A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát, majdnem, itt csak a pedál rendszert 370 körül vesztegetik.

De az alsó ECCI rendszere jobban érdekelne, az úgy is az utcai sportautók szimulálására lett tervezve, ami engem jobban érdekel, mint a túraautó versenyzés, meg ott a kormány a folyadékos, és szerencsére ez a szett a lényegesen olcsóbb is. De ahhoz a 8 gangos váltót más gyártótól kell venni, a Sim Gear-tól ezt ajánlják hozzá 200 dollárért:

Totti5
Sufni lsf, netkar nincs rá.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

[HUN]FaTaL
Mondj már egy szimulátort boxra. Pls 😄 Nem muszáj autószim legyen, lehet repülõszim is 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Totti5
Ez már milliós tétel feltételezem.

Totti5
Ne légy hülye!!!

Egy másik gyöngyszem a high end kategóriából:

Hydro brake system

melyik az a játék amiét érdemes 30ks kormányt venni boxon?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Totti5
fail

bertino
ennyi.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

<#eljen><#taps>

boxhoz felesleges kormányt venni, rendes autós játék sincs rá <#ravasz1>

Jah, már majdnem bedõltem neked, miután kiderült, hogy besültél, és ebbe menekültél.

"X360ra nem, hanem arra Fantec kormányt, ami eléggé "high end"..."

Ha ilyenbe kötöttél bele, akkor hol az a te Fanatech kormányod?(tudtommal itthon nem kapható, azért is vettem G25-öt annó, mert minek rendeljek külföldrõl, ha kb egy kategória, és nincsenek óriási különbségek köztük) Na, saját képet arról a kormányról. 😄

Jövõ nyárig biztosan nem ruházok be ilyen kormányra, túl sokat költöttem most nyáron a PC-re.
Meg aztán, ha az ember igazit is tekergethet, ami valódibb ennél is, miért rohanjak egybõl beszerezni.

Totti5
Hajrá.

Totti5
Remek! ne promó fotókat mutass, hanem saját képeket... most mondom hogy ami pécéd van annál a NASA gépei sokkal jobbak😊 ( érezd szarul magad )

Figyel ember, maradj már a Fanatch kormányaival, maximum középkategória, kb egy szintû a Logitech G25/27-esével, látom sose láttál még high end kormányt, olvasgasd csak ezt az oldalt kb a közepétõl:
http://logout.hu/cikk/kormany_kalauz_autos_jatekokhoz/nyomtatobarat/teljes.html

folyadékos kormánymû, az egyik legvalósághûbb szimulátoros kormány a piacon, az ára kb 300k + a vám, vagyis kb 3db Fanatech konzolos kormány szett kijönne belõle, a manuális váltót külön cég gyártja, ebben az árban még az sincs benne, és nem ez az egyetlen a high end kormány kategóriában (pl Formula versenyzéshez is kínál egy gyártó ilyen kategóriájú kormányt, fenti honlapon megtalálod) deee, azért nice try.

Totti5
PS3ra mindent rá tudsz kötni pl G25, G27 stb...

X360ra nem, hanem arra Fantec kormányt, ami eléggé "high end"...

Botkormányok minek? van Ace Combat, HawkX és IL2 amikhez vannak amik bõven elegek, de nagyon minimális a piacuk és alig látni ( talán már nem is gyártanak ) még a pécéénél is sokkal minimálisabb. Amúgy is nagyon nincs rászorulva az ember botkormányra amikor ott a kontroller hisz azzal is megtudja csinálni ugyan azokat a dolgokat.

Azért nice try.

Én még azt is hozzátenném, hogy nem csak ez a csúcsminõségû billentyûzet és egér páros gyorsasága és precizitása alázza ebben a mûfajban a konzolos kontrollert (amely egyébként ugyanúgy ráköthetõ PC-re is, sõt, a vicc, hogy ott finomhangolható is), hanem más mûfajoknál más beviteli eszközök is sokkal jobbak érhetõek el PC-re: high end kormánykerekek és botkormányok.
Ez van, minden más csak mellémagyarázás.

zola2000
"a pc játékoknak van jövõje"

hát ha konzoljáték kell akkor http://www.nisamerica.com/

ha pc játék kell, akkor http://www.jastusa.com/
tehát felõlem lehet ^_^

A

bertino
sohaj...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

A tápig címe helyesen:

A pc-s játékokon kívül másnak van jövõje?

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Mivan nem volt meg a reggeli Halo adag és elõjöttek az elvonási tünetek? <#vigyor>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Totti5
Nincs egér, csak a Unreal Tournamentben volt PS3on, volt 1szer, de minek?, azóta sincs mert nem kell és nincs értelme. USB Billt lehet használni a dashboardon chatelésre max, ha valaki regényeket írkál másnak, vagy MSNezik.

Jakuza001
Mik a tenyek, hogy az elozo generacio is mar elkezdett PCsedni?
Meg aztan szep es jo dolog, hogy van eger meg billentyu, ha van kb vagy 2 jatek amiben le van programozva a kezelesuk, mikozben semmi egyeb csak parasztvakitas.
Persze a parasztokat a 2 IQjukkal meg is lehet bolonditani ezzel, hogy adjanak ki meg a ket periferiara vagy 50-80 dollart 😄

Totti5
Ez nem duma, hanem tététététnyek.

Jakuza001
Jo duma, de ezt meg rosszabb hallgatni.

Totti5
És mi értelme? amúgy már nem.

wedge31
Én ugy tudom ps3-ra telepithetö a linux...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Totti5
Nem tudsz te semmit.

Totti5
Szórakoztató központ, multimédia center. Filmekre mindig is jók voltak, ahogy zenére és képekre is, már az elõzõ genbe is. HDD már az elõzõ érában is volt, most meg hogy ne lenne amikor az internet alap felszereltség, de nem az az internet mint pécén, hanem egy zárt rendszer amik kizárólag filmek, zenék, játékok, videók-ból állnak.

Op rendszer telepítés? 😊) frissítések vannak max, leszedni és telepíteni nem tudod és nem is kell, max cache ürítést lehet csinálni ha valami gubanc van, de az elmúlt 3 évben sosem csináltam, mert tökéletes ahogy van most is.

Jakuza001
Jah, mikor mar a konzolok szinte PCkke valtak. 😄
Jo duma csak rossz hallgatni, illetve jelen esetunkben olvasni 😄

wedge31
" mellesleg a konzolból nem kell pécét csinálni, mert nem az " - ezt mond a fejlesztöknek mert ök nem igy gondolják.

Már van vinyotok, internet, képnézés,zene,film nézés,op rendszer telepités mégis miért gondolod hogy nem a pc felé megy a konzol ? mert elégé ugy tünik hogy ujra felfedezik a spanyol viaszt.

dronkZero
Szakadj, bazdmeg...
Én voltam olyan mazochista, hogy felkutattam egy játékot, PS2 konzolport, és csak rosszat hallottam róla. (WH40k Fire Warrior)

Olyan autoaim van benne, hogy azt hittem beszarok. Nagyjából elég az ellenség felé nézni... Mondjuk nagy szerencse, mert a játék nem enged invert mouse beállítást, és nem is igen tudnék vele játszani, ha kellene függõlegesen célozni. Ha valami ellenség a képernyõ közepe felé van, akkor arra ráugrik a célkereszt automatice. Olyan 10 fokot minden irányban, a középponthoz képest.
Egyébként mit invert mouse, options menü sincs a játékban, ami azért nem semmi teljesítmény...

Tényleg, valóban nem a célkereszt mellé lõ... csak a célkereszt mászkál 5centiket a képernyõn.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Totti5
Már ki lett tárgyalva hogy miért nem, egy másik topikban... nem fér össze az egér és a kontroller a multiban, mert alapjaiban borítaná fel a balanszot és az lenne a vége hogy csak egeresek lövöldöznének pl a COD multiba.

Konzol kontroller
Pécé egér bill

mindig is így volt és mindig is így lesz, ezen baromság lenne változtatni és szétbaszni egy platformot a hülyeséggel, mellesleg a konzolból nem kell pécét csinálni, mert nem az

wedge31
Én probáltam pár ével ezelöt egy logitech gamepadal fps játszani a pc-men és tényleg nem volt borzasztó ha önmagában néztem de ha átdugtam egérre már bántó volt a különbség.

De ha az fpsektöl eltekintek mert én inkább rts meg rpg fan vagyok akkor sem jó nekem a gamepados irányitás.

Egyszerüen nem értem miért nem támogatja az összes konzol a bill+egér kombot nem hiszem hogy olyan nehéz volna ezt leprogramozni, akkor vennék egyet a pc-ém mellé de igy semmi értelme

Totti5
"hogy egy 5-10 centivel a feje mellé lõ az ellennek a játékos, és HECCSÁTT! Az én számomra ez BORZALMASAN illúzió-romboló dolog..."

szakadok a röhögéstõl

"És akkor az egyéb korlátokat ne is említsük, mint a dl-lemez, mint méretkorlát, a dx9 mint grafikai korlát, (ezért parasztvakító elem a dx10-11, egyenlõre, sok játékban) PhysX mint fos; (ha az Arkham Asilumban nem csak a csempe törik, micsoda felháborodás lett volna konzolos részrõl? hányan követeltek volna új konzoltípust?) és lehetne sorolni a dolgokat sokáig. "

szakadok még mindig

"Akkor is, ha (és ezt el kell ismerni) vannak szép, és jó játékok is rá, és sokaknak kényelmes este, meló után beleesni a fotelbe, beizzítani a konzolt, és a plazmát, majd agyatlanul lövöldözni egy kicsit...."

és még mindig

Dante73
Mint a cikk is írta, az egér-bill kombóval rendelkezõk elõnyben vannak a kontrollerrel szemben. Így õhatatlan, hogy ezt a hátrányt le kell dolgozni szingliben is, és ez az a hátrány, amiért sosem vennék konzolt. Mafia2 egyik elsõ videójában is simán látszik, hogy egy 5-10 centivel a feje mellé lõ az ellennek a játékos, és HECCSÁTT! Az én számomra ez BORZALMASAN illúzió-romboló dolog...
És akkor az egyéb korlátokat ne is említsük, mint a dl-lemez, mint méretkorlát, a dx9 mint grafikai korlát, (ezért parasztvakító elem a dx10-11, egyenlõre, sok játékban) PhysX mint fos; (ha az Arkham Asilumban nem csak a csempe törik, micsoda felháborodás lett volna konzolos részrõl? hányan követeltek volna új konzoltípust?) és lehetne sorolni a dolgokat sokáig.
Nehéz beismerni, de a játékok fejlõdésének, -pont a fix hardwer miatt- a konzolok nagyon nagy gátjai. Akkor is, ha (és ezt el kell ismerni) vannak szép, és jó játékok is rá, és sokaknak kényelmes este, meló után beleesni a fotelbe, beizzítani a konzolt, és a plazmát, majd agyatlanul lövöldözni egy kicsit....

http://www.freetvmaci.info/

dronkZero
Az az igazság, hogy a "szar konzolport" is, amit fel szoktak hozni a PC hátrányaként, az CSAK PC-s SZEMPONTBÓL szar. Ha valami változtatás nélkül átportolódik PC-re, az defaultból még csak egy "szar konzolport".

Ami miatt NEKÜNK szar, az konzolon tök alap dolog, hogy nem tudod átállítani az irányítást, hogy autoaim van benne, vagy hogy nem tudod állítani a felbontást vagy a grafikai beállításokat.

Amellett, hogy a játékmenet is általában baszott primitív, és van, ami baromira nem üti meg a mércét, bármekkora siker is volt konzolon.

Dante73
Sokaknak nem nyilvánvaló, hogy az M$, az xbox érdekében szándékosan hanyagolja a PC-t, hiszen a másik nagy kárára ez sokkal nehezebb, bár azon a fronton is igyekezett azért. Ha PC-re ugyan úgy jöttek volna a hatalmas nevek, kiváló portok, boxot a "kutya sem" vette volna. (Értsd; jóval kevesebb fogyott volna, bár szégyenkezni akkor sem kellene, de a PS verés tuti nem jön össze)

http://www.freetvmaci.info/

dronkZero
Mindenki hülye, csak te vagy helikopter, persze.

Szólok, barátom, hogy TE vagy az, akit beszopattak a multik, megetted a marketingfaszságot, meg veszed a hulladék terméket. És még tapsolsz is hozzá.

Örülj neki, hogy te hülye vagy, de kötelezõ azért hadd ne legyen már! Köszi!

Már ne haragudj de 10 éve sem az volt hogy havi 10 überepicfasza játék jött ki.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

mind1 én így is inkább a pcnél maradok ha multiról van szó

egyébként melyik nagyobb névnek nem lesz pcs alteregója?

geow, halo reach?

mafia lesz, new vegas is, ac, brink, bulettstorm, újcod, mohha, crysis 2, dead space2, deus ex, az új f1, új fear, mgs rising, új nfs, új portal (ps3on lesz a legjobb 😄:SDA:SD), rage, star war, witcher 2, xcom stb stb stb

ebbõl kb 3 játék ami igazán érdekel, eddig még olyan portal nem találkoztam ami a gépen nagyon szarul futott volna, 1080pben, nagy tvn, úgyhogy kösz én elvagyok a fos pc multival

Skynet
Neked lehet hogy unalmas,de ha megnézed a 10 évvel ezelötti játékok színvonalát és mennyiségét és szépen lebontod évekre egyértelmûen kijön a zuhanó tendencia,és igen mostanra pc-re 1-2 említhetõ néven kívül a gagyi jut,semmi más. Ez nem haldoklás?😊 Oké,ez tündöklés...😄
Nem azt írom és nem azt bizonygatom hogy halott. HALOTT /= HALDOKLIK...

Na nem is írok többet a sok hülye nemlátja a fától az erdõt..
Attól hogy még itt téped a szádat és baromságokat állítasz a haldokló pc játékiparról az csak nem tud megdögleni már lassan 10 éve akárhogy is fröcsög a sok idióta <#hehe>
10 éve az már a totális hanyatlás küszöbén van egyesek szerint de azért megy a duma minden évben újra és újra és újra.....
Most már ideje hogy kitaláljatok valami újat mert ez már kezd nagyon unalmas lenni.

Skynet
Nem haragszom,ettõl a tényen nem változtat a pc kapja mindig a legszarabb portokat (már amit megkap,mostanság még a nagyobb nevekbõl is keveset kap).
már ne is haragudj de a totálszánalom multiplatform szóról a ps3 jut eszembe ;(

Skynet
Attól még hogy itt tépitek a szátokat és baromságokat állítotok a konzolokról ami egyébként a kutyán nem befolyásolja semmiben, attól még a pc játékipar a totális hanyatlás küszöbén kacsintgat az évenkénti 1-2 értelmesnek mondható exkluzívval és a totálszánalom multiplatform portokkal..😊
Nekem pampoghatsz, én játszom kontrollerrel is, ahogy eddig is gondoltam azzal csak játszogatni lehet, thirdpst nagyon jó vele játszani, fõleg fix kamerásokat mint a gow, bayonetta stb, fps is lehet vele, de egérrel sokkal esztétikusabb, célszerûbb amit már 100x leírtunk de te pukkadjá csak tovább mint mindig

kontroller a legjobb + ikszbáksz360

Totti5
Fricsi fröcsi, blablabla. Legyetek rá büszkék hogy egérrel lealáznátok egy buta primkó konzolsot, mert ez a lényeg úgyis, és hogy kontrollerrel nem lehet játszani, mert szar. Öröm és bodottá van. Szép álmokat!

"Így igaz, ugyan úgy lehet, de arról szó nem volt hogy ugyan olyan hatékonyan,"

szkoásos Totti megmagyarázás 😄

szart is meglehet enni csak nem olyan finom 😄