2595
-
#2075 És frissítettem is:)
Nagy grat mindenkinek a mai napért IS! -
#2074 Csak nálad, nálam rendben van. -
#2073 Mindenkinek vannak erősségei, pl. Szabó igen jól nyomja az atlétikát, látszik ,hogy követi a versenyeket, nem csak ilyen beugró kommentátor. Mondjuk Deák Horváthnak nem tudom mi a specialitása, mert semmi nem jut eszembe amiben igazán remekelne. Mondjuk Szujó "mindenhez értek" Zoltán sem az igazi. F1-es boxutca séta az mondjuk neki való. -
#2072 http://www.buzzfeed.com/mjs538/the-ultimate-aliya-mustafina-tribute -
#2071 Jól védett, de nagyon sok gólt kapott messziről.
Azokból blokk nélkül is fogni kellett volna néhányat. -
#2070 jaja. csóró, kis ország vagyunk, mégis általában ott vagyunk a top 10-ben, riszpekt.
banner másnak is szét van esve, vagy csak nálam? -
jolanerika85 #2069 Nagyon jól teljesítünk ezen az olimpián. De most már mindenki gyűjtse magában a rejtett csakrákat és az erőt mert kelleni fog az esti vizilabdához. Hozni kéne azt a bonzot. -
#2068 Azert az se semmi,hogy osszesitesben az osszes nyari olimpiat veve a 8. helyen allunk -
IXEMGabeo #2067 Mi lett volna, ha még Szécsy csúcsformában védett volna
Pedig szerintem több bravúrja is volt tegnap és jól védett ám méghogy nem csúcsformában -
#2066 még 2, és bejön a 10es tippem -
#2065 Az ifjabb Knézy országúti kerékpárban viszont nagyon is jó. -
#2064 Hat Risztov fantasztikus volt,tenyleg valahogy en is ezt erzem a legfenyesebb aranynak :D
Meg egy arany es akkor 10 ev ota most lesz eloszor tobb mint 8 aranyunk :) -
IXEMGabeo #2063 ő jó volt mindig is.
kis Knézy és a Deák Horváth nem nagy szám, EB-n is ők voltak -
Louis Cyphre #2062 Megvan! Székely Dávid. -
Louis Cyphre #2061 Ki volt a kommentátor? Nagyon normális volt egész végig. -
#2060 Azt azért sajnálom, hogy erre a versenyre ennyire kevés magyar ment ki, megérdemelte volna, hogy ezrek kiabálják neki ria-ria-Hungáriát.
Jó volt látni, hogy kiszaladt a magyar zászlóért az érem osztón :) -
#2059 nem tudom volt e már de:
És a durva hogy ha még nem is bontjuk le népességre akkor is megelőzünk akkora országokat mint: Ausztrália (ja bocs kontinens ) , Olasz, Kazahsztán , Ukrajna , Brazília és még sorolhatnám sokáig :) -
#2058 nem semmi teljesítmény.. szépen csillog az az arany amire senki nem számított:) -
#2057 8-4-3 érmünk van, nem semmi, így belegondolva.
és még lehet pár érmünk simán. -
IXEMGabeo #2056 nem volt semmi -
#2055 Nem is tudtam, hogy van ilyen szám az olipián hogy 10km-es úszésD:D:
ÉS erre jövök haza:D:DZseniális!!!
8 arany nem semmi:)
és este még lesz egy bronz is:) -
#2054 Ennek en is orulok hogy kocsog olaszokat megeloztuk. -
Chris Lowe #2053 Azthiszed... Szerintem köpni - nyelni nem tud... Hát mit kellett küzdenie a végén az amerikai lány miatt? -
#2052 Ez... ez... ez......
-
Chris Lowe #2051 És végre egy jó közvetítés. Végre egy sportriporter, nem az idióta mezei meg Deák Horváth... (mondjuk ők ketten a probléma)
m
-
IXEMGabeo #2050 megelőztük az olaszokat az éremtáblán:D:D:D -
#2049 Ezt nem hittem volna,hatalmas respect Évának! -
#2048 Ebben a szíve lelke benne volt. -
IXEMGabeo #2047 és a vicc az, hogy alig látszik rajta a fáradtság:D -
#2046 NS oldalán frissíthetnék a vezércikket... -
Lateralus #2045 -
Mordelan #2044 Na most már nem mondhatják rá, hogy "EZÜST LÁNY" :) -
#2043 Ez emberfeletti volt! Ráadásul úgy nyerni, hogy végig vezet, az tényleg nem semmi... Ehhez több kellett, mint felkészültség vagy fizikai erő, ebben benne volt a szíve! -
Louis Cyphre #2042 Hub@zmeg! Nincsenek szavak! Most azért egy kicsit meghatódtam! -
#2041 remegek bazmeg, lüktet a szívem. az utolsó egyenesen végig ordítottam!!! -
#2040 Ezt nem hiszem el milyen komoly teljesítmény ez. Te jó ég, ez embertelen. Gondoltátok volna? Nem semmi na :) -
#2039 Atya Úr Isten!!!!!!!!!!!!
Risztov Éva a legnagyobb bajnok!!!!
Gratula minden érmesnek, pontszerzőnek, de Risztov Éva győzelme mindent űberel -
#2038 Sose néztem 10km-es úszást :DD
Ez nem semmi volt!! -
Chris Lowe #2037 Atyaúristen! Ez volt eddig a legnagyobb győzelem! Iszonyú nagy gratula, ez a teljesítmény! -
#2036 Na erre szerintem nem sokan számítottak....