A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De az alsó ECCI rendszere jobban érdekelne, az úgy is az utcai sportautók szimulálására lett tervezve, ami engem jobban érdekel, mint a túraautó versenyzés, meg ott a kormány a folyadékos, és szerencsére ez a szett a lényegesen olcsóbb is. De ahhoz a 8 gangos váltót más gyártótól kell venni, a Sim Gear-tól ezt ajánlják hozzá 200 dollárért:

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
http://goo.gl/gd6Zi5
Hydro brake system

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
"X360ra nem, hanem arra Fantec kormányt, ami eléggé "high end"..."
Ha ilyenbe kötöttél bele, akkor hol az a te Fanatech kormányod?(tudtommal itthon nem kapható, azért is vettem G25-öt annó, mert minek rendeljek külföldrõl, ha kb egy kategória, és nincsenek óriási különbségek köztük) Na, saját képet arról a kormányról. 😄
Meg aztán, ha az ember igazit is tekergethet, ami valódibb ennél is, miért rohanjak egybõl beszerezni.
http://logout.hu/cikk/kormany_kalauz_autos_jatekokhoz/nyomtatobarat/teljes.html
folyadékos kormánymû, az egyik legvalósághûbb szimulátoros kormány a piacon, az ára kb 300k + a vám, vagyis kb 3db Fanatech konzolos kormány szett kijönne belõle, a manuális váltót külön cég gyártja, ebben az árban még az sincs benne, és nem ez az egyetlen a high end kormány kategóriában (pl Formula versenyzéshez is kínál egy gyártó ilyen kategóriájú kormányt, fenti honlapon megtalálod) deee, azért nice try.
X360ra nem, hanem arra Fantec kormányt, ami eléggé "high end"...
Botkormányok minek? van Ace Combat, HawkX és IL2 amikhez vannak amik bõven elegek, de nagyon minimális a piacuk és alig látni ( talán már nem is gyártanak ) még a pécéénél is sokkal minimálisabb. Amúgy is nagyon nincs rászorulva az ember botkormányra amikor ott a kontroller hisz azzal is megtudja csinálni ugyan azokat a dolgokat.
Azért nice try.
Ez van, minden más csak mellémagyarázás.
hát ha konzoljáték kell akkor http://www.nisamerica.com/
ha pc játék kell, akkor http://www.jastusa.com/
tehát felõlem lehet ^_^
A
A pc-s játékokon kívül másnak van jövõje?
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Meg aztan szep es jo dolog, hogy van eger meg billentyu, ha van kb vagy 2 jatek amiben le van programozva a kezelesuk, mikozben semmi egyeb csak parasztvakitas.
Persze a parasztokat a 2 IQjukkal meg is lehet bolonditani ezzel, hogy adjanak ki meg a ket periferiara vagy 50-80 dollart 😄
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Op rendszer telepítés? 😊) frissítések vannak max, leszedni és telepíteni nem tudod és nem is kell, max cache ürítést lehet csinálni ha valami gubanc van, de az elmúlt 3 évben sosem csináltam, mert tökéletes ahogy van most is.
Jo duma csak rossz hallgatni, illetve jelen esetunkben olvasni 😄
Már van vinyotok, internet, képnézés,zene,film nézés,op rendszer telepités mégis miért gondolod hogy nem a pc felé megy a konzol ? mert elégé ugy tünik hogy ujra felfedezik a spanyol viaszt.
Én voltam olyan mazochista, hogy felkutattam egy játékot, PS2 konzolport, és csak rosszat hallottam róla. (WH40k Fire Warrior)
Olyan autoaim van benne, hogy azt hittem beszarok. Nagyjából elég az ellenség felé nézni... Mondjuk nagy szerencse, mert a játék nem enged invert mouse beállítást, és nem is igen tudnék vele játszani, ha kellene függõlegesen célozni. Ha valami ellenség a képernyõ közepe felé van, akkor arra ráugrik a célkereszt automatice. Olyan 10 fokot minden irányban, a középponthoz képest.
Egyébként mit invert mouse, options menü sincs a játékban, ami azért nem semmi teljesítmény...
Tényleg, valóban nem a célkereszt mellé lõ... csak a célkereszt mászkál 5centiket a képernyõn.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Konzol kontroller
Pécé egér bill
mindig is így volt és mindig is így lesz, ezen baromság lenne változtatni és szétbaszni egy platformot a hülyeséggel, mellesleg a konzolból nem kell pécét csinálni, mert nem az
De ha az fpsektöl eltekintek mert én inkább rts meg rpg fan vagyok akkor sem jó nekem a gamepados irányitás.
Egyszerüen nem értem miért nem támogatja az összes konzol a bill+egér kombot nem hiszem hogy olyan nehéz volna ezt leprogramozni, akkor vennék egyet a pc-ém mellé de igy semmi értelme
szakadok a röhögéstõl
"És akkor az egyéb korlátokat ne is említsük, mint a dl-lemez, mint méretkorlát, a dx9 mint grafikai korlát, (ezért parasztvakító elem a dx10-11, egyenlõre, sok játékban) PhysX mint fos; (ha az Arkham Asilumban nem csak a csempe törik, micsoda felháborodás lett volna konzolos részrõl? hányan követeltek volna új konzoltípust?) és lehetne sorolni a dolgokat sokáig. "
szakadok még mindig
"Akkor is, ha (és ezt el kell ismerni) vannak szép, és jó játékok is rá, és sokaknak kényelmes este, meló után beleesni a fotelbe, beizzítani a konzolt, és a plazmát, majd agyatlanul lövöldözni egy kicsit...."
és még mindig
És akkor az egyéb korlátokat ne is említsük, mint a dl-lemez, mint méretkorlát, a dx9 mint grafikai korlát, (ezért parasztvakító elem a dx10-11, egyenlõre, sok játékban) PhysX mint fos; (ha az Arkham Asilumban nem csak a csempe törik, micsoda felháborodás lett volna konzolos részrõl? hányan követeltek volna új konzoltípust?) és lehetne sorolni a dolgokat sokáig.
Nehéz beismerni, de a játékok fejlõdésének, -pont a fix hardwer miatt- a konzolok nagyon nagy gátjai. Akkor is, ha (és ezt el kell ismerni) vannak szép, és jó játékok is rá, és sokaknak kényelmes este, meló után beleesni a fotelbe, beizzítani a konzolt, és a plazmát, majd agyatlanul lövöldözni egy kicsit....
http://www.freetvmaci.info/
Ami miatt NEKÜNK szar, az konzolon tök alap dolog, hogy nem tudod átállítani az irányítást, hogy autoaim van benne, vagy hogy nem tudod állítani a felbontást vagy a grafikai beállításokat.
Amellett, hogy a játékmenet is általában baszott primitív, és van, ami baromira nem üti meg a mércét, bármekkora siker is volt konzolon.
http://www.freetvmaci.info/
Szólok, barátom, hogy TE vagy az, akit beszopattak a multik, megetted a marketingfaszságot, meg veszed a hulladék terméket. És még tapsolsz is hozzá.
Örülj neki, hogy te hülye vagy, de kötelezõ azért hadd ne legyen már! Köszi!
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
egyébként melyik nagyobb névnek nem lesz pcs alteregója?
geow, halo reach?
mafia lesz, new vegas is, ac, brink, bulettstorm, újcod, mohha, crysis 2, dead space2, deus ex, az új f1, új fear, mgs rising, új nfs, új portal (ps3on lesz a legjobb 😄:SDA:SD), rage, star war, witcher 2, xcom stb stb stb
ebbõl kb 3 játék ami igazán érdekel, eddig még olyan portal nem találkoztam ami a gépen nagyon szarul futott volna, 1080pben, nagy tvn, úgyhogy kösz én elvagyok a fos pc multival
Nem azt írom és nem azt bizonygatom hogy halott. HALOTT /= HALDOKLIK...
Na nem is írok többet a sok hülye nemlátja a fától az erdõt..
10 éve az már a totális hanyatlás küszöbén van egyesek szerint de azért megy a duma minden évben újra és újra és újra.....
Most már ideje hogy kitaláljatok valami újat mert ez már kezd nagyon unalmas lenni.
kontroller a legjobb + ikszbáksz360
szkoásos Totti megmagyarázás 😄
szart is meglehet enni csak nem olyan finom 😄