131
-
#9 copy con-t magasan verik. amúgy nem egy stílus -
#8 Copy Con powa :D -
xxxpaulxxx #7 Hát igen... média által eléggé "hanyagolva" vannak szerintem...
Nem nagyon hallott az ember róluk, csak mostanában... mióta kint van az új lemez azóta játszák őket rádióban, párszor voltak tvben is, filmmúzeum, Mtv Tribute to Tankcsapda rendezvényre dolgoztak fel 2 számot...stb Szóval azért kezdik őket megismerni az emberek... remélem ez továbbra is így lesz:) -
xxxpaulxxx #6 Hát igen, ahogy Taranov mondta a pozitív gondolkodás a reggae zene alapja.:)
Egyébként meg a legtöbbször a Rasták istenét emlegetik (Haile Selassie etióp császárt, a rastafari mozgalom vezetőjét) Jah Rastafari-t, a rasta életérzést és a babyloni elnyomás ellen való dolgokat.
Neten nézz utána ezeknek a fogalmaknak és rögtön világossá fog válni:) -
#5 a rasztaszív örökké dobog!:D
csak mostanában halottam róluk.. (rtl reggeliben voltak 1x akkor néztem őket...akkor a filmmúzeumon volt velük egy riport + a juventus rádión adták le az egyik számukat)
de tényleg nagyon jól nyomják! -
#4 szeressük! -
#3 Arról, hogy gondolkodjunk pozitívan :) -
Miskolc88 #2 miről szólnak a számok ? -
xxxpaulxxx #1 Nos? Ki mennyire kedveli? Kedvenc album? Kedvenc szám? Koncertek? Élmények? Miért vannak "hanyagolva" Miért nem ismeri őket IGAZÁN az emberiség (kell egy házon kívül) Itt mindent meg lehet tárgyalni a legnagyobb magyar reggae zenekarral kapcsolatban! Hajrá!:)