17438
-
#14621 ez az egyik tipikus példa miért nem ölök pc-be. vannak ambiciók, csinálnak brutál gépigényes játékokat, próbálnak kitörni.
de annyira szar játékokkal nyomulnak ezen a fronton hogy elhányom magam.
de ezt a tendenciát a fenti játékok is mutatják.
bocs ha pár embert ezzel megbántottam de döbbenet hogy ilyenekre elpazarolják a tudásukat, nah ezért van állj pc fronton többek közt.
remélem nem erre megy majd ki a nagy pc-s erőfitoktatás, hogy kiadnak 1 év alatt 3-4 mütyűr stratégiai játékot (nem a játékstílussal van a baj, hanem hogy jóformán csak ez van pc-n).
dögöljek meg és ezt ha rossz néven veszik néhányan az se izgat, de ezért a játékért aki komolyan nekiáll gépet fejleszteni, az egy HÜLYE.
csak azért írtam ezt, mert az emberek lehúzása nem a DLC-kkel kezdődik. -
High end PC #14620 Total War: Shogun 2
" A gyártó az ajánlott rendszerigényben Intel Core i5 processzort, vagy annál jobbat határozott meg, ami természetesen lehet egy hasonló kaliberű AMD processzor is. Windows XP esetében 2 GB RAM, Windows 7 esetében pedig 4 GB RAM az ajánlott memória. A videókártyát illetően Radeon HD amely legalább az 5000-es vagy a 6000-es sorozatból való, valamint ehhez DirectX 11. A játék március 15-én fog megérkezni a boltokba. "
-
Ry0K3N #14619 Igen, mást sem hallani mostanság hogy mennyire sírnak a boltok hogy nincs forgalmuk a digit letöltések miatt meg hogy így meg úgy tiltják ki a boltból a steames játékokat emiatt. -
High end PC #14618 SG is lehozta a hírt :) -
High end PC #14617 C&C Red Alert-et, ha jól tudom, azóta ingyenessé tette a kiadó, azt hiszem épp tavaly nosztalgiáztam vele valamikor, sőt, teljesen XP (talán Vista is?) kompatibilissé varázsolták azóta. -
Gyuszopapa #14616 "(kis Golden Axe, The Need For Speed, Warcraft Orcs and Humans, Imperium Galactica, stb)".
Nekem is megvan eredetibe a C&C Red Alert.Annó még Win95-ön nyomtam.
Akkoriban még nagy RTS fan voltam.
Imperium Galactika,mennyit játszottam vele én is tetszett hogy magyarul beszéltek benne. -
High end PC #14615 Hát, azért tavaly ilyenkor a régi, 90-es évek eleji/közepi játékaim beüzemeltem DOSBox-al, nosztalgiából (kis Golden Axe, The Need For Speed, Warcraft Orcs and Humans, Imperium Galactica, stb), szóval a fanatikusok nem hiszem, hogy sosem vennék már elő őket.
Én még a 16 éves NFS CD-ém is a polc tetején őrizgetem, és minden évben beteszem, örök klasszikus. :)
-
Gyuszopapa #14614 Egyrészt a multi játékokhoz ad a steam cd-kulcsot amivel lehet nyomulni a GFWL-on vagy pl. a BC2-őt hozzáadod az EA accountodhoz és bármelyik warez verzió indul az EA accountal mivel nem cd kulcsot néz hanem azt hogy az accounthoz van-e adva BC2,másrészt ha single a játék,ki lehet a steam-ból archiválni a játékokat és ha már nincs steam akkor offline módban menni fog a kliensel.De szerintem te nem fogsz meg nagyon senki más sem 15 év mulva a mai játékokkal játszani.
A D2D is két aktiváló kulcsot ad a játékaihoz,egy online és egy offline kulcsot. -
High end PC #14613 pixxel grafikus, majd megpróbálom szépen kérni, hogy alkosson valami igazán hájpolós topik design-t, az SG-én szerintem az ő keze közül kerültek ki a legszebb topikok (Forsaken World, NFS Hot Pursuit), tegnap mutatott pár ötletet, le voltam nyűgözve, a bannert viszont csak én szerencsétlenkedtem össze tegnap ideiglenesen. :D
-
Micsu #14612 highend: a bannerben a pc games mellett ki ez a sok senki? összeollózhattatok volna valami jobbat bioware, bethesda + pc excl játékokból (civ5, total war, witcher, crysis) -
High end PC #14611 Én is vásároltam már Steam-en pár játékot (Race On, STALKER Call of Prypiat, Dirt2, Call of Duty: Modern Warfare 2, stb), meg más digitális játék vásárlásokat is csináltam már, de valahogy nem vagyok nagy híve a dolognak, sosem voltam. Nyilván sok előnye van.
De én szeretem a személyes tárgyaim közt tudni azt, amit megveszek. Valahogy nem érzem ezt egy más szerverén fent lévő játékról, aminek mondjuk 15 év múlva ki tudja mi lesz a sorsa? A dobozos meg akkor is valahol a polcon, vagy más helyiségben lesz, mint nosztalgikum.
De a digitális letöltés kényelmét elismerem, azonnali, nem kell elmenni érte, update gyors, a világon szinte bárhonnan hozzáférhető.
Ott van a WoW Cataclysm, a világ legnagyobb MMO-ja, habár én is digitális pre sale-ben vettem, mert úgy már előbb megkaphattam, mint a dobozos verzát, de mégis, ha ez nem lett volna, dobozos verziót vettem volna, a nagy fanatikusok meg úgy is a dobozos verzát vették Collectorsban. -
Gyuszopapa #14610 Nem vagyok ellene a digitális eladásnak,de azért maradhatna valamennyi dobozos kiadás.Vásároltam már játékot a Steamen,D2D,EAstore,ill van jópár dobozos eredeti játékom.A digitális előnye hogy bárhól bármikor hozzáférhetsz nem kell magaddal cipelni őket persze ha van internet a közelben.Meg esetleg kissé visszaszorítaná a warezt is. -
Micsu #14609 mi lesz veled Tinman? :D
egyébként ez csak egy vélemény, azért nagyobb kiadók már most elkezdték volna ezt a módit -
#14608 Jaj szegény "jól mutat a polcon" emberkéket de sajnálom -
High end PC #14607 2011-re kihalnak a dobozos PC játékok
mondották 1 éve, de most tényleg, azóta változott valamit is a dobozos játékok eladási tendenciája? -
High end PC #14606 Lock On Flaming Cliffs 2, és a Falcon 4 Allied Forces vadászrep.szimeket tesztelem már órák óta, valami iszonyat élvezet irányítani a Hotas Warthog-gal őket, érezni, hogy precíz, és pontos, plusz real life feeling fogásra, abszolút a best repszimes joy jelenleg, örülök, hogy nem a Logitech mellett döntöttem. -
#14605 Ez nem hagyományos játékokra van. FPSt nyilván ezzel nem lehet irányítani, legalábbis klasszikus fajtát nem, viszont egy Amnézia szerű dolog elképzelhető rá, és a Kinectre lesznek is ilyenek idén, horror fps szerű dolog, de nem tudni róla még semmit. Majd kiderül hogy a japók mit hoznak össze. -
High end PC #14604 :DDDDDDD
átadom a dizájnfejlesztést, ha akarod, ez most csak úgy is ideiglenes :DDDDD -
#14603 fennt a 2 pc minek? 2 logo minek? alatta a banner széle ronda lett :D -
High end PC #14602 ? :) -
High end PC #14601 Autószimulátorokhoz, a legjobb: a kormánykerék
Repülőszimulátorokhoz: a botkormány
Lövöldékhez és starégiákhoz: az egér + billentyűzet
Egyéb analóg irányításhoz: gamepad
Hogy ez mire lenne jó? Szórakozás? Plusz, nyilván egyéb, nem játék-beli pécés alkalmazásokhoz is jó lehet. -
#14600 hát ez elég kesze meg kusza -
High end PC #14599 Javaslatok hiányában ideiglenesen ezt tettem be bannernak. -
#14598 Kell ez nekünk pc-re ? konkrétan melyik játék lenne ezzel jobb mint a egér+bill irányitás és most nem a fos konzolportokra gondolok. -
Cat 02 #14597 Ezek a karakterek játékokból vannak ? -
High end PC #14596 PC-és "Kinect"
http://gamepod.hu/hir/xtion_a_pc-s_kinect.html -
High end PC #14595 -
#14594 Minuszt irtam a plusz helyett veletlenul ? A fenebe. :DDD -
#14593 Én inkább egy szarvat vettem volna, de nem rossz választás.
Viszont X-plane suxx :D -
High end PC #14592 :) -
#14591 reset :D -
#14590 Vazze, itt meg miröl maradtam le... -
High end PC #14589 Bocs srácok, egy kis technikai szünet lesz a forráskódok összecserélése miatt, dolgozunk a problémán, ne haragudjatok addig is. -
#14588 Adódott egy kis technikai probléma :D de próbáljuk orvoslni, no para :) -
#14587 nájsz :D -
High end PC #14586 Banner javaslatok? -
High end PC #14585 Épp ma jött meg a PC-és rep.szimek legfaszább botkormánya, mely PC-only kompatibilis, külföldről kellett rendelni, mert itthon még mindig nem kapható, a postást csengetett fel álmomból kora reggel, Lock On, X-Plane pécés repszimekhez tökéletes lesz:
-
High end PC #14584 természetes :) -
Micsu #14583 a topikhoz kapcsolódó folyamatosa hírlinkelést elvárjuk . -
High end PC #14582 Valakinek nincs meg véletlenül a régi banner kép?