogy sokszor sánta a kínai úszóbajnok, akit joggal lehet ferde szemmel nézni...
http://hu.wikipedia.org/wiki/%C3%9Asz%C3%A1s_a_2008._%C3%A9vi_ny%C3%A1ri_olimpiai_j%C3%A1t%C3%A9kokon
de Pekingben egy aranyat nyertek úszásban, ami elég rossz eredménynek is mondható, mint óriási nemzet, hazai pálya ..stb

kaposi1
NDK-s lány ez , egyenlõre még bajusz nélkül.<#nyes>

Bizony hajrá.Mára is kell egy érem,ráadásul egy picit falubeli is.😊

Effe88
"Szerintem már nem is élnek, vagy valamilyen drogambulancián pihennek örök delíriumban." <#nevetes1><#nevetes1><#taps><#vigyor5>

Effe88
Karakas bronzért küzd<#eljen>
hajrá hajrá

Zenszkij
Valaki megnézte, hogy mi lett a 4 évvel ezelõtti pekingi csodaúszó kínaiakkal? Szerintem már nem is élnek, vagy valamilyen drogambulancián hevernek örök delíriumban. <#idiota>

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

mflex
Na mire megírtam, addigra más is hasonlóan látja 😊

What about the forests?