2595
-
IXEMGabeo #2035 Sosem izgultam így egy 10 km-es úszáson:D:D -
#2034 Amit lenyomott az utolsó pár méteren, na az nem semmi :) -
#2033 Jézusom ezt hogy bírta ki... nagyon durva mit leművelt -
Mordelan #2032 IGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN!!!!!
-
Grenzjager #2031 aztaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ez igen!!!!! -
Louis Cyphre #2030 A legnagyobb meglepetés! Óriási, gratula! -
Coolfire #2029 YEAAAHHHH!!!!
-
lord nihilus #2028 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ....MEKKORA HAJRÁ:DDDD -
#2027 Igennnnnnnn!!!!!!!!! -
#2026 Azt a rohadt eget, bravó!!!!! -
ManoNegra #2025 Aztamindenit! -
#2024 Úristen gyerekek ez mekkora hatalmas győzelem :DD -
IXEMGabeo #2023 Bravó Risztov megnyerte!!!!!! -
#2022 De nem, bazmeg nem hiszem el :DDDDD -
IXEMGabeo #2021 SIKERÜLT!!!!!!!!! -
#2020 Mar megint megy fel a pumpa bennem, hajra evi. -
#2019 Meg is előzte :( -
Louis Cyphre #2018 Gyerünk Évi! -
#2017 Nem fogja bírni :o
Ilyenkor szvsz az van előnyben, aki mögötte úszik.
Aki elöl úszik, az meg nem látja mögötte mi történik... -
Chris Lowe #2016 Huh bazz csökkent az előny vagy csak pesszimista vagyok? -
#2015 En is latom kicsit vesz vissza tempobol. :/ -
haptork #2014 Ááá el sem hiszem, emberfeletti teljesítmény.. Hajrá Éva! -
IXEMGabeo #2013 Chris sikerült kiépíteni előnyt -
IXEMGabeo #2012 kevés van hátra az 5. hely már tuti úgy gondolom.
Hatalmas respect neki én már 1 km-nél elfáradnék:D:D -
Coolfire #2011 Nem szabad elkiabáni...egy érmecske!!!!! -
Chris Lowe #2010 Na még egy kör, de ez a mezőny nagyon egyben van, bárki nyerhet, meg kéne lógni. A vége így rohadt kemény lesz! -
IXEMGabeo #2009 na ez óriási siker lenne, ha Éva érmet szerezne ekkora táv leúszása után...Ez az amire azt mondom, hogy még a pontszerzés is nagy szó:O -
IXEMGabeo #2008 szép dolog az empátia, de kár belegondolni a másik életútjába milyen lenne, ha. Szívesen lettem volna sportoló, ha normálisan ránevelnek, de nem így alakult ez van... -
IXEMGabeo #2007 Risztov vezeti a 10 km-es úszást nem gyenge szám ez -
Coolfire #2006 Én nálam mindig Jóó Abibél az aranyas.:)Vazze ilyen combost senki sem dobott volna.
De a KK megmondtam.:)Holnap mégegy.:) -
kecskeszoru #2005 Gyerekek még 3 érem, már csak a vízilabdát kéne behúzzuk este és tökéletesen elégedett/büszke leszek!!! :) Nem mintha még nem lennék az. :) -
#2004 Ez egy idióta én is csak lestem amikor láttam, jól el kellene tiltani. A poén, hogy nem is lett kiállítva az eset után. -
#2003 Igen én mindig abba gondolok bele, hogy az adott sportoló helyében én, hogy érezném magam mennyire tudnék hasonlóan teljesíteni és legtöbbször amikor belegondolok jót nevetek, hogy kb sehogy :D és akkor ez is segít elismerni a teljesítményüket. Pl egy kajaknál is mennyire erő és kitartás kell, hogy 200-500 vagy akár 1000 métert egyfolytában evezzenek borzasztó energia kell hozzá és mennyi mennyi munka és lemondás. Na sokszor ebbe nem gondolnak bele emberek, mert ugye kényelmes a székben várni a teljesítményt. A pénzügyi támogatás meg egy vicc...sokkal többre vinnénk ha annyit adnának a különböző sportágaknak mint pl itthon a focinak. Már ezért is nagy dolog amiket így is elérünk. -
#2002 kicsit nehezen viselték a franciák a vereséget -
#2001 What the...
-
grrrrr #2000 A pekingi olimpiához képest viszont már most mennyivel jobban állunk :)
A kajakkenusok nagyon jók voltak ma remélem este a vízilabdásain is jól játszanak majd... -
#1999 Így van, amilyen gyér támogatást kapnak valóságos csoda, hogy ilyen eredményeket érnek el. Úgyhogy én azt mondom aki kijutott az olimpiára és ott kiadja magából amit tud még ha ezzel teszem azt tök utolsó is arra egy rossz szavunk nem lehet. Az emberek csak várják az aranyat és már az ezüstnek sem tudnak sokan örülni de, hogy mi munka van még egy 14. helyben is az eszükbe sem jut. Másik véglet meg pl. a szomszédjaink akik szerint az olimpia hülyeség és minek nézzék attól nem lesz olcsóbb holnaptól a kenyér. Meg mennének inkább dolgozni (na ja csak butaságuk miatt azt nem tudják ,hogy a sportolók nagy része vagy dolgozik, vagy tanul, természetesen most nem a túlfizetett focistákra, kosarasokra stb. gondolok) -
#1998 Ja ne is mond, de gondolom aznap neki éppen az okozott örömet, hogy talán csak viccből de beböfögjön egy ilyen hsz.-t oda aztán röhög magában. Ez a jobbik eset, mert akkor még van remény, hogy nem gondolta komolyan és még menthető az idiótaságból :)
Most az NSO oldalán is a kajakos cikk alatt már arról megy a vita, hogy az NFL keményebb férfiasabb sport, vagy a ketrecharc...megy a buzizás és társaik ovis módra. Na hát itt tartunk.
Ennél már csak az volt a cikibb és letaglózóbb, amikor a "nagy ápdétnorbi" nevét, ismertségét vállalva is szépen lefikázta az olimpikonokat, hogy milyen teljesítmény ez és, hogy ő is tett le annyit az asztalra mint akármelyik...na az sem volt azért semmi. Pedig neki 2x is meg kellene gondolni mit mond, mert az emberekből és és nem mindegy a megítélése. -
IXEMGabeo #1997 tudom néha fellesek ide-oda aztán megy a szitkozódás. Az túlzás azért ja.
Nem is tudom amikor játszottunk tegnap Izland ellen akkor az egyik kommentelő egy oldalon azt írta hajrá Izland, magyarok szarok azt nem tudtam hirtelen, hogy most szívlapáttal verjem fejbe vagy ez tényleg ennyire egy degenerált állat h ellenünk szurkol?:O Van ilyen is sajnos -
#1996 Azért egy olimpián nem nagyon lehet evidensen venni bármit is ahol sokszor dönt a pillanatnyi forma is.
A sportolók is a győzelmet veszik alapul ha meg van bennük az erő a tehetség, hogy ott legyenek a legjobbak közt ez egyértelmű, sok ember azonban (most nem rólad beszélek) iszonyú buta módon azonnal fikáz csalódott ha nem nyer aranyat vagy nincs a dobogón egy csapatunk vagy egyéni versenyzőnk. Érdemes megnézni egy pár nagyobb portál híreinél mi megy...Erre írtam, hogy sok embernek érdemes lenne magába fordulni kicsit ilyenkor.