Ladánybene 27
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De úgy olvastam hogy valami hasonló lesz szóval ott lesz a helyem nekem is!😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Én úgy tudom, azt jelenti, hogy az együttest egy nagyobb zenekar kíséri, és a közönség ülõhelyen élvezi a koncertet.
De javítsatok ki, ha tévedek.
Jegyárak (Ticketline):
1500.-,
2900.-,
3400.- + rendszerhasználati díj
Miksa elszavalja az élet a legjobb méreg c. nótát😊
György
itt a link
én is idebiggyesztenék egy kis klasszikust😊
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/vtPk5IUbdH0&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/vtPk5IUbdH0&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
pedig a fel a kezeketrõl minden szám üt, legjobb lemez a stílusban!
a régi, Kemonos idõkben is jók voltak nagyon. de Sena tökéletes választás volt Kemon "helyett".
jut eszembe, Sena & Ras Mc Bean:
klikk
Én nagyon imádom õket de tényleg, imádom a konncertjeiket... nyár elõtt minden 2.-3. héten konceertjükön voltam és egyszerûen nem tudom megunni.
de nem akarom szídni õket, mert végülis nincs velük bajom, csak furcsa, hogy miért nem látnak még mindig túl rajtuk az emberek, õk sok újat nem hoznak, a judge day lemez nagy dobás volt, végre egy magyar riddim!, csak pár nemvet lehagytam volna róla, és párat pluszba ráraktam volna, de a babylon cirkusz nekem egyáltalán nem jön be.
meg a dub4u projectjük is elég jó, sõt lehet szívesebben megyek dub4u koncertre. 😊
Dehát ízlések és pofonok😊
tavaly másodikak lettek a rototo sunsplash tehetségkutatóján, olaszo.-ban, európa legnagyobb reggae fesztiválján, idén már mint meghvott fellépõk mentek ki játszani. szóval õk már bizonyítottan világszínvonalon vannak. ráadásul nem kis nevek szerepelnek az irie maffia albumon.
Toots & the Maytals - Monkey Man
Toots & the Maytals - 54 - 46 was my number
Jacob Miller - We a Rockers
Jimmy Cliff - Harder They Come
manapság meg az ilyenek vannak divatban a kis karibi szigeten
adhattok 1-2 linket, ha meg akartok osztani színvonalas reggae-t, csak hogy többet megismerjek :p
na õ jól nyomja, saját stílusában,
amúgy meg hallgassátok:
Tizenhét - Life reggae
György
van itt olyan is aki lb27-copycon-bobmarleyn kívûl mást is ismer? esetleg többet lát a reggaeben mint a dreadlock és ganja?
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
CopyConé a legtrágyább (nem is értem miért az lett felkapva), meg a Connections version sem jön be.
az Ras Tafari Makonnen, siettem tegnap 😊
Selassie nem vezette a rastákat, csupán nem vette el az emberek hitét. egyszer járt jamaikán, akkor rengeteg ember ment ki a reptérre, hogy lássa isten fiát.. köztük rita marley (bob marley felesége is).
Rasta Fari Makonen néven születtet, az õ nevébõl ered a kultúra neve is.
de mi az a szöveg, hogy nem figyel rájuk a média? szinte csak rájuk figyel sok-sok éve reggae zenekarok közül, pedig szerencsére már van egy halom jóval tehetségesebb bandánk:
Irie Maffia - Hands in the Air
Riddim Colony - Conquering Lion pon Answer riddim (live)
Mc Columbo (irie maffia, brains, gimmeshot)
Budapest Riddim Band with MilliChab & SpoilaBwoy
BP Riddim
copycon meg dancehallban utazik, de akinek õ jelenti a csúcsot az szégyelheti magát..
Pár nap múlva felébrednek a rasták, egyikük körülnéz,
elkezd hallgatózni, majd felkiált.
- Mi ez a szar zene?
sry ...
http://epica.nl
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
egyébként bírom bennük, hogy komolyan veszik a dolgot. koncert elején elsõ dolog, hogy finoman elküldik a picsába az esetleges visítozni vágyó kiscsajokat 😄