17438
-
#4740 "linkt plz!"
kérte! nem elvárta... -
#4739 jah megelozte ha jól emléxem 5-10%-al
eladott box: 20millió
eladott PC: azt nem tudom...viszont az mutat némi számadatot ha azt vesszük hogy volt 40millió warezolt UT3 multiplayer attempt hivatalos szerverre -
#4738 Szepen fogod magad a topicban es visszakeresel ra, a linket is megfogod talalni. Ez nem a szalljon a szamba a sultgalamb nevezetu nepi jatek. -
#4737 linkt plz!
az a baj, hogy en kotaku, N4g es a "http://forum.pcvsconsole.com/"-on szoktam okosulni!
nincs egy olyan OSSZETETT lista ami vilagszinten osszeadja az eladasokat?
en is nezegettem listakat de mindenhol kulon van az US, EU, JPN... ez tok gaz :C
peldaul AMCSIBAN a halo3 tarolt kozel 5 millerrel 2007ben! de vilagszinten? :| -
#4736 Az mindig is casual-széria volt, a kutyát sem érdekelte a komolyabb gamerek közül.
Amúgy Jakuzának igaza van. Megint a levegőbe beszélsz, nincs semmi bizonyítékod. Így én is mondhatom, hogy tudom, hogy az Xboxot lopták a kínaiaktól és hogy Bill Gates okozta az iraki háborút. Ennyi erővel ezek is tények. ;) -
#4735 Nyugodtan nezd meg az AE eladasokat, az is bevolt ide linkelve a PC megelozi eladasban a X360at, szoval ezt megint buktad. -
#4734 sajnalom de ki kell abranditsalak ;) cnc tiberium wars tobbet fogyott konzolra mint pcre ;)
(igen multirol beszelek! es beszeltem is eddig is, kerlek ebbe ne koss bele ;)
de ezeket szepen kimagyaraztad, hogy miert ne nezzuk oket(bugos, marketing stb) ok es mi van az EA multijaival? ott megnagyobb a pownage ;) nfl, nba, fifa, nfsek hmmm?
;) -
#4733 Oh, megegyszer kerdezd meg magadtol, hogy 2007-ben melyik jatek termelte ki a legnagyobb bevetelt a jatekpiacon es hirtelen megfogsz lepodni.
Mint ahogy mar linkeltuk a jelentest is hogy a PC-s jatekok az osszes jatek kozel 1/3-ad kepezik, amibe beletartozik a mobil,handheld es mas eladasok is. Ugy kepezik ezt a hanyadot, hogy 10lopott peldanyra jut 1 megvett. Ez pedig azt jelenti,aki nem hulye a matekhoz, hogy lenyegesen tobben jatszanak PC-n mint konzolon. -
#4732 Hmm... hallottál Te az Orbiter című űrszimulátorról? Netán az X-plane-ről? Nem??? Persze, hogy nem. Ezeket nem találod meg a GameSpot-on. :) -
#4731 a blizzardtol? vagy ki fejleszt még pécére (kizárolag) ? -
#4730 a pécés sem :) aki ugyanis reális fegyver stb buzi, nem fog szkifit venni... vérpistinek meg tul élethű lenne :) -
#4729 Nem felejtettem el. Nem használtam, mert épp nem volt semmi, amire külön ki kellett volna emelnem, hogy válaszolok. Neked szólt, nem kell az ovi. :) -
#4728 felkernem kedves kollegat, hogy reagaljon erdemben az on felett elhangzottakra, mivel kedves forumtarsunk elfelejtette hasznalni hon szeretett forumunk 1ik tulajdonsagat a 'valasz erre' funkciot.
-
#4727 Ha fejlesztő lennék, megvolna a saját álomjátékom, és valószínűleg PC-s lenne. Többek közt azért, mert egy nagyon komoly katonai szimulációt csinálnék sci-fi környezettel. S erre nem lenne vevő a konzolos társadalom. -
rumkola #4726 Ezt kérdezd meg azoktól a fejlesztőktől akik PC-re fejlesztenek.
Ja meg az NV-től és az AMD-től.
:)
Bár te biztosan jobban tudod és okosabb vagy mint ők... -
#4725 A WOW 8 millió játékosa, akik mellesleg folyamatos előfizetők, s akik most teljesen rá vannak kattanva az új kieg. megjelenésére, biztos szánalmasan kevés pénzt hoznak. :)
Amúgy nagyon pattogsz itt az eladásokkal. Hol vannak a bizonyítékok hivatalos források megjelölésével? Csak mert ez így szart sem ér. -
#4724 A COD4 multiplatform, a kutyát sem érdekli.
A GOW egy évet csúszott és olyan bugos volt, hogy az már botrány. Nem csodálom, hogy kevés ember vette meg.
A Halo-kat már kitárgyaltuk.
CNC? Ember, az eleve PC, több fogyott rajta jóval, gondolkodj már!
-
#4723 na ne!!!! jajjj mar nem tudsz min fogast talalni... :D:D
ENNYI! a te belekotogetos kedvedert nem fogom MINDENHOVA leirni, hogy igen kiveve az MMO(komolyan mint a hulyegyerekeknek :D)... hagyjuk mar... ;)
najo a te kedvedert: igen b+ MMO+retegjatekok szanalmas eladasokkal a jovo... igy jo? -
#4722 Az a baj, hogy nincsenek meggyőző érveid. Csupán a cinizmusod és a - ha már meg nem sértlek - nem túl kifinomult fogalmazási készséged. Ez kevés. A "konzolon jobban megy a piac mint PC-n" duma régi és nagyon relatív. Van, ami jobban megy a konzolon és van, ami nem. Pl. PC-n egy katamari-féle cuccot sosem lehetne eladni, mert más a felvásárlóréteg. Ellenben konzolon sem kellene egy LFS senkinek. Nem egy kategória a két társaság. A konzol mindig a lazább játékosok kedvence marad, míg a PC az hardcore gamer-ek szíve csücske. -
#4721 aham... vegyük h befektető vagy, esetleg fejlesztő
milyen játéknak állnál neki és milyen platformra? -
#4720 kimagyarazas3beta5.txt
most kezdjem el irogatni a listat, hogy pecen mennyi fogyott x jatekbol konzolon mennyi... cod4, gow, halok, cnc stbstb :D
botch ;) -
#4719 Nem igen értem, mi nálad ez a pisilés téma. Mindegy, nem is nagyon vagyok kíváncsi rá. Te egyszerűen hülyeséget mondtál:
"nem nem jo ofkorsz, de ha en befekteto lennek tuti nem a doglodo felhalott pecegamingbe fektetnek bele... ;)"
Ezt nem lehet mivel magyarázni. Nem írtál itt semmit az MMO-król. Nem döglődik a PC-s ipar és kész. Ez is tény. :) -
#4718 LOOOOOL!
eNber! miert pisilsz szemben az eladasi adatokkal???? leirtam tok kulturaltan, hogy MMOn kivul nem nagyon van biznisz pece fronton... pece fronton egy mostani kirakat jatek is csak joindulattal kozepmezonybe ferne be konzolos listan... miert kell ezen kiakadni? ezek tenyek...
btw: Nem tehetek rola, hogy van pecem is meg konzolom es mindketton jatszom, de nem pisilek szembe a tenyekkel...
en kerek elnezest ;)
-
#4717 a "majd" felesleges a kérdésben ;) -
#4716 Látszik, hogy nem értesz az iparhoz. A MS nem is akarta, hogy a Halo nagy siker legyen, mindössze marketingfogásként adta ki a PC-s változatot. Hátha a folytatásra többen vesznek majd boxot. Be is jött nekik. Akkor miről beszélünk?
Amúgy a PC-s Halo egy nagyon rossz port volt, korában csúnya grafikával és nagy gépigénnyel - de azért imádtam. :) -
#4715 Arról, hogy kinek van rózsaszín szemüvege, beszélgethetnénk. :D
Te pedig haldokló PC iparról beszéltél. Igen, az MMO-k! Abszolút viszik a pálmát, nem haldoklik itt semmi!
Hmm... ezek a konzolkockák sosem változnak. Egyik jön, másik megy, de ugyanazokat a százéves hülyeségeket lökik ugyanazon régi hülyéktől hallva. Semmi sem változik... -
#4714 kotekedes rulez! tudom nincs... 2ot akartam irni... de 700K az 1??? aztamurva!!!4 ez mar valami!!!(LOLSZANALOM! :D)
xboxon: 6.43 miller errol ennyit :D:D:D (jotudom minnyart belovagol Bucser, hogy ez tuti retail adat!!4 jo akkor vegyuk le a dobozokat meg akkoris is póniDZS) -
#4713 idefigyelj "kisfiam"! ha levenned a rozsaszin napszemcsit, akkor lathatnad, hogy milyen eladasok vannak mondjuk egy multinal... konzol verzio X, pc verzio toredeke... ;) azt, hogy MMon kivul meg 1-2 kirakat jatekon kivul nincs eppkezlab eladasi mutato egy jobb konzolos jatekhoz kepest, az meg ugye alap... -
#4712 A Halo 3 Neked hol van PC-n? Amúgy a PC-s Halo-ból 700 000 ment el. A 2 részről nem tudok adatot, de azt el is cseszték a Vista-függőséggel. -
#4711 Az MGS meg az FF pont attól vesztett a fényéből, hogy elkurvult és közjáték lett belőle. Persze marhajók, izgalmasak, szépek... de sokan csak azért tolják őket, mert lúzerség nem tolni. :) -
#4710 "tuti nem a doglodo felhalott pecegamingbe fektetnek bele... ;)"
Ezen de jót nevettem. :) A PC gaming nem döglődik, mi több, jobban van, mint valaha! Kár a gőzért, kisfiam. :) -
#4709 lol!
johat szar ugy, hogy mgs4bol eladtak kozel 3esfel milkat... ennek a szamnak pece fronton hogy orulne 1-2 (inkabb sok) fejleszto -
#4708 es az jo nekunk, hogy kiforgatod a szavaimat? -.-
nem nem jo ofkorsz, de ha en befekteto lennek tuti nem a doglodo felhalott pecegamingbe fektetnek bele... ;) -
#4707 Mar pardon, de akkor milyen kategoriaba soroljam be a MGS-t vagy a FF-et ?
Ha azon az alacsony elgondolasmodon maradok, amivel te rendelkezel, akkor siman besorolhatjuk ezeket is a retegjatekok kategoriajaba. -
#4706 " te mint befekteto melyiket valasztanad?"
És az jó nekünk, hogy majd a befektetők megmondják, mit csinálhatunk? -
#4705 "ami biztosan jo eladasokkal fog rendelkezni.
Pl King's Bounty"
:D:D
Mar ne is haragudj de egy kingszbanti erosen reteg jatek... altalaban egy ilyen stilusu jateknak az eladasi mutatoi konzolon top50be sem fernenek bele :D (sajnos)
jahogy ne erje a haz elejet rossz szo(ne mondjatok, hogy elfogult konzolos vagyok) en [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1190723934&no=131]ENNYIRE[/URL] varom a jatekot ;)
egy multi(konzol-pc) jatek jol peldazza, hogy mennyire "eri" meg pecere jatekot fejleszteni... Halo3, Gears of War stb... pecen lol eladasok konzolhoz kepest(raadasul dragabb a konzolos verzio!)... te mint befekteto melyiket valasztanad? nana' hogy a konzolt, mert onnan dol a lovetta... aki ezek ellen agal(marmint a folyamat) az vagy hulye vagy vak vagymitommen :D
kicsit sarkitva -> pc gaming=blizzstation :D
-
#4704 Nem tudom, ez most miért nekem volt válasz, de mindegy. Igazad van. :) Várom a mostani játékdömpinget, ilyenkor tavaly is igencsak elvoltunk. Az új CoD nem lesz rossz, de a Red Alert 3 is ott lesz a szeren. :) -
#4703 Lesz iden meg eleg nev, ami biztosan jo eladasokkal fog rendelkezni.
Pl King's Bounty vagy Fallout 3.
De van meg jo par jo kis jatek ami jon, hiszen most indul majd az unnepi szezon es ilyenkor, rengeteg jatek jelenik meg ebben az idoszakban. -
#4702 Jó, ebben lehet valami. Ám az is tuti, hogy az EA máskor nem fogja a véletlenre bízni a dolgot és tuti lesz konzolos port. -
rumkola #4701 Jaja, valahogy év végén jelent meg a 3850/70. Addig csak 8600GT/2600xt és a kurva drága 8800/2900 volt a piacon, középkategória meg sehol...