17438
-
#6541 3870-re szavazok.
Haver kipróbált 1-et, és olyan kb mint az én vga-m. -
#6540 Így is néz ki, csak valamivel kissebbek a helyszínek, mint Cry-ban, és ritka a víz.
De majd éleben kipróbáljuk, és akkor meglátjuk.
Én drukkolok hogy faxa legyen. Bár gép hijján sajnos nem fogom tudni kipróbálni. -
#6539 Sebaj... most veszek új kártyát a héten. :) Ez ugyanis most kölcsönben van nálam (a régi konfigomban is ilyen volt, de azt el kellett adnom, s a nyakamon maradt egy új lapka, integrált VGA-val). Az új még nem tudom, milyen lesz. Ezek jönnek szóba: 3850; 3870; 4670... attól függ, melyiket találom elég jónak ár/teljesítmény arányában.
Aztán novemberben jön az Xbox. :) -
#6538 Ezt a konzolosok sem vitatják. =) -
#6537 Clear Sky talán LOW-on.
Nekem Mediumon fut.
Witcher-nek meg harcrendszere siralmas. -
#6536 A killzone 2 egy állat játék az én egyik kedvencem is.De a Crysis és Warhead páros egyértelműen a legszebb FPS játék eddig, ami létezik. -
#6535 Stalkerrel még várok kicsit, de a Witcher az 1280x1024 ben full csutkán, max élsimítással stabil 40FPS. 8800Gts /320. Egy Gainward golden sample kártya. -
#6534 Nekem egy X1950Pro kártyám van. A Clear Sky-t még nem próbáltam, de a sima Stalker remekül futott rajta. A The Witcher nekem nem tetszett, nem próbáltam. -
#6533 Na! Mondd, milyen videokártyád van! Komolyan kérdezem. Hogy fut a Witcher, hogy fut a STALKER? De nagyon őszintén légyszi. Egy 20-30 ezres gépfejlesztésre ezekért meg egy korábbi Dragon Age-ért lehet, hogy hajlandó lennék. -
Ry0K3N #6532 photoshop -
#6531 Gyönyörű ez a Killzone 2! Ha ez így fog kinézni, le a kalappal. -
-
#6529 Tök olyan géped van, mint nekem. :D
De komolyan Petyus... Miért szarozzuk a PC-t? Nektek nem ez jön be, ennyi, kész. Kell itt mindenáron oltani a másikét? :-/ -
#6528 De harmincból ráncfelvarrok, azt Te fél év alatt elköltöd pluszban játékokra...
És az nekem 2010-ben lesz.
De ezt ne kezdjük elölről, oké? -
#6527 Istencsárt kérdem, betehetem-e a privit, amiben elismeri?
Arty hozzászólását pedig pár oldallal lejebb megtalálod.
Azt hiszem, rajtam a röhögés sora... -
#6526 FPS nézetben:
-
bgabor #6525 A PC-s játékok jövője kapcsán érdemes néhány szót szólni az idei megjelenési időpontok körüli káoszról is.
Idén szerintem a fejlesztőcégeknek sikerült az eddigi legidiótább megjelenési időszakot összehozni.
Áprilisban megjelent a Vegas2, és kicsit később a GRID, de ezt leszámítva szeptember hónapig semmi érdemleges nem jelent meg egész évben. Ehelyett október-novemberben kijön majd legalább 40 játék, amiből legalább 15 nagyon nagy durranás lesz.
De most a kiadó cégek ráfáznak majd a pénzsóvár megközelítésre (ugyebár a karácsonyi nagyvásár miatt időzítenek novemberre megjelenésügyben).
A brutális nagy nevek mellett a kevésbé nagyok el fognak sikkadni.
Pl: lehet hogy a Fallout3-mat sokan régóta várják, de az tuti, hogy mikor majd novemberben kijön egy héten a COD5-el meg az új NFS-el és Tomb Raiderrel, akkor nem sokan fogják tolni. Pedig lehet hogy amúgy tarolna. Meg hát bármit is akarjanak a kiadóvállalatok, az emberek nem fognak tudni 15 játékkal egyszerre játszani. Jó részük óhatatlanul is el fog sikkadni. Szóval visszaüt még majd rájuk ez az idióta megjelenési politika.
Persze mondjuk az EA-t nem fogja nagyon megrázni hogyha az új NFS-nél kissebb eladások lesznek emiatt, de kissebb fejlesztő/kiadó cégeknek ez akár a véget is jelentheti, hogy a játékuk helyett mindenki a nagy nevekkel játszik. -
#6524 Na mégegyszer...:P
-
#6523 Igen!!!
Az a lényeg
Stalker egy rakás szar lett,
Íme a Warhead:
http://images.netbag.hu/20080927/20035849333.JPG
-
#6522 Próbáljam inkább a Krájsziszt? -
#6521 Dehogy latom, Stalker minden csak nem bizonyitasi alap :P -
#6520 Na! Nem ígérem, hogy mikor, de tehetünk egy kísérletet. Ajánlottatok videokártyákat.
Gépem:
ASUS MN2-MX alaplap
Athlon64 X2 4400+
2GB DDR800 duálcsennel
HDD-vel, stb-vel egy éve volt 100k (ÁFA nélkül volt 80).
Veszek valamikor egy videokártyát.
Megveszem az új STALKERT.
Ha nem lesz minimum 30 FPS (vsync) 1280x1024 noAA, akkor belátjátok, hogy a PC szar? :D
Nemtom mikor lesz ez, mert annyi jó cucc jön konzolra, hogy azokat sem tudom beiktatni, nemhogy a pécés szenvedést. :P :P :P -
#6519 Lehet hogy igy lesz, viszont addigra majd az xbox jatekokhoz adjak a boxot es nem forditva :D -
Ry0K3N #6518 A 2010-es Box gameket 2010-ben egy 50k ból összerakott póver PC elviszi ultra high-ban. -
#6517 2010ben is a csodaszép konzol portokat és/vagy multiplatform játékokat fogod játszani azon a gépen amivel most rendelkezel... ja nem, az már lehet hogy kevéske lesz hozzá:( nem baj majd bővíted kicsit, ha másért nem a pécé exluzívokért biztosan kell majd egy kis rácfelvarrás. -
#6516 informatikához* -
#6515 1.) vett a halál boxot, nincs időm ilyesmikre, csak amikor lebetegszem és nem tudok semmit sem csinálni
2.) nem tudom megtippelni se az életkorotokat, sem, hogy mennyire értetek egyáltalán az informatikára, nem is akarom, magamat el tudom helyezni, és nem, nem azért nem futnak, mert nem tudok összerakni egy gépet, vagy nem vagyok tisztában azzal, hogy mit érdemes és mit nem
3.) (ezen röhögtem a legtovább) az, hogy Istencsászár nevű fórumozó és Arty nevű fórumozó nem akart tovább ebben a téámában vitázni hol jelenti azt, hogy igazad van ? : D -
#6514 Nézd, valahogy igazolnia kell, hogy boxot vett... Neki ez marad. Ha a valóság nem stimmel, kreál egy másikat. Magunk közt szólva, ...................................................... de legalább velem már nem áll le vitázni árakról, meg csodaszép 2010-es gémekről.... -
Cat 02 #6513 Az ilyeneket sose értettem. Mindenhol vannak balfaxok, aki nem ért hozzá megy és vesz boxot, ha meg kap egy ring of death-et megy snes ezni xD -
#6512 Látta a fenét... Nézz csak be valamelyik konzolos topicba. Most épp azt "bizonyítja be", hogy a Clear Sky nem megy semmilyen gépen, csak amiben csúcskategóriás kártya van. Na persze. -
#6511 Nekem sosincs problémám a futással. Megy az rendesen, csak nem kell a dx9-es gépre erőltetni a tört "dx10"-et, és társai.
Árvitát meg lerendeztük már.
Ha Istencsászár belátta, hogy nem drágább a pc összességében, ás Arty is, akkor azt hiszem hanyagolhatjuk a témát. -
Ry0K3N #6510 De igen is az a kiadó sara volt hogy nem hagytak több időt az Obsidiannak befejezni a játékot ami ha hagynak rá rendesen időt sokkal jobb lett volna mint az első rész, ehejett kaptunk egy jó cuccot egy összecsapott véggel egy legendás 2. rész helyett. -
#6509 A patch-csek nekem megoldották a problémát. -
#6508 a baj nem az, hogy 3x annyi összerakni egy pc-t, ami futtatja ugyanúgy mint boxon, hanem, hogy hiába van olyanod, baszik rendesen futni. -
#6507 Hidd el, koránt sem olyan nagy az az összeg. Ha tényleg akkora potenciál rejlene benne, már rég kiaknázták volna. A TDU-hoz hozzátartozik, hogy a gépigény is elég magas volt a maga idejében. Ma már sokaknak elérhető, de a megjelenéskor nem volt az, ergo nyert a box. -
#6506 Chocho!
Arra kívántam utalni, hogy kereslet volna rá, HISZEN MA is sokan nyomatják, pedig nem lehet lewarezolni. Online game.
Butaságnak tartom ugyan, hogy a fő platformja a konzol, de igazság szerint nem értek hozzá. Azt viszont látom, hogy rengeteg pénz így bennmarad a PC-s társadalomban, pedig csak érte kellene nyúlni. -
#6505 330-at költöttem gépre,
110-ért vettem egyet 2001-ben. Nagyjából elszaladgáltak rajta az akkori dolgok. P3-as gép volt. A végén már gázos volt, az igaz. Elcseréltem Egy P4-es gépre, 50 ropit dobtam rá. AMD 2,6+ 9600ATI, 1G memo. Szerencsém volt, mert a kari bedöglött, ingyen 7600GT-re tudtam cserélni. Így a DIRT-ig elég volt. Akkor újítottam 220-ért, a régi gép 60-ér elment.
Mass Effect, Assassin, Witcher stb fullon megy 1280x1024 ben.
Nem mondom, egy FarCry-nál kompromisszumot kötött a pénztárcám, és a grafika. De az engem érdeklő játékok mind elég szépen elfutottak rajtuk.
Ez 7 év eddig.
Most gondolkodom, hogy megint grafkártyát cserélek, bár sok értelme nincs, egyenlőre. 4870, és 9600Gt közt vergődöm...
Akkor mi nem igaz? És hozzáteszem, közel sem mindig vásároltam jól! -
Hydroceph #6504 dehogy!
WoW volt az! XD -
Hydroceph #6503 na igen, de minden kategoriaban van/volt ilyen jatek.. -
#6502 Pedig azt mekkora hype-pal nyomták, te jó ég! De ha már nagy MMO buktánál tartunk, a The Matrix Online volt eddig a leggázabb.