A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mit bizonyít a számla? Azt hogy egyszer megvetted. Ha aznap délután bontatlanul eladtad, akkor is van számlád. Ezek után igazolod vele a másolt lemezedet?
Amatõr.
PC-t olcsón kell venni, azt' annyi.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
@ #5716
Ez nem én találtam ki de ha elõállítasz egy számlát akkor már nem csak a szerzõi és szomszédos jogokat sérted hanem okirat hamisítást is elkövetsz.
Mint említettem, ha hihetetlen utána lehet járni.Nem nehéz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A warez kapcsán a fejlesztõi-marketing-kereskedelmi részt is rendbe kéne tenni, gondolok arra, hogy mindenképpen többet akarok látni egy játékból néhány képnél, és nem elég az se, ha XY magazin azt írja, hogy márpedig ez a játék jó. Erre megoldás egy JÓ demo, vagy akár egy próbakör is a kiválasztott játékkal, ami nem tetszés esetén egy bizonyos idõ után valamilyen módszerrel nem mûködne tovább, ellenkezõ esetben fizetni kéne(vannak okos emberek, akik biztos megtudnák ezt oldani). MMOk terén nem engednék pénzt kérni az alapjátékért semmilyen formában, amíg nem létezik legalább egy baromira lekorlátozott trial lehetõség(ja voltam olyan marha hogy megvettem egy AOC collector kiadást, amiben az ingyen 1hónapot se bírtam ki). A lényeg, hogy igazából a fejlesztõk is hajlamosak idõnként a Katolikus8 Ne Hazudj részét megszegni, ami ugyan nem jogosít senkit sem arra, hogy Lopjon, de mivel a pofon után oda kéne tartani a másik orcáját inkább igyexik elkerülni azt a pofont is, hogy ne jöjjön már még1. A POTC(utolsó látatlanba vett játékom) óta az én összes eredeti játékom a wareznek köszönheti azt, hogy megvettem. Van ezek között olyan, amit mindenhol lefikáztak és szinte mindenki röhögõgörcsöt kapott, hogy nekem eredetibe kell(BoilingPoint), de nekem mégis annyira tetszett, hogy úgy gondoltam ezért fizetek(pedig maga az eredeti lemez 1x se került a gépbe). Na meg persze ott a másik oldal pl SPORE, ahol minden beharangozó és ígéret sõõõõt még a demo is arra mutatott, hogy meg kell venni, és 2-4óra játék után piszok boldog voltam, hogy ez nem került pénzbe nekem, mert számomra ennyi idõs csöppet se szórakoztató játékért egyszerûen az én mértékemmel nem jár egy peták sem a készítõknek.
Tulképp én marhára nem értek egyet a „warez rossz” –al.
Ahelyett, hogy jonnel inkabb EVEzni.
Adjak egy karaktert vazz ? 😄
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
Én jobban szeretem a webes stratégiai játékokat, úgyhogy inkább erre szavazok: ]www.secondorb.com
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
Ez a "fél év után ki kell dobni" meg nem igaz. Nekem nagyon hosszú ideig volt egy 3200+ Barcim és csak idén cseréltem le. Eddig egyszerûen kiváló volt, még a Crysis-t és a Gears of War-t is tolhattam rajta nyugodt szívvel.
Gaming is believing.
Vesz az ember nem kevés pénzért egy PC-t és kis túlzással fél év után a cucc felét a kukába lehet lapátolni.Nembeszélve arról, hogy ha kiadnak egy gémet pc-re a legjobb esetben is hemzsegnek benne a bugok ( emlékszek olyanra mit lehetetlen volt végigjátszani patch nélkül ).A fejlesztõl úgy gondolják, hogy azért van internyett, hogy a jóember letöltse magának ( sok esetben ) a több száz megás ne adj Isten 1 gigás javítást.Soha sem volt konzolom, annyira nem isérdekelt soha, hogy utánan ézzek de gondolom ott ez nem így vagy nem iylen mértékben megy.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ez a vita meg szerintem parttalan mint az amd vs. intel , Ati vs. nVidia, stb ... Én személy szerint addig maradok a pcnél amíg a számomra fontos gémek nincsenek konzolra.Gondolok itt a Lock On-ra, Falcon 4-re, EECH-ra és a megjelenés elõtt álló DCS: Black Shark-ra.
Vitatkozni a véleményeket megosztani lehet sõt kell is.De lehetne ezt anyázás nélkül is csinálni.

A span moderátor konzolos haver meg csak nézi, hogy kurva anyáz le mindenkit.
Ezért úgy gondolja õ mindent megtehet. Ezért is irtam, egyik kutya másik eb, és közöségben csaholják a holdat.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Gaming is believing.
Gaming is believing.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Amúgy ja, copy-t mondtam, de a másolat származhat a netrõl is... mindegy, ehhez te már túl sötét vagy. Igen, most töményen megy a személyeskedés, a te fegyvered. Mindenkinek csak beszólogatsz, hazugozol, stb. Az utcán próbálj meg így beszélni valakihez, a szart is kiveri belõled. 😊
Gaming is believing.
Ilyenek vannak a topicokban, még csak keresgélni se kell.
Utána jön egy kis mûfelháborodás szankciók nélkül meg a privátok, hova menjen el flasht tenni a gépébe, vagy modoltatni.
"most mivan ienkor.. megnéztem a boxon 1 dvd filmet és mostmár viszi az eredeti lemezt az irottal még mindig nics jóba"
"
1. Frissen írott játékoknál is ezt csinálja?
2. Milyen márkájú lemezek azok?
3. Mivel írod õket?"
Itt látszik, hogy eb ugat kutyára.
Viszotn egy társadalmi norma, egy jogszabály nem attól lesz rossz, mert vannak, akik megszegik. Hiszen éppen ezért van rájuk szükség. Elõször fel kell ismerni a bûnöket, a rendszer hibáit, majd szabályozni. Így mûködik ez a warezrõl való átállással is, elõször jön a felismerés, aztán lehet cselekedni. Nyilván az a leginkább dicséretes, ha valaki egybõl minden illegális tevékenységgel leáll, de ez nem életszerû. Ha már valaki rendszeresen vásárol, nem igazolja a tevékenységét, és nem tölt le mindent warezpistiként orrba-szaájba, máris fejlõdött.
Sajnos az a realitás, hogy Magyarországon (is) egy fiatal elég ritka esetben kezdi úgy a páylafutásást, hogy valójában értékelje, ismerje a szerzõi jogot, és ez nem feltétlen az egyén hibája. Éppen ezért fölösleges elõásni több éves hozzászólásokat - volt rá példa alább -, hogy mennyire warezolt az illetõ régebben. Talán nemcsak a véleményt kellene tisztelni, de a vélemény változását, fejlõdését is. Mindenesetre annyival mindenképpen elõrébb vagyunk, hogy itt (mármint a topikban)vagy nincsen warezpisti, vagy nem meri senki felvállalni, mert már nem akkora divat.
Ezek után ne feszegessük ezt a konzol-warez témát a pécés szekcióban, ahol a bûn mocsara töretlenül dúl és virágzik! Köszönöm!
Na. Segget csináltál a szádból megint. Próbálj meg feltenni egy warezkérdést most. Úgy kapod a ban-t a pofádba, ahogy az már most is járna.
Ja és a warez ITT dúl, a pécés szekcióban, kiirthatatlanul, szóval rosszfelé tapogatózol, de nagyon! Visszanyalt a fagyi!
fotográfik kolomp edisön :D
Szemezgetve a fórumjukról, ahol Istencsászár a házigazda. Találjátok ki kik segitenek. Ezek az emberek hirdetik itt az igét.
izebigyo nekem megvan eredetibe a rezi3 brben es en brahibol leisoztam(van br olvasom piszibe) es daemon toolssal neztem a filmet <#zavart1>#zavart1><#idiota>#idiota>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
😄DDDD
30 éves kockajátékos pszichopaták akiknek "csakazértis én látom jól a dolgokat és én mindenhez jobban értek" szindrómájuk van
😄DDDDDDDDDDDDDD
elképesztõ basszátok meg, ez valami elképesztõ
😊))))))))
fotográfik kolomp edisön :D
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
kár a gõzért, én az voltam, aki felvilágosított a wikipedia mûködésérõl és a PS3 európai launch áráról (nem kell belátni hogy tévedtél, nyilvánvaló volt, csak onnantól nagyon kussoltál a témában <#mf1>#mf1>)...
én szóltam hogy ne égesd magad szénné de csak sikerül <#worship>#worship>
Na lássuk mit írtál:
"Higgyem is el, hogy aki eladja, nem tart meg róla copy-t... na peeeeersze... 😊"
Tehát mielõtt eladja, lemásolja magának, ezt állítod.
Erre írtam:
"Másolj magadnak otthon bluray lemezt, vagy akár X360-at... sok sikert."
Mert NEM tudsz MÁSOLNI magadnak OTTHON gyári lemezrõl. Se bluray-t se 360-at. Bluray játékot egyáltalán nem, nem viszi a gép. A 360 másoláshoz meg nem elég a szaros kis otthoni pécéd, spéci drive kell hozzá. Letölteni tudsz és azt kiírni. De amirõl szó volt, tehát lemásolni magadnak otthon mielõtt eladod, nem.
És képzeld: kurvára nem értesz a témához. De tényleg kurvára nem.
Nem te voltál a szülinapot hazugságnak kitaláló ? Na ennyit rólad.
Szóval csak óvatosan, ez nem a konzolos topik, rossz helyen kiabálsz.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Bocs az offért.
Amúgy persze, hogy senki sem hiszi el. Mint ahogy a képeket sem hitte el senki. 😊
Gaming is believing.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.