A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Ez miért is baj? ha egy játékot veszek, akkor az megjelenés napján bolt nyitásakor akarom... ha meg nem veszek akkor sem halok bele, pedig 2005, 2006, 2007, 2008 ról nem egy-két cím van ami érdekel, de lehet soha sem fogom õket játszani, hiszen nincs rá keret, idõ, eneriga.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

gazgoblin
OFF: köszi

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Narxis
Heti PC-s TOP 10:
1. Warhammer Online: Age of Reckoning
2. Spore
3. Crysis: Warhead
4. The Sims 2: Apartment Life
5. S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
6. The Sims 2: Double Deluxe
7. Call of Duty 4: Modern Warfare
8. World of Warcraft: Battle Chest
9. The Witcher Enhanced Edition
10. The Sims 2: Freetime

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Chocho
Na ja, mondja ezt egy konzolos, aki meghal, ha nem táborozhat le egy üzlet elõtt a Halo 3 megjelenésének éjszakáján. 😊

Gaming is believing.

Chocho
OFF: Gazgoblin, boldog szülinapot!!!! 😄

Gaming is believing.

Istencsászár
"akkor ne játsszon az ember? Könnyû mondani, de senki sem tartaná ezt be. 😊 Ezért kényes téma a PC-s warez."

Igen, akkor ne játszon, mert nem kötelezõ, és senki sem kényszeríti rá, vagy ha nagyon játszhatnéka van akkor pécére szinte ingyen talál raklap pár éves játékokat... abba még senki sem halt bele h nem kapja meg 0day az összes megjelenõ játékot.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Chocho
Ebben van igazság. Mindenki tudta, hogy jön a PC-s, ez bevett GTA gyakorlat. 😊

Gaming is believing.

Chocho
Hát... ebben lehet, hogy igazad van, nem igen figyeltem ehhez kapcsolódó kutatásokat (bár most, hogy mondod, nem is lenne hülyeség csinálni egyet a neten - nekünk az egyetemen úgyis kötelezõ lesz egy kutatást leadni. Lehet, hogy pont a "Miért a warez?" címet adom majd neki. 😊).

Azt tudom, hogy az ÉN ismerõseim sokszor azért folyamodtak a watezhez, mert nem volt rá pénzük. Sajnos nem olcsók a játékok. Nekem jelenleg pl. a gépemre is lenne mit költeni, a tankönyvekrõl már nem is beszélve - akkor ne játsszon az ember? Könnyû mondani, de senki sem tartaná ezt be. 😊 Ezért kényes téma a PC-s warez.

Mellesleg a PS2 idején a chipelés nagyon nagy biznisz volt. Ergo nem csak a PC-sek "szarnak bele", ha van rá lehetõségük.

Gaming is believing.

UUUU
1
Nincs valóban, egy játékfejlesztõnek, nincsen.
2
Olyanokat loptál meg mint én, és még te beszélsz arról, hogy mit keresel itt ? Apám...

arty
Csúsztatás. Senki nem mondta, h csak xboxra lesz. A PC változatot szimplán nem jelentették be, de soha nem is tagadták.

Forza.

arty
Szerintem meg mindenki képben van, h a nagy átlag miért warezol: mert el is lehet lopni, akkor meg minek megvenni? Te csukott szemmel forumozol amugy itt az sg-n? 😄

Átlagrol beszélek, nyilván van akinek valoban nem telik eredetire, ám a nagy többség szimplán leszarja, majd megveszi más és megy tovább a szekér(fejlesztõé) ugyis ... van egy rossz hirem: nem megy. Ezért olyan a pc-s topten minden héten, honapban amilyen. Sims és warcraft.

Forza.

arty
"nem igazán játszom"

mégis mit keresel itt? miféle rálátásod van neked itt BÁRMIRE? közöd nincs az egészhez, de osztod az észt? 😄 anyám ...

Forza.

Chocho
Szerintem sem tudja. Az a baj, hogy ezeknek mindig van pénzük... ugye apuka meg anyuka fizet mindent, vagy épp már vének, mint az országút, s magánélet hiányában csak a gépekre és játékokra költenek. No comment.

Gaming is believing.

Chocho
Mindkettõt lehet. Szomorú, mi? 😊

Blu-ray-t nem könnyû, de a boxot törten használni simán könnyû dolog. Ja és de, képzeld, eléggé értek ehhez, mint ahogy a játékokhoz eleve.

Gaming is believing.

krisztianp16
Én szerintem a Pc-s játékoknak van jövöje.Mert pl a GTA4-re is elöször azt monták hogy csak Xbox-ra jönki most megkiderült hogy Pc-re is lesz
(Hála isten hogy pc-s verzio is lesz)

Idioták kiméljenek!!! :)

UUUU
Látom akarsz pár büntipontot, folytasd csak az idiótázást, de mint irtam, nem nagyon izgat, hogy mit mondasz, hiszen a fele sem igaz cimû müsorba sem vennének fel téged.

CS@
Nálad van különbség warez és warez között? Esetleg ha van kedved pls írd már le, hogy nálad mit jelent a warez.

CS@
Nanemááá...ne keverjük már ide a 10parancsolatot.
Tegye már fel a kezét, aki nem szegte meg a 7ediket.
A 2dikat meg se kérdezem, mert azt helybõl megszegi mindkét oldal.
Akkor meg ne dobálózzunk már olyan dolgokkal, amihez közünk sincs.

Istencsászár
Igen tele vagyok, sõt minden ismerõsöm warezol, és igen errõl szol a konzolos fórum... idióta.

Ja hogy te nem is vagy gémer? akkor mi a francot keresel itt? takarodó van...

UUUU
Elnézésedet kérem, de én sose warezoltam veled ellentétben, mivel nem igazán játszom és a munkám sem engedné meg, hogy bármilyen illegális szoftver legyen a számítógépemen.
Éppen ezért jobb is ha nem hivatkozol mást leteremtve a bibliára, mikor beismerted, hogy te szoftvertolvaj vagy.
A változást meg igy látatlanban hiszi a piszi, inkább csak a száj lehet emögött a megjegyzés mögött. Gondolom te is tele lehetsz másolt box játékkal, mint a legtöbb xboxos haverod, aki a chipeltetés módozatáért esedezik a konzolos fórumon, van belõlük rengeteg.
Ja és nyugodtan idiótázz le bárkit, aki nem szentnek gondol, bár egy álszentnek szájából ez is csak üres fecsegés.

Istencsászár
<#wilting><#wilting><#wilting>

Amíg a NE ÖLJ címû sort nem tartja be valaki, addig ne jöjjön semmiféle parancsolattal vagy vallással mert ez az álszentség netovábbja. Mondjuk az rohadtul vicces, hogy ez csak a 6. pont, az elsõ meg valami csak engem imádj...

A megjegyzésed viszont teljesen korrekt és normális, amiért nagy respekt mert ritkaság.

fotográfik kolomp edisön :D

Istencsászár
Te csináld csak továbbra is, én nem teszem... idiótája.

õszintén csodálom a türelmedet <#worship>

a tízparancsolat meg valami zsidó vallásos dolog, szóval ne nagyon hangoztasd

Inkább ezt kár hangoztatni, lévén a nyugati kultúrkörünk és a késõbbi jogrendszerek egyik alapját jelentõ alapvetésrõl van szó, és tipikusan azon tételeket sorolja fel, melyeket a legtöbb nem vallásos is elfogad. Persze lehet erre fittyet hányni, és pápua kannibál törzsek hagyományát követni. De ezért belekötni másban Európában(?), enyhén szóval is sajátos... (Nem azt mondom, hogy nem úgy vélekedsz ahogy akarsz, de én is fûzhetek ahhoz megjegyzést.)
UUUU
1
Ezen nem csodalkozom, hiszen a kutyának se kellesz.
2
Ha benne szerepel, hogy ne lopj , akkor te miért lopsz ?
Jah és nem kell ez a fleós duma, hogy régen loptam, de már nem. Olyan ez mint a haverod megjegyzése. Loptam, de már nem, de azért elvettem a boxom mellöl a másolt lemmezeket. <#levele>

Narxis
Van jövõ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

az is benne van - sõt talán az elsõ -, hogy ne ölj, de mégis húst zabálsz

a tízparancsolat meg valami zsidó vallásos dolog, szóval ne nagyon hangoztasd

ettõl függetlenül a lopás természetesen csúnya dolog, bááár Robin Hood-ot mégsem ítéli el senki...sõõõõt

😊

fotográfik kolomp edisön :D

Istencsászár
Két valótlansággal kezdesz... a barátod nem vagyok, sõt a haverod se, sõt az ismerõsöd se, neked max egy idegen akit te nem ismersz.

Miért is? a Tízparancsolatban is benne szerepel, h NE LOPJ!, ezalól miféle írott vagy íratlan szabály mentesít fel pl a warez kapcsán?

Hülye vagy barátom, abszolút halvány lila fingod sincs hogy az emberek többsége miért warezol.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

magus
offolok én mindenhova, de mi lenne, ha abbahagynánk a mutogatást, hogy kinek mennyije van... nekem pl van 6 eredeti játékom, ebbõl 4-et nem bántam meg, 1-el játszom ma is. az utóbbi 3 évben egy játékot nem tudtam mondani pc-n, ami huzamosabb ideig lekötött volna, ezért nem vettem meg egyet sem. pedig van köztük olyan amit warez után vettem meg eredetiben... Nem mondom, hogy jó, de ez van. Az olyanok, hogy Crysis, játszható techdemo már nem tartozik a játék kategóriába

arty
(jah és eltettem az eredetik mellõl de van egy 25ös henger verbatimem is a boxhoz)

UUUU: nem ugyanaz. én felfogtam h a warez rossz és igyekszem tenni ellene. sosem mondtam magamat különbnek az átlag warezestõl, amit én csinálok az még mindig nagyon szar ügy

Forza.

arty
sajna nem otthon vok, de ezt a képet tudtam szerezni hirtelen (van játékom kölcsönben és van amit azota eladtam ill. vettem 1-2 ujat is)

és van pár pécés játékom is, azokról sajna nemtok képet 😊

Forza.

UUUU
Akkor meg szerintem húzz innen a téziseiddel, hogy szaros tolvajok a pcs játékosok miközben te sem vagy különb, söt inkább gusztustalanabb amit csinálsz, mert miközben leteremted öket és magadat tiszteségesnek tüntetted fel úgy, mintha csak a múlt hibája lenne, közben ugyanúgy csinálod csak te.
A másik mivel nincs szüksége a barátaidnak védelemre, nagy fiúk már, hagyd õket, mert ez nem a fogjunk össze akkor igazam lesz mûsor, a hazugság akkor is az, ha száz hazug akarja az igazságot elferdíteni.

Istencsászár
Nyugodtan én kérlek rá... ettõl függetlenül nálam ma már egy másolt játékot nem találsz sem pécére sem xboxra.

UUUU
Magyarázd meg persze, vagy a te hozzászólásaidat is linkeljem a közelmúlt warezeiben ?
Magyarázkodás megy, de ettõl még te is ugyanolyan kétszínû vagy, mert te is lopsz és ez errõl a fórumrol is kiderül.

arty

sosem állitottam hogy nem warezoltam még le játékot

viszont nem is linkeltem be kamuképet, h nézzétek mekkora király vagyok, megvettem 200 játékot ...

egyébként, ha még régebbi postjaimat is megtalálod, lehet h konzolellenes anyázo hsz-ekre is lelhetsz, sõt elképzelhetõ h a warezt is éltettem 😊

csak aztán tönkrement 'alattam' a pécés játékipar és leesett a tantusz - ha sokaknak leesik, akkor lesz zárhato a topik, lesz jövõje a pécés játékoknak és nem wowosodik tovább az egész

Forza.

Istencsászár
Saját nyomorodat ne próbáld kivetíteni... az emberek ( gémerek ) nem úgy születnek h tudják mit jelent a warez és a nem warez... a normális az h csinálja mert buta, aztán megvilágosodik s rájön hogy ez rossz, aztután soha többé nem csinálja... akinél ez nem történik meg és felnõtt fejjel is csinálja az kussoljon és huzza meg magát.

arty
Pécéje régebben volt, mint xboxa és vszeg tovább is - esetleg több játék nõtt a szívéhez pécérõl.

Csak én nem látom a problémát?

Forza.

UUUU
Szerintem jobb, ha nem szólalsz meg ezekután.
Elég kétszinû alakok vagytok, miközben a szoftverlopásról papoltok az összes ideirónak találtam warezzel kapcsolatos kérést vagy kérdést.
Jó lopni ugye ?

Over the Hedge

crack van?a game hez?

arty | válasz erre | #51
crk: www.gameburnworld.com

arty | válasz erre | #61
crackeld
Válasz 'csanesz' üzenetére (#60)

DanielT
Én már nem mondom el. Elég volt a kis pöcsökbõl, már nem szórakoztat. Ilyen buta ignoráns balfaszokat évek óta nem láttam, ha egyáltalán.
wedge31
Ha nem tudjátok értelmezni a cimet az titeket minösit.
Mert gondolom neked ez a értelmes vita hogy családi gagyi képek meg ratyi számlákról vitáztok hetekig ,ki nem szarja le hogy melyikötök hazudik ott van a pü használjátok vagy menjetek fel msn-re és verjétek egymás számláira.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Istencsászár
Majd DT elomdja neked, én tudom vagyis sejtem, de majd õ elmondja ha akarja.

Istencsászár
Jakuza állította h másoltak a DVDim, de mivel nekem nincs dvd íróm, s sose volt nehéz lenne... ezek mind DVDk.

Jaa, azt hittem a game 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Nem feltétlen, sok ember van aki letölti és ha megtetszik neki megveszi, jójó, nem sok, sõõt, kevés xp

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

arty
néha meg-megjelent egy pécés a topikban (ami nem feltétlenül lenne konzolos topik, hiszen a két platform flame/vitahelye kellene legyen ... csakhát nem nagyon sikerült épelméjü vitapartnerekre lelni - najo, ritkán azért alakult ki értelmes vita is)

amugy ez a topik normál esetben mirõl szolna? napi 3 hsz méltatná h jah, kurvajo a pécé, mint játékplatform ... és a többi kettõ-három helyeselne, bologatna?

Forza.

Istencsászár
Meg hát... számomra ezek A filmek és ha látom õket megveszem. A Cápa egy jubileumi kiadás sok sok extrával.

Az a másolt Kukorica Gyermekei elsõ része😊 ( VHSen is megvan origibe😊, de az Egomba van otthon )

UUUU
Kit érdekel mikoriak ? Biztos nem olyan régiek mint a Star Trek a mozifilm, vagy a Superman a játékaid között.
A lényeg, hogy nagyon nem stimmel nála valami. De ha stimmel, a leáldozott pc játékok 8/2 konzolaránynál a képen, elárulnak mindent mennyire áldozott le, ha egy konzolbuzi ennyi pc játékot tart otthon, miközben konzoljátéka alig van.

arty
Reloaded megveszi, másfélmillio letölti. Ez igy pontosabb 😊

Ha épp megveszi és nem a haver lopja ki nekik megjelenés elõtt hetekkel a gyárbol 😊)

Forza.