Ladánybene 27
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fél éve reggae zenekart akartunk csak kongást sem tudtunk szerezni :d
(dobost meg lehetetlen találni)
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Ladánybene 27-et régen csak úgy meghallgattam... nem nagyon volt olyan,hogy szándékosan elinditottam volna a gépen...
Azonban az EFOTT-on voltam Ladánybene 27 koncerten... azóta gyakrabban hallgatom õket...
és CopyCon is szépen rámragadt egy ismerõsöm által... úgy látszik felnõttem ehhez a hangulatú zenéhez 😊
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
György
de LB 27 nagyon igényes zenét játszik ám (Y)
(kowalsky meg a vega ami még ilyen "különdíjas" nálam, de az megint más)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Ezzel a Ladánybene>magyar zene dologgal meg teljes mértékben egyetértek!😊
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Nem nagyon hallott az ember róluk, csak mostanában... mióta kint van az új lemez azóta játszák õket rádióban, párszor voltak tvben is, filmmúzeum, Mtv Tribute to Tankcsapda rendezvényre dolgoztak fel 2 számot...stb Szóval azért kezdik õket megismerni az emberek... remélem ez továbbra is így lesz😊
Egyébként meg a legtöbbször a Rasták istenét emlegetik (Haile Selassie etióp császárt, a rastafari mozgalom vezetõjét) Jah Rastafari-t, a rasta életérzést és a babyloni elnyomás ellen való dolgokat.
Neten nézz utána ezeknek a fogalmaknak és rögtön világossá fog válni😊
csak mostanában halottam róluk.. (rtl reggeliben voltak 1x akkor néztem õket...akkor a filmmúzeumon volt velük egy riport + a juventus rádión adták le az egyik számukat)
de tényleg nagyon jól nyomják!
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.