6647
  • Babylon56
    mindenkinél a lehető legtöbett kell adni én például. A játék elején úgy soktam szét osztani.
    0.25-30 kém naponta
    diplomácia 2 pont
    7-10 vezető (tiszt) naponta
    maradék mind kutatás
  • Fasiszta
    Egy kérdés olaszokkal mennyi leadership pontot rakjak a fejlesztésre?
  • browing
    kösz ez meg oldotta a problémám.
    de ezt mért kell így csinálni vagyis ez hogy oldja meg a problémát?
  • lackoka25
    vagy ha más meghajtóra rakod a játékot nincs ilyen problémád:)
  • ptamas88
    na akkor aki le akarja törölni a játékot figyeljen :
    keresd meg ezt a rejtett mappát :
    C:\Program Files\InstallShield Installation Information
    ebben több mappa van fura nevekkel, na most ezek egyike a HOI3 adatait tartalmazza...ezt úgy találod emg hogy mindegyik mappát végigjárod és mindegyikben van egy Setup nevű konfigurációs fájl
    ezt megnyitod és ott írja a program nevét hogy minek a mappája az amiben éppen vagy
    ha megvan a HOI3 mappája akkor azt a teljes mappát töröld ki.
    ezzel azt éred el hogy a gépnek úgy tűnik, hogy még nem telepítetted a játékot
    lehet hogy ennek ellenére ha bemountolod a cd-t az autoplaynél nem lesz telepítés, de ha megnyitod a cd-t és rákattintasz a setup-ra, akkor elindul a telepítés tökéletesen.
    Egyszóval NEM KELL ÚJRATELEPÍTENI AZ EGÉSZ WINDOWST.
  • browing
    a kémekkel belföldön csökkenteni kell a semlegességet
    a kiszemelt országba elküldött kémekkel meg növeld a fenyegetés nagyságát
  • Simikeke
    nah az lenne a kérdésem mert látom nem volt világos az elözö hogy németekkel vagyok és mondjuk a franciákat vagy a lengyeleket hogyan lehet megtámadni mert tul nagy a semlegességem és nem engedi?
  • browing
    De csak a c meghajtón?
  • fityusz
    A telepített programok mind elvesznek, a windows újrarakása után ezeket is újra kell telepítened. Ami viszont meg akarsz menteni, képeid,dokumentumaid azt rádobod egy pendrájvra és nem veszik el.
  • browing
    nem engedi letörölni a játékot és lentebb olvasom hogy a windows újra rakása megoldja a problémát.
    és az lenne a kérdésem hogy ilyenkor ahol a windows felett telepítve ( C meghajtó) és újjá telepítem akkor a c meghajtón lévő adatok + más programok elvesznek vagy nem?
  • Babylon56
    Na akkor részletesen leirom mi mit tartalmaz és telepitését!

Alap játék + 1.3 patch + válaztot mod

>DiDay's Unique Units Mod 1.3.0
    Telepités: ezt csak simán a játék fő könyvtárába kell másolni és mindent felülirni!
    Változás az alap játékhoz képest: változás

>DiDay's Unique Units Mod 1.3.0 + Map Patch Project

Tartalmaza az elöbi modot és térkép javitást.
    Változás:
    -Város nevek és városok elhelyezkedése javitva
    -Párfoly vonal vezetése javitva és azok melleti városok miat Pl:Stálingrád
    -tartományok nyers anyag termelése optimalizálva (Relativ kinek mi az optimális)
    -Nagyob városok városi területé alakitva
    -uj város képek hozzá adva
    (Hibák lehetnek mert nem végleges)

Telepités:
    1) Töröld a "provinces" mapában lévö almapákat (C:\Program Files\Paradox Interactive\Hearts of Iron III\history\provinces)
    - asia
    - balkan
    - belgium
    - china
    - east europe
    - germany
    - holland
    - japan
    - Mongolia
    - scandinavia
    - siberia
    - soviet
    - united kingdom
    2) Töröld a "prov_pictures" mapát (C:\Program Files\Paradox Interactive\Hearts of Iron III\gfx\interface\prov_pictures)
    3) Töröld a "cache" mapát amit a "map" mapában találsz
    4) Töröld a flagfiles.txt és a flagfiles.tga fájlokat a (C:\Program Files\Paradox Interactive\Hearts of Iron III\gfx\flags mapában
    5) Most már csak a modban szereplő mapákat csak átt kell másolni a játék fő könyvtárába és felülirni a meg lévöket.
  • hana1
    DiDay's Unique Units Mod 1.3.0 + Map Patch Project
    Van ennek valahol valami dokumentációja/fóruma? Csak szeretném tudni, mik a játékmenetet érintő változások...főleg a diplomácia terén.
  • lackoka25
    akkor valaki leirhatná mit kell kitörölni és mit kel bemásolni és hová!
  • Kocsmáros
    nemtok angolul sajna
  • hana1
    törölgetni kell pár könyvtárat másolás előtt
    readme-ben le van írva (angolul)
  • hana1
    ugyanez történt velem is
    húzd újra az egész játékot nulláról, akkor jó lesz!
  • Kocsmáros
    baby letoltottem a te nemreg kitett linkjeidet es aztan 1.3 ig patcheltem es mikor elinditenek egy orszaggal a jatekot egybol kimegy es hibat eszlelt ezet leall es ezert nemtudok semmit csinalni
    nemtudja vki?
  • Kocsmáros
    babylon
    ezzel mit kell csinalni mert en nemertem hogy mit kell csinalni ha nem csak atmasolni?
  • mezesmacko22
    En is igy jartam raadasul amikor leakartam torolni nem engedte-nekem windows csere oldotta meg.
    Nekem akkor jott ez elo amikor felraktam hozza az egyik kiegeszitot.
  • browing
    heló.
    nem tudjátok hogy mért van az hogy eddig rendesen elindult a játék (kitöltötte az egész monitort) de most nem .
    nem tölti ki a monitort azaz pl. látszik a tálca...
  • Babylon56
    azt nem tudom
  • mezesmacko22
    Szia lenne egy kerdesem a DD nem lehet valahogy kikapcsolni a technologiaban az uj fejleszteseket(szovetseges,tengelyhatalmak...)?
  • Simikeke
    hogyan lehet csökkenteni a semlegességet? mert 55% és nem megy le bármit csinálok plz help?
  • Babylon56
    Magyaritást frissitetem a végleges DIDAY'S UNIQUE UNITS 1.3.0 FINALE MOD-hoz.

Magyaritás

DIDAY'S UNIQUE UNITS 1.3.0 FINALE

Térkép javitásal egyűt lévő MOD!
    DiDay's Unique Units Mod 1.3.0 + Map Patch Project
    (Telepitás ellöt olvasátok mindekép el hogy kell. Mert nem elég csak felülirni)

és akkor még a modhoz egy gyors javitásis van már
    DiDay's Unique Units Mod patch 1.3.0.1
  • Rundstedt17
    igen ha eleget dobtál le akkor elég egy vp birtoklása és úgyis megadják magukat
  • browing
    most dobtam le 2 atombombát és azt szeretném megtudni hogy annyi atombombát letudok dobni hogy megadják magukat
    mert csökken ilyenkor a nemzeti egység
    és ha egy szint alá csökken akkor megadják magukat?
    úgyis ha csak egy vp várost foglaltam el
  • soulless42
    szerintem az alapjátékkal nem érdemes, inkább rakd fel a patchet és vmelyik modot, így már élvezhető és jobb lett!
  • mezesmacko22
    Sziasztok
    En az alap Hoi3 jatszom,most ertem a nemetekkel a lengyel hadjarathoz es meglepodesemre a szovetseghez csatlakozott Svajc es Dania megtamadott mikozben a franciak meg se mozdulnak???-Roluk megfeledkeztem a diplomaciaban de nem is gondoltam volna hogy ilyen kis orszag reven az Ai ilyet fog lepni-Most kezdhetem elorol megint a jatekot
  • Rundstedt17
    Körülbelül ez jól jellemzi a játékot jelenlegi állapotában :

I bough every game Paradox has developed since EU1... Some of them I didn't play much, they just weren't my cup of tea, I saw them just as support of a company that developed games the others didn't...

With HoI3... after all this time after release, it is different... I feel basically cheated in many different levels... I bought HoI3 on the trail of HoI2/1; HoI3 carries the name of HoI with it and that meant something...

Now, guys, if this was EU3 36-48 I would be shut-up long time ago, yes, likely I would have bought it just for that 1 or 2 games... Please, have at least the decency of changing the country names. For instances, just name it elfland, why Switzerland?!

As suggested, just name the game what it is, Orcs vs. Elves with a little bit of Gnomes on the side (I let you guys guess who are the, the Orcs, the Elves and the Gnomes ).
  • zenorbert
    Mellesleg magyarország térképen dunaújváros is van :)
    ami: dunapentele 1949- ig
    sztálinváros 1949-1961-ig
    dunaújváros 1961-től
  • soulless42
    a játék beállításoknál kapcsold ki vmelyik pipát, sztem meg fogod majd találni
  • soulless42
    pontosan már nem emlékszem, de úgy tudom, hogy ott fogja kiírni azt is, aztán megy tovább, mint 1,4...1,8....
    a ledobásához bombázó, vagy rakéta kell, viszont nincs semmi látvány effekt, csak kiírja, hogy atomtámadás történt
  • apa1101
    nekem miért csak úgymond "kártyalapok vannak,nem pedig ilyen tankok meg katonák?
  • browing
    Atombombát amúgy, hogy tudok csinálni mert atomreaktorom van és már a titkos fejlesztéseknél már kifejlesztettem az atombombát de tényleges atombombám nincs.
    termelésnél is azt látom hogy 0.40 atombombát gyárt de azt amit gyárt az hol van vagy hol lesz majd

• Pares
    Amúgy rohadtul elbaszták a térképet. Mármint eredetileg még az olyan fontos helyek, mint Stalingrad is valahol messzi a Volga partjától helyezkedik el. De ha csak Magyarországot nézzük is: Esztergom meg Budapest is rohadtul el van csúszva kelet felé...
  • Babylon56
    Nem máshol is elöfordulnakilyen hasonlo hibák találom szerüen de kis idő mulva meg javul vagy a játék ujrainditásával.
  • Ruthie
    Sziasztok!

Most kezdtem el vele játszani. A magyarokat néztem meg először, és nem értem, hogy:

Esztergomnál, Tatabányánál, Levicenél és Vel'ky Krtisnél nem jön fel közeli zoomnál ha rákattintok a "terület info", csak annyi, mintha ott vmi féle csehszlovák hadsereg lenne, aztán ha kizoomolok akkor rá lehet kattintani a területre és megmutatja. Ez a sok tartományra bontás miatt van így, vagy csak nálam valami egyedi eset?
  • Simikeke
    kösz szépen isten vagy:D
  • Babylon56
    Gondolom azért mert mapástol másolod át az almapákba!

ha ki tömörited a magyaritást van egy olyan mapa hogy magyaritás azon belül "localisation"
    az ebben lévő fájlokat kell át másolni a játék fő könyvtárában lévő "localisation" mapába és akkor már meg fogja kérdezni hogy felülirja-e
  • Simikeke
    sziasztok valaki el tudná nekem mondani hogy hogyan kell bemásolni a magyaritást a játékba mert bemásoltam már mindenhogy a fő mappába de nem sikerült rá sem kérdezett hogy felülírom e és igy elég nehéz játszani ezt a játékot plz valaki segitsen:) (a magyaritás le van töltve)