17438
  • Istencsászár
    Te ezeken még mindig nem jutottál tovább?
  • gazgoblin
    inkább olvasd el megint a hsz-emet és reagálj rá érdemben is ha kérhetlek...(nem utolsó sorban még a topik témájánál is sikerülne úgy maradni)

előre is köszönöm
  • Chocho
    Az is. :) Mondjuk kicsit nagy körülötte a hype, de azért jó. :)

istencsászár: LESZ PS3 port... olvasd el, amit írok.
  • [Jakuza]
    Ne is varj semmit, beszukult latasmod.
    Konzol N\DS: alazza a PS3 es a tobbi eladast. Szamitsuk bele a konzolokhoz a'la PS3 tulaj.
    Wii alazza a PS3 - Xboxokat elkadasba, az egy fos nem is konzol a'la Xbpx es PS3 tulaj.

Retail ertekesites, az ugy jo, hiszen a gyarto eladta mar a jatekokat konzolt a viszont eladoknak, beleszamit az eladott kategoriaba. a'la konzolbuzik.

MMO az mi a fos ? Az nem is jatek az nem bevetel szamoljuk csak a dobozost, a'la konzolidiota.
  • Chocho
    Jajj... ez a "fiatal vagy még" szöveg... Hidd el, idősebb vagyok, mint a legtöbb korombeli. ;) Nekem nem a konzolokkal van bajom, sőt, szeretnék is egyet. Azzal van problémám, hogy a tulajdonosaik egy része fanboy lesz, és onnantól képtelenség velük érdemben beszélgetni. Kötegednek, oltogatnak, szidják a PC-t... mégis mire fel? Te is ilyeneket csináltál. Cinikus voltál és arrogáns, játszottad az eszed, hogy biz a PC-s játékipar döglődik. Persze, majd Te megmondod a frankót. Hadd kérdezzek valamit Tőled, meg úgy a legtöbb itteni PC-ellenestől! Ha nem éri meg a gép, akkor mégis miért van ennyi multiplatform cucc? Miért fejlesztenek még mindig PC-re is a cégek? Pl. az EA, amivel eddig jöttél? Nem értem...
  • Lammer
    nincs! es? bogzra van, tehat akkor van konzolon, igaz?
    de segitek:

eredeti: "inkább tippeljük meg mikor csúsznak át konzolról PC-re a következő játékok:

te: idezed a biocsokot

en: bogzra nincs?

kerdes? ,)
    (hint: Biocsok eseteben nincs ertelme csuszasrol beszelni, hisz 1utt jott a pc verzio a bogzossal ;)
  • gazgoblin

hálisten akkor az miatt se kell pc-t upgradelni (úgy hallottam alapjáték és vétek kihagyni)
  • Istencsászár
    Csak te vitázol, mer ha azt mondom neked hogy kontrollerrel jobb FPSt játszani akkor jön a válasz h nem stb... pedig nekem bőven akad összehasonlítási alapom.
  • [Jakuza]
    Nem figyelsz baratom, csak a sok nagypofaju PC fikazo LCD TV kepuvel van osszehasonlitasi alapod.
  • Lammer
    LOL! birom ezt a "konzolos" feelinget :D
    annyit segitek, hogy egyre idosodsz majd te is elkezdesz arnyaltabban gondolkozni, mert latom meg csak a FEKETE-FEHER letezik nalad... :D:D

aranyos :D

(de ha neked ez a szivfajdalmad, akkor legkozelebb nyomom a linkeket is, okezsoke?)
  • Skyline
    Már látni sem látsz elvakult pc-s barátom?:)
    Pc,ps3 és XBOX360 is figyel otthon...:)
    Csak a rengeteg konzolfikázó moniotorképüvel ellentétben van összehasonlítási alapom...:D
    Tényleg megyek ez uncsi :)
  • [Jakuza]
    PS3-ra van ?
  • Istencsászár
    Nem sikerült felfogni, nembaj.
  • Skyline
    Millió extrát meg egy rakás javítást amitől esetleg játszható is lesz a game értelmesen (Stalker,Gothic3,stbstbstbstb)
    De én itt be is fejeztem,uncsi:D
  • Istencsászár
    "BioShock Exclusive to 360 and PC"
  • [Jakuza]
    Aki orbitalis marhasagot beszel az te vagy.
    "A PC-s jatekok mind fos, mert tele van hibaval, a konzolon ez nem letezik"
    Nem hat, csak beirod, googleba hogy patch console vagy adott konzoltipusokra keresve, tobb millio talalatot kapsz.
    Szoval ennyit a hibatlan konzoljatekokrol.
    Ugy vannak tele buggal, hogy azonos hardverkornyezetu az osszes, meg csak nincs is inkompatibilitasi tenyezo.
  • Lammer
    Biocsok nincs bogzra?
  • Chocho
    Akkor meg miről is vitatkozunk? :D
  • Ry0K3N
    Miért kellene több? Ezzel a kettővel eljátszom vagy 6 éven keresztül.
  • Chocho
    Bioshock csak most jön a pisi 3-ra. :)
  • lowdog
    "Mondom ne terelj 150es indulo arat mondtatok"
    ÉN konkrétan HOL mondtam 150-es induló árat? nehéz felfogású gyerek vagy, az tuti!

"699 Euroval indult a PS3"
    persze, kivéve hogy 599 euróval indult
    neked látom a wikipedia is tul bonyolult

"A tobbi szimpla matek, szo sincs arrol a csusztatasrol amivel probalkoztatok, hogy 150k."
    ismét felhívnám a figyelmedet, hogy 165k-ról beszélek.

onnantól kezdve pedig ne gyere mindenféle euróárfolyammal meg trükközéssel hogy a gamestore-on launchkor lehetett venni 165k-ert (a webarchive-on csak kb 2 hettel kesobbi allapot van fent, de talan hiheto hogy 2 het alatt nem esett sokat az ara)
  • Istencsászár
    Nekem teljesen mindegy hogy mivel játszom... vagyis nem, de mint írtam, pécén is ugyan ugy fpsezek mint konzolon.
  • Chocho
    Egyetértek.
  • Skyline
    Crysis lol,hatalmas látvány,totálközéptucat akció/hangulat/tartalom.
    Spore wow,jó.
    Bioshock van konzolon,de sajnos sokkal komolyabb fps-ek is vannak konzolon ennél.

Az meg megint más kérdés hogy konzolra csak idénről fellehet sorolni vagy 30-40 minőségi játékot..:)
  • Chocho
    De linket azért volt képed kérni lentebb. Ellenben most jössz, hogy "nézz utána". Na jó... Tipikus konzolos gondolkodásmód...
  • Dante73
    Tegnap, hosszú vita után, rájöttünk Istencsászárral, hogy hosszútávon, értelmesen/óvatosan vásárolva azonos ára van egy játékos számára a konzolnak is, és a PCnek is. Maximum, pár tízezres eltérés van a két platform közt, egy 6 éves intervallumban. Olyan dolgokat, mint meghibásodás gari után nem számoltunk bele. (egy PC-s hardware 3 éves garival bír, de félidőben cserét számoltunk rá, tehát csak a konzol TUD gari időn túl meghibásodni)
    Játékok mindkettőre jönnek. Szép számmal. Rengeteg a konzol-exkluzív, akár típusonként is, tehát, ha valaki minden konzolos exkluzív címmel játszani akar, a gatyó is rámegy. Pc-n is akadnak exkluzívok, Witcher pl, aminek ma jött ki az (INGYENES!, Szinkronos) kiegészítője, felújított grafikával, ami az alapjátékot is "feljavítja". De említhetném a Crysist, ami akkora bukás volt, hogy most jött ki a következő epizódja... És sorolhatnám.
    Tehát, az exkluzivitás rossz érv, mert hacsak nincs otthon minden gépből, valamiről lemaradsz.
    Irányítás. Én elképzelni sem tudom azt, hogy az autós szimeket ne G25-el toljam, az FPS-eket ne egérrel. Biztos meg tudnám szokni az M$ kormányt, vagy gamepadot, de nem is akarom.... NEKEM félmegoldás mindkettő. De ha egy Tomb raidert nézünk, akkor az egér... Hát finoman szólva, használhatatlan. Gamepad kell. Ha repszimet nézünk, akkor megint félmegoldás a kontroller, Oda a Saitek pedálos, gázkaros jostikja kell, ha a szimulátorozást komolyan vesszük. Tehát szimulátor = PC! Bár vannak jó szimek más platformon is, az irányításuk, a lehetőségekhez képest kompromisszumot igényel. Ezért állítom, hogy szim=PC.
    Melyik platformon, mennyien játszanak. Ha csak a játékosok száma a lényeg, akkor a warez miatt a PC messze elver minden platformot. Aláirom, ez kökemény demagógia, és a fejlesztők nem a warezosoknak fejlesztenek. De ez is hozzátartozik a dologhoz.
    Eladások megint másik kérdés, és CSAK a számokról vitázni, azok okainak felmérése nélkül, szintén hiba. Ne felejtsük el, hogy egyfajta nyomás volt, van a pc-seken, hogy konzolra váltsanak. És rengetegen váltottak is. Ugyanakkor rengeteg jáék, ami konzolról érkezik, egyszerüen silány. Nincs optimalizálva, az irányítás vacak, a játékidő rövid, és sorolhatnám. Ezek mind-mind belejátszanak.
    És akkor a végére. Konzolos oldalról 8 éve halljuk, hogy leáldozott, a rengeteg kompromisszum miatt, amit PC-n kell kötni. (Elolvastam az első pár hozzászólást a megfelelő fórumban) Itt is megemlítettem már párat, amit konzolon kell megkötni, és lassan hozzájön a telepítés, (ami annó nagy gondja volt egyeseknek!) a pecsek (szintén, ráadásul ugye nettel sem minden konzolos, sem minden pc-s nem rendelkezik) és folytathatnám.
    Nem teszem.
    A lényeg. Egyenlőre, nem haldoklik a PC-s játékpiac, így temetni felesleges.
  • Istencsászár
    Crysis ? - nemtudom a következő rész valszeg lesz konzolra
    Spore ? - jön konzolra
    Bioshock ? - egy időben jött ki 360ra és pécére...
  • Chocho
    PC-n is milló extrát tartalmaznak a patch-csek...
  • Lammer
    mar ne is haragudj de egy ujregnek minek bizonyitsak? -.-
    az adatokat enis az elerheto statisztikakbol szedem, ahogy mas is(vagy te akar)... miert kell ebbe belekotni? azota leirtam mar szamtalanszor, hogy kotaku, n4g a forras(aminek meg a forrasa gondolom az NPD)... egyeb? (vgachartz nekem egy kicsit "necces")
  • Chocho
    És nem fogod életszerűtlennek megélni, hogy nem kontrollerrel nyomod majd? :D
  • Skyline
    Jóapjuk!
    A gond az hogy ezen patchek az esetek nagy százalékában nem bugjavítás hanem extra hozzáadás,trófea hozzáadás,és kb 3-4 játék amiben hibajavító patch,játékonként 1-1- db...
    De biztos lesz olyan game konzolon ami majd 5-6 patch után vállik TALÁN játszhatóvá...
  • [Jakuza]
    Ilyen cimeket en is mondhatok:

Crysis ?
    Spore ?
    Bioshock ?
  • Chocho
    Akkor most miért is más ez, mint PC-n? Ott is beteszem a lemezt és ott is kiírja, hogy javítást kér. :) Ja és ott is fél perc. Konzolon a pöcsölés meg ne haragudj, de elég gáz. Régen még azzal takaróztak a konzolmániások, hogy "a PC-sek mindig bugolnak, bezzeg mi nem". Erre most... No comment.
  • Istencsászár
    Tökéletesek lesznek pécén mint ahogy minden Blizzard játék, esetleg más?
  • Istencsászár
    Orbitális hülyeségről beszélsz.

Peccsek eddig a net hiánya miatt nem voltak megoldhatóak, most h konzolon is alapfunkció ( nem is akármilyen ) a peccselés könnyen megoldható. Nade nézzük meg akkor a peccsek oldaláról.

360ra kijön egy peccs
    -berakom a lemezet
    -kiirja h peccs érkezett és szeretném e letölteni
    -igen, pár másodperc alatt a csúszka felkúszik
    -a játék magától ujraindul és már játszhatok is a felpeccselt játékkal

ez össz vissz fél perc max...

Ezzel szembe a pécés peccsek nevetségesen hosszú percekig ( nem egy esetben itt 5-10 )percekról van szó, jobbik esetben a gémbe beépített downloaderrel le lehet szedni, a rosszabbik esetben neked kell letölteni, felrakni stb...

Peccs hátán peccs pedig megint arról tanuskodik h fogalmad sincs róla...
  • gazgoblin
    Nem akarok paraszt lenni de kit érdekel hogy te ezt ideírtad?
    Remélem téged is megvéd majd jakuza bácsi ha anyád éppen nem ér rá.

(jelezd ha paraszt volnék de előtte olvasd el
    EZT)
  • Ry0K3N
    Én azt tudom hogy SC2 meg Dio3 konzolra nem lesz.
  • Chocho
    Ne is gyere más anyjával... ja és semmi paraszt nem volt abban, amit írt. Lammer is folyton a levegőbe beszélt. Nem írt linket ő sem. Ennyi erővel STFU.
  • [Jakuza]
    Joasszony, miota elPCsedtek a konzolok, azota tobb javitas jon ki a jatekokhoz, mint magahoz a PCsekhez. :D Patch hatan patch.
  • Ry0K3N
    Én aztán nem sztárolom a Clear Sky-t, az alapban is csináltam olyat amivel a legutóbbi pach-el craheltem az egész game-et. Az is csak egy kihagyott ziccer volt amit megcsinálhattak volna jól és van egy olyan érzésem hogy a clear sky is az lesz.