Olimpia 2012 London
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt lehet nekik küldeni jókívánságokat:
Tadamm
Joó Abigél 5. helyének baromira örültem, mert sérülten csoda, hogy odakerült és még ipponnal átdobta azt a lengyelt...
Bácsi Péter szegényt sajnáltam, szerencsétlen eset volt az övé.
Karakas Hedvig is kíválóan Júdózott annak ellenére, hogy nem lett belõle érem. Egy totál megérdemelt 5. helynek is tudtam örülni.
Imre Géza pl csalódás volt, Sidi Péter (bár állítólag ellopták a cuccát) 1-2 számban az õ teljesítmény is csalódás volt nem örültem neki, hogy idõ elõtt kiesett
Cseh Lacit százszor átrágtuk. Nagyon csalódtam amikor eltaktikázta magát, de aztán a bronzéremmel kárpótolt annak is örültem.
Lõrincz Tamás ezüstérmének is örülök õ a legnagyobb, mert ahogy birkózott ezen az olimpián az példás, egy állat volt a srác a döntõben pedig a partell? helyzet miatt kapott ki nem baj szépen csinálta.
Vajda Attila esetét már felvázoltam, nem ezt vártam tõle és kész, örülök, hogy olimpiai bajnok, de egy érmet igazán összehozhatott volna itt is és kész.
Rám nem lehet mondani, hogy nem örülnék minden apró sikernek, de azért, ami mondjuk evidens lenne és nem sikerül az bosszant és persze bennem van az, hogy csak a gyõzelem a fontos minden apró siker mellett
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ezt most minden támadó szándék nélkül írom.
Az én alaptermészetem az, hogy minden helyzetben a gyõzelemre kell törni még akkor is, ha a realitás talaján kell állni olykor. Nem ezt vártam tõle és nem változtatok a véleményemen. És az is bosszant Shep, hogy a 3 pekingi gyõztes nem tudta megismételni...Legalább Kovácséknak sikerülhetett volna, de jobbak voltak a Németek nincs mit tenni
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Brutál volt az eddigi szereplés.A HÉÉÉÉÉTTTT arany megvan.😊
Igaz,mákosan 15 volt,de ez a 7 nagyon szép.Ehem... lehet,hogy 8.😊
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
elég fura volt a nyilatkozata is, hogy õ a legjobb kenus itt nálunk. Persze, mert nem nagyon van konkurenciája úgy könnyû...
PSN ID: Lord_Mortanius
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
egyetlen címvédés nem volt
Kammererék ezüstje is gyönyörû😊
3 arany 1 ezüst és 1 Vajda blama
de még lesznek számok a Kovács, Janics duó lehet az egyetlen címvédõ
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
vége kézi meccsnek 25:22 horvátoknak
akkor elõdöntõ, Magyaro. vs Svédo. és Franciao. vs Horváto.
és akkor holnap (ma 😄) jön 3 ararany és 1 bronz <#ravasz1>#ravasz1>
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
a kapusuk csak 33, van egy 18éves többi szerb 20-29
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Jó lenne megverni a svédeket és döntõzni 😄
http://goo.gl/gd6Zi5