A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Davidus
én azért adok neki egy esélyt. RA2 bejött annyira hogy legalább megnézzem😊

V9ykn8_TZL0

bertino
jah, közben már én is olvastam 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Az egész RA3 szar lesz ha már itt tartunk.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Davidus
singleben nincs nagy különbség. precíz egeres irányítás inkább multihoz kell csak abban meg úgyis szar lesz a RA3😊

V9ykn8_TZL0

Lobsterman
Azok is jók akár.

Tudom 😊 Remélem hogy videókártya gondja van, mert azt ki fogom cseréltetni. Eladom 100k körül, és megis van az xbox ára 😊

bertino
rossz a géped.

Pepsi Twist
Milyen úton halad a PC-s játékipar, avagy van-e esélye életben maradni a vetélytársak mellett?!

VAN

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Akkor már Dio3 és SC 2 válasznak 😊

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Lobsterman
A RA3? Mert az lehet. Bár nem látom életképességét egy RTS-nek konzolon, de ez nem az én bajom 😊
Spore tuti hogy PC exkluzív:
Platform(s) Microsoft Windows, Mac OS X

Istencsászár
Lévén hogy multiplatform igen.

Platform(s) Windows, Xbox 360, PlayStation 3

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Lobsterman
Spore csak DSre fog jönni. De most csak mondtam két nevet.
Csak reagálni akartam hogy 2 konzol exkluzív név még nem jelenti azt hogy nagyobb a piac.

ez hardver probléma, de én már nem költök rá...

Vista alatt kékhalálozott, xp alatt újraindul 😊

Megeshet. Ha jól tudom mindegyik jön konzolra.

Win reistall? Általában sokat segít.

Hát nem nagyon, de hogy ps2-n és Xboxon sem túlzottan. Olvasd el legközelebb pontosabban hogy mire válaszolt légyszives.

Lobsterman
Tán konzolon fogod nyomni a Spore-t vagy a Red Alert 3at? 😄

Davidus
nálam a PC be van betonozva jó pár évre(SC2, D3)

V9ykn8_TZL0

elkezdtem gondolkodni egy konzolon 😊 már a faszom kivan attól, hogy 5percenként szétesik a kép, és újraindul a gép... ha meg elindítok egy játékot akkor abban a pillanatban újraindul...

Máté94
Engem nem érdekelnek az ilyesféle jázékok de még mindig több játék van pC-n mint konzolon😄
trick daddy
<#fejvakaras> miért hülyeség ??, tán Pc-n nyomod a Bad Company-t vagy a Soul Calibur4-et ??<#hehe>

[Jakuza]
Hat ez elkerulhetetlen kerdes de nem csak itt mashol is.
Warez egyenlore lesz mig hasonlo eladasi rendszerrel adjak el a jatekokat, szoftvereket a vilagon.
Talan majd ha a netrol toltod le egyenesen a gepedre bizonyos fizetes utan es csak ugy tudsz jatszani, talan akkor megszunik a warez, de legalabbis erosen lecsokken.
A warez kialakulasa pedig visszavezetheto a szamitogepe kialakulasanak korulmenyeire. Nem feltetlenul moralis okai vannak.
A kezdetekkor semmilyen vedelem nem volt a kezdetleges otthoni gepek korai adathordozoin. Tobb even hanem evtizeden keresztul bevett gyakorlat volt ez, olyannyira, hogy mar muvelodesi hazakban cserelgettek a felhasznalok egymas programjait.
Ez a forma beleivodott mar az akkori felhasznalokba, tehat nem mara visszavezetve kell a miertet keresni.
Raadasul azert az is egyertelmu, ismerve az emberiseget, ha valamit valaki konnyebben megszerezhet, azert nem biztos hogy a nehezebbik utat valasztja.
Ez ugyanigy va na konzolosoknal is, nem csak a PCseknel, lasd konzol chipek stb.
Tehat jelen van mindenutt, ott csak azert kevesbe mert mas uton indultak el. Masolhatatlan cartrigek, pontosabban nem erte meg oket masolni, vagy mindenfele trukkok, hogy vedjek a jatekok masolhatosagat, meg attol sem riadtak vissza, hogy akar a gep is tonkremenjen.
Ezert lenyegesen kevesebb a warez abban a szegmensben es nagyobb az eladas.
Igazabol akkor lehetne latni a kulonbsegeket, ha egyenlo feltetelekkel merhetoek lennenek a szamadatok, de ez sajnos lehetetlen.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Máté94
Most akkora hülyeséget mondtál😄
kurva unalmas már ez. nem unjátok?

trick daddy
a pc-s game-nek a ps2,x-box bejövetele után egyre leáldozott.
És mára több game van konzolon mint pc-n,és több exkluziv game is.

bertino
ez a VGA és többi hw gyártók miatt van így.

szerencsére nem minden játékhoz kell jobb gép, van amit rendesen leprogramoznak és kitûnõen fut régebbi gépeken is.

gazgoblin
az a baj hogy ha a pc-s jatekok jovojerol beszelunk akkor elobb utobb alafutunk ennek a temanak.

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Istencsászár
és van is...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
pedig egy erõsebb vgaval szerelet laptopnak alkalmasnak kellene lennie csak hát megszokható hogy a pécés gémekhez sokkal erõsebb hardwer kell mint amit amugy megkövetelnek...

gazgoblin
hat igen arra ott van a konzol...de en mindig azt mondtam hogy PC mindenháztartásba kell (mint egy mosógép kb)

[Jakuza]
Hat a legtobb laptop nem igazan alkalmas jatekra vagy ha igen akkor horror aruk van.
Az egy tipikus munkaallomas, nem pedig jatekosgep.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Istencsászár
Lénylabor egy igen kicsit része a játéknak... hogy valójában milyen lesz majd kiderül, nekem a vfilágok felfedezése, kialakulása tetszik... el lehet majd lenni vele, az ötlet rettentõ egyedi ( még a sims mellett is ), az igényes kivitelezés pedig garantált és nemkell hozzá pówerpécé ofkorz.

gazgoblin
a PC jövõje? netezés-weboldalszerkesztés, photoshop, videóvágás, excel némi flash.

nálam ennyi az amire hasznalom a laptopot

bertino
<#wow3>

[Jakuza]
Egy ilyen tipusu szimulator program csak egy ideig kot le valakit, egyido utan egysikuva es unalmassa valik.
Ettol persze meg lehet sikeres, hiszen ha belegondolunk a Sims is sikeres, de joparan nem igazan jatszanank vele.

DarkSector
Nálam azért monnuk elsõ benyomásra ötletesnek tûnt, a lénylabor, meg jópofa, de hogy lefoglaljon....kizárt.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Lobsterman
Jah, hogy haljon meg mindegyiknek a lova... 😞

[Jakuza]
AZert hogy szeretne mondjuk ha csak egy honapig a WoW bevetelet az o bankszamlajara utalnak.
Mondjuk en is szeretnem 😄 Mindjart nem erdekelne hany konzol vagy PCs jatekom van. Sot valoszinuleg a garazsomban sem trabant allna. 😄

Istencsászár
Spore jóféle cucc, EA meg is emelte az árát a nagy tolongásra takintettel😊 de ha olyanjáték lesz mint a szimsz és pár havonta jönnek hozzá az ilyen olyan kiegészítõk én kettétöröm és visszaküldöm az Eanak...

Sir Quno Jedi

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Lobsterman
Nem leszek soha konzolos, mert nincs rendes kalandjáték, igazi rpg(nem, az oblivion nem az), és körökre osztott stratégia konzolon. Plusz a Spore is PCre jön ki 😊

DarkSector
Akiknek hihetetlenül hangzik, amit mondok:
LOL lapozzátok végig, utána beszélhetünk.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

[Jakuza]
DEmok nem erdekelnek minket, ezzel szemben talan majd a Star Trek vagy a Stargate Online 😄
Tehat teljesen marhasag olyan erveket felsorolni mi mire jon ki, mert van mind ket oldalon par olyan nev amivel szivesen jatszana az ember, de ehhez mas gepet kell beszerezni, meg a konzolok kozott is.

sparrow35
Felesleges, a saját korlátoltsága miatt úgyis képtelen lesz megérteni...

I want to be a mighty pirate ever!

DarkSector
Jah nem értesz hozzá ne is válaszolj, ennyire egyszerû.

DarkSector
Szintúgy visszafelé.<#whatever>

DarkSector
Jah tudom hogy sok játék másképpen megy, de sok játékkal lettek tesztelve a kártyák.

Csacsi
Nem tudom minek van ez a sok vita itt. Lassan jön az új Star Wars játék. 21-én már Demo is lesz. Jah...bocsánat. Elfelejtettem, hogy csak konzolra 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Jagumo
én megettettem mert ezek miatt tudta megtenni az nv. ami eddig csinált.😄

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

sparrow35
Ekkora baromságra nem is válaszolok inkább érdemben...

I want to be a mighty pirate ever!