A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dronkZero
Hehe, ja. 😊

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

lehet videót vágni is pl... vagy konzoljátékot írni...

NEOreg3
de én legalább XHD-ban nyomhatom a pasziánszt<#zavart1>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

[Jakuza]
Mi a szarnak ? Hiszen a konzolosok szerint csak passzianszozni lehet a PC-n ahhoz meg eleg egy 486os is. 😄

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

NEOreg3
nekem is 9ghz, e8400 powa =D

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

dronkZero
Hozzátenném, hogy nem is minden játéknál van "Rated at X GHz" kitétel, Crysisnál pl nincs.

Most néztem.

Nekem 9.00 GHz-et ír. Azt' most akkó' hova szarjak?

Balumann
Még mindig nem érzékeled, hogy full hülyét csinálsz magadból, rajtad röhög mindenki? Legalább írnád már oda hogy rated by systemrequirementslab... (úgy még poénnak talán elmegy). Csakmert az nélkül egyáltalán nincsen értelme. Ennyire ***** legyen valaki omg... és leolt mindenkit! Ezt már te sem gondolhatod komolyan, szánalmas.
Bár ahogy látom nem nagyon zavartatod magadat miatta. Pedig nem elég oltogatásban profinak lenni.

Lobsterman
Ó értem én. Jobban néz ki egy szép nagy szám, mint egy valós kicsi. Nem igaz, nem fejez ki semmit, de jól néz ki.

DarkSector
hanyagoljuk még mindig nem érted.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Krinyo
nem is fogják annyian játszani mint dió 3-at 😉

Szerintem annyira nem fog jól futni mint a Diablo 3.
😄DDDDDDDDDDDDDDDD

fotográfik kolomp edisön :D

Sanyix
Ja és ez azért volt, mert a hozzánemértõk, és a vérlámák azt hitték megahertz= teljesítmény, (tehát akkor péééénééégy) pedig nagyon nem.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sanyix
Tényleg így volt, és tényleg úgy is volt ahogy írták. A 2500+-os jelölésû 1,6ghz-s amd-m elvert simán egy 2,5ghz-s p4-et, ha felhúztam 2,1ghz-re még 3,2-eset is 😊
Most meg azért van, mert ez így maradt meg. De a phenomoknál már ez a típusjelzéses téma van, mint a kórdujoknál.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

gazgoblin
naná! nemrég jelentették be

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

házimozin, hûtõszekrényen nem hiszem hogy fut, a cell-t ilyenekbe is szerelik (majd), nem? <#mf1>

Lobsterman
Goblin a konzolos táborba tartozik csak szórakozik 😊

dronkZero
Jön az PCre?

gazgoblin
Sziasztok!

Szerintetek a konfigomon elfut majd a SW: Force Unleashed?

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Lobsterman
Gondolom azért ilyen hogy az egy-két-több magos procikat össze lehessen vetni, valami számítási feladattal leméri õket. De az hogy kiírja a valódi órajelet de a hülye ahogy meglátja a nagyobb számot azt rakja be...

dronkZero
Igen, a szerencsétlen meg ezt nyalta be. Hogy ennek az SLR-nekvanvalami saját, összehasonlító értékelési rendszere, hogy össze lehessen hasonlítani a teljesen különbözõ procikat.

Lobsterman
Ez még mindig megy. Az én procim neve X2 3800+, alapból viszont csak 2 gigás órajele van. Ki tudja miért tolják ezt, de nekem tetszik 😄
Amúgy már az intel is elkezdte ezeket a semmitmondó neveket hogy E6550 meg hasonlók 😄

bardocz
De az tényleg úgy volt😊 A számozásuk is olyan volt,pl az én 1.61ghz-es procim egy 2600+.Tehát intelbe kb annak felelne meg.
ha jól emlékszem az amd nyomatott hasonlót régen (mikor még valamennyire érdekelt a téma 😊), mikor alacsonyabb órajelet tudtak csak összehozni mint az intel de mégsem akartak lemaradni a megahertz-háborúban -> állították hogy a pl 1.5GHz-es CPU-juk sebessége egy 2.0GHz-es penytiuménak felel meg, ezért elnevezték AMD 2000-nek...

ez valami ilyesmi?

Lobsterman
system requirements lab

én azt se tudom mi az az SRL pedig esküszöm megnéztem a gúgléban!

Lobsterman
Na én is megmérettem

" CPU Speed
Minimum: 2.4 GHz
You Have: 2.20 GHz Performance Rated at 5.70 GHz"

Most akkor írjam be az aláírásomba hogy 5.7GHz? Nem, mert csak 2.2-n fut. Ennyi. Ez csak egy kibaszott rating amit a program talált ki és sehol máshol nem állja meg a helyét.

Lobsterman
Nem, ez olyan hogy valaki egy programmal megnézi az órajelét, az rosszul méri, de a hülyéje váltig állítja hogy mindenki más hülye és igenis ennyivel megy a procija.

Lobsterman
De ez nem azt jelenti hogy ennyivel megy a procid könyörgöm, akkor minek írod be? Lekezelte 1magosnak és olyan számítási sebességet adott neki. DE EZ NEM A VALÓS SEBESSÉGE!!!!! Fogd már fel mit beszélünk ahelyett hogy fikázol minket és precedensnek tartod a HAMIS órajeledet.

DarkSector
Gyerekek ez olyan kb mint a vista esetében a dx10.
Odaírják, meg elhiszed, azt nagy faxt van!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
jah akinek ez gondot okoz...

A pc-s játékok jövõjérõl szóló topik csúcspontja: megahertz értelmezés és méricskélés <#eljen><#eljen>

csak igy tovább! <#eplus2>

DarkSector
Nem magonként van...léccives ne õrjíccsé meg.....<#shakehead>

DarkSector
Nem nem beszélt a progi és nem elidítottam, vagyis nem 3d markról van szó.
Naon egyszerû
felugrasz netre.
SRL-ra
kiválasztod Thimeshift-et pl
és kiirja, hogy CPU 3.333Mhz
És alá, hogy cpu sebesség 6.7 rated
valami hasonló szöveget.
vagyis azért van zárójelben, mert sebességre a progi szerint 6.7 GHz-es proci számítási sebességének felel meg. zárójleben azért, mert ez csak elméleti sebesség.

de kérdezd vagy a többiek kérdezzék meg a support-ot, hogy ez mi a rákomat jelent, és ennyi majd õk megmonnyák.

Engem nem naon érdekel, mert egy gém nem azért megy nálam, mert ekkora értéket írok oda, tehát ezt csak odaírtam....ZÁRÓJELBEN....

Lobsterman
Nézd meg Everesttel. Az nem hazudik. Többnyire 😛

bertino
😄D

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

CS@
Közöm semmi, de addig boncolgattátok a témát, hogy most már engem is érdekel, úgyhogy: oké én beismerem, hogy droid vagyok és nem tudok olvasni, úgyhogy szeretném megkérdezni, hogy vajon jól értettem e az eddig elhangzottakat.
Tehát ez az érték úgy jött ki, hogy elindítottál egy programot és az aszonta neked, hogy ennyi az az annyi?

DarkSector
Tudom mifánterem.
Amúgymeg csatlakozhatsz, az olvasni nem tudók csapatához.

DarkSector
Jóvan olvasni látom te sem tudol.
GRAT.
Már nem azé hogy szemétkedjek, de belekötsz egyfolytában, amit csak neked szerintem 100x elpofáztam, és 100x nem értetted meg.

DarkSector
Érdekes a magonkéntit felismerte, akkor hogyvan ez?

DarkSector
Gratulálok <#idiota>
te milyen progival ellenõrizted?

[Jakuza]
Atyaeg! 😄
A MHz nem kezzelfoghato dolog ? Ezt hogy gondoltad, de most oszinten ?
Te hallottal mar a valtoaram frekvenciajarol ? Tudod az a sinusgorbe szeru valami 😄

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Balumann
Asszem nem sok maradna a prociból ha tényleg annyival menne. De itt te mindenkinél jobban értesz a gépekhez. Még sok embert leolthatsz a jövõben, mert aki ért hozzá az nehezen tudja megállni szó nélkül.<#hehe>

Sanyix
ja tényleg van egy programom (vmware) ami azt írja ki, hogy 15367mhz-s a procim. Az jó? 😄

Az fel sem ötlött benned, hogy az idióta programod nem ismerte fel rendesen a processzort, és hülyeséget írt ki?
😊

Lobsterman
hehe

<#idiota>

Sir Quno Jedi
Emlékeim szerint ugyanaz a csapat készítette, mint a Nobeldíjas PS3 emulátort.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
GigahertzMultiplier V1.01alpha

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Lobsterman
És milyen program ha szabad kérdeznem? Én is kipróbálnám 😊

Sanyix
Én is átírtam az új rendszer szerint az adataimat. 😊