A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
de hajrá!
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
Ott meg semmi jogalapod nem volt kritizálni a hatalmat.
A jog az egy dolog. Érdekérvényesítés. És nem az én érdekeimé, de még csak a társadalomé sem. Jól körülhatárolható hatalmi és gazdasági csoportok érdekét érvényesíti, a miénket meg leszarja.
Ilyen körülmények közt a faszt fogok én jó rabszolga lenni, majd megoldom magamnak.
De ha nektek ez hozza a lelki békét, akkor csak hajrá.
Vagy szerinted jog=erkölcs? Mert szerintem kurvára nem...
Emellett kárt nem okoztam még senkinek, legfeljebb bevételkiesést.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
But the example I usually hear is that a game comes out for the PC, and on the console it sold five gazillion copies, but on the PC it only sold a tiny number. Well first of all, if piracy was the cause of it, if piracy is so rampant on the PC, then why are the console numbers still high? If game X comes out for Xbox 360 and the PC, and piracy is the scourge, then why wouldn't it also affect the Xbox 360 sales? I mean, what's the percentage of Xbox 360 owners that don't own a PC? So that begs the question, I mean you can do a Shack survey: how many Xbox 360 owners do not own a decent PC?
The second question is, how many of those Xbox 360 purchasers bought it because they knew it would work? They could install it, they could put the DVD in and it's going to work. Whereas my friend who got Oblivion, he didn't even consider the PC version because he didn't know it could work on his computer and he didn't have time to mess with it.
tovább
Bármilyen rideig is de ha jól számolom ebben a listában kerek 2 db 360 exkluzív van…nahát, de hiszen ez ugyanannyi mint a PCs...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Golden Axe - felpont, felcsekk :d
Fable 2 - csekk
C&C:RA 3- csekk
Ezeken felul engem meg az Endwar is erdekelne 😊
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Játékoknál is ez a helyzet, ha nem lehet majd letölteni akkor fogják sokan megvenni. Sõt ha valakinek a warezolt annyira megtetszett akkor meg is veszi. De sanszos, hogy sokkal kevesebb játékot fognak eladni warez nélkül mivel az ember kétszer is meggondolja, hogy melyiket veszi meg.
De szerintem ezek már unalomig szajkozott közhelyek itt.
BTW szerintem ez nem teljes lista, nincs rajta a fárkrájkettõ, lehet vannak még PC-s exkluzívok (Sims kiegek 😄).
Persze ha torrentrõl ingyé' van a játék (látom errõl ment a társalgás), akkor ajándék lónak ne nézzük a fogát, jó ez.
ami engem érdekelne igy elsõ blikkre:
Fallout 3 - PS3, 360, PC
Motorstrom: Pacific Rift - PS3
Golden Axe: Beast Rider - PS3, 360
Naruto: Ultimate Ninja Storm - PS3
Dead Space - PS3, 360
Fable II - 360
LittleBIGPlanet - PS3
RockBand 2 - PS3
Spider Man: Web of Shadows - PS3, 360, Wii, PS2, DS, PSP
Command & Conquer: Red Alert 3 - 360, PC
BattleForge - PC
Bleach: Dark Souls - DS
Cooking Mama: World Kitchen - Wii
Crash: Mind Over Mutant - 360, PS2, DS, PSP
Everlight - PC
Exit - DS
Fallout 3 - PS3, 360, PC
Facture - PS3, 360
Imagine: Baddysitters/ Fashion Designer New York / Wedding Designer - DS
Kage Densetsu: The Legend of Kage 2 - DS
Monpoly - 360, Wii
Moto GP’08 - PS3, 360, PC
Motorstrom: Pacific Rift - PS3
NBA 09: The Inside - PS3, PS2, PSP
NBA 2K9 - PS3, 360, PS2
NBA Live 09 - PS3, 360, Wii, PS2, PSP
Prey the Stars - DS
Six Flags: Fun Park - Wii, DS
October 14-16, 2008:
Avatar The Last Airbender: Into the Inferno - PS2, DS
Baja 1000 - PS3, 360, Wii, PS2
Blitz: The League II - PS3, 360
Boogie: Superstar - Wii
Bratz: Girls Really Rock - Wii, PS2, DS
Dance Dance Revolution: Universe 3 - 360
Deer Hunter Tournament - 360, PC
End War - PS3, 360, PC, DS
Fifa Soccer 2009 - PS3, 360, PS2, PC, DS, PSP
Golden Axe: Beast Rider - PS3, 360
Littlest Pet Shop - Wii, DS, PC
Mana Khemia - PSP
Mushroom Men: Rise of the Fungi - DS
Naked Brothers Band - Wii, DS
Naruto: Ultimate Ninja Storm - PS3
Robocalypse - DS
Rock Revolution - PS3, 360, Wii, DS
Saints Row 2 - PS3, 360, PC
Shaun White Snowboarding - PS3, 360, PS2, Wii, DS, PSP
SOCOM: Confrontation - PS3
Spectrobes: Beyond the Portals - DS
Spray - Wii
Syberia - DS
October 21-22, 2008:
All-Star Cheer Squad - Wii, DS
Castlevania: Order of Ecclesia - DS
Dead Space - PS3, 360
Ener-G: Dance Squad - DS
Fable II - 360
Game Party II - Wii
Garfield Gets Real - Wii, DS
Ghostbusters - PS3, 360, Wii, PC, DS
LittleBIGPlanet - PS3
RockBand 2 - PS3
RockBand 2 Spacial Edition - PS3, 360
Spider Man: Web of Shadows - PS3, 360, Wii, PS2, DS, PSP
Spongbob: Gloob of Doom - Wii, DS
Star Ocean: First Departure - PSP
Tak: Mojo Mistake - DS
Think First - Wii
October 28-29, 2008:
Ben 10: Alien Force - Wii, DS, PSP
Bigfoot: Collsion Course - Wii, DS
Club Penquin: Elite Penguin Force - DS
Command & Conquer: Red Alert 3 - 360, PC
Dancing with the Stars: Get Your Dance On - Wii, DS
Guitar Hero: World Tour w/ Instruments - PS3, 360
High School Musical 3: Senior Year - 360, Wii, PS2, DS
Hunt for Black Beard’s Booty - Wii
Midnight Club: Los Angeles - PS3, 360
Monkey Mischief - Wii
My Sims Kingdom - Wii, DS
NHL 09 - PS3, 360, PS2, PC
Ninja Town - DS
Safecracker - Wii
Singstar Country/ Legends - PS2
Singstar Vol 2 - PS3
Skate City Heroes - Wii
Hmmmmmmm?
amúgy szerintem háromféle játék van:
-buy
-rent
-miss
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Közben hinted az igét, hogy te már nem vagy olyan.
Azután kiderül ilyen.
Lopod a játékot még Xboxra is.
"(jah és eltettem az eredetik mellõl de van egy 25ös henger verbatimem is a boxhoz)"
Szép és jó, hogy te nem vagy kétszínû és nem lopsz meg minket, akik dolgoznak.
Szóban ebben jó is vagy, tettekkel viszont egy nagy nulla.
Legalább másban ne keresnéd a hibát és csöndben maradnál, ilyen esetekben. Tudom mennyi pénzt vesznek ki zsebembõl a warezolok, a konzol játékosok semmivel kevesebbet mint mások, de legalább ne próbálnak beállítani magukat tündéreknek.
Százalékos arány megközelítõleg ugyanannyi, csak mig az egyik oldalon több mint milliárd játékos van, a másik oldalon csak száz millós ez a szám, viszont több tipusra bontva.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Attól, hogy nem tetszik egy gazdasági rendszer, nincsen semmilyen elvont jogalapod azt felülírni. Ha nem tetszik, egy bizonyos passzív módon szavazhatsz: nem vásárolod, és nem is használod azokat a termékeket.
Ettõl függetlenül valóban szükséges ilyenkor a warez a kipróbálásra? Sok év alatt megtanultam a sorok között olvasni - a játékpiacon is. Tudom, hogy mik a reális elvárások, egy-egy akár elfogult rivjúból is le lehet szûrni a tényeket, illetve hogy milyen típusú játékosnak jöhet be vagy sem. Tudom, mely oldal mérvadó számomra egy-egy stílust illetõen (nem Gamespotékra gondolok), esetleg kinek a véleménye. A videókból pedig nagyon sok minden kiderül - ha van elég. Összességében nem igazán szokott meglepeetés érni.
Egyébiránt nekem nem is lenne sok bajom a demówarezolással, ha tényleg a nagy többségnél errõl szólna, hiszen még plusz vásárlóréteget is hozhatna, persze ez az illegalitásán nem sokat változtatna, de msot nem ebbõla szemszögbõl nézem. Viszont ez sokszor csupán falszöveg. Én is csináltam még nem olyan rég is (egy-két pálya után törlés, mentett állások megtartása, termék belövése a megvevõs árra), de már nem visz rá a lélek. És nem érzem a hiányát, a vásárlólistám így is bõvül, játszanom is van mivel, és még döntést sem kellett megbánnom.
(Persze minderre jogos lehetne a felvetés, hogy egy nongamer mit is csináljon, nincsen képben, zöldfülûként elbukhatja a tanulópénzt. Viszont minden hobbi ilyen, segítség nélkül nem lehet csak úgy fejest ugrani, búvárkodni sem úgy megy el az ember, hogy az elsõ boltban megveszi a legdizájnosabb felszerelést, majd elmegy egyedül egy jó mély bányatóhoz...)
Tulképp én marhára nem értek egyet a „warez rossz” –al.
A warez nem is a kipróbálás lehetõsége miatt rossz, nem is maguk maitt törések miatt, azok az eredetit hazsnálóknak is jól jönnek (persze ha nem lenne warez, nem lenne szükség különbözõ gusztustalan másolásvédelmekre - szerintem mondjuk így is kár erre költeniük, ha egy bizonyos szinten meg si értek a kiadókat/fejelsztõket). Hanem amiatt, mert komoly károkat okoz. Ezt nehéz mérni, de az emberi természetbõl következik, hogy amíg valamit el lehet érni ingyen, addig sokan fognak élni az alternatívával.
Forza.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Tulképpen közvetve megteszik. Kirakatják a játékaikat a polcra 12 ezerért, ha tetszik megveheted. Késõbb megkérdezik ugyanezt 8 ezerért és igy tovább 😉
Forza.
Jakuzával ellentétben nem probáltam meg magamat jobb szinben feltüntetni.
Forza.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Eldönthetem, hogy miért adok ki pénzt. Meg azt is, hogy mit szerzek meg ingyen, ha lehetõségem van rá. És ezt én döntöm el, a saját, jól felfogott érdekeim alapján. Ha ingyen, akkor ingyen. A kiadók sem kérdezik meg tõlem, mennyit adnék érte, én sem kérdezem meg õket, hogy akkor az ingyen az elég lesz-e.
És akkor kvittek vagyunk.
Megtalálták: wow és társai. ez a pécés játék jövõje.
Forza.
szerintem nyugodtan megteheted hiszen akinek van egy kis realitásérzéke az tudja hogy magyarországon aki Pc-n játszik az warezol is mint az állat (van kivétel de az bizonyitani tudja és szivesen meg is teszi nem pedig a bratyója polcáról mutogat képeket)
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Elég gyomorforgató. Rá pedig , eddig nem bizonyíthatóan csak ti állítjátok hogy lop. Ez a különbség az érvek között.
De ha bebizonyítod mint rendes jogállamban, hogy igy tesz, õt ugyanúgy elfogom itélni,de addig te leszel a leggyengébb láncszem.
egy éjszakai parti 2ezret?
bebaszás 1-1x ezret?
sztem a kapott szorakozás idõtartama alapján nagyon sok játék megéri a pénzét, nem csak az 500 órás multisok 😊
Forza.
Ez mekkora marhaság... Nézz rá bármely nagyobb demo-oldal PC szekciójára és ámulj! Biz nem kevés PC-s cím kap demot.
Gaming is believing.
Ne már én legyek a hülye, mert a saját érdekeimet tartom szem elõtt! Õk is csak azt csinálják, ti meg szépen táncoltok, ahogy fütyülnek.
Én is veszek idõnként játékot, de csak amibõl minimum 500 óra multi játékot kinézek. Nekem csak ennyi játékidõ ér 12ezer forintot. Egy fél délután nem ér annyit.
Gaming is believing.
Ugyanúgy mint, ahogy nem egy XY csatornán látott akármilyen mûsor alapján veszel autót, házat, telefont vagy mitomén mit. Ezek célja az legyen, hogy felkeltsék a figyelmemet annyira, hogy legalább ki akarjam próbálni, de nehogymár egy videó alapján kelljen döntenem. Nem érdekel, hogy vezeti Pistike a BMWt és az se nagyon mérvadó, hogy tetszik e neki vagy sem, én akarom kipróbálni, mert engem csak az érdekel, hogy nekem tetszik e.
De megnézheted itt is http://w3.bsa.org/hungary/ mégpedig a "Az illegális szoftverhasználat és terjesztés törvényi szabályozása" alatt található pdf-ben.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
ne haradudj de a ami világban ilyet kijelenteni, amikor szinte az összes nevesebb online magazin az írott tesztek mellé HD videó teszteket is készítenek, amikor a gémer videó portálokon millió bemutató videó található ( Gametrailers??? ).
Demokat inkább konzolra adnak ki, mert pécén az is egy érv a warez mellett h a demo túl rövid és csak akkor tudom meg milyen a játék hogy ha kijátszottam, utána leszarozom és nem veszem meg... na innen kezdõdnek a problémák, ez lopás és a warez... az még rdenben is lenne h amibõl nincs demo abból egy 15 percet megnéz az illetõ és ha tetszik holnap megveszi ha nem akkor letörli, de nem ez a "trend"... letölti és végigjátsza, mert ÉLVEZI, ahelyett hogy megvenné...