195
ha rossz kezekbe kerül?
  • utgyuru
    ne mondd már h nincs torzulás, múltkor pont sg-n linkelt vki egy japán faszit, aki olyan. Nekem általánosba biosztanár is mondta, hogy mennyi ilyen szar volt növényekbe is, hogy többször akkorára nő meg, meg mittomén. ettől függetlenül persze nem biztos h amit leírtam, minden igaz, mer én is csak könyvben/neten olvastam, azt se mondom, hogy a husszeinnek voltak atom/biológia/vegyi fegyverei, mert hallottam ilyenről, olyanról. Azt hogy voltak, azt az USA terjesztette, hogy legyen mivel indokolni a háborút, azt hogy nem voltak azt meg az USA ellenesek, nem tom melyik igaz melyik nem. De hogy torzulást okoz az tuti, láttam azokat a fotókat, megpróbálom megkeresni.
  • Hegi90
    1; az atombomba rossz kezekben volt mindig is.
    2; ajánlom figyelmetekbe a Fegyvernepper c. filmet, ha egy picit mélyebben elgondolkoztok a tartalmán, akkor rájösztök vmire...
  • Molnibalage
    Ez így önmagában nem igaz. Sajnos amennyira látom az átlagember 99,9%-nak fogalma sincs sem az atomfegyverekről, sem a radiokativitás hatásairól.

Rákot okoz a sugárzás, de genetikai torzulás emberekben még nem volt kimutatható. Érdekes nem? Csernobil környékén is összvissz egy fenyőfajban van ilyen, de tökéletesen életképes az faj csak máshogy rügyezik (vagy virágzik?).
  • Molnibalage
    Vegyit és nem biológiait. Mindneki dobálózik az utóbbival, de semmiféle bizonyíték nincs arra, hogy valami ilyet összerakott volna ami valóban jól is működik. Sok értelme ilyennek nincs is...
  • Molnibalage
    Postoltam be egy szép hosszút, kíváncsi vagyok mikor kerül be.
  • Molnibalage
    Te magadánál vagy? Nem egyetlen emer felügyel ilyet. Egy kb. olyan lenne, mint ellopni egy felhőkarcolót...
  • utgyuru
    nem feltétlen halnak meg egyből, hirosimába is maradtak túlélők, meg utána évegik torzszülöttek születtek, meg rákos lett mindenki, meg ilyenek
  • rolipoli
    Rengeteg dolog van amitől elpusztulhat a föld és az egyik legrosszabb ez a rohadt atomháború,nem értem mért jó ezeknek a segghülye nyomorékoknak ha mindenki meghal (ők is). De nem kell atomháború,elég ha valami köcsög terrorista szerez egyet azt kész. Bár ez egy gyorshalál lenne,ami jobb mint egy JÉGKORSZAK vagy GLOBÁLIS FELMELEGEDÉS,stb... ATOMBOMBA AZ BECSAPÓDIK AZT KÉSZ,MINDENKIN ÁTSUHAN DE LEGALÁBB GYORSAN,FÁJDALOMMENTESEN.
  • utgyuru
    jó lenne nem telespammolni a topikot a fogarasival
  • lpmaskmancick
    Fogarasi Árpád bácsi nagyon előre látó volt...csak nem maradt pénze a bunker ajtajára...
  • sweech
    atom mindig is rossz kezekben volt ;)
  • utgyuru
    Hát, pl amikor 62-en Kubában volt a rakétaválság, az ott tartott már, hogy a hordozórakétákat már betették a silóba, szal csak egy gombnyomás kellett vna és indulnak is. Régebben olvastam egy cikket, hogy Budapest 11 atomreaktor gyűrűjében benne van, tehát ha vmelyikben a Csernobil-ihez hasonló hiba következik be, annak a rádiusza eléri Bp-t., de csomó reaktor egymást is elérné, úgy volt rajzolva. Amúgy meg hiába kötnek ilyen nemzetközi egyezményeket, úgyis leszarják és titokba megépítik az atomfegyvereket. Egyszer hallottam olyat, hogy Oroszországba egyszer a szeméttelepről került elő egy robbanófej ezek után kételkedek abban, hogy nem kerülhet rossz kezekbe. De ha már itt tartunk, félhetünk a vegyi, meg biológiai fegyverektől is ugyanúgy. Amikor a Husszein háborúzott Iránnal, akkor SS-1 Scud rakétákkal lőtt ki biológiai fegyvereket, azt olvastam. De lehet hogy ezzel csak az USA akarta befeketíteni, és megindokolni mér viselt 2x hadat Irak ellen. Ami sztem aggasztóbb, hogy ugyebár az USA-nak szüksége van a kőolajszármazékokra, amiket olcsón kell megszerezni, és ezt csak úgy tudja, ha elveszi a Közel-Keletről, ezért is van most háború Irakban. De ha elfogynak az Iraki készletek, akkor jön Irán. És Irán valóban atomhatalom, plusz támogatják őket az oroszok. Szal ha az USA beugat Iránnnak, ott komoly balhék lehetnek, akár atomfegyverek is.
  • Vlala #23
    Egyszer megkérdezték Albert Einsteint, hogy szerinte mikor lesz a harmadik világháború.
    Nem tudom - felelte a zseni - de az biztos, hogy a negyediket kőbaltával fogják vívni."
  • trogerzsiger
    hát én akkor is nyugodt maradok :D nemhiszem hogy ledobnának egymásra most pár atomot...
  • MaxPayne
    :D
  • Sanyix
    csak nehogy terroristák kezébe kerüljön! :D
  • tommyg
    maxey, maxey
  • dronkZero
    Aha, az jó, már hogy legalább nyugodt vagy.

Csak szólok, hogy az két akkori nagyhatalom közt köttetett, amiből az egyik szanaszét hullott. Akkor, szerinted, él még a szerződés?

Linkeltem cikket #5-ben, ott olvasható, butában, hogy mi is van most úgy nagyjából.
  • gercse
    csak javasoltam, hogy lehetne pontosítani, ha már tudományos eszmecsere...
  • Mirk
    gondolj bele milyen következményei lennének annak ha egy szénatom rossz kezekbe kerülne O.o
  • gercse
    címet át kéne azért írni, nem? atomokból áll minden

de gondolom(látom) az atombombáról van szó
  • Mirk
    miért pont a terroristák?
    terroristáknak nincs atombombájuk, csak néhány nagyhatalomnak. persze attól függ hogy definiáljuk a terrorista szót...
  • trogerzsiger
    őő tudtommal 72-ben vagy mikor korlátozták az atomfegyverek használatát?
    atomsorompó vagy mi volt a neve Engem ez megnyugtat.
  • SötétBarom
    Hogy ontopic is legyek picit, első dolgom lenne venni egy üveg jódot.

Ettől a terrosrista szótol meg herótom van..
  • R0zs0máK
    A vasalásss témája...
  • SötétBarom
  • dronkZero
    Fogarasi Árpád, a jómunkásember biztosan sok hasznos tanáccsal szolgálhat, például hogy hogyan vedd ki a vízbű' a zoxigént, meg hogy hány sínszál kell a tetőfödémbe...
  • dronkZero
    Aha, persze. A pénzt meg a mezőn kaszálják.

Akinek megvan kész, az nyilván nem örül neki, mint a majom a farkának, hanem feldobja ebayen, hogy vigyétek... Ezt hogy a fenében gondolod?

Megöli, elveszi? Mondjuk megöli Iránt? Megöli Oroszországot?
    Már kicsoda öl meg -kvázi civilként- egy országot, hadseregestül?

Nem néztél egy kicsit túl sok amcsi akciófilmet mostanában?
  • MaxPayne
    a biztonság kedvéért beszerzek olyan laptopot aminek nem árt az EMP :) fő a biztonság, és ások hátul a kertben egy atombunkert
  • MaxPayne
    Még hogy nem pottyan a terroristák ölébe? akinél atom van rengeteg pénzért megveszik tőle, vagy megölik és elveszik...
  • dronkZero
    Éppen mai cikk...

Nem olyan kurvaegyszerű ám atombombát gyártani, akinek meg van, az vigyáz rá, mint a szeme fényére. (kivéve az oroszokat... :P) De nem pottyan ám csak úgy "a terroristák" ölébe.

Egyébként meg egy COD4ben vázolt szitu valószínűbb. Amerika odamegy odacsapni valami arabusoknak, azok meg leatomozzák magukat.
    A rakéta is kritikus, ha már bomba van.
    Kézben meg nem hozzák ide.

Úgyhogy no para. Ha meg mégis nyakunkba esik egy, akkor meg azért lesz mindegy már...
  • Pistike 007
    Lol...
    Durva világ lesz itt ha kirobbanik valami nagyobb cécó.
  • norbi56
    Nem rég olvastam valahol,hogy Lengyelország aláírt az USA-val valami rakéta silókról.Ezért Oroszország Lengyelországot atomtámadással fenyegette.Azt hiszem startlapon volt
  • Doomista
    igen
  • MaxPayne
    Gondoltatok már arra, hogy mi van akkor ha rossz kezekbe kerül? ha terroristák felrobbantanak a világ többi részén atomot? és ha többen is túlélik mihez kezdenél? Mi lenne az első dolgod ha ilyen bekövetkezne?