17438
  • Chris Redfield
    ez az egyik tipikus példa miért nem ölök pc-be. vannak ambiciók, csinálnak brutál gépigényes játékokat, próbálnak kitörni.

de annyira szar játékokkal nyomulnak ezen a fronton hogy elhányom magam.
    de ezt a tendenciát a fenti játékok is mutatják.
    bocs ha pár embert ezzel megbántottam de döbbenet hogy ilyenekre elpazarolják a tudásukat, nah ezért van állj pc fronton többek közt.

remélem nem erre megy majd ki a nagy pc-s erőfitoktatás, hogy kiadnak 1 év alatt 3-4 mütyűr stratégiai játékot (nem a játékstílussal van a baj, hanem hogy jóformán csak ez van pc-n).
    dögöljek meg és ezt ha rossz néven veszik néhányan az se izgat, de ezért a játékért aki komolyan nekiáll gépet fejleszteni, az egy HÜLYE.

csak azért írtam ezt, mert az emberek lehúzása nem a DLC-kkel kezdődik.
  • High end PC #14620
    Total War: Shogun 2

" A gyártó az ajánlott rendszerigényben Intel Core i5 processzort, vagy annál jobbat határozott meg, ami természetesen lehet egy hasonló kaliberű AMD processzor is. Windows XP esetében 2 GB RAM, Windows 7 esetében pedig 4 GB RAM az ajánlott memória. A videókártyát illetően Radeon HD amely legalább az 5000-es vagy a 6000-es sorozatból való, valamint ehhez DirectX 11. A játék március 15-én fog megérkezni a boltokba. "

• Ry0K3N
    Igen, mást sem hallani mostanság hogy mennyire sírnak a boltok hogy nincs forgalmuk a digit letöltések miatt meg hogy így meg úgy tiltják ki a boltból a steames játékokat emiatt.
  • High end PC #14618
    SG is lehozta a hírt :)
  • High end PC #14617
    C&C Red Alert-et, ha jól tudom, azóta ingyenessé tette a kiadó, azt hiszem épp tavaly nosztalgiáztam vele valamikor, sőt, teljesen XP (talán Vista is?) kompatibilissé varázsolták azóta.
  • Gyuszopapa
    "(kis Golden Axe, The Need For Speed, Warcraft Orcs and Humans, Imperium Galactica, stb)".
    Nekem is megvan eredetibe a C&C Red Alert.Annó még Win95-ön nyomtam.
    Akkoriban még nagy RTS fan voltam.
    Imperium Galactika,mennyit játszottam vele én is tetszett hogy magyarul beszéltek benne.
  • High end PC #14615
    Hát, azért tavaly ilyenkor a régi, 90-es évek eleji/közepi játékaim beüzemeltem DOSBox-al, nosztalgiából (kis Golden Axe, The Need For Speed, Warcraft Orcs and Humans, Imperium Galactica, stb), szóval a fanatikusok nem hiszem, hogy sosem vennék már elő őket.
    Én még a 16 éves NFS CD-ém is a polc tetején őrizgetem, és minden évben beteszem, örök klasszikus. :)
  • Gyuszopapa
    Egyrészt a multi játékokhoz ad a steam cd-kulcsot amivel lehet nyomulni a GFWL-on vagy pl. a BC2-őt hozzáadod az EA accountodhoz és bármelyik warez verzió indul az EA accountal mivel nem cd kulcsot néz hanem azt hogy az accounthoz van-e adva BC2,másrészt ha single a játék,ki lehet a steam-ból archiválni a játékokat és ha már nincs steam akkor offline módban menni fog a kliensel.De szerintem te nem fogsz meg nagyon senki más sem 15 év mulva a mai játékokkal játszani.
    A D2D is két aktiváló kulcsot ad a játékaihoz,egy online és egy offline kulcsot.
  • High end PC #14613
    pixxel grafikus, majd megpróbálom szépen kérni, hogy alkosson valami igazán hájpolós topik design-t, az SG-én szerintem az ő keze közül kerültek ki a legszebb topikok (Forsaken World, NFS Hot Pursuit), tegnap mutatott pár ötletet, le voltam nyűgözve, a bannert viszont csak én szerencsétlenkedtem össze tegnap ideiglenesen. :D
  • Micsu
    highend: a bannerben a pc games mellett ki ez a sok senki? összeollózhattatok volna valami jobbat bioware, bethesda + pc excl játékokból (civ5, total war, witcher, crysis)
  • High end PC #14611
    Én is vásároltam már Steam-en pár játékot (Race On, STALKER Call of Prypiat, Dirt2, Call of Duty: Modern Warfare 2, stb), meg más digitális játék vásárlásokat is csináltam már, de valahogy nem vagyok nagy híve a dolognak, sosem voltam. Nyilván sok előnye van.
    De én szeretem a személyes tárgyaim közt tudni azt, amit megveszek. Valahogy nem érzem ezt egy más szerverén fent lévő játékról, aminek mondjuk 15 év múlva ki tudja mi lesz a sorsa? A dobozos meg akkor is valahol a polcon, vagy más helyiségben lesz, mint nosztalgikum.

De a digitális letöltés kényelmét elismerem, azonnali, nem kell elmenni érte, update gyors, a világon szinte bárhonnan hozzáférhető.

Ott van a WoW Cataclysm, a világ legnagyobb MMO-ja, habár én is digitális pre sale-ben vettem, mert úgy már előbb megkaphattam, mint a dobozos verzát, de mégis, ha ez nem lett volna, dobozos verziót vettem volna, a nagy fanatikusok meg úgy is a dobozos verzát vették Collectorsban.
  • Gyuszopapa
    Nem vagyok ellene a digitális eladásnak,de azért maradhatna valamennyi dobozos kiadás.Vásároltam már játékot a Steamen,D2D,EAstore,ill van jópár dobozos eredeti játékom.A digitális előnye hogy bárhól bármikor hozzáférhetsz nem kell magaddal cipelni őket persze ha van internet a közelben.Meg esetleg kissé visszaszorítaná a warezt is.
  • Micsu
    mi lesz veled Tinman? :D

egyébként ez csak egy vélemény, azért nagyobb kiadók már most elkezdték volna ezt a módit
  • grebber
    Jaj szegény "jól mutat a polcon" emberkéket de sajnálom
  • High end PC #14607
    2011-re kihalnak a dobozos PC játékok
    mondották 1 éve, de most tényleg, azóta változott valamit is a dobozos játékok eladási tendenciája?
  • High end PC #14606
    Lock On Flaming Cliffs 2, és a Falcon 4 Allied Forces vadászrep.szimeket tesztelem már órák óta, valami iszonyat élvezet irányítani a Hotas Warthog-gal őket, érezni, hogy precíz, és pontos, plusz real life feeling fogásra, abszolút a best repszimes joy jelenleg, örülök, hogy nem a Logitech mellett döntöttem.
  • Totti5
    Ez nem hagyományos játékokra van. FPSt nyilván ezzel nem lehet irányítani, legalábbis klasszikus fajtát nem, viszont egy Amnézia szerű dolog elképzelhető rá, és a Kinectre lesznek is ilyenek idén, horror fps szerű dolog, de nem tudni róla még semmit. Majd kiderül hogy a japók mit hoznak össze.
  • High end PC #14604
    :DDDDDDD

átadom a dizájnfejlesztést, ha akarod, ez most csak úgy is ideiglenes :DDDDD
  • pxxl
    fennt a 2 pc minek? 2 logo minek? alatta a banner széle ronda lett :D
  • High end PC #14602
    ? :)
  • High end PC #14601
    Autószimulátorokhoz, a legjobb: a kormánykerék
    Repülőszimulátorokhoz: a botkormány
    Lövöldékhez és starégiákhoz: az egér + billentyűzet
    Egyéb analóg irányításhoz: gamepad
    Hogy ez mire lenne jó? Szórakozás? Plusz, nyilván egyéb, nem játék-beli pécés alkalmazásokhoz is jó lehet.
  • pxxl
    hát ez elég kesze meg kusza
  • High end PC #14599
    Javaslatok hiányában ideiglenesen ezt tettem be bannernak.
  • wedge31
    Kell ez nekünk pc-re ? konkrétan melyik játék lenne ezzel jobb mint a egér+bill irányitás és most nem a fos konzolportokra gondolok.
  • Cat 02 #14597
    Ezek a karakterek játékokból vannak ?
  • High end PC #14596
    PC-és "Kinect"

http://gamepod.hu/hir/xtion_a_pc-s_kinect.html
  • High end PC #14595
  • Jakuza001
    Minuszt irtam a plusz helyett veletlenul ? A fenebe. :DDD
  • [HUN]FaTaL
    Én inkább egy szarvat vettem volna, de nem rossz választás.

Viszont X-plane suxx :D
  • High end PC #14592
    :)
  • pxxl
    reset :D
  • wedge31
    Vazze, itt meg miröl maradtam le...
  • High end PC #14589
    Bocs srácok, egy kis technikai szünet lesz a forráskódok összecserélése miatt, dolgozunk a problémán, ne haragudjatok addig is.
  • pxxl
    Adódott egy kis technikai probléma :D de próbáljuk orvoslni, no para :)
  • pxxl
    nájsz :D
  • High end PC #14586
    Banner javaslatok?
  • High end PC #14585
    Épp ma jött meg a PC-és rep.szimek legfaszább botkormánya, mely PC-only kompatibilis, külföldről kellett rendelni, mert itthon még mindig nem kapható, a postást csengetett fel álmomból kora reggel, Lock On, X-Plane pécés repszimekhez tökéletes lesz:

• High end PC #14584
    természetes :)
  • Micsu
    a topikhoz kapcsolódó folyamatosa hírlinkelést elvárjuk .
  • High end PC #14582
    Valakinek nincs meg véletlenül a régi banner kép?