A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Már tele a tököm az ilyen szivacsagyuakkal mint te.
Asszed most másztam le a fáról vagy mi.
Én is vágom a témát.
te meg lehetsz 30éves, ha ekkora láma vagy, és nem érted meg hogy mit pofázok.
Ezekszerint te csak olvasni nem tudsz.
Mit kell hinnem?
Felkúrod az idegeimet a nyomi szövegeiddel, ami senkit nem hat meg.

Elmagyarázom, hogy vissza tudj állni alap hõmérsékletre.
A Hz az nem egy megfogható dolog, azé me neked a szaros dobozra ráfirkantják, hogy 3GHz, arról még fingod sem lehet, hogy az vajon télleg annak megfelelõen megy-e, csak a progikra hagyatkozhatsz, amik kijeleznek adatokat.

Ha nekem az egyik progi kijelzi, hogy 6.7 GHz-nek felel meg a proci sebessége, akkor én vagy elhiszem, vagy nem.DE kurvára mindegy ha mennek a játékok, akkor felõlen 1 GHz-eet is kiírhat.
Ha nem tetszik, akkor csukd be a szemed.
Jah és nem hülyeségbõl van zárójelben.<#idiota>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Sanyix
Hát ne is hidd, fõleg mert a kis sárga tuningmájsztereknek sem sikerült nitrogénnel még csak a közelébe se érni 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sanyix
húha akkor nekem 4,6ghz procim van 😄 nem is tudtam. Felhúzom egy csöppet azt meg is lesz a 7ghz 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

nem nézek utána, mert a világon te vagy az egyetlen aki ezt tényleg komolyan gondolja

viszont nem 25 éves vagy, hanem max 15....

fotográfik kolomp edisön :D

Lobsterman
"nem vágod ember, hogy nézd meg srl-ot, és utána pofázz EMBER."

Survival Research Laboratories (SRL) is a machine performance art group that have created a new genre: large scale machine performance. In doing so, they produce the most dangerous shows on earth. SRL is based in San Francisco, California.

õket? 😄

Lobsterman
Elég gyenge órajele lehet a magoknak külön külön ha összeadtad õket és csak 6.7 jött ki. Az e6550nek a gyári órajele 2.33GHz amúgy. Nem hinném hogy feltornásztad 6.7re folyékony nitrogénhûtés és 9000Wos táp nélkül 😄

DarkSector
menj a mutterba.
te nem tudsz olvasni, vagy unatkozol.
nem vágod ember, hogy nézd meg srl-ot, és utána pofázz EMBER.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
graf tunning nem látszik.
Nézz meg régi képeket videókat az eredetirõl.

Akinek kvadja van, annak meg 12Ghz???
Nálad tényleg gond van.

Sanyix
Hát szerintem vannak jobb játékok is a tuningnál, fõleg hogy a te esetedben ez a tuning is álmodozás formájában valósul meg 😊

DarkSector
jó hogy a legjobb játék a világon.
6.7GHz meg nézz utána, és addig hanyagold lécci. köcce!

DarkSector
Szenvedtem....multidõ.

DarkSector
konzolra van demo lehet, de pc-re most eredeti full van!

Bucser
welcome to the mainstream.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Chocho
Nem rossz kis játék... kár, hogy az valójában nagyon nem 6.7 Ghz, de sebaj...

Gaming is believing.

Bazzeg, én azt hittem a BOINC -al szenvedsz...
😄DDDDDDDDDDD

Sanyix
Igen, egy ember szerint 😊

theone91
Egy régi asszem NES-es (nembiztos) játék remake-je...

Jópofa, a demó elérhetõ...

DarkSector
Bionic Commando Rearmed.
Még ezt sem tuod hogy mifánterem.<#ejnye1>
Jah egyesek szerint nekem 6.7-es van.<#idiota>

DarkSector
Jah...igazad van száguld....<#idiota>

Chocho
Szerintem a GOW single-je is teljesen korrekt volt. Tetszett a hangulat és a nagyon hatásos animációk.

Gaming is believing.

[Jakuza]
Igen ilyenek a jo jatekok.
Persze van aki single payer modot szereti, van is ilyen jo jatek nem egy, de azert mas egy multi jatek, foleg ha van valami kommunikacios szoftver a gepen. Ugy azt hiszem nagyobb elvezetet nyujt egy jatek.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Hú az nagyon nagy volt, hamachin mennyit toltuk azt 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

dronkZero
Akartam?

Coop nem új találmány, csak basznak megcsinálni. GoWon nagyon érezni, hogy kifejezetten erre készült. Kane&Linch szerintem egyedül is teljesen korrekt volt. GoW egyedül valami dögunalom... csak és kizárólag a coop hozza fel.
Viszont a K&L meg elmehet az anyjába, hogy PC-n is két XBOX kontroller meg osztott képernyõ kell neki.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Nálam is kb ugyanez volt a helyzet, agyatlan grindfeszt lett az egész unalmas ismétlõdõ helyszínekkel.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

[Jakuza]
Bizony.
Szep moviek es ki is fujt ebbel a jatek. Ezzel szemben a Witchert alig hypeoltak es az ev legnagyobb meglepetese volt pozitiv ertelemben a jatek szamomra.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
Ajjaj. Mint a AvP2-ben.
Na ott aztan nem volt semmi, foleg amikor egy ket reszen elkezdtek ozonleni az Alienek. Akar a filmekben olyan volt egy-egy LAN party.
Jonnek-jonnek, ..... sikoly... 😄

Hú, nagyon vártam a Hellgate-et.
2 nap játék után sírva fakadtam, annyira nem jött be...
:S

Chocho
A co-op sem új találmány. Ezzel semmit sem cáfoltál az állításomból.

Gaming is believing.

Chocho
Ugyanez volt az Army of Two-val és a Kane and Lynch-csel is. Sztárolás, hype, és egy közepes játék.

Gaming is believing.

[Jakuza]
Nos most latom a konzolosok altal annyira vart es favorizalt Too Human is erre a sorsra jutott.
Hype ezerrel, aztan amikor kijon kiderul, hogy csak a fustje nagy a langja mar kozel sem annyira.
Ezert sem szeretem ha latatlanba, ennyire sztarolnak valamit. Akarcsak a Hellgate Londont. Neha azt gondoljak a reklamhadjarat eleg ahhoz, hogy a szart ratukmaljak a jatekosokra.

Krinyo
magonként!

Peetboy
Mi az a Bionic? FPS játék? Tényleg 6,7 Ghz-es procid van?

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

6.7Ghz-es CPU-val hamar az élre ugrassz.
😄DDDDDDDDDDDDD

dronkZero
Hm... GoW? Most toljuk coopban haverral, így teljesen kurvajó.

De single módban kb a második küldetés feléig jutottam, annyira unalmas volt, kb semmit nem lehet csinálni, menni kell a csõben, azt' lelõni mindent.

Coopban azért fílinges lefûrészelni a haverról a genyókat, meg az egymást világítós rész is fasza volt...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

DarkSector
Mûködik a BIONIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vazze...<#worship>

[Jakuza]
Itt a szep, uj vilag. 😄
Mindenhol ezt lehet latni. Folytatasok, lehuzas ezerrel es a megkerdojelezheto minoseg az esetek jo reszeben.

Chocho
Sajnos ebben egyet kell értsek. Nemrég néztem meg a Hellboy 2-t és hát no comment... A sok pozitív hír ellenére nekem már nem jött be. Ugyanazt mutatta, amit évek óta az összes film. Épp ezért tetszett annyira a Sötét lovag. Az nem volt egy szokványos film.

Viszont a "B-filmek" közül is vannak jók. Pl. az Indy mozi nagyon ütõs volt szvsz, pedig már az sem mutatott újat. A háttérsztori lerágott csont volt, a karakterek sablonossága szintúgy... mégis. Valahogy úgy alkották meg, hogy élvezte az ember, mi több, imádta!

Ami a játékokat illeti, itt is lehet hasonlót. A Gears of War pl. nem sok újat hozott, de mégis lekötötte az embert, s a székbe szegezte 10-12 órára. Ha valamit nagyon összeraknak, lehet olyan jó, hogy az szórakoztassa a nézõt/játékost.

Gaming is believing.

Dante73
Tudom, nem Hollywood, de ott a Taxi4. Inkább meg se csinálták volna. Vagy legalább beküldték volna csóró Sammi gyereket elõtte egy elvonóba! Elsõ 3 nem volt rossz, a 4. hez képest. A Peugeot, azaz a Taxi itt már semmi szerepet nem kapott, de kellett a pénz.... Hollywood ugyanígy van. NINCSEN EGY NORMÁLIS FILM! Ott voltak a Halálos fegyverek, a Terminátor 1-2, a mittudomén. Másfél óra kikapcsolódás. Most teli felesleges párbeszédekkel, CGI-vel, Lövöldöznek orrba szájba, közben nincs egy SZÍNÉSZ vagy SZÍNÉSZNÕ akire egy értelmes forgatókönyvet lehetne építeni.
Wanted, másfél óra önkielégítés a kanyarlövés apropóján, arról nem is beszélve, hogy a 3. fõszereplõ egy senki. Angelina, oké, mint a dögös csaj, A Fõgonosz szintén. (nem ugrik be a neve... különben is, hátha valaki nem látta) de a fõszereplõ srác egy abszolút jellegtelen alak. Pedig ez egy karakter-szerep lenne... És sorolhatnám.

Zó!
Arra akartam utalni, hogy bár van (volna) egyszerübb, olcsóbb módja, inkább milliárdokat költenek a fejlesztésre a mobilszolgáltatók, fejlesztõk, minthogy egy létezõ, olcsóbb technológiát alkalmazzanak. Ez a digitális mûsorszórás pedig egyenlõre nem több, mint parasztvakítás. Míg elterjed, az hosszú években mérhetõ, míg egy mobil max 2 évre van tervezve... Ergo a lehúzás teljesen tipikus esetével állunk szemben. Költsél valamire, ami teljesen felesleges, ráadásul nagyságrendekkel olcsóbban megoldható lenne....

http://www.freetvmaci.info/

A lehúzással egyetértek (végülis ez lett volna a lényeg, tudom), csak furcsálltam, hogy helyette analóg adást "javasolnál" mobilra. Téves irány lenne. Engem sem izgat ez egyelõre, egyáltalán mozgóképet is csak elvétve nézek a mobilomon - értsd: egyszer-kétszer már biztos megtörtént. Személy szerint a hírek (már ha felvételek is lényegesek hozzá, és nem elég simán a szöveg), élõ sportesemények elérésében látom a streaming adások értelmét, nem filmek nézésében.

Jakuza: Ezt értem, csak nem misztifikálnám túl, résztvesznek ebbena szegmensben is, ez logikus, de egyrészt a pénz többsége szolgáltató pénztárcájába vándorol, másrészt pedig aligha ezzel lehet megszólítani a letöltõket.
Chocho
Tavaly már az új karib-tengeres mozinál is kongatták a vészharangot a szakértõk, hogy biz Hollywood belefulladóban van a saját pénzébe. Én viszont mégse hiszem, hogy ettõl tartani kell. Maximum más területeken fognak forgatni és több lesz a folytatásos mozi.

Gaming is believing.

Chocho
Azért egy ilyen rendszer kifejlesztése nem olcsó. Arról már nem is beszélve, hogy ezzel a MS kockáztatja a konzolpiaci pozícióját. Hisz sokan akkor már meg se vennék a boxot, hanem a gépfejlesztés mellett döntenének.

Gaming is believing.

[Jakuza]
Az lehet hogy brutalis beveteleket hoz a mozi, de mar kozel nem akkorat amennyit hoztak.
A The Dark Knight-on kivul nem volt olyan film ami betudott volna torni bevetel szempontjabol a top chartba mar evek ota.
Meg olyanok sem, mint pl a Harry Potter es sorolhatnam, pedig oriasi tabora van, csakhat a nezok jo 40-50%-a mar letolti es otthon nezi meg.
Tehat rosszul hiszed, ha azt gondolod, hogy nem akarjak potolni a bevetelkiesest, mert a filmek eloallitasi koltsege egyre magasabb, mikozben egy 1997es film vezeti a toplistat bevetelben.

Dante73
Ma már azért nem egy ördöngösség egy analóg jelátalakítót összedobni, ami mobilba belefér. Nekem speciel 2 elég kis méretû TV-m is van itthon, így tudom, hogy belefér.
Annyit mondok, hogy ez egy iszonyatos lehúzás, (1perc=30FT!!!) Mikor sokkal fogyasztó barátabban is meg lehetne oldani.
Amit pedig Jakuza mond.
Ha már moziba nem megyek el megnézni egy filmet, akkor az 5 centis mobil kijelzõmön megnézem? Oké, akadnak páran, de legjobb tudomásom szerint eddig ez nem igazán jött be. Ugyanakkor ott a mobil-pénztárca. Évek óta mondják, hogy jön, és talán némi értelme is lenne. De nem arra költenek milliárdokat, nem. A mobil-tvzésre...
Mondom, csak és kizárólag a lehúzás. Semmi más. Emelt díjas SMS... Volt oldalam. (nem, nem warez) Átlagba 50 ruppót kaptam egy 500Ft-os SMS után. Na elmennek ezek a szentföldre.

Ez már egy más kérdés, én arra reagáltam, hogy ez reálisabb, mint analóg TV-t beépíteni egy mobilba. Lehet, hogy volt erre kísérlet, de akkor sem maradt túl emlékezetes...

Egyébként nem hiszem, hogy kimondottan "bevételkiesést" akarnak ezzel pótolni (brutális bevételeket hoz a mozi- DVD-piac egyaránt, aki ott kishal és bukdácsol, az ide is nehezen fér be), csak haladnak a korral, és az új technológia segítéségével erre is terjeszkednek, ezt nyilván nem jótékonyságból teszik meg. DA sáp lehúzása inkább a szolgáltatóra igaz, akinek még sok helyütt meg sem térült a rendszer kiépítése. Persze utána majd jdõl belõle az extraprofit.
[Jakuza]
Kozel nem errol van szo.
A lenyeg a mozifilmek es hasonlo mediak digitalis terjesztese a TV az csak egy plusz.
Az emberek kenyelmesse valtak, egyre kevesebben jarnak moziba, es persze ugye egyre tobben toltenek le a netrol.
A szolgaltatok es filmkiadok pedig igy akarjak kompenzalni a kiesett nyereseget, vagy legalabbis egy reszet, amit ezen a csatornan keresztul tudhatnak valamikepp ujra hozzajutni.

1. Az analóg jel fogásához (és képként megjelenítéséhez) nem csupán egy antenna kell, ezt pedig igenis drága lenne beépíteni a készülékekbe.

2. És fölösleges is. Az analóg tévézésnek leáldozott, ezek a technológiák a jövõbe néznek, nem mostanában jön ki a gyakorlati hasznuk az egyszeri embernek.

3. Magyar fejjel gondolkodsz nemzetközi temrékekrõl. Persze nem teljesen ingyenes idehaza sem a tévéadás, volt amikor díjat kellett érte fizetni, egyébként a költségvetés állja. A fizetõs kábeltévé/lavór telefonhoz dugásáról talán kár is beszélni. De a lényeg: nem elsõsorban magyar piacra készültek ezek a készülékek, nem az m1 analóg jelének a fogása lebegett a mérnökök elõtt.

4. Azt persze nem tagadom, hogy mobilszolgáltatók - akárcsak a netszolgáltatók - alaposan lehúzzák az ember, de ez egy ilyen kevesek által használt technika esetében a legkevésbé felháborító.
[Jakuza]
Vagy letoltheted a demot penzert,mikozben elrejtik egy masik szolgaltatas moge. 😄 Na az aztan a lol.

Dante73
Pannonnál vagyok. Ha jól tudom 30 forint percenként a tv nézés. T-online-nál csak a betárcsázásért fizetsz, de vigyázni kell mit nézel, mert ha rossz adóra kapcsolsz ott is fizetni kell. Ezért a mobilszolgáltatók milliárdokat öltek a fejlesztésbe, és mikor a telefonomat megvettem, én is fizettem egy jókora összeget a fejlesztésért. Ha raknak bele egy +antennát, akkor meg nem kellene fizetni, a közszolgálati adókért a fix. tv-ért, és egy rakat másikért sem, mert földi sugárzásúak.

a mobilba.... aztán elõfizethetsz...