Atom

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

utgyuru
Az, hogy statisztikaliag nincs kimutatható növekedés, nem jelenti azt, hogy nem okoz. Okoz az atom is, csak nem nagyobb mértékben mint a többi anyag (nem vagyok biológus, nem tudok példákat mondani). Csak elég baj, hogy plusz még egy anyag okoz, nem mintha nem lenne elég nélküle is.
Továbbá: az hogy statisztikailag nincs kimutatható, az nem jelent semmit.
A statisztika mindig egy átlag, és az átlag nem fog növekedni, csak az átlagtól való szórás. És máris megvan a hasadó anyag okozta torzulás

nem tudom hogy milyen jövõje lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tûnik :D

utgyuru
az, hogy a terroristákat egybõl az arabokkal azonosítjuk már nem helyes. kinek mi a terrorista ugye? alapvetõen terrorizmusnak nevezzük azt, ha valaki a céljai eléréhez megfélemlítést használ. Mire is használja az USA az atombombát? #39...
Sok arabot terroristák tartanak nyugaton, mert az pokolgépet robbant. De megnézzük-e az elõzményeit? Hogy a nyugatiak lerohanták az õ hazáját, és csak így tud valamit tenni? Az egy dolog, hogy nem a civil célpontokat kellene támadni (gondolok itt WTC, metróállomások, stb...), de akkor is, nagy részük akik arabok, azokat elõtte az USA letámadta.
Továbbá: az egy dolog, hogy arabok esetleg atombombához folyamodnának (Iránnak megvan a technikája hozzá) De ha el tudják intézni, hogy mondjuk egy amerikai támaszpontról elhozzanak egy atombombát, amit nem lehet a farzsebbe kicsempészni, akkor akkora nagy tétel lenne egy repülõt is hozni hozzá, plusz a pilótát? Sok ember lefizethetõ, szarolható, stb... Amúgy meg, hiába hogy vége a hidegháborúnak, sztem az oroszokat nem sokáig kellene gyõzködni, hogy támogassanak egy USA ellenes merényletet, és atomtechnikát õk is adnhatnak. Amerika az olajért háborúzik ennyit a Közel-Keleten. Elõbb utúbb Iránba is szembekerül, de ha azt meg is ússzuk világháború nélkül, elfogy a közel-keleti olajtartalék, és akkor a következõ hely ahol olaj van: Szibéria. Tehát az oroszokkal fog szembekerülni az USA. Az oroszok valszeg olyan áron adnának nekik olajat, amibe az usa nem megy bele, és ott is van a 3. V.H.

nem tudom hogy milyen jövõje lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tûnik :D

MaxPayne
sztem mindenki sejti, hogy amerikának is vannak eltitkolt dolgai mint pl atombombák gyártása vagy tárolása, de mivel bizalmas dolgok és még semmien hír nem szivárgott ki egy darabig nem fogjuk megtudni hogy létezik amerikának ilyen jellegû project-je vagy nem.

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

Molnibalage
"De hogy torzulást okoz az tuti, láttam azokat a fotókat, megpróbálom megkeresni."

Tudod atom elõtt is voltak torzszülöttek... A statisztikák megmutatják, hogy NINCS statisztikailag kimutatahóság a születései rendellenességek növekedésében! Mindenki egybõl atomra mutat. Tudod a múltban és most is ezertonnaszám nyomatnak minden szart a természetbe. Németorszában is atomra gyankodtak egyszer azt kideült, hogy benzolmérgezés...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Meg kicsit vagy hülye. 60 éve van és 60 éve nem volt atomháború. Ez elég jó arány.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Gando
hát lehet félni az nukleáris robbanóanyagoktól de azért vannak más kellemetlen dolgok is, pl.: az ideggáz, mustárgáz és társaik....

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

na most kezdjük ott, hogy az atombomba alapból nem tud jó kezekbe kerülni, csak rosszba.
másrészrõl meg terroristák nem fognak ledobni atombombát senkire, mert a legtöbb arab országnak se megfelelõ bombázója, se megfelelõ kiképzést kapott pilótája nincsen a feladatra, úgyhogy ettõl kell a legkevésbé tartani.
az atom alapvetõen az amcsik hatalomfenntartó eszköze. mire képes egy olyan ország, ami kísérleti céllal szó nélkül letarolt két várost?
a magyar vezetés meg persze most a zusának nyal segget, mindig az épp feltörekvõ nagyhatalomnak. Ugyanolyan szar helyen leszünk a harmadik világháborúban is, mint az elsõ kettõben :)
Grove4

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

joebacsi
2. hogy mindig legyen nálunk gumi? :)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

utgyuru
megtaláltam.
na kíváncsi vagyok mi ez, ha nem torz.

utgyuru
ne mondd már h nincs torzulás, múltkor pont sg-n linkelt vki egy japán faszit, aki olyan. Nekem általánosba biosztanár is mondta, hogy mennyi ilyen szar volt növényekbe is, hogy többször akkorára nõ meg, meg mittomén. ettõl függetlenül persze nem biztos h amit leírtam, minden igaz, mer én is csak könyvben/neten olvastam, azt se mondom, hogy a husszeinnek voltak atom/biológia/vegyi fegyverei, mert hallottam ilyenrõl, olyanról. Azt hogy voltak, azt az USA terjesztette, hogy legyen mivel indokolni a háborút, azt hogy nem voltak azt meg az USA ellenesek, nem tom melyik igaz melyik nem. De hogy torzulást okoz az tuti, láttam azokat a fotókat, megpróbálom megkeresni.

Hegi90
1; az atombomba rossz kezekben volt mindig is.
2; ajánlom figyelmetekbe a Fegyvernepper c. filmet, ha egy picit mélyebben elgondolkoztok a tartalmán, akkor rájösztök vmire...

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Molnibalage
Ez így önmagában nem igaz. Sajnos amennyira látom az átlagember 99,9%-nak fogalma sincs sem az atomfegyverekrõl, sem a radiokativitás hatásairól.

Rákot okoz a sugárzás, de genetikai torzulás emberekben még nem volt kimutatható. Érdekes nem? Csernobil környékén is összvissz egy fenyõfajban van ilyen, de tökéletesen életképes az faj csak máshogy rügyezik (vagy virágzik?).

Molnibalage
Vegyit és nem biológiait. Mindneki dobálózik az utóbbival, de semmiféle bizonyíték nincs arra, hogy valami ilyet összerakott volna ami valóban jól is mûködik. Sok értelme ilyennek nincs is...

Molnibalage
Postoltam be egy szép hosszút, kíváncsi vagyok mikor kerül be.

Molnibalage
Te magadánál vagy? Nem egyetlen emer felügyel ilyet. Egy kb. olyan lenne, mint ellopni egy felhõkarcolót...

utgyuru
nem feltétlen halnak meg egybõl, hirosimába is maradtak túlélõk, meg utána évegik torzszülöttek születtek, meg rákos lett mindenki, meg ilyenek

Rengeteg dolog van amitõl elpusztulhat a föld és az egyik legrosszabb ez a rohadt atomháború,nem értem mért jó ezeknek a segghülye nyomorékoknak ha mindenki meghal (õk is). De nem kell atomháború,elég ha valami köcsög terrorista szerez egyet azt kész. Bár ez egy gyorshalál lenne,ami jobb mint egy JÉGKORSZAK vagy GLOBÁLIS FELMELEGEDÉS,stb... ATOMBOMBA AZ BECSAPÓDIK AZT KÉSZ,MINDENKIN ÁTSUHAN DE LEGALÁBB GYORSAN,FÁJDALOMMENTESEN.
utgyuru
jó lenne nem telespammolni a topikot a fogarasival

lpmaskmancick
Fogarasi Árpád bácsi nagyon elõre látó volt...csak nem maradt pénze a bunker ajtajára...

facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop

sweech
atom mindig is rossz kezekben volt ;)

utgyuru
Hát, pl amikor 62-en Kubában volt a rakétaválság, az ott tartott már, hogy a hordozórakétákat már betették a silóba, szal csak egy gombnyomás kellett vna és indulnak is. Régebben olvastam egy cikket, hogy Budapest 11 atomreaktor gyûrûjében benne van, tehát ha vmelyikben a Csernobil-ihez hasonló hiba következik be, annak a rádiusza eléri Bp-t., de csomó reaktor egymást is elérné, úgy volt rajzolva. Amúgy meg hiába kötnek ilyen nemzetközi egyezményeket, úgyis leszarják és titokba megépítik az atomfegyvereket. Egyszer hallottam olyat, hogy Oroszországba egyszer a szemétteleprõl került elõ egy robbanófej <#idiota> ezek után kételkedek abban, hogy nem kerülhet rossz kezekbe. De ha már itt tartunk, félhetünk a vegyi, meg biológiai fegyverektõl is ugyanúgy. Amikor a Husszein háborúzott Iránnal, akkor SS-1 Scud rakétákkal lõtt ki biológiai fegyvereket, azt olvastam. De lehet hogy ezzel csak az USA akarta befeketíteni, és megindokolni mér viselt 2x hadat Irak ellen. Ami sztem aggasztóbb, hogy ugyebár az USA-nak szüksége van a kõolajszármazékokra, amiket olcsón kell megszerezni, és ezt csak úgy tudja, ha elveszi a Közel-Keletrõl, ezért is van most háború Irakban. De ha elfogynak az Iraki készletek, akkor jön Irán. És Irán valóban atomhatalom, plusz támogatják õket az oroszok. Szal ha az USA beugat Iránnnak, ott komoly balhék lehetnek, akár atomfegyverek is.

Egyszer megkérdezték Albert Einsteint, hogy szerinte mikor lesz a harmadik világháború.
Nem tudom - felelte a zseni - de az biztos, hogy a negyediket kõbaltával fogják vívni."

trogerzsiger
hát én akkor is nyugodt maradok :D nemhiszem hogy ledobnának egymásra most pár atomot...

MaxPayne
:D

Sanyix
csak nehogy terroristák kezébe kerüljön! :D

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

tommyg
maxey, maxey

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

dronkZero
Aha, az jó, már hogy legalább nyugodt vagy.

Csak szólok, hogy az két akkori nagyhatalom közt köttetett, amibõl az egyik szanaszét hullott. Akkor, szerinted, él még a szerzõdés?

Linkeltem cikket #5-ben, ott olvasható, butában, hogy mi is van most úgy nagyjából.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

gercse
csak javasoltam, hogy lehetne pontosítani, ha már tudományos eszmecsere...

gondolj bele milyen következményei lennének annak ha egy szénatom rossz kezekbe kerülne O.o
gercse
címet át kéne azért írni, nem? atomokból áll minden

de gondolom(látom) az atombombáról van szó

miért pont a terroristák?
terroristáknak nincs atombombájuk, csak néhány nagyhatalomnak. persze attól függ hogy definiáljuk a terrorista szót...
trogerzsiger
õõ tudtommal 72-ben vagy mikor korlátozták az atomfegyverek használatát?
atomsorompó vagy mi volt a neve<#vigyor5> Engem ez megnyugtat.

SötétBarom
Hogy ontopic is legyek picit, elsõ dolgom lenne venni egy üveg jódot.

Ettõl a terrosrista szótol meg herótom van..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

R0zs0máK
A vasalásss témája...

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

SötétBarom
<#wilting>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

dronkZero
Fogarasi Árpád, a jómunkásember biztosan sok hasznos tanáccsal szolgálhat, például hogy hogyan vedd ki a vízbû' a zoxigént, meg hogy hány sínszál kell a tetõfödémbe...

dronkZero
Aha, persze. A pénzt meg a mezõn kaszálják.

Akinek megvan kész, az nyilván nem örül neki, mint a majom a farkának, hanem feldobja ebayen, hogy vigyétek... Ezt hogy a fenében gondolod?

Megöli, elveszi? Mondjuk megöli Iránt? Megöli Oroszországot?
Már kicsoda öl meg -kvázi civilként- egy országot, hadseregestül?

Nem néztél egy kicsit túl sok amcsi akciófilmet mostanában?

MaxPayne
a biztonság kedvéért beszerzek olyan laptopot aminek nem árt az EMP :) fõ a biztonság, és ások hátul a kertben egy atombunkert

MaxPayne
Még hogy nem pottyan a terroristák ölébe? akinél atom van rengeteg pénzért megveszik tõle, vagy megölik és elveszik...

dronkZero
Éppen mai cikk...

Nem olyan kurvaegyszerû ám atombombát gyártani, akinek meg van, az vigyáz rá, mint a szeme fényére. (kivéve az oroszokat... :P) De nem pottyan ám csak úgy "a terroristák" ölébe.

Egyébként meg egy COD4ben vázolt szitu valószínûbb. Amerika odamegy odacsapni valami arabusoknak, azok meg leatomozzák magukat.
A rakéta is kritikus, ha már bomba van.
Kézben meg nem hozzák ide.

Úgyhogy no para. Ha meg mégis nyakunkba esik egy, akkor meg azért lesz mindegy már...

Pistike 007
Lol...
Durva világ lesz itt ha kirobbanik valami nagyobb cécó.

norbi56
Nem rég olvastam valahol,hogy Lengyelország aláírt az USA-val valami rakéta silókról.Ezért Oroszország Lengyelországot atomtámadással fenyegette.Azt hiszem startlapon volt

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Doomista
igen

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

MaxPayne
Gondoltatok már arra, hogy mi van akkor ha rossz kezekbe kerül? ha terroristák felrobbantanak a világ többi részén atomot? és ha többen is túlélik mihez kezdenél? Mi lenne az elsõ dolgod ha ilyen bekövetkezne?

← ElőzőOldal 4 / 4