17438
-
High end PC #14581 Köszönöm mindenkinek a támogatást! -
High end PC #14580 Légyszíves ne az aláírásom első sora alapján ítélj, többieknek tetszett az ötlet. -
#14579 -1 -
#14578 +1 -
#14577 +1 -
Gyuszopapa #14576 +1 erre -
High end PC #14575 Azt hiszem, ezt meg tudom ígérni -
Gyuszopapa #14574 Kapsz töllem is 1-et de csak ha megigéred hogy teljes mértékben kiállsz a pc mellett. -
Micsu #14573 +1 -
#14572 +1 -
High end PC #14571 Kinect-szerű eszközt fejleszt az Asus -
High end PC #14570 Javaslatok? -
High end PC #14569 Crysis első része, mozgás közben a HUD alapján, plusz pár renderkép.
A 2-es szám a 2 videókártyára vonatkozott szerintem.
A Crysis 2-nek nem néztem még utána, videókat se nagyon néztem belőle, állítólag butítva lesz a grafikai engine, nem tudom, de a 3D-ét támogatni fogja.
-
Micsu #14568 a videónak köze sincs a crysis2 höz de sebaj -
#14567 Legalább lesz miért gépet venni majd hogy meglegyen a játszható fps:) amúgy várom konzolra, mert nagyon szépnek és jó eksönösnek néz ki, meg a városi téma jó, persze ha csak nem 4 órás szingléje lesz. -
High end PC #14566 Nekem is nagyon bejön, a zene is sokat dob a hangulaton ;) -
#14565 Brutal tech-demo! -
#14564 Brutal! -
High end PC #14563 -
#14562 Még annyit tennénk hozzá hogy idő és pénz, ami nagyon fontos. Láthatjuk hogy ha nincs valamire elég pénz és háttér milyen látványos a minőségbéli különbség egy AAAhoz képest, pedig messze nem rossz és nem is ronda, csak olyan magasan van a léc amit nehezen érnek el kisebb fejlesztők, sőt nagyobbak is sokszor belebuknak a dolgokba. -
#14561 Nem kell kihagyni semmit. Ha nézzük akkor nézzünk mindent. Minden játék játék. Nem fog kijönni az amit mondasz, de mind1 is... mond azt hogy a box exek fele subhdt, és akkor talán nem leszel távol az igazságtól, de legyen inkább a negyede, kb az a valós, ahogy a subhd és a 720p játékok összességében nézve is kb a negyede vagy picit több, de több semmikép sem. -
High end PC #14560 Múltkor ezt a listát nézegettem én is :) -
Micsu #14559 válogassuk ki belőle a tavalyi játékokat meg hagyjuk ki belőle a shitet, és lőn világosság
-
#14558 Itt a lista, amit szerettetek volna:
Felbontások listája -
#14557 -
#14556 De nem kell gondolom magyarázni, hogy nem a felbontás a lényeg.
Pc-n nagyobb részletességű textúrákat birnak a gépek kipakolni.
Szóval a felbontás az azért fontos hogy a textúrákat tisztábban lásd, illetve ha a kijelzőnek van egy natív felbontása akkor lehetőleg 1képpontba 1 pixel kerüljön megjelenítésre.
Ha egy konzolos játékban lévő textúrákat rakják a pc-s portba akkor hiába rakják fel a játékosok 1080p-be nem lesz jobb, hiszen ugyanúgy skálázni fogja.
Ha viszont kicsit javítanak a textúrákon és akkor teszik fel pc-n 1080p-be a játékosok, még az sem biztos hogy arra a felbontásra volt felkészítve, vagyis felskálázza csak kissebb mértékben.
Pc-n azért javítanak rajta, mert a javítások annyit érnek, hogy ugyanazt a látványt lásd a monitoron közelről, mint egy fullhd tv-n szoba távolságból.
a látvány ua.
Az eltérés abban van ha pc-n több élsimitást tudsz rápakolni.
meg max idővel a dx11-es dolgokkal talán elérnek valamit.
A legfőbb gond hogy a játékok kevesebbet fejlődnek mint régebben az nem a platformok miatt van, hanem mint már sok helyen ezt mondták nincs rá IDŐ.
Annyira sok idő, több év kell a nagyobb projectekhez, hogy a legtöbb cég lyukakat töm csak be a játékaival.
Ezért hamar kis költségvetéssel nyomatnak ki játékokat, kevés újításokkal. De ez érthető is szerintem. Mikor 3-4 év vagy netán több kell egy komoly játéknak akkor a havonta vagy félévente kiadott új részekkel nem tudnak csodát művelni. -
High end PC #14555 Most nézem, itt még HG sincs, ha gondoljátok, én vállalom. -
Reg5 #14554 De amúgy attól nem lesz PC-exkluzív, hogy többet dolgoztak a PC-s verzióval. -
Reg5 #14553 PC-re kiadott játék csak PC-n fut? Ki hallott még ilyet... -
High end PC #14552 Az én véleményem nem zárja ki a tiédet.
Ha jobban belemélyedtünk volna, oda is kilyukadtunk volna, hogy az én stratégiám az volt, hogy a konzolgeneráció után kb 2 évvel (semmiképp sem a generáció megjelenésekor, csak ezt zártam ki), és a konzolgeneráció vége előtt kb 2 évvel cserélgettem ebben a gen.-ben is kompletten a PC-ét. Semmiképp sem egy PC hardverrel húzok ki kb 7.5 évet, rohadtul elavul ennyi idő alatt, amiből pedig az következik, hogy legkevésbé a gen. közepén cserélnék. Én így gondolkodom.
-
#14551 Ezaz. Max a téridőt görbítve jön ki olyan hogy több a subhd, és akkor is csalni kell nagyokat. -
DaniellT #14550 attól még, hogy van opcionálisan DX11 effekt, nem lesz pécé exkluzív. de úgy néz ki te ezt nem vágod, semmiféle külön bad company pc fejlesztés nem folyt párhuzamosan, a kettő játék ezt leszámítva hót ugyanaz, meg is látszik a pécés verzión hogy a grafika a 2010-es kiadás ellenére a 2007-es crysistól is messze elmarad, szóval hagy abba a kamuzást itt mert csak magad égeted vele!!!!!!!!!!!
-
#14549 Faszom, hányszor mondjam, mire eljut az agyadig?
Átfordítom agyatlan konzolos faszfej nyelvezetre, hátha úgy megérted:
A BFBC PC-s változata egy PC-exkluzív játék.
Külön munkát fektettek abba a szájbabaszott PC portba, hogy jobban kihasználja a PCket. Ez pont azt jelenti, hogy erősebb hardvert igényel, mint egy átlagos, 1:1-es konzolport játék.
Azt meg a kibaszott "vita" elején mondtam én is, hogy a PCex játékokat tekintve van avulás, ha a PCex címeket akarod követni hardverrel, akkor fejlesztgethetsz.
De gondolom ezt is hiába írtam le, ez sem fogja átütni azt a sötétséget, ami az agyadban van. -
#14548 Az állításod akkor helytálló, ha kijavitod a hozzászolásodban a 720p-t 1080p-re! -
#14547 Olyan listát láttam ami az AAt és felbontást mutatja a PS3on a 360al szemben. Ha megtalálod amiről beszéltsz tedd be kiváncsi vagyok. -
Micsu #14546 megegyezhetünk abban hogy a konzol lehet az arany középút, de ahogy öregszik a generáció egyre jobban érződnek a hiányosságai
én ps3at vettem pc mellé az excl címek miatt, pcmen még mindig többet játszom -
Micsu #14545 vagyis tavaly megjelent :P -
Micsu #14544 most nem találom a listát de az idén megjelent játékok jó ha fele megvan nativ 720p, leáld topikba egyszer bevolt linkelve -
#14543 A nagy része 720p. A kisebbik része nem. -
DaniellT #14542 ezt én aláírom, de ő 8800gt-ről beszél, meg fullhd-ről, meg minden textúra effektet maxra rak, ezt ki hiszi el, húzzon már rá CSAK 2xaa-t és megnézzük mit művel mondjuk a battlefield bad company 2-ben....
vállalod a videózást zero???? hadd lássuk, hogy fut a játék