17438
-
#6581 Te csak megszólítottál, ha nem tetted volna nem írok. -
#6580 Valamiért mégis kell bocs lehet, költsd játékokra azt a pénzt. -
#6579 Tessék, erről beszéltem. Ehh... -
#6578 Nem kellene, LEHETNE legalábbis, ami engem illet. -
#6577 nm. -
#6576 Végülis... a jövőben is jönnek nagy gépigényű, de jó játékok (Far Cry 2 pl.). Ha másokért nem is, ezekért még érdemes lehet újítani. Bár szvsz a helyedben én nem frissítenék. -
#6575 Ja hogy milyen videókártyát kellene venni -
#6574 Nekem annyira nem jött be az alapjáték Power Struggle-ja. nagyon hype-olták, s végül kaptam, amit már láttam a BF-ben is. -
#6573 Ezért gondolkodom erőssen... De tudod, a kisördög, nem hagy nyugodni. Remélem, sikerül megfegyelmezni magam, mert a mostani karim ára lejebb már nem megy, de ha mégis, sem vesztek sokat....
DarkSector, köszi a tippet! -
#6572 (Most nem személyeskedés végett, de nincs itt istencsászár, s lám, milyen jól elbeszélgetünk a konzolos-PC-s játékokról, flame és oltogatás nélkül. No comment. :)) -
#6571 Jah crysis-nál ha multizni akarsz, akkor még nagyobb beruházás is elkél. -
#6570 Háát meg, meg az utána érkezőkért, amik nemsoká jönnek. -
#6569 Vannak 110-ért, de pl XFX 9800GX2 XT is csak 68e körül van.
Néhány üzlet még drágán adja, ezért érdemes utánajárni neten. -
#6568 Engem nem érdekel a Crysis. :) De azért köszönöm a tanácsot, még meglátom (egy hétig gondolkodhatok rajta). -
#6567 Már nem azért, hogy beleszóljak Dante, de a Warhead tényleg megérne egy fejlesztést? Annyira nem nagy szám... -
#6566 Re a 9800GX2 inkánn 110, nem?
A260-as van kb 60 körül, nem?
Ahol most nézem, ott a kettő, amit írtam, kb 1 árban van. 60E körül.... -
#6565 Majd arra figyelni kell, hogy ati kártyák 3d mark esetén sokat érnek el, viszont játékban sok Nvidia támogatotságú játék esetén akkor is allul maradnak.
Én ezért veszek GX2-őt, mert 1-el régebbi széria, viszont a 4870-et a crysis esetében 20fps-el veri, attól független, hogy 1 árban vannak. -
#6564 9600GT, és 4870 között ég és föld a különbség.
Warhead-hoz a 4870 szerintem elég kell legyen. -
#6563 Annyi jó benne, hogy szinkronos, de a harc-ot kivéve, nekem a pályák is eléggé egyszerűnek tűntek. -
#6562 Hát majd még meglátom. A tesztek egyelőre engem az ATI irányába orientáltak. -
#6561 Nézzen ki bárhogy konzolon, nekem már nem kell konzolport miatt fejlesztenem.
Pl; Az assassintól féltem, hogy hú, micsoda gép kell majd alá. Nem kellett. Ha a mai cuccok mennek, akkor míg a jelenlegi konzolok vannak, a pénztárca zárva maradhat. Persze, azért én is gondolkodom, hogy 9600Gt, vagy 4870 kerüljön a gépembe, de még a cseréről sem döntöttem. Csak birizgál, hogy jó volna a warhead-et megnézni max-on.... -
#6560 Bocs egyel lejjebb akart menni... -
#6559 Ezen én nem lepődök meg Sony cucc, ráadásul az első rész is csak PS3-ra volt. -
#6558 Nem minden kategória!!!
20e környékén szerintem GF (9800GT, 8800GT)
40e környékén ati (4850)
és
60e környékén GF a jó (9800 GX2)
utána megint felső kategória ahol totál a 4870x2 tarol, de az 110e környéke. -
#6557 Biztos tetszene nekem is. Tényleg kár, hogy egyelőre úgy tűnik, konzolra nem készítik el. -
#6556 Nem is tudom, lesz az konzolon?
Ami a KillZone2-t illeti: mivel a PS3-on nincs warez, megérheti a fejlesztés. Erre a játékra 2005 óta mindenki kíváncsi. -
#6555 Videók alapján annyira nem hihetetlen, de ha köröz, akkor a gépigény gondolom az lesz... akkor inkább konzolon. :D -
#6554 a játék hibája, nem a hardware-eké....
X360 ugye tény hogy a játékokon hozza a hasznot, mint más konzol.
PC-n meg fordítva. -
#6553 A Killzone 2-t nem a Guerilla Games fejleszti, mint az első részt. Hanem az egész Sony Computer Entertainment Europe, 5 éve, végtelen költségvetéssel. :D
Szerintem nem éri meg, de muszáj a 05-ös körberöhögött rendertrailerre hasonlítania, és minden erőforrás erre a játékra megy. -
#6552 Nem szeretem. Sokat csalódtam a GF szériákban, s mostanában a felhozatal sem a régi. Vagy nagyon drága, vagy csak simán nem elég erős. Maradok az ATI-nál, bejött nagyon. :) -
#6551 Witchert pont ma neztem meg ujra, anno amikor megvettem meg nagyon regi konfigom volt ezert csak ultra lowon ment :D ... most megint elovettem, es 1680*1050es felbontasban minden maxon, aa,af,arnyekok is 50-60 fps. Igy azert kicsit mas :D Bar a harcrendszer elsore valoban furcsa, meg most sem tudom igazan megszokni, de maga a jatek nagyon jo :) -
#6550 Igen. Én is így gondolom. Sajnos PS3-at biztos, hogy nem fogok venni (nem lesz azért annyi pénzem), de majd igyekszem legalább ismerősöknél vetni rá egy pillantást.
Viszont ha már jövendő jó játékok, akkor a Far Cry 2 az, ami mozgatja a fantáziámat. :) PC-n elég egyszerű gépet jelöltek meg ajánlottnak, az enyém teljesíti... hátha. :) -
#6549 és GF??? -
#6548 Ja, és teljesen új motor, amit a Bioware házon belül fejleszt. Hihetetlen grafikája lesz, messze lekörözi az itt felhozottakat, ha igazak a hírek. :) -
#6547 én nagyon elvoltam vele, viszont kicsit elkésettnek éreztem, mert szegény gép már az utolsókat rúgta, és kicsit technikailag gondolom kompromisszumokat kellett hozniuk a készítőknek, de most itt a lehetőség, hogy megmutassák, hogy ha van háttér, akkor mire képessek. -
#6546 Csak azért 30k-sak, mert régen nagy renoméjuk volt. Most már nem érnek annyit. Okosan kell vásárolni, ez a PC titka, nem más. :)
A Dragon Age egy teljesen más játék, semmi köze a The Witcher-hez. Use Google. -
#6545 Tudom, hogy az a legjobb, de ugye ez pénz kérdése is. :( Nekem 22 ezrem van erre a célra. Ha használtan épp árulnak majd ilyen árban (most árulnak, de csak a jövőhéten kapom meg a fizetésem), akkor azt veszek. Ha nem, akkor viszont nem várhatok sokat, mert kölcsön kari visszajár. -
#6544 LOWon? De ezek olyan 30k-s kártyák bolti áron. (Xbox360 = 50k...)
A Witcher viszont jól hangzik. Dragon Age az ugyanaz (vagy hasonló) engine lesz, vagy az már új? -
#6543 jah ami igaz az igaz -
#6542 Én is drukkolok. Az első részt kipróbáltam, nekem tetszett. Egyedül a bugok voltak idegesítőek benne, de hát Istenem, PC-sként ehhez hozzászoktam már. :D Ha a folytatás tényleg olyan lesz, akkor mindenki meg lesz elégedve vele.