6647
-
zenorbert #3687 tengerészgyalogos tud partra szállni, a többit + úgytom csak kikötőben lehet partra tenni :( -
Simikeke #3686 hogyan lehet szállitohajóval átszállítani egységeket mondjuk egy szigetre mert bárhogy probálom bármilyen egyéggel nem megy:(? -
soulless42 #3685 #3616
és az egyikkel rákattintasz jobb gombbal az ellenség tartományára, és ott lesz alapból a nuke rublika
-
Simikeke #3684 atombombát hogyan lehet csinálni vagyis ugyértem hogy ledobni valahová? mert a technológia már megvan hozzá de nemtudom hogyan kell? -
ptamas88 #3683 lehetni lehet ilyet csinálni csak nem olyan könnyű, mint a HOI 2-ben hiszen itt már 3D-s modellek vannak, amiket elkészíteni gondolom nem olyan kis munka...de ha értesz hozzá és megcsinálod akkor én speciel ki*aszottul fogok örülni ...egyébként a paradox kiadott még régebben egy iylen hivatalos DLC-t amiben ilyenek voltak és az valamennyiért megvásárolható -
lackoka25 #3682 volne egy olyan gondolatom hogy nem e lehet a játékban szereplő egységek képét átirni pl.a térkép uzemnél van tank gyalogos stb.hogy lehetne hogy nem tigris minden tank meg a gyalogos nem ugyanolyan mind pl.az ss egységek lehetnének másak gondolom terepszinüek vagy ilyesmi.vélemények? -
apa1101 #3681 ezt értem ,és tudom,csak azt hittem,ez valami hiba az új modban,de ezek szerint inkább javítás ez is:)thx. -
Sirion #3680 Igen így , ez kb reális is , mivel anno is a kormányok , ha tehették nyugatra futottak, illetve ügye a német területi terjeszkedést senki nem ismerte el. Még a franciák is felállítottak ugye egy katonai kormányt a briteknél.
A német terjeszkedés is inkább katonai megszállás volt , mint annektálás. -
apa1101 #3679 sziasztok.
mióta a legújabb modot felraktam(amint még babylon linkelt be),azóta a legyőzött országok 90 %-a nem adja meg magát.ez nálatok is így van?
-
hana1 #3678 a sorkötelezettség és a megszállási politika még növelheti +eventek -
#3677 Mi a legjobb módja annak, hogy növeljem a Manpowert? Agrikultúra fejlesztés van csak? -
Babylon56 #3676 jegyzettömb -
Sirion #3675 sziasztok
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy a lua fájlokat mivel lehet megnyitni?
Azért, hogy át tudjam írni a játék befejezését ? -
hana1 #3674 kicsit drága...
amúgy 23.-án jelenik meg, egyenlőre csak előjegyezhető -
Bazsi26 #3673 hali, én az alappal játszom, az USaval kezdtem, 38-ban szövetséget kötöttem a brittekkel és nemsokára kitört a németekkel + olasz + holland a háború. Az olaszokat pik-pak bekebeleztem és USÁ-hoz csatoltam, mert felajánlotta a gép. 1939 szept. le is nyomtam a németeket + hollandokat. (ennyit a történelémi hűségről).Az a gondom, hogy azóta egy éve megszállás alatt tartom a területeket, de se bábkormányt, se bekebelezést nem tudtam eszközölni.
Hogyan lehet hozzám csatolni, vagy bábállamá tenni a megszállt országokat? -
kiboko #3672 megjelent az arsenal of democracy a gamersgaten 19.95 e -
Simikeke #3671 nah az van már megint hogy ha egy ilyen dandár ellen nyer az ellenség bárki is legyen az az én dandárom eltünik a térképröl(amikor felmegy 100ig a cucc)de hogyha nekem megy fel 100ig akkor nem tünik el az ellenség hogy lehet kinyirni teljesen? -
mezesmacko22 #3670 Nem tudom nekem nem kell varni soha a tamadasok kozott,pedig csak annyit szoktam csinalni hogy tech-ben kifejlesztem a delay felezoket. -
soulless42 #3669 a csata menetének a sebességét nem tudom, max a közti időt, azt úgy, hogy a mentésedben megkeresed a operational_level_organisation technikát, és átírod pl:5-6ra a szintjét. Csak figyelj, hogy a saját tech-et is írd át.
legalábbis én minden játék elején a főbb nemzeteknél ezt szoktam.
persze ez csalás, de k...va idegesítő a több nap várakozás egy villámháborúban..... :( -
browing #3668 lentebb olvasom hogy át lehet írni a csata menetének a sebességét...
Na de ezt hogy kell, mármint átírni)
-
breckinridge #3667 A nehézpáncélosokat nem próbáltam, de már készülőben vannak.
Partraszállni nem tudok, nincs hol. Nem volt Molotov-Ribbentrop, északon Leningradot el tudtam foglalni, érdekes módon itt gyenge volt a védelem, bevettem a várost, de beérkeztek az erősítései. Délen nincs bejárásom a Fekete-tengerre. -
hana1 #3666 Próbáltál már áttörni nehézpáncélosokkal? CAS-al meg kel szórni őket rendesen az áttörni kívánt pontot. Ha így se tudod áttörni őket, szállj partra mögöttük és vágd el gyors egységekkel az utánpótlásukat! -
breckinridge #3665 Itt nem a támadások utáni delay a gond, azt szépen lehet levinni techekkel. A baj az egy területen hárcbavethető csapatok száma, a szélesség. Tehát hiába támadok tíz ho-lyal egy területről, a 70%-os stacking penalty miatt olyan, mintha csak 3-mal támadnék.
Az a baj, hogy lassan "fogy" az organisation, lassan mennek előre a csaták, van ideje az ellenségnek bevetni tartalékot, ha egy-egy ho-át levertük. -
Babylon56 #3664 penalty át lehet irni hogy ne kelyen várni oylan soakt én is mindig ugy játszok mert különben nekem is tul lassú -
breckinridge #3663 A friccekkel elvittem '41 elejéig. Lo, Fro, Balkán, NBR simán verve. Bár a franciákkal el kellett viccelődni egy kicsit.
Viszont SZU-t megtámadva látom, hogy minden egyes területen 7-8 ho van. Nekem általában négy. Két területről támadva 8 a 7-8 ellen. Ennél többel nem lehet a nagy stacking penalty miatt. A csaták botzsztó lassan mennek. Sorra verjük le ho-at, de újabbakat vet be, mialatt azokat is levere, a már megvertek a hátsó területen rendeződtek, és úgyból full erősek. Nem az erőviszonyokkal van bajom, az valós, de a csaták olyan lassúak, hogy borzasztó. Egyetlen területen három-négy hétig simán mennek a csaták anélkül, hogy bármelyik oldalra eldőlnének. Mindenhol nem lehet támadni, mert akkor 4 ho 7-8 ellen, ami alapból nem lenne rossz, mert az én ho-aim sokkal erősebbek, de a lassú csaták miatt simán összeszedik magukat a szovjet ho-ok. Ez egyszerűen irreális, játszhatatlan. Lényegében semmit nem lehet csinálni, csak borzasztó lassan, területről-területre menni előre, de az is csak nagyon lassan megy. Helyi tűlerőt sem lehet létrehozni, mert a páncélosékeimet (8 hadtest: 3 pc, 1 motgyho) nem lehet bevetni az áttöréseknél a stacking penalty miatt. Húsdaráló mehet, de az nem 2. vh. Ékekre esélyem sincs, pedig erősebb hadseregem.
-
browing #3662 ha müncheni szerződés után a fricekel lerohanom a cseheket akkor fog létre jönni szlovákia -
ptamas88 #3661 egészet átmásolhatod szerintem mert csak azt írja felül aminek van ott is emgfelelője, a többit érintetlenül hagyja...amit írtam emgoldás az meg azért jó mert így a windows úgy érzékeli, hogy nincs még feltelepítve a hoi...de már doomsday-nél is ez volt a módszer -
hana1 #3660 1. Takarítsd le az egész játékot a gépedről, indítsd újra a gépet. (Én Ccleanerrel a rendszerleíró hibáit is kijavítottam utána.)
2. Rakd újra a HoI3-at és add hozzá az 1.3-as hivatalos pacht (nem a mod!).
3. Töröld a megadott könyvtárakat (lásd: #3637).
4. Bontsd ki a DiDay's Unique Units Mod 1.3.0 + Map Patch Project.rar-t.
5. Megkeresed a kicsomagolt MPP09+DDay130 könyvtárat, belelépsz, Ctrl-c -zed az összes ottlevő könyvtárat (egyszerre mind), belépsz a HoI3 könyvtárába és Ctrl-v. Engedélyezed a felülírást mindenre.
Na, ha ezután sem működik, akkor dugd be a gépből kilógó zsinórt a 220-ba! :-) -
browing #3659 hana1
én is előbb át másoltam az 1.3-as patch-et azt megcsináltam és már azután nem jó.
elindítom a játékot, olyan mintha elkezdene betölteni és mielőtt valami megjelenne a játékból, kilép.
szóval már itt gond van...
amúgy pl: a history mappát kell átmásolni akkor az egész mappát átmásolhatom vagy belépjek a mappába és csak azt ami benne van? -
hana1 #3658 browing
Én felraktam és működik...tiszta 1.3-ra kell telepíteni és törölni kell előbb pár könyvtárat: lásd lentebb! -
#3657 Pedig megkértem őket, hogy jöjjenek hadba velem együtt, és el is fogadták.
'38-as kampányban már tengelyhatalmakhoz tartoznak ugye... -
Babylon56 #3656 azt csodálnám ha olaszok ugyanugy befoglalnák francia országot mert a legujabb modban elleve csak azután lépnek hadba az olaszok ha a németek elfoglalták Párizst adig meg sem mozdulnak. -
browing #3655 izé az előbbi hozzászólás 1. mondata kérdés akart lenni! :) -
browing #3654 amúgy van valaki aki ezt a új módot fel tette.
mert nekem valamiért nem jó. -
#3653 Nekem konkrétan DiDayszel az olaszok ugyanúgy befoglalták Fro. felét, mint a sima 1.0-ban volt szokás...mikor törtem át az Ardenneken, az olaszok már Rhone folyónál mentek előre mint a megkergült vaddisznók... -
lackoka25 #3652 ha belegondolok hogy a francia hadjárat ilyen nehéz mi lesz a bolsevik támadással.... -
lackoka25 #3651 én is ugy csináltam az erdős ardennekben átvágtam magam gyorsan direkt erre a célra kifejlesztett hadoszloppal(vadász gyalogosok hegyivadászok meg pioneer gyalogosok ők gyorsan utat törtek.Beözönlöttek a résbe a páncélosok és a motorizált egységek de mikor odaértem volna francia területre egy kb 200 ezres sereggel találtam magam szemben franciák brittek meg a többi söpredék na a villámbáborúnak annyi:)próbáltam beengedni őket a maginyot vonalnál és föntröl luxemburg metz irányábol bekeriteni őket az sem sikerült ugyhogy most gondolkodnom kell valami másban. -
Babylon56 #3650 Hát igen én is ezt mondtam pár hete. Igen csak erösek lettek Ha meg várom hogy átcsoportositsák seregüket a belga határa akkor eséyltelen. Nekem csak úgy sikerült ki ütnöm öket ahogy a valoságba is történt. Páncélosokal vilámm gyorsan átszáguldok a Belgákon mjad azokal meg be keritéseket végzek és egy másik Hadseregel meg irány röktön dél hogy elvágjám a magino vonalat. Igaz igy is csak éphogy sikerült! De legalább izgalmas volt és lehetet taktikázni. -
lackoka25 #3649 véghez vittem egy cselt is megtámadtam az észteket 1936 őszén és nem üzent nekem hadat senk igy megerősitett ic vel meg termeléssel akkora haderőt csináltam hogy csak na:):..... -
lackoka25 #3648 nemtom ti hogy vagytok vele de ezek a franciák megerösitve a szövetséges haderővel Ki.B.aszott.Erősek 1940 május 10 -én támadtam de nem jutottam tovább az ardennek erdőinél.ti hogy oldottátok meg eme problémát.Hadvezérek:)