Hearts of Iron 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
USA-val vagyok és szeretném Totalitarian system-re rakni az ország politikáját. Ezt hogy tudnám elérni?
iLove oHs.
Tehát ha magadnak akarod mondjuk egész Fro-t, akkor az olaszok nem fognak megindulni ellenük, hiába állnak velük hadban.
Vagy olyan minisztereket választasz, ahol a ruling party support +...% -ban van jelen. Persze ennek lehetnek hátrányai is
Szerintem a német NSDAP népszerûsége kell, hogy 40 felett legyen.
Én nem nagyon figyeltem Ausztriára 36- tól 39 elejéig, mert a fontosabb államokkal ápoltam a kapcsolatokat. Gondoltam, Ausztria, úgyis alappból axis-hoz húz. Hát nagy fenét! 39 elején még nem tudtam berántani az axisba, mert olyan messze volt tõlem. Persze bombázott az üzleti ajánlataival, de mivel kis tételek votak, nem törõdtem vele.
Itt jegyzem meg, hogy érdemes megfigyelni, hogy egy kereskedelmi egyezmény elfogadása mennyit javít a kapcsolatokon. Meglátásom szerint 0.2-0.3 egységet!!! Jó taktika lehet, hogy ha valaki kér mondjuk 20 egység ellátmányt, akkor elutasítom, és utánna felajánlok neki 2-3 egységet. Ha elfogadja, akkor is ugyanannyival változik a drift!!!
Az anschluss-t szerintem alapból feldobja, csak nem mindig tudod teljesíteni a követelményeket. Én például be akartam húzni a Lengyel támadás slõtt, de nem hagyta, mert nem volt faction member, és felajánlani sem tudtam neki a tagságot. Aztán a lengyel támadás után már hagyta magát, és szépen bekebeleztem...
A political crisis szerintem a national unity függvénye, ami kb mindig ugyanannyi, hacsak nagyon nem befolyásolod mondjuk a inteligence-nél...
Hogyan lehet növelni egy párt popularity-ét? NSDP 44%-en kezd majd lecsökkent majd 10%-t és egyszerûen nem akar 40%-ra felmenni (Anschluss miatt volna rá szükségem).
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
36-ban megettem jugoszlaviat. 37-ben meg romaniat. bulgarok kozben besunnyogtak szovetsegesnek, ugyhogy ok majd csak kicsit kesobb jonnek 😊
1.2 felrakasaval a mentett allas betoltesekor maradt 57 IC (pedig ha a statisztikanal osszeszamolom akkor tovabbra is 85 van) es a leadership is lecsokkent. Valakinek valami tipp? vagy hasonlo tapasztalat?
Plusz a gyalogosoknak 42-es volt az org. most mintha elveszett volna a +15-os fejlesztes es ismet 27-en allnak.
Varom az 1.3-at 😊 Vagy valami hotfixet.
Hogy lehet ilyen hülyeséget kitaláni kb mint az 1hét pihenes csata után.
May the force serve you well!
Mit lehet ezzel csinálni? Hol lehet átírni? Vagy valami cheattel?
faszom bug.
Hollandiában meg csak 25% van elfoglava szerintuk hiába állok tobb mint a fele területén. 25%ra sosem fogom csökkenteni a unityt
manpower
ic
leadership
partizan
módosítók vannak occupied területeknél
nyersanyagoról nincs szó
Csak akkor amikor feljön az ablak?
Úgy néz ki hogy valamiért nem történt meg.
Hogy lehet az elfoglalt terület nyersanyagait kiaknázni a legjobban?
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ezen kívül lenne egy kérdésem: Az Anschlussra pontosan milyenek a feltételek? Mert nem nagyon értettem, amit kiírt:
Az osztrák NSDAP-nek kell a popularitásnak vagy az organizációnak 40+-nak lennie? Vagy a németnek?
Az az Political Crisis-t vagy mit hogyan tudom elõhívni náluk? Vagy az random?
Igazából azért nem értem a panaszokat, mert ilyen megoldások már a hoi2-ben is voltak. Abban sem mindig uakkor volt a polgárháború, és nem is mindig a nationalisták nyertek. Sõt, arra is volt vmekkora esély, hogy a csehek hadat üzennek a Szudéta vidék átadása helyett
És ez a jó benne.
Én pl el tudtam lavírozni 39 szeptemberig jó fejlesztésekkel és hadsereggel úgy, hogy az allies-ban csak anglia fr és délafrika volt, mikor megtámadtam Lo-t. USA félúton az axis és allies közt, európa nagy része pedig semleges maradt.
Ez a jó benne, hogy újra lehet írni a történelmet. Nem sok értelme lenne egy lineáris játékmenettel megírt stratégiának. Vagyis az nem is lenne stratégia. Nem tudom, ki mit csinál, de nekem az AI-k még nagy összevisszaságot nem kavartak... (öszegabajodott szövetségel és hjadbanállások, stb...)
egyébként örülök, hogy ennyire szabadon alakítható a játék, maga a diplomácia pedig elképesztõ dolgokat is megenged (kb 18 hónap influence után az USA közelebb van az axishoz, mint az allieshoz), kiváncsi lennék, hogy mi lenne kihozható abból a játékstílusból, ha mindent a diplomáciába fektetnénk, és akit csak lehet átcsábítanánk...
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Elõfordulhat az is, hogy a 1.2 nem teljesen kompatibilis az elõzõ mentésekkel, úgyhogy új játék kezdése is erõsen javaslott.
(Nekem pl. az összes területet hegyvidékké alakította, és az AI gyártotta is szorgalmasan a hegyi csapatokat - és csak azt! <#nyes>#nyes>)
a 75 sem sok 85 kellene.
De inkább egy jó kis full hd TFT monitor 😄
így már sokminden elfér a képen.
szerintem nem
viszont a javítások jók lettek, meg úgy az egész játék.
amit nem értek: miért tör ki a spanyol polgárháború 36 februárban? eddig azt hittem azért volt, mert a (német) kémekkel megpiszkáltam a threat-jukat, de amikor nem tettem, akkor is megtörént ugyanúgy.
de végülis nem tûnik vészesnek dolog, mert national spaint behúzom a tengelyekhez, bár már egy éve tart a polgárháború, és a köztársaságiak állnak nyerésre (ami pedig nem történelemhû). ha õk nyernek sincs baj, majd távoltartom õket az alliestõl, és egy megfelelõ idõpontban partraszállok 😊