A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Baromság az utolsó karakterig amirõl beszélsz.

Mit bizonyít a számla? Azt hogy egyszer megvetted. Ha aznap délután bontatlanul eladtad, akkor is van számlád. Ezek után igazolod vele a másolt lemezedet?

Amatõr.
dronkZero
"Vesz az ember nem kevés pénzért egy PC-t és kis túlzással fél év után a cucc felét a kukába lehet lapátolni."

PC-t olcsón kell venni, azt' annyi.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

LeonSilver
Ha jól megnézed ott van, hogy kis túlzással.Egyébként pedig boltban dolgozok szervizesként ( illetve most nem mert beteg vagyok de ez más tészta ) úgyhogy elég jó rálátásom van.Hidd el sok oylan koczka van aki elég sûrûn cserélgeti a HW elemeket.

@ #5716

Ez nem én találtam ki de ha elõállítasz egy számlát akkor már nem csak a szerzõi és szomszédos jogokat sérted hanem okirat hamisítást is elkövetsz.
Mint említettem, ha hihetetlen utána lehet járni.Nem nehéz.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

CS@
Ha már ilyen normális választ kaptam leírom(nem baj hogy nem érdekel😊 a mesevilágomat a warezrõl (ez az egész csak elméleti marhaság és teljesen magánvélemény 😊
A warez kapcsán a fejlesztõi-marketing-kereskedelmi részt is rendbe kéne tenni, gondolok arra, hogy mindenképpen többet akarok látni egy játékból néhány képnél, és nem elég az se, ha XY magazin azt írja, hogy márpedig ez a játék jó. Erre megoldás egy JÓ demo, vagy akár egy próbakör is a kiválasztott játékkal, ami nem tetszés esetén egy bizonyos idõ után valamilyen módszerrel nem mûködne tovább, ellenkezõ esetben fizetni kéne(vannak okos emberek, akik biztos megtudnák ezt oldani). MMOk terén nem engednék pénzt kérni az alapjátékért semmilyen formában, amíg nem létezik legalább egy baromira lekorlátozott trial lehetõség(ja voltam olyan marha hogy megvettem egy AOC collector kiadást, amiben az ingyen 1hónapot se bírtam ki). A lényeg, hogy igazából a fejlesztõk is hajlamosak idõnként a Katolikus8 Ne Hazudj részét megszegni, ami ugyan nem jogosít senkit sem arra, hogy Lopjon, de mivel a pofon után oda kéne tartani a másik orcáját inkább igyexik elkerülni azt a pofont is, hogy ne jöjjön már még1. A POTC(utolsó látatlanba vett játékom) óta az én összes eredeti játékom a wareznek köszönheti azt, hogy megvettem. Van ezek között olyan, amit mindenhol lefikáztak és szinte mindenki röhögõgörcsöt kapott, hogy nekem eredetibe kell(BoilingPoint), de nekem mégis annyira tetszett, hogy úgy gondoltam ezért fizetek(pedig maga az eredeti lemez 1x se került a gépbe). Na meg persze ott a másik oldal pl SPORE, ahol minden beharangozó és ígéret sõõõõt még a demo is arra mutatott, hogy meg kell venni, és 2-4óra játék után piszok boldog voltam, hogy ez nem került pénzbe nekem, mert számomra ennyi idõs csöppet se szórakoztató játékért egyszerûen az én mértékemmel nem jár egy peták sem a készítõknek.
Tulképp én marhára nem értek egyet a „warez rossz” –al.

[Jakuza]
Itt bizonygatod, te is ropcsi, hogy a szamlak neked is meg vannak.
Ahelyett, hogy jonnel inkabb EVEzni.
Adjak egy karaktert vazz ? 😄

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

atlagember
Amúgy egy offshore cégbõl számlát elõállítani nem ügy. És akkor már legális a szoftver?

SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu

atlagember
Lemaradt a kép.

atlagember

Én jobban szeretem a webes stratégiai játékokat, úgyhogy inkább erre szavazok: ]www.secondorb.com

http://www.secondorb.com/so.jpg[/IMG

Chocho
Hááát... régen nem így volt, de az Xbox Live! és a PSN megjelenésével tettek efelé egy lépést. Ott is megjelentek a javítások, a bugok, a sok be nem tartott ígéret és a "bizonyos verziójú boxokon és PS3-akon nem olyan jó" effektus (A GTA4 az elsõ patch-ig Arcade Boxon szívás volt.). Vagyis nem, nem vagyunk messze.

Ez a "fél év után ki kell dobni" meg nem igaz. Nekem nagyon hosszú ideig volt egy 3200+ Barcim és csak idén cseréltem le. Eddig egyszerûen kiváló volt, még a Crysis-t és a Gears of War-t is tolhattam rajta nyugodt szívvel.

Gaming is believing.

LeonSilver
Alapvetõen azért nekem televan a ****om a pc-vel.
Vesz az ember nem kevés pénzért egy PC-t és kis túlzással fél év után a cucc felét a kukába lehet lapátolni.Nembeszélve arról, hogy ha kiadnak egy gémet pc-re a legjobb esetben is hemzsegnek benne a bugok ( emlékszek olyanra mit lehetetlen volt végigjátszani patch nélkül ).A fejlesztõl úgy gondolják, hogy azért van internyett, hogy a jóember letöltse magának ( sok esetben ) a több száz megás ne adj Isten 1 gigás javítást.Soha sem volt konzolom, annyira nem isérdekelt soha, hogy utánan ézzek de gondolom ott ez nem így vagy nem iylen mértékben megy.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Nekem megvannak.Itt van egy ami a cd boxban volt de a többit ha nem baj nemkeresem elõ.Egyébként azért vannak elrakva mert számla nélkül hiába eredeti a cd / dvd jóhiszemû de jogcím nélküli használó vagy.Ha nemhiszed nyugodtan nézz utána.Ellenben ha a számlád megvan az adathordozó lehet másolt.

Ez a vita meg szerintem parttalan mint az amd vs. intel , Ati vs. nVidia, stb ... Én személy szerint addig maradok a pcnél amíg a számomra fontos gémek nincsenek konzolra.Gondolok itt a Lock On-ra, Falcon 4-re, EECH-ra és a megjelenés elõtt álló DCS: Black Shark-ra.

Vitatkozni a véleményeket megosztani lehet sõt kell is.De lehetne ezt anyázás nélkül is csinálni.

dronkZero
Bazmeg, Tízparancsolat, ami tiltja a warezt... Beszarás! 😄

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

UUUU
Igazad van teljes mértékben.
A span moderátor konzolos haver meg csak nézi, hogy kurva anyáz le mindenkit.
Ezért úgy gondolja õ mindent megtehet. Ezért is irtam, egyik kutya másik eb, és közöségben csaholják a holdat.

Sir Quno Jedi
Nanana. Ezt még õ sem biztos, hogy meg merné lépni. Kisebb dolgokért is vettek már el moditól minden jogot. Ezt csak modi-összefogással lehet.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Chocho
Ez mondjuk elég gáz. Korábban is voltam pár fórumon (fõleg a PGO-n), de ott meg tudtuk oldani a warezmentességet. Nem kellett komoly moderátori ráhatás, egész egyszerûen csak nem beszéltünk róla és kész.

Gaming is believing.

Chocho
Az egy dolog, ha valaki téved és megcáfolják, s az is egy másik, ha valaki paraszt. Ez nem közvetlen stílus, ez bunkózás. A kettõ között óriási a különbség. A fórumozás lényege nem a másiknak való beszólogatás. Csak én érzem ezt így, az összes többi nagy arcú VIP tag nem?

Gaming is believing.

BEAST
Bezzeg ha Borg meg moderator lenne <#gonosz1>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sir Quno Jedi
Beszéltünk róla helyi modikkal, hogy mivel beválik a dolog a konzol szekcióban, itt is bevezetjük a warezmentesítést és a dúrva szigort, de senki sem vállalta még be, hogy ezért máglyára állítsák a tizenéves vérpisták! 😄 Talán 1x.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Istencsászár
Akármennyire is próbálsz sarat dobálni a konzolos topikokra ( vagy egy egész fórum szekcióra ) ahol warez mentesség van egy jó ideje elég száni próbálkozás, vagy konkrétan fogalmad sincs semmirõl ezügyben, eközben szinte bármelyik pécés topikban a warez a fõ téma ( kivétel akad, 1-2 az árral szembepisáló házigazdától, de h meddig lehet bírni a sok pista mellett nemtudom )...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Azt kérdeztem milyen FAQ? a bannerba van pár FAQ de egyik sem warezos, régenlehet hogy volt, ma már nincs, azóta biztosan semmi ilyen nincs mióta én ügyelek ott a warezosokra, a kommeneteket meg ugy szûröm ahogy tudom, urambocsá lehet benn marad 1-2 dolog, mert nem vagyok 24 órában itt és nem is leszek... ez mikori komment amit idéztél?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Sir Quno Jedi
Pedig most (is) igaza van. Aki cserélgeti, vagy adja/veszi az x360/PS3 játékait a játékait, az nem tudja csak úgy "lemásolni" õket, mielõtt kompletten továbbadja, ergó nem követ el semmi törvénytelent. DíTí erre hívta fel szíves figyelmedet, a maga közvetlen stílusában. Ha tévedsz, nem baj, csak viseld is el a következményeit.

Chocho
Ja bazmeg, nagyon nem... na mindegy. Hülye vagy és az is maradsz. Rajtad az Isten se segít. Na mindegy, jó vásárlást a 100k-s szarodra a 20k-s játékokból. 😊

Amúgy ja, copy-t mondtam, de a másolat származhat a netrõl is... mindegy, ehhez te már túl sötét vagy. Igen, most töményen megy a személyeskedés, a te fegyvered. Mindenkinek csak beszólogatsz, hazugozol, stb. Az utcán próbálj meg így beszélni valakihez, a szart is kiveri belõled. 😊

Gaming is believing.

UUUU
Milyen FAQ mi ?

Ilyenek vannak a topicokban, még csak keresgélni se kell.
Utána jön egy kis mûfelháborodás szankciók nélkül meg a privátok, hova menjen el flasht tenni a gépébe, vagy modoltatni.

"most mivan ienkor.. megnéztem a boxon 1 dvd filmet és mostmár viszi az eredeti lemezt az irottal még mindig nics jóba"

"
1. Frissen írott játékoknál is ezt csinálja?
2. Milyen márkájú lemezek azok?
3. Mivel írod õket?"

Itt látszik, hogy eb ugat kutyára.

Azon lehet vitatkozni, hogy mit érdemes idekeverni, de ha emberi normákról van szó (ugye a warez kapcsán), akkor igenis témába vághat, példaként mindenképpen.

Viszotn egy társadalmi norma, egy jogszabály nem attól lesz rossz, mert vannak, akik megszegik. Hiszen éppen ezért van rájuk szükség. Elõször fel kell ismerni a bûnöket, a rendszer hibáit, majd szabályozni. Így mûködik ez a warezrõl való átállással is, elõször jön a felismerés, aztán lehet cselekedni. Nyilván az a leginkább dicséretes, ha valaki egybõl minden illegális tevékenységgel leáll, de ez nem életszerû. Ha már valaki rendszeresen vásárol, nem igazolja a tevékenységét, és nem tölt le mindent warezpistiként orrba-szaájba, máris fejlõdött.

Sajnos az a realitás, hogy Magyarországon (is) egy fiatal elég ritka esetben kezdi úgy a páylafutásást, hogy valójában értékelje, ismerje a szerzõi jogot, és ez nem feltétlen az egyén hibája. Éppen ezért fölösleges elõásni több éves hozzászólásokat - volt rá példa alább -, hogy mennyire warezolt az illetõ régebben. Talán nemcsak a véleményt kellene tisztelni, de a vélemény változását, fejlõdését is. Mindenesetre annyival mindenképpen elõrébb vagyunk, hogy itt (mármint a topikban)vagy nincsen warezpisti, vagy nem meri senki felvállalni, mert már nem akkora divat.
Sir Quno Jedi
Gyermekem! Nem hiszem, hogy van ember ezen a fórumon akit többen utálnának, mint engem. Miért is?! Mivel tûzzel-vassal bevezettük a warez mentesítést a konzol szekcióban. Kiterjedt besúgói hálózat, azonnali banolások, éjjeli rajtaütések, deportálások és munkatáborok megtévedt warezosoknak. Ezek miatt valószínûleg sokan belefolytanának engem egy kanál vízbe, ment is a patália hónapokig. DE már nyugi van. Sokan elköltöztek nagy dérrel-dúrral az SG-rõl (nem kár értük, jobb így), de az ellenszenv a sok elnyomott warezosban megmaradt. Néha még most is fellángolnak a warez-nemwarez témák, úgyhogy nem 1xû.

Ezek után ne feszegessük ezt a konzol-warez témát a pécés szekcióban, ahol a bûn mocsara töretlenül dúl és virágzik! Köszönöm!

gratu a buntiponthoz sok boldogsagot hozza 😊)

Istencsászár
Milyen FAQ ?

gazgoblin
rémületes a sötétség...

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

(psszt, en tudom de a jakuza nem 😉)

UUUU
Elhajtjátok ja, de mit keres a fórumotokban a sok warez és még FAQ is, hogy kell az X360 lemezeit megirni?

DanielT
Megelõztelek 😛

Istencsászár
2007. nov. 16 a hsz keletkezése , akkor még NEM voltam házigazda, azt meg ugye nem várod el tõlem hogy 3 évre visszamenõleg kitisztítsam a fórumot?

Sir Quno Jedi
Úgy látom ezt nem sikerült kiszúrnod a banerben:

DanielT
Hazudsz. Mikori a komment? 2007 november. Mióta házigazda ott Totti? Mióta sikerült bevezetni a wareztilalmat?

Na. Segget csináltál a szádból megint. Próbálj meg feltenni egy warezkérdést most. Úgy kapod a ban-t a pofádba, ahogy az már most is járna.
Sir Quno Jedi
Kicsirigó, az ilyeneket elhajtjuk a jó édes k. anyukájukba, ha nem tûnt fel volna! Mindig próbálkoznak a warezmatyik, de pofán vágjuk õket idõben. FTW!

Ja és a warez ITT dúl, a pécés szekcióban, kiirthatatlanul, szóval rosszfelé tapogatózol, de nagyon! Visszanyalt a fagyi!

<#banplz>

fotográfik kolomp edisön :D

DanielT
Játék. Játékról van szó, amit Ps3-on utána játszol. Az, hogy démontúlsszal milyen filmet nézel iso-ból, KISSÉ érdektelen a témában 😛
UUUU
"Most szeretnék vásárolni egy Xbox360 Arcade-t, de mivel a játékok horribilisan drágák, letöltök/kiírom, ezt le is lett írva a faq-ban így fogom csinálni, de azt nem tuttam meg, hogy az írt játékok-hoz kell-e valami CHIP-eltetés vagy mia a franc, és ha igen otthon ezt meglehet-e csinálni házilag. Bocsi hogy ilyen noobként állok hozzá a dologhoz, de ez lesz az elsõ konzolom és nem nagyon vagyok otthon benne. 😊 "

Szemezgetve a fórumjukról, ahol Istencsászár a házigazda. Találjátok ki kik segitenek. Ezek az emberek hirdetik itt az igét.

Lammer
"Se bluray-t"
izebigyo nekem megvan eredetibe a rezi3 brben es en brahibol leisoztam(van br olvasom piszibe) es daemon toolssal neztem a filmet
<#zavart1><#idiota>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Narxis
Ez úgy általában jellemzõ az összes fórumra.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

úristen, itt mindenki elmebeteg lelkisérült ez tuti
😄DDDD

30 éves kockajátékos pszichopaták akiknek "csakazértis én látom jól a dolgokat és én mindenhez jobban értek" szindrómájuk van
😄DDDDDDDDDDDDDD

elképesztõ basszátok meg, ez valami elképesztõ
😊))))))))

fotográfik kolomp edisön :D

BEAST
Szerintem jon o magatol is, nem kellett hozni :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

látod teljesült a másik kívánságod is, DanielT-t hoztam, örülsz neki gondolom 😊)

"Nem te voltál a szülinapot hazugságnak kitaláló ? Na ennyit rólad."
kár a gõzért, én az voltam, aki felvilágosított a wikipedia mûködésérõl és a PS3 európai launch áráról (nem kell belátni hogy tévedtél, nyilvánvaló volt, csak onnantól nagyon kussoltál a témában <#mf1>)...

én szóltam hogy ne égesd magad szénné de csak sikerül <#worship>

DanielT
Maradjunk annyiban, hogy fingod nincs a témáról. A leghalványabb sem. Azért mert hallottál olyat, hogy a boxra van warez attól még kurvára nem az van amit írtam. Amit nem tudsz még értelmezni sem.

Na lássuk mit írtál:

"Higgyem is el, hogy aki eladja, nem tart meg róla copy-t... na peeeeersze... 😊"

Tehát mielõtt eladja, lemásolja magának, ezt állítod.

Erre írtam:

"Másolj magadnak otthon bluray lemezt, vagy akár X360-at... sok sikert."

Mert NEM tudsz MÁSOLNI magadnak OTTHON gyári lemezrõl. Se bluray-t se 360-at. Bluray játékot egyáltalán nem, nem viszi a gép. A 360 másoláshoz meg nem elég a szaros kis otthoni pécéd, spéci drive kell hozzá. Letölteni tudsz és azt kiírni. De amirõl szó volt, tehát lemásolni magadnak otthon mielõtt eladod, nem.

És képzeld: kurvára nem értesz a témához. De tényleg kurvára nem.
[Jakuza]
Még egy tesó. Hozzál magaddal még egy embert.
Nem te voltál a szülinapot hazugságnak kitaláló ? Na ennyit rólad.
Szóval csak óvatosan, ez nem a konzolos topik, rossz helyen kiabálsz.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Chocho
Jajj Narxis! Csak a kedvedért: ejha, ejha, ejha, ejha, ejha, és még ejha 200000x. XD

Bocs az offért.

Amúgy persze, hogy senki sem hiszi el. Mint ahogy a képeket sem hitte el senki. 😊

Gaming is believing.

õ az zseni amelyik levezette hogy a jakugyerek nem hazudhat, úgyhogy csak óvatosan, bármire képes <#idiota>

Narxis
Ezt így fórumon keresztül senki nem hiszi el. 😊

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Chocho
Mondjuk ez egy tiszta gondolkodás, s ha Te tényleg tartod is hozzá magad, igazat kell adnom. Ugyanakkor sajnos nem ez a gyakori, ezt elhiheted. 😊 (Neeem, képeket, számlákat, bizonylatokat és TB számot nem kérek! 😄)

Gaming is believing.