Ladánybene 27

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
jah jóak😄

fél éve reggae zenekart akartunk csak kongást sem tudtunk szerezni :d
(dobost meg lehetetlen találni)
RIZLA
szeressük

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Trisztin
jó az izlésed 😊

Ladánybene 27-et régen csak úgy meghallgattam... nem nagyon volt olyan,hogy szándékosan elinditottam volna a gépen...
Azonban az EFOTT-on voltam Ladánybene 27 koncerten... azóta gyakrabban hallgatom õket...

és CopyCon is szépen rámragadt egy ismerõsöm által... úgy látszik felnõttem ehhez a hangulatú zenéhez 😊

„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören

tigeroo
köhh...
wareztopic nem topic😊
sweech
az egy fos

sweech
akkor nem szereted a reggae-t, vanilyen

akyyy

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

tigeroo
ez a reggea lényege😄

"um-csiká-um-um" ez megy végig😄
sapkafej
de az énekes viszont nagyon jól énekel

György

sapkafej
azért, mert ennél unalmasabb zenekar nem létezik. á. voltam amúgy egy csomó koncerten és néha élveztem is, de akkor is 5 perc után megunható h végig uaz a szám megy

György

Pistike 007
omfg.
õk beletartoznak abba a szekcióba akiket puszta kézzel szeretnék megölni.

tigeroo
ebben azért már van valami 😄

de LB 27 nagyon igényes zenét játszik ám (Y)
(kowalsky meg a vega ami még ilyen "különdíjas" nálam, de az megint más)
NEOreg3
bármi más > ladánybene > magyar zene

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

A copy con az inkább a raggamofinban tevékenykedik... a dubhoz köze nincs😊
Ezzel a Ladánybene>magyar zene dologgal meg teljes mértékben egyetértek!😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

sweech
ladánybene > magyar zene

mert neked az a fav AS😄

NEOreg3
magyar zene < bármi más

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Nemtom, de az súlyos hiba.

Pistike 007
Miért mindig a Blog27 jut az eszembe a nevükrõl?

Beast Machine
A CC inkább dub, mint reggae, ha jól tudom.

...vágod?

sweech
copy con-t magasan verik. amúgy nem egy stílus

leho94
Copy Con powa 😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Hát igen... média által eléggé "hanyagolva" vannak szerintem...
Nem nagyon hallott az ember róluk, csak mostanában... mióta kint van az új lemez azóta játszák õket rádióban, párszor voltak tvben is, filmmúzeum, Mtv Tribute to Tankcsapda rendezvényre dolgoztak fel 2 számot...stb Szóval azért kezdik õket megismerni az emberek... remélem ez továbbra is így lesz😊

Hát igen, ahogy Taranov mondta a pozitív gondolkodás a reggae zene alapja.😊
Egyébként meg a legtöbbször a Rasták istenét emlegetik (Haile Selassie etióp császárt, a rastafari mozgalom vezetõjét) Jah Rastafari-t, a rasta életérzést és a babyloni elnyomás ellen való dolgokat.
Neten nézz utána ezeknek a fogalmaknak és rögtön világossá fog válni😊

tigeroo
a rasztaszív örökké dobog!😄

csak mostanában halottam róluk.. (rtl reggeliben voltak 1x akkor néztem õket...akkor a filmmúzeumon volt velük egy riport + a juventus rádión adták le az egyik számukat)

de tényleg nagyon jól nyomják!
Brolly28
szeressük!

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

Taranov
Arról, hogy gondolkodjunk pozitívan 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

mirõl szólnak a számok ?

Nos? Ki mennyire kedveli? Kedvenc album? Kedvenc szám? Koncertek? Élmények? Miért vannak "hanyagolva" Miért nem ismeri õket IGAZÁN az emberiség (kell egy házon kívül) Itt mindent meg lehet tárgyalni a legnagyobb magyar reggae zenekarral kapcsolatban! Hajrá!😊

← ElőzőOldal 3 / 3