A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
1. Warhammer Online: Age of Reckoning
2. Spore
3. Crysis: Warhead
4. The Sims 2: Apartment Life
5. S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
6. The Sims 2: Double Deluxe
7. Call of Duty 4: Modern Warfare
8. World of Warcraft: Battle Chest
9. The Witcher Enhanced Edition
10. The Sims 2: Freetime
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Gaming is believing.
Igen, akkor ne játszon, mert nem kötelezõ, és senki sem kényszeríti rá, vagy ha nagyon játszhatnéka van akkor pécére szinte ingyen talál raklap pár éves játékokat... abba még senki sem halt bele h nem kapja meg 0day az összes megjelenõ játékot.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gaming is believing.
Azt tudom, hogy az ÉN ismerõseim sokszor azért folyamodtak a watezhez, mert nem volt rá pénzük. Sajnos nem olcsók a játékok. Nekem jelenleg pl. a gépemre is lenne mit költeni, a tankönyvekrõl már nem is beszélve - akkor ne játsszon az ember? Könnyû mondani, de senki sem tartaná ezt be. 😊 Ezért kényes téma a PC-s warez.
Mellesleg a PS2 idején a chipelés nagyon nagy biznisz volt. Ergo nem csak a PC-sek "szarnak bele", ha van rá lehetõségük.
Gaming is believing.
Nincs valóban, egy játékfejlesztõnek, nincsen.
2
Olyanokat loptál meg mint én, és még te beszélsz arról, hogy mit keresel itt ? Apám...
Forza.
Átlagrol beszélek, nyilván van akinek valoban nem telik eredetire, ám a nagy többség szimplán leszarja, majd megveszi más és megy tovább a szekér(fejlesztõé) ugyis ... van egy rossz hirem: nem megy. Ezért olyan a pc-s topten minden héten, honapban amilyen. Sims és warcraft.
Forza.
mégis mit keresel itt? miféle rálátásod van neked itt BÁRMIRE? közöd nincs az egészhez, de osztod az észt? 😄 anyám ...
Forza.
Gaming is believing.
Blu-ray-t nem könnyû, de a boxot törten használni simán könnyû dolog. Ja és de, képzeld, eléggé értek ehhez, mint ahogy a játékokhoz eleve.
Gaming is believing.
(Hála isten hogy pc-s verzio is lesz)
Idioták kiméljenek!!! :)
Tegye már fel a kezét, aki nem szegte meg a 7ediket.
A 2dikat meg se kérdezem, mert azt helybõl megszegi mindkét oldal.
Akkor meg ne dobálózzunk már olyan dolgokkal, amihez közünk sincs.
Ja hogy te nem is vagy gémer? akkor mi a francot keresel itt? takarodó van...
Éppen ezért jobb is ha nem hivatkozol mást leteremtve a bibliára, mikor beismerted, hogy te szoftvertolvaj vagy.
A változást meg igy látatlanban hiszi a piszi, inkább csak a száj lehet emögött a megjegyzés mögött. Gondolom te is tele lehetsz másolt box játékkal, mint a legtöbb xboxos haverod, aki a chipeltetés módozatáért esedezik a konzolos fórumon, van belõlük rengeteg.
Ja és nyugodtan idiótázz le bárkit, aki nem szentnek gondol, bár egy álszentnek szájából ez is csak üres fecsegés.
A megjegyzésed viszont teljesen korrekt és normális, amiért nagy respekt mert ritkaság.
fotográfik kolomp edisön :D
Inkább ezt kár hangoztatni, lévén a nyugati kultúrkörünk és a késõbbi jogrendszerek egyik alapját jelentõ alapvetésrõl van szó, és tipikusan azon tételeket sorolja fel, melyeket a legtöbb nem vallásos is elfogad. Persze lehet erre fittyet hányni, és pápua kannibál törzsek hagyományát követni. De ezért belekötni másban Európában(?), enyhén szóval is sajátos... (Nem azt mondom, hogy nem úgy vélekedsz ahogy akarsz, de én is fûzhetek ahhoz megjegyzést.)
Ezen nem csodalkozom, hiszen a kutyának se kellesz.
2
Ha benne szerepel, hogy ne lopj , akkor te miért lopsz ?
Jah és nem kell ez a fleós duma, hogy régen loptam, de már nem. Olyan ez mint a haverod megjegyzése. Loptam, de már nem, de azért elvettem a boxom mellöl a másolt lemmezeket. <#levele>#levele>
a tízparancsolat meg valami zsidó vallásos dolog, szóval ne nagyon hangoztasd
ettõl függetlenül a lopás természetesen csúnya dolog, bááár Robin Hood-ot mégsem ítéli el senki...sõõõõt
😊
fotográfik kolomp edisön :D
Miért is? a Tízparancsolatban is benne szerepel, h NE LOPJ!, ezalól miféle írott vagy íratlan szabály mentesít fel pl a warez kapcsán?
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
UUUU: nem ugyanaz. én felfogtam h a warez rossz és igyekszem tenni ellene. sosem mondtam magamat különbnek az átlag warezestõl, amit én csinálok az még mindig nagyon szar ügy
Forza.
és van pár pécés játékom is, azokról sajna nemtok képet 😊
Forza.
A másik mivel nincs szüksége a barátaidnak védelemre, nagy fiúk már, hagyd õket, mert ez nem a fogjunk össze akkor igazam lesz mûsor, a hazugság akkor is az, ha száz hazug akarja az igazságot elferdíteni.
Magyarázkodás megy, de ettõl még te is ugyanolyan kétszínû vagy, mert te is lopsz és ez errõl a fórumrol is kiderül.
sosem állitottam hogy nem warezoltam még le játékot
viszont nem is linkeltem be kamuképet, h nézzétek mekkora király vagyok, megvettem 200 játékot ...
egyébként, ha még régebbi postjaimat is megtalálod, lehet h konzolellenes anyázo hsz-ekre is lelhetsz, sõt elképzelhetõ h a warezt is éltettem 😊
csak aztán tönkrement 'alattam' a pécés játékipar és leesett a tantusz - ha sokaknak leesik, akkor lesz zárhato a topik, lesz jövõje a pécés játékoknak és nem wowosodik tovább az egész
Forza.
Csak én nem látom a problémát?
Forza.
Elég kétszinû alakok vagytok, miközben a szoftverlopásról papoltok az összes ideirónak találtam warezzel kapcsolatos kérést vagy kérdést.
Jó lopni ugye ?
Over the Hedge
crack van?a game hez?
arty | válasz erre | #51
crk: www.gameburnworld.com
arty | válasz erre | #61
crackeld
Válasz 'csanesz' üzenetére (#60)
Mert gondolom neked ez a értelmes vita hogy családi gagyi képek meg ratyi számlákról vitáztok hetekig ,ki nem szarja le hogy melyikötök hazudik ott van a pü használjátok vagy menjetek fel msn-re és verjétek egymás számláira.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
amugy ez a topik normál esetben mirõl szolna? napi 3 hsz méltatná h jah, kurvajo a pécé, mint játékplatform ... és a többi kettõ-három helyeselne, bologatna?
Forza.
Az a másolt Kukorica Gyermekei elsõ része😊 ( VHSen is megvan origibe😊, de az Egomba van otthon )
A lényeg, hogy nagyon nem stimmel nála valami. De ha stimmel, a leáldozott pc játékok 8/2 konzolaránynál a képen, elárulnak mindent mennyire áldozott le, ha egy konzolbuzi ennyi pc játékot tart otthon, miközben konzoljátéka alig van.