17438
-
#14662 csak a kemény flém miatt nem zárták be ezt sem = a kemény flém hiánya miatt nem zárták be, illetve, ahpogy nézem, esténként ezt is bezárták -
#14661 keményen flémelni elég a másik topik is, de ne aggódj, néha átdugja ide a seggét pár vérkonzolos, azt lehet osztani őket, ha egy pc-és átdugja oda az orrát akkor meg őt osztják, így legalább van mindenkinek gyűjtőhelye, csak várni kell az ellentáborra, hogy beírja az érveit -.-
egyébként meg, ahogy olvastam, csak a kemény flém miatt nem zárták be ezt sem, eleinte még a téma címe is: PC-és dühongő, haragszom a konzolokra című volt a topik, illetve a flém miatt időnként be is bezárták a modik.
pc powaaaa -
#14660 Sracok, na de nem azert csinaltuk ezt a topicot, hogy kiirjuk bele mi jelenik meg iden es mi nem, arra mas topic valo. :D
Nem veletlen a "Milyen úton halad a PC-s játékipar?" alcim. -
High end PC #14659 Itt van még egy idei PC exkluzív
-
High end PC #14658 Fent csak a mostaniak vannak, az is a teljesség igénye nélkül, nyilván nem férne el minden, főleg nem ennyi évre visszamenőleg. -
Micsu #14657 jó ilyen alapon 200 logót oda lehetne tenni, jó lesz ez így -
Gyuszopapa #14656 A Battlefield sorozat(1942,Vietnam,BF2,BF2142)hiányzik a bannerból.
Ha jól tudom ezek pc exkluzívok. -
wednes #14655 Szerintem is lesz majd L.A. Noire PC-re, csak nem 2011-ben. Ebben az évben tény, hogy konzol exkluzív lesz. -
Reg5 #14654 Az L. A. Noirnál van esély a PC-re, de persze nem biztos. A Cursed Crusade jó lenne, kéne már valami Knight of the Temple szerű játék. -
High end PC #14653 Másik topikból:
-
#14652 Nekem ezek ugranak be elsöre:
Witcher 2
TW:Shogun 2
SWToR
Grim Dawn
Diablo III
WH40k:Retribution
Starcraft 2: Heart of the Swarm
Sims Mediaval -
#14651 ott van a játéklista ;P
2011-re milyen exek várhatóak pécére, tudja vki?
googleban rákerestem, de semmi -
#14650 jól olvasom? ez most a kijelentő módos topik? -
Cat 02 #14649 Ez paint ? -
High end PC #14647 Remélem ennyit elég volt összegyűjteni :DDDDDDDD -
#14646 Igy van, egy hatalmas Warhammer 40k kép nélkül nem teljes a banner. -
#14645 Billentyűzet,meg ha jól láttam az egér is stimmel. -
High end PC #14644 Az melyik? :DDDD -
High end PC #14643 Ok. -
wednes #14642 Egyébként még pár stratégiát ki lehetne tenni. :) A THQ játékai: Company of Heroes, Dawn of War 2. Horror kategóriánál meg ott az Amnesia. -
#14641 Bannerba azért tirexi alkatrész is befigyel -
High end PC #14640 Bannerben a PC exkluzív játéklista frissítve:
- Total War Shogun 2
- The Witcher 2
- Red Orchestra 2 -
wednes #14639 Nem kell értelmezni semmit, simán troll vagy.
"de annyira szar játékokkal nyomulnak ezen a fronton hogy elhányom magam.
de ezt a tendenciát a fenti játékok is mutatják."
"..de döbbenet hogy ilyenekre elpazarolják a tudásukat,"
"...de ezért a játékért aki komolyan nekiáll gépet fejleszteni, az egy HÜLYE."
-
#14638 Az alap gépeknek, amik a játékban vannak nem sok köze van ám egy boeinghez. Ez egy játék lévén nem történik semmi ha lezuhansz, ellentétben az élettel. Ilyen téren akkor egyetlen autós játék sem játék, hiszen autót vezetni / versenyezni az munka. -
Micsu #14637 sok rajongója van az fs szériának ráadásul sosem fogyott rosszul, ez a rétegjáték nem az alan wake -
#14636 Azt hogy hogyan kell beröffenteni egy bőinget, az már inkább munka és tudás és nem pedig a klasszikus játék. -
#14635 "FSX már már nem is játék"
Nem hát az a valóság omg :D -
#14634 Most ugye nem azt várod hogy elnézést kérjek mert megengedhettem magamnak hogy 3 évente lecseréljem a pc-met ?
Ez az egyik hobbim én nem érzem lehuzásnak. -
High end PC #14633 Javaslatokat elfogadok, de egy emberen kívül más nem javasolt ex-eket a bannerba. -
#14632 Ja látom, az Empire a Total War. -
#14631 Rétegjátékokat nem érdemes megszólni, mert abból csak a baj van mindig.
Bannerhoz: vannak pécére jobb exek is mint ezek az ultraréteg sok éves szimek. NFS Worldot én nem hírdetném, FSX már már nem is játék, Train szim nem tudom hogy merülhet fel ( csoda hogy a Bus szim nem került be mondjuk az SC2 helyére ). Bár tudom hogy High end nagy szim fan, ezzel semmi gond sincs, csak nem ezeket kellene elsősorban hírdentnie a bannernak. Pl a Total War odaférhetne ha már szóba jött az Xp plane helyére. -
High end PC #14630 Szóval itt mindenki hülye, mert másképp gondolkodunk, mint te?
Lehúzás? Az egész világ egy lehúzás, a játékipar is lehúz téged is, tök mindegy min tolod. Fogyasztói társadalomban élünk, te nem? -
#14629 Szerintem inkább te olvasd el amit írtál. Lényegtelen, hogy kinek van igaza, amíg nem tudsz kulturáltan fogalmazni. -
#14628 "Lehet ez szokatlan neked"
látom te se értelmezed a szöveget. sebaj nem is várom el ez a fáradságot tőled. -
#14627 olvasd már el ba+ mit írtam.
amúgy tudtam hogy sok kockának nem fog tetszeni, és vérszemet kap, dehát fáj az igazság.
annyi az egész hogy a hülyéket majd lehúzzák az i7-es procikkal meg a dx11-el én ezen csak nevetni tudok.
játszok énis stratégiai cuccokkal, mégis röhelyesnek tartom.
Vajon miért nem meglepő hogy még most is a subhd (ami 720p-1080p) meg a szokásos hülye dumák jönnek, az nem fontos ha a pc-ket le kell cserélni 2-3 szaros játékért.
omg. csak ezekután én nem sírnék ha kijön 1-2 dlc egy játékhoz mert ezekszerint van itt lóvé mindenkinek. -
wednes #14626 Szar játékokkal??
Én viszont nagyon örülök, hogy ilyen játékokra "pazarolják" a tudásukat a fejlesztők. Egyébként a gépigény leírás még nem jelent semmit. Szépen be lehet skálázni a játékot és mediumon is szép. Főleg madártávlatból nem fontos mikor az ember a "hangyákat" terelgeti a csatatéren. Ennél a játéknál nem a látvány a mérvadó, hanem tartalom. Lehet ez szokatlan neked. -
#14625 pfff, akkor ez nem a te platformod/játékod, kapcsold vissza az ikszboxot és az agyatlan lövöldét, jah, amiben ráadásul még ikszboxon az irányítás is pocsék a gamepad miatt...
hányadék? jah hogy ott sub hádéban tolod az ilyesmit, akkor már értem miért van bajod -
#14624 Szerintem siman vagd ki az ilyen hozzaszolasokat mint hazigazda, ahol "szar" "hanyas" szavakkal titulal jatekokat, par nem komplett konzol idiota. -
#14623 Én se akarlak megbántani de azzal saját magadat minösited ha egy Total War szerinted szar játék... -
High end PC #14622 Ezt csak te gondolod így.
Nem tudom mitől hányod el magad, amikor szerintem nagyon szépre sikeredett.
Az meg, hogy csak ez van pécén, egy faszság.