6647
  • lackoka25
    jo ez a DiDay's Unique Units Mod 1.3.4 beta mod de hogy lehet az hogy a tigrisek képe még mindig valami S Z A R Páncélost ábrázol arra már nem jutott kép?
  • kiboko
    nálam is volt hogy kifagyott de teljes törlés után most kifogástalan az 1.3.4 bétával
  • lazsi
    http://www.direct2drive.co.uk/ oldalon most 6,5 font a játék még ma éjfélig! Én megvettem, 1951ft-ot emeltek le a számlámról érte. Szerintem ennyit megér. Adnak CD kulcsot is amit már be is regeltem paradoxon és minden fasza.
  • Babylon56
    Én 1.3 patchel a DiDay's Unique Units Mod 1.3.4 beta modot használom de edig semmi hiba nem volt nálam 36-ban keztem és jelenleg 41. márciusba járok de eddig semmi fagyás vagy hiba
  • Babylon56
    nyomot, szerintem egy kicsit
  • soulless42
    ok, köszi, majd megnézem mire jutok ezzel
  • hpelte
    nekem is ez a problémám, úgyhogy most az 1.2 patchel játszom és a Didays Units Mod 1.1.5-el asszem, ez így kicsit szerényebb, de egyenlőre működik
  • soulless42
    Hell, Ti nem találkoztatok olyannal, hogy a játék egy adott időben kifagy? Nálam ez 1939 október eleje, a németeknél már 2x próbáltam, most Amerikával kezdtem, de most is kifagyott. Már 2x újraraktam, dehát így is.....
    Az 1.3 patch és a DiDay's Unique Units Mod 1.3.2 beta és DiDay's Unique Units Mod 1.3.2 beta hofix van fent.
    Esetleg vmi ötlet?

ha ezeket nem rakom fel, akkor meg elég hiányosnak tűnik, bár lehet ez lesz a vége...
  • Vardar
    Miért, mi a baj az amcsival?
  • Mor3llo
  • Kampfaxt
    Az eredeti flagfiles-t elég átnevezni a biztonság kedvéért.
  • Kampfaxt
    Megoldás a zászlókeveredésre:

Átméretezed a Hearts of Iron III\gfx\flags\flagfiles.tga-t 2048 pixel szélességűre úgy, hogy közben a magasságot érintetlenül hagyod. Ha ez esetleg nem menne, akkor próbálkozz a 2048 magassággal és 1488 szélességgel. Nálam az első megoldás működött.

Ha saját zászlóid vannak (címeres magyar, horogkeresztes német zászló stb.), akkor előbb töröld ki az eredeti flagfiles.tga-t és töltsd be a játékot. Ekkor a program automatikusan létrehozza az új tga-t a te zászlóiddal. Lépj ki, méretezd át a flagfiles.tga-t a fent leírt módon és kész is vagy.

Paradoxék valamiért nem szeretik az ATI-kártyákat.
  • Babylon56
    Pontosan melyik zászlok vanak meg keveredve? Mert nálam mindegyik okés igaz egy picit át szerkesztetem én. (beleraktam az akori német zászlot és a japánt meg az amerikait ki javítotam)
  • McDouglas
    Egyenlőre megvárjuk, amíg a teljes játék magyarítása is kész lesz, és majd együtt rakjuk fel.
  • szabo77
    Szuper. fel tudod rakni valahova? érdekelne
  • kiboko
    szuper!
    gratulálok
  • McDouglas
    Jó hírem van számotokra!

Elkészítettem a DIDAY'S UNIQUE UNITS mod magyarítását.
  • Mor3llo
    Erre a zászlós szarságra tud már valaki valami megoldást?
  • Sirion
    A flotta automatikusan lövi a szomszédos partszakaszokat
  • Vardar
    A legördülő menüs megoldás jobban tetszett. Kösz az infót.
  • DarthGeri
    Szasztok!
    Partot hogy lehet lőni? Nincs shorebombardment command...
    Nagyon érdekelne az is hogy a flottát és légierőt, hogyan milyen szinten illesztitek be a hadsereg szervezetébe? Divisionig vagy csak egy HQ alá?
  • Babylon56
    vagy is bal egér gomb :)
  • McDouglas
    Helyesbítek.

Mivel a mai nap 1 percet nem tudtam foglalkozni a magyarítással, ezért csúszik egy kicsit. Péntek estére/Szombat reggelre lesz kész.
  • Babylon56
    Támadás támogatás van ctrl + jobb egér gomb ahol támogatni akarsz.
    Védelem támogatás nincs vagy legalább is még nem találkoztam velle.
  • Vardar
    Support Attackot és Defence-t hogy varázsoljam? Van egyáltalán?
  • Trantorius
    Az király,még nincs meg a játék de beszerzem. Ebe a modba mi van?
  • McDouglas
    Én holnap estére befejezem a DiDay's Unique Units Mod magyarítását.
  • Trantorius
    Hello
    Nem türelmetlenségből, na jó de: mikorra várható a magyarítás?:)
  • Lorgem
    Tudja vki h lehet kilépni egy szövetségből, vagy kirúgatni magunkat? Semmi ilyen opciót nem találtam a játékban. Vagy csak a románoknál aktív ez a funkció? :P
  • Mortael
    én nem nyúlok bele semmit a zászlókba, felrakom az alapot (az még jó), utána 1.3 patch, ott már nem...
  • Dav80
    Nekem is rosszul jeleníti meg :S
  • Trantorius
    DIDAY'S UNIQUE UNITS mod mit tud? Tudtok jó modokat javasolni a játékhoz?
  • Babylon56
    atol fűg hogy kuszálja össze? Mivel ha te akarsz hozzá rakni saját zászlot annak a meg jelenitése problémásabb nem elég felül irni a régit az ujal.
  • Babylon56
    hát az alap játék magyaritása kicsit hosszadalmasabb szerintem 2-3 hét mulva készlesz az is
  • Mortael
    nekem az 1.3 patch összekuszálja a zászlókat, találkozott vki ilyennel?
  • McDouglas
    Én a DIDAY'S UNIQUE UNITS mod magyarításával félig készen vagyok. Legkésőbb jövőhét hétfőre készen leszek.
  • Trantorius
    Magyarítás kb mikorra várható?
  • Dav80
    Direkt link a DiDay's Unique Units Mod 1.3.2 beta.rar -hoz:

http://href.hu/x/an2x

Friss install + 1.3 patch szükséges.
  • Lorgem
    Feltettem az 1.2-t, aztán rátettem a pogessor mod-ot. Utána az 1.3-at de kipurcant a játék. Gondoltam hátha a mod zavar be úgyogy újratettem az egész játékot, de így is folyton kilép az 1.3-as patchcsel. Valaki tudja h mi lehet ennek az oka?
  • Babylon56
    http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?t=431569

regisztrálni kell!