Atom
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Továbbá: az hogy statisztikailag nincs kimutatható, az nem jelent semmit.
A statisztika mindig egy átlag, és az átlag nem fog növekedni, csak az átlagtól való szórás. És máris megvan a hasadó anyag okozta torzulás
nem tudom hogy milyen jövõje lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tûnik :D
Sok arabot terroristák tartanak nyugaton, mert az pokolgépet robbant. De megnézzük-e az elõzményeit? Hogy a nyugatiak lerohanták az õ hazáját, és csak így tud valamit tenni? Az egy dolog, hogy nem a civil célpontokat kellene támadni (gondolok itt WTC, metróállomások, stb...), de akkor is, nagy részük akik arabok, azokat elõtte az USA letámadta.
Továbbá: az egy dolog, hogy arabok esetleg atombombához folyamodnának (Iránnak megvan a technikája hozzá) De ha el tudják intézni, hogy mondjuk egy amerikai támaszpontról elhozzanak egy atombombát, amit nem lehet a farzsebbe kicsempészni, akkor akkora nagy tétel lenne egy repülõt is hozni hozzá, plusz a pilótát? Sok ember lefizethetõ, szarolható, stb... Amúgy meg, hiába hogy vége a hidegháborúnak, sztem az oroszokat nem sokáig kellene gyõzködni, hogy támogassanak egy USA ellenes merényletet, és atomtechnikát õk is adnhatnak. Amerika az olajért háborúzik ennyit a Közel-Keleten. Elõbb utúbb Iránba is szembekerül, de ha azt meg is ússzuk világháború nélkül, elfogy a közel-keleti olajtartalék, és akkor a következõ hely ahol olaj van: Szibéria. Tehát az oroszokkal fog szembekerülni az USA. Az oroszok valszeg olyan áron adnának nekik olajat, amibe az usa nem megy bele, és ott is van a 3. V.H.
nem tudom hogy milyen jövõje lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tûnik :D
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
Tudod atom elõtt is voltak torzszülöttek... A statisztikák megmutatják, hogy NINCS statisztikailag kimutatahóság a születései rendellenességek növekedésében! Mindenki egybõl atomra mutat. Tudod a múltban és most is ezertonnaszám nyomatnak minden szart a természetbe. Németorszában is atomra gyankodtak egyszer azt kideült, hogy benzolmérgezés...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
másrészrõl meg terroristák nem fognak ledobni atombombát senkire, mert a legtöbb arab országnak se megfelelõ bombázója, se megfelelõ kiképzést kapott pilótája nincsen a feladatra, úgyhogy ettõl kell a legkevésbé tartani.
az atom alapvetõen az amcsik hatalomfenntartó eszköze. mire képes egy olyan ország, ami kísérleti céllal szó nélkül letarolt két várost?
a magyar vezetés meg persze most a zusának nyal segget, mindig az épp feltörekvõ nagyhatalomnak. Ugyanolyan szar helyen leszünk a harmadik világháborúban is, mint az elsõ kettõben :)
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
na kíváncsi vagyok mi ez, ha nem torz.
2; ajánlom figyelmetekbe a Fegyvernepper c. filmet, ha egy picit mélyebben elgondolkoztok a tartalmán, akkor rájösztök vmire...
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Rákot okoz a sugárzás, de genetikai torzulás emberekben még nem volt kimutatható. Érdekes nem? Csernobil környékén is összvissz egy fenyõfajban van ilyen, de tökéletesen életképes az faj csak máshogy rügyezik (vagy virágzik?).
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
Nem tudom - felelte a zseni - de az biztos, hogy a negyediket kõbaltával fogják vívni."
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Csak szólok, hogy az két akkori nagyhatalom közt köttetett, amibõl az egyik szanaszét hullott. Akkor, szerinted, él még a szerzõdés?
Linkeltem cikket #5-ben, ott olvasható, butában, hogy mi is van most úgy nagyjából.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
de gondolom(látom) az atombombáról van szó
terroristáknak nincs atombombájuk, csak néhány nagyhatalomnak. persze attól függ hogy definiáljuk a terrorista szót...
atomsorompó vagy mi volt a neve<#vigyor5>#vigyor5> Engem ez megnyugtat.
Ettõl a terrosrista szótol meg herótom van..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Akinek megvan kész, az nyilván nem örül neki, mint a majom a farkának, hanem feldobja ebayen, hogy vigyétek... Ezt hogy a fenében gondolod?
Megöli, elveszi? Mondjuk megöli Iránt? Megöli Oroszországot?
Már kicsoda öl meg -kvázi civilként- egy országot, hadseregestül?
Nem néztél egy kicsit túl sok amcsi akciófilmet mostanában?
Nem olyan kurvaegyszerû ám atombombát gyártani, akinek meg van, az vigyáz rá, mint a szeme fényére. (kivéve az oroszokat... :P) De nem pottyan ám csak úgy "a terroristák" ölébe.
Egyébként meg egy COD4ben vázolt szitu valószínûbb. Amerika odamegy odacsapni valami arabusoknak, azok meg leatomozzák magukat.
A rakéta is kritikus, ha már bomba van.
Kézben meg nem hozzák ide.
Úgyhogy no para. Ha meg mégis nyakunkba esik egy, akkor meg azért lesz mindegy már...
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |