17438
-
#4780 "Added: August 16, 2007"
LOL ez már a múlt...inkább mesélj a pc-s játékok jövőjéről...
inkább tippeljük meg mikor csúsznak át konzolról PC-re a következő játékok:
-MGS4
-Gears of war 2
-Fable 2
illetve szedjünk össze legalább 5 jó játékot ami PC exklúzív(!) és már érdemes venni érte egy 40ezres videókártyát egy laza upgrade keretében(v.ö. XBox 360 alapgép ára 43eHUF mondjuk ITT!) -
#4779 Bug mentes játék nincs, nade azért vannak határok... igaz orosz fejlesztőktől az ember nem vár sokat, de egy ilyen név mint a Stalker lehetne igényesebb is, de nem... ez szomorú. -
#4778 Ki nem szarja le milyen árral indult? Az egész témáról beszélek amiről FINGOTOK nincs. -
Skyline #4777 Na két nagyeszü:
Yakuza: mgs4 ps3...
Rykon: nem bugmentes,de a legtöbb bug az MGSO Beta-ból van neten,amúgy közel nincs ennyi és ilyen vész bug:D
Továbbá konzolon messze nem sztárolnak egy tucatbug szemetet sztárjátékként:D
-
Ry0K3N #4776 Mintha a MGS4 bugmentes lenne. Pedig korántsem az. -
Skyline #4775 Induló árak...Hmm lássukcsak 8800 Gtx amivel TALÁN futtatunk multiplatform címeket hasonló minőségben start ár....hmmm....:D
És akkor az még csak egy vidkari...
Nézzük a 2magos procik start árát amikor a 360 kijött...Hmmm...
Na hagyjátok abba:D
-
#4774 Marmint ennyi ? -
#4773 inkább nézzük úgy hogy aki akkor konzolt akart venni annak (mind a mai napig) remek alternatívaként ott volt az xbox360 -
Skyline #4772 Pcgaming
ConsoleGamin
Ennyi -
#4771 Közel nincs tévhitben, ugyanis valóban azzal az árral indult a Playstation 3.
Ráadásul akkora hiánycikk volt a kezdetben, hogy az Ebay tele volt 1000 dolláros ajánlatokkal, mivel felvásárolták az ügysekedők a készletek legalább harmadát, amiből amugy sem volt sok.
De gondolom ismét egy konzolbuzival van dolgunk aki ezeket a tényeket elakarja kendőzni. -
Ry0K3N #4770 Mert a többi magadfajta tévhites szereti hangoztatni a saját véleményét. -
#4769 Miért nem hagyjátok itt ezt az idiótát a tévhiteivel együtt? -
Cat 02 #4768 Van. -
#4767 Mondom ne terelj 150es indulo arat mondtatok mikor 699 Euroval indult a PS3 kozel 260as Euros arnal, de volt ahol 899-ert arultak.
A tobbi szimpla matek, szo sincs arrol a csusztatasrol amivel probalkoztatok, hogy 150k. -
Ry0K3N #4766 Na most akkor a másik topicról és a színvonaláról most ne is beszéljünk jó? -
lowdog #4765
te tényleg ennyire buta vagy?
mi lenne, ha olyan hozzászólást idéznél, ami tőlem jött, ha már megpróbálod rámsütni a hazugság bélyegét-e?
mert így csak hülyét csinálsz magadból (mondtam már?) -
lowdog #4764 követem a topikot természetesen születése óta, az elején még nagyon szórakoztató volt!!
mondjuk már rég temetve lett volna ha arty és zó nem küzdenek kitartóan a sötétség ellen, ezen felbuzdulva gondoltam beszállok egy péntek délutáni térítésbe de tudom úgyis hiába... -
#4763 Mondom hazudsz idezem a mondatot joember.
"mivel arra konkrétan emlékszem, h a ps3 150ről indult" #4448
-
ez a topik már rég jakuza bácsi saját játszótere...
benyög valami csúszósat majd félremegmagyarázza...utána fröcsög kicsit majd megint kitalál valami egetrengetőt...
legalább a pc-s játékok jövőjéről beszélne...
ha senki nem reagálna a hozzászólásaira akkor pangás lenne a topikban mint az állat hiszen a topik témája már rég ki lett tárgyalva -
lowdog #4761 "Olvasgass es ertelmezgess, tudod plusz egy jatek, plusz egy controller add osze rendezd a gondolatod es szamolgass."
totti mar valaszolt, jatekot PC-re is veszel mert nem lopsz.
a plusz kontroller kb olyan mintha a PC-nél beleszámolnám hogy kiépítesz LAN-t, vagy dupláznám mert két pécé kell minimum hogy lehessen multizni.
"Szoval meg sem az ahitott 150ezres hazugsag jon ki amit belinkeltek ide"
ne hazudj!
165k-t linkeltek be ide, ezt véletlenül tudom
"Makacsok a tenyek igaz picinyem?"
megint hazudsz, a tenyek nem makacsok legalabbis neked mert ugy ferdited oket ahogy neked tetszik...
te tényleg butavagy nagyon! -
#4760 "ertelmezgess, tudod plusz egy jatek, plusz egy controller add osze rendezd a gondolatod es szamolgass"
"Játékot minden géphez meg kell venni"
látod ezekről a beszéltem amikor ezt irtam:
"vesszük a fáradságot hogy az irdatlan csúsztatásaidat korrigáljuk" -
#4759 "Szal ennyit a belinkelt 165k-rol"
"Szoval meg sem az ahitott 150ezres hazugsag jon ki amit belinkeltek ide"
mostakkor? -
#4758 Játékot minden géphez meg kell venni, de nyugodtan fel lehet hozni, plusz kontrollert meg vesz az aki akar... alapból nem kell és nem mindenki vesz. -
#4757 Igen szamodra megcafoltam magam.
Olvasgass es ertelmezgess, tudod plusz egy jatek, plusz egy controller add osze rendezd a gondolatod es szamolgass.
Szoval meg sem az ahitott 150ezres hazugsag jon ki amit belinkeltek ide ?
Makacsok a tenyek igaz picinyem ?
-
lowdog #4756 csak így magunk közt, áruld már el, te tényleg ilyen hülye vagy hogy szivatod saját magadat direkt csinálod?
"amit en leirtam eddig, mind szamokkal es linkekkel alatamasztottam."
ilyen beszólásaidra gondolsz?
a saját magad által linkelt cikk ELSŐ bekezdésével cáfolod meg SAJÁT magadat!
idézet a hozzászólásodból:
"Szal ennyit a belinkelt 165k-rol ami hat hogy is mondjam nem igazan igaz"
idézet az ÁLTALAD LINKELT cikkből:
"165-170 ezer forintért lehet megvenni a hazai boltokban"
komolyan ritka az ekkora self-ownage, ráadásul 1 hozzászóláson belül!!
csak azért szólok mert már kezdelek tényleg sajnálni! :) -
#4755 Hát pl tegnap jelent meg a Fracture demo, ez neked lehet nem mond semmit ( nekem sem mondott amig nem láttam ), a lényege hogy ez is egy LucasArts játék csak 360 és Ps3ra, ahogy minden Lucas játék mostanában... -
#4754 nem...ennek meg mindig semmi koze ahhoz amit en irtam...de mind1 is
-
#4753 Eloszor is aki felrebeszel az te vagy itt, amit en leirtam eddig, mind szamokkal es linkekkel alatamasztottam.
2. meg mindig nem tudsz ertelmezni mondatokat.
De leirom a szintedre butitva : Olyannyira azt hiszitek, hogy a konzolosok miatt mukodik minden, mint peldaul a jatekipar, hogy mar attol sem riadtok vissza, hogy azt irjatok, hogy ti tartjatok eletben a masrol szolo topikokat.
Ez pont akkora dilettantizmus, mint amikor azt hiszitek ti tartjatok el a jatekipart es mintha nem lenne a tobb mint 10 milliardos bevetel a PC-s oldalrol. -
#4752 ez egyértelmű köszi -
#4751 te most miről beszélsz?
"ezt a topikot mi tartjuk életben."
gondolom nem olvastad tovább...most próbáljuk meg megint hátha!
"mi akik vesszük a fáradságot hogy az irdatlan csúsztatásaidat korrigáljuk."
ennek semmi köze ahhoz hogy mi tartjuk életben a
"PC jatekeladasokat is"
"meg a PC-s hardweripart,"
a warezhoz meg pláne semmi köze nincs...
mellébeszélsz mint rendesen...
-
#4750 Orbiter freeware. Hobbi program. Tulajdonképpen a PC egyik emblematikus játéka a jövőt tekintve - a wow mellett. Ha ilyet fejlesztenél, miből élnél?
(h az Xplane fejlesztői miből élnek, azt sem tudom :) az asszen nem free, bár azt egyáltalán nem ismerem) -
#4749 Viszont irdatlan csúsztatásokat hasonlóan még irdatlanabb csúsztatásokkal ne "korrigálj" már kérlek, ha egy mód van rá... -
#4748 Hat persze, meg a PC jatekeladasokat is, meg a PC-s hardweripart, hiszen a konzoljaitok millioihoz irjatok veluk a warezt. :D
Szerintem komoly problemak vannak odabent, ha azt hiszitek a konzolosok mukodtetnek mindent. Itt latszik a szemellenzosseg ezeknel a hozzaszolasoknal.
-
#4747 örülnél mi?
ezt a topikot mi tartjuk életben.
mi akik vesszük a fáradságot hogy az irdatlan csúsztatásaidat korrigáljuk.
mi akik próbáljuk felnyitni a 17colos monitorbámulásától becsipásodott szemedet arra amit carmack bácsi is szépen leirt:
"gamers are migrating off of the PC."
forrás -
#4746 "Kutyat nem erdekel" a'la #4744 mint mar irtam.
Valamint a viszontlatasra, ne is lassunk. :D -
#4745 amilyen fröcsögést levágsz abba inkább ne hivatkozz anyámra sehogyse...okthnxbye -
#4744 Oreg tanuld meg ertelmezni a sorokat, vagy menj azt terdelj huppogve a sarokba, kutyat nem erdekel.
De ha neked az kell hogy szamodra az anya szo sehol ne szerepelhessen egy mondatban mert a 2 IQ-dal, csak arra tudsz asszocialni, hogy valami csunya, ertelme lehet, akkor behelyettesitheted a postas szoval is. -
#4743 hát nem akartam eddig anyáddal jönni de kurva nagy paraszt vagy...betudom a kifogyott érveid miatt érzett tehetetlen dühnek...
-
#4742 Es kit erdekel hogy o irkalja hogy pls ?
Keresse meg maga, van keze, van ideje, ugyanannyiba kerul neki is mint masnak.
Remelem te is anyaddal kapcsoltatod be a konzolod, mert lusta vagy.
-
#4741 " Megint a levegőbe beszélsz, nincs semmi bizonyítékod"
bocs gondoltam nem kell mindent "megmagyarazni" amugy ahogy irtam kotaku meg n4g(amik altalaban NPDbol veszik ugye az adatokat) hirekbol szoktam ollozni! ;)