6647
-
Lehel88 #3366 a jövő héten jelenik meg -
hpelte #3365 Babylon neked mi van fenn? engem az 1.3 a Dydays moddal 41 áprilisában mindig kidob akárkivel vagyok... lassan én is leveszem a kezem a 3ról. Arsenal of democracyról valami új hír?megjelenés? -
#3364 Jövő tavasszal jön a Victoria 2, én azt várom már nagyon. -
Rundstedt17 #3363 én már meguntam,de a 3 akkor is abszolút csalódás. -
Babylon56 #3362 nekem a 3 az 1.3 patchel 41-ben is 3 másodperc egy nap -
hpelte #3361 én most az 3-mal nyomom de fenn van a 2 is. szerintem az 1.3-mal és a Didays moddal egészen játszató a 3as. de kíváncsi vagyok mit hoz az Arsenal of democracy -
geo91 #3360 a 2-vel még a mai napig játszom, annyira jó. -
Vardar #3359 Nekem 1.3-al olyan 4-5 mp egy nap max sebességen, hozzászoktam.
Itthon EVM-ben megvehető az alapjáték, de nem sok értelme van(ezért vettem meg:)) Ha veszel valamit, akkor az HOI2 Complete(alapjáték+Doomsday+Armageddon) vagy vár meg az Arsenal of Democracy-t. Az majd a Complete javított verziója lesz.
Ami nagy érvágás, és nem tudtam feldolgozni a 3ban, az az eventek szegényessége és szinte teljes hiánya... 2 opciós Molotov-Ribbentop paktum? Na húzzál a **** -
Thanatos #3358 lehet találgatni hogy miért ("kicsi" memory leak meg ugye nem nagyon van :P), de a lényeg az hogy a fejlesztők nem végezték el a feladatot amiért fizették őket, én nagyon nem ezt vártam paradoxéktól, hoi3 nekem egyértelműen az év csalódása akármennyire is kecsegtetőek az új feature-ok -
G.Freeman #3357 legujabb patch-el mar normalis a sebessége vagy még mindig lassu és szaggat? -
#3356 Akkor inkább a 2-őt warezolnám le, friss játékot nincs pofám. A 2-őt itthon nem is nagyon árulják. Tényleg csak kipróbálom. Ha nem tetszik kuka. Bár a 2-ből van demo. -
Rundstedt17 #3355 Én a 2-őt ajánlanám sokáig elvoltam vele,a 3 ból talán 1 év múlva lesz normális verzió,most egész egyszerűen túl lassú hosszú távon hogy élvezhető legyen. -
#3354 Sajnos ez a sok provincia miatt van. Szerintem is túl sok van benne, és mindegyiknél külön-külön számolja ki az időjárást, stbt. Ez iszonyat nagy CPU igény. Ráadásul memory leakes is kicsit a játék, szóval ez idővel csak gázosabb lesz. -
#3353 Én a megjelenés hetén megvettem a játékot rögtön még kint USA-ban, annyira imádtam a 2. reszt. Viszont hatalmas csalódás volt bizonyos szempontokból.
Imádtam az új feature-öket, a politikai rendszert, decisionöket stbket, ugyanakkor olyan durván bugos volt, hogy egyszerűen játszhatatlanná vált. Ha ezek a bugokat javították, akkor szerintem baromi nagy potenciál van ebben. Sokkal nagyobb, mint a 2-ben, csak ugye még picit várni kell a modokra.
Viszont nagyon réteg játék, és ehhez képest a Civ max egy kinevet a végén. Sokkal összetettebb ez, szóval arra készülj fel, hogy baromi sok idő lesz, mire belerázódsz, de utána egyszerűen megunhatatlan. Én átlag 2-3 havonta elővettem a 2. részt, amíg meg nem jelent a 3.
Mondjuk nekem a Victoria a kedvencem a Paradox játékok közül.
Szerintem előbb warezold le valahonnan, mondjuk isohunt, és utána, ha tetszik vedd meg, de a warezolt változatot is mindenképpen patcheld, mert az 1.0 egyszerűen játszhatatlan. -
Thanatos #3352 civ4-et én is tolok, rise of mankind moddal gyk small mapnál nagyobbon értelmetlen játszanom mert, megöregszek mire egy körrel végez a gép..., igaz nincs top gépem de azért akkor is...
hoi3 meg ugyan nem körökre osztott de cserébe egy 0 grafos játéknál ha 1 perc alatt telik el egy ingame nap amikor hoi2-ben egy sec..., hát ezt akármennyire is próbálják megmagyarázni az ai-val meg egyebekkel ez akkor is iszonyat nagy bukta szerintem -
#3351 A bátyus CiV IV-gyel tolja. Egy 2-4 GB RAM-os dual core-os gépen az AI elszüttyög néha 1 percet két kör között.
Tiszta C64-es korszak... -
Thanatos #3350 ugyan az 1.3-at még nem próbáltam csak az 1.2-t de én kétlem, sajnos a gépigénnyel sikerült annyira elszállni hogy szvsz azt a Jóisten se hozza már helyre..., persze időmilliomosokat lehet nem zavarja hogy a game mint a sánta csiga, de nekem így sajnos játszhatatlan volt :/ -
Babylon56 #3349 A sok tartomány csak jobbá teszi a játékot, jobban lehet taktikázni. Egész 3. rész lényege a sok tartomány! Memoria kezelés javitva van. Térkép pedig nem pontatlanabb mint a 2-ben. -
#3348 A 3. részt egy értékelés szétszedte nagyon. Túl sok tartomány, ócska memóriakezelés, pontatlan térkép, stb.
Ezket mind javítja az 1.3? -
Babylon56 #3347 3. rész a legujabb patchel 1.3 már tejesen jó legalább is nálam. Kezdetben tényleg nagyon bug-s volt és már ehez is van jó Mod. Az hogy a 2. rész add-on vagy miféle lesz és mikor jelenik meg nem tudom néz utána. "Arsenal of Democracy" néven találsz rola infokat de velle kapcsolatban a 2. rész fórumába többet tudnak biztos!
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1100797594 -
#3346 Ammeyire körülnéztem nagyon szidják a 3. részt és a 2. részhez temérdek jó és ingyenes MOD, fejlesztés, stb van.
Ki van adva a 3. rész és a 2. részt adják ki újra? Ez a kiadás egy add-on lesz és kell alapjáték, vagy integrálva az egészegybe?
Az mikorra várható? -
Babylon56 #3345 hátha nem ismered ezt a játékot közelebről mindenkép azt ajálom elsönek probáld ki valahogy mielöt meg veszed, akár demo formában is jó. Mivel egyszerü játéknak nem nevezhető semmikép!
Visszont ha a 2 mellet döntesz azt ajálom várj egy kicsit mert nem sokára adják ki annak a bövitet verzioját ami jonak igérkezik. -
#3344 Érdemes megvenni a 3. részt a 2-kal szemben? Soha nem játszottam a sorozattal, de kipróbálnám, csak feleslegesen nem szórnám a pénzt. -
ptamas88 #3343 pontosabban hozzá tudsz szólni csak a hivatalos Tech Support alfórumot nem látod sehol és a fórum tárhelyére feltöltött dolgokat nem tudod letölteni de általában a modokat egyéb ingyenes megosztókra rakják fel és azt linkelik -
Babylon56 #3342 Regisztrálni a fórumra lehet eredeti nélkül is és igy le is tudod tölteni a modokat is, csak hozászolni nem tudsz a fórumhoz és a hivatalos dolgokat nem lehet le tölteni! -
lackoka25 #3341 http://www.stonyroad.de/forum/showthread.php?t=9243 ez a cim
-
lackoka25 #3340 http://didays.derkb.de/downloads/DiDay%27s%20Unique%20Units%20Mod%201.3.4%20beta.rar.nekem sem eredeti de ezt letöltve sikerült:)
-
hana1 #3339 Mondjuk azért nem jó onnan, mert oda regisztrálni kell eredeti játékkal. -
McDouglas #3338 Szerintem máshonnan nemigen lehet. De miért nem jó onnan? -
dream2009 #3337 a mod-okat honnan lehet letölteni? (a paradox forumán kivül) -
Babylon56 #3336 Jó kérdés de szerintem csak hetek kérdéde lehet! Nem rajtam mulik én csak őssze rakom a javítotat! -
Trantorius #3335 Időben kifejezve mikorra várható a magyarítás? -
Babylon56 #3334 alap játék magyaritás lasan de halad.
Modal az alap országok bizonyos esemény után fognak csatlakozni az axis-hoz.
például Italy akkor ha elfoglalod Párizst. Román, Magyar, Bulgária 1940-ben valamikor, Japán 42-be.
De ezeket az automatizálást ki is lehet kapcsolni ha a script mapában a ai_configuration.lua fájt meg nyitod jegyzetömbel és az utolsó sorban a "USE_CUSTOM_TRIGGERS = 1"-nél az 1-t át irod 0-ra így rajad fog mulani ki mikor csatlakozik aszerint, hogy közelednek hozzád. Persze át irás után menteni a fájt. -
lackoka25 #3333 És irtátok pár nappal ezelőtt hogy kész a mód illetve az alapjáék magyarositása azzal mi lett le lehet tölteni valahonnét és müködik? -
lackoka25 #3332 ja a németekkel vagyok -
lackoka25 #3331 hello az volna az észrevételem a móddal kapcsolatban, hogy elég nehezen akarnak az axis-hon driftelni a fő baráti államok ITALY JAPÁN És mikor lehetne Invite to faction kiirja hogy lehetetlen ezt nem értem.hogy lehetne ezt elősegiteni hogy hozzám csatlakozzanak?mert minden felé mennek csak oda nem ahová kéne:)
tudom hogy kereskedelemmel lehet de azt már kiveséztem gondolnak egy nagyot és felrugják a kereskedekem egy részét.ugyhogy más ötlet?
és van egy dandár ami eddig nem volt valami rádiós kép van rajta az mire jó?
-
Sirion #3330 Sziasztok lenne egy kérdésem a flottáknál a Passzív, agresszív, defenzív mód mit jelent? Illetve a prioritás 0-4 való számozása? -
hpelte #3329 nekem is teljesen jól megy az DiDay's Unique Units Mod 1.3.4 és ez lehet a szigorlatok rovására megy -
soulless42 #3328 A DiDay's Unique Units Mod 1.3.4-el most nekem is jó, remélem az is marad -
hpelte #3327 mondjuk nekem az 1.3.2 fagyott le állandóan, de most hogy megvan az 1.3.4 ezzel az esti/éjjeli programom is megvan :D