A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Amit találomra kiválasztasz és megnézed a hivatalos adatokat a kiadtól ( Halo3, COD5, GTA4, GOW, GOW2 stb ) stimmelnek...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Azért együk hozzá, hogy a forrás a "bennfentes" adatait a VG Chartzól szedte, szóval tényként nem érdemes kezelni ezeket a számokat...
[Jakuza]
Vagyis ebbol kiderul, hogy az amerikai marhaknak minden FPS-t ellehet adni, meg ha nem is valami nagy eredsztes, mert semmit nem neznek csak a hypet es a nevet. 😄

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

dronkZero
Errõl a milyen platformra mennyi fogyott kérdésrõl mindig ez jut eszembe:

"Egyél szart! Tizmilliárd légy nem tévedhet!"

Hát mindegy, de nekem még nem jutott eszembe büszkének lennem rá, hogy jó konzumidióta vagyok, sikeresen beálltam a sorba, ráadásul a legkommerszebbe. De hát ez magánügy, hogy ki mitõl boldog...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

[Jakuza]
Arra lennek kivancsi mit produkalt az elso napokban a The Wrath of the Lych King Wow kieg.Azzal lelehetne merni, hogy kb mennyi aktiv jatekost erdekel, tehat az aktiv elofizetok szama is, a kivulalloknak szamara eleg jol behatarolhato lenne.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

BEAST
vagyis?

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Istencsászár
Half Life - 10 év - 9.3 millió
Halo 3 - bõ 1 év - 8.4 millió

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Chocho
<#idiota>

Az enyémet egy osztálytársamtól vettem egy pohár kóláért. Mielõtt jön a sok warezhörcsögös hülyegyerek, a játék eredeti.

Gaming is believing.

[Jakuza]
Half-Life 1: 9.300.000 vALVE

Chocho
Nekem is ez a véleményem.

dark: Kifejezetten a játékost igényteleneztétek le, nem csak a gépet. De mindegy...

Gaming is believing.

Istencsászár
x360

01. Halo 3, Microsoft — 8.4
02. Call of Duty 4: Modern Warfare, Activision — 6.6
03. Grand Theft Auto IV, Take-Two Interactive — 6.2
04. Gears Of War, Microsoft — 5.3
05. Forza Motorsport 2, Microsoft — 4.1
06. Assassin’s Creed, Ubisoft — 4.0
07. Guitar Hero III: Legends of Rock, RedOctane — 3.5
08. Elder Scrolls IV: Oblivion, 2K Games — 2.6
09. Marvel: Ultimate Alliance, Activision — 2.5
10. Madden NFL 08, Electronic Arts — 2.4
11. Guitar Hero II, RedOctane — 2.3
12. Call of Duty 2, Activision — 2.2
13. Tom Clancy Ghost Recon Advanced Warfighter, Ubisoft — 2.2
14. Tom Clancy Rainbow Six: Vegas, Ubisoft — 2.2
15. Call of Duty 3, Activision — 2.1
16. Gears of War 2, Microsoft — 2.1
17. Mass Effect, Microsoft — 2.1
18. BioShock, 2K Games — 2.0
19. Saints Row, THQ — 1.9
20. Rock Band, MTV Games — 1.9
21. Madden NFL 07, Electronic Arts — 1.8
22. Fight Night Round 3, Electronic Arts — 1.8
23. Dead Rising, Capcom — 1.8
24. Tom Clancy’s Rainbow Six: Vegas 2, Ubisoft — 1.7
25. Lost Planet, Capcom — 1.7
26. Viva Pinata, Microsoft — 1.6
27. Need for Speed ProStreet, Electronic Arts — 1.5
28. Crackdown, Microsoft — 1.5
29. Fable II, Microsoft — 1.5
30. Project Gotham Racing 3, Microsoft — 1.5
31. Need for Speed Most Wanted, Electronic Arts — 1.5
32. FIFA 08, Electronic Arts — 1.4
33. Perfect Dark Zero, Microsoft — 1.4
34. Tom Clancy Ghost Recon Advanced Warfighter 2, Ubisoft — 1.4
35. Need for Speed Carbon, Electronic Arts — 1.4
36. Army of Two, Electronic Arts — 1.4
37. WWE Smackdown vs Raw 2008, THQ — 1.3
38. Madden NFL 09, Electronic Arts — 1.3
39. Star Wars: The Force Unleashed, LucasArts — 1.2
40. Tom Clancy Splinter Cell: Double Agent, Ubisoft — 1.2
41. Kane & Lynch: Dead Men, Eidos Interactive — 1.1
42. Devil May Cry 4, Capcom — 1.1
43. Pro Evolution Soccer 2008, Konami — 1.1
44. Project Gotham Racing 4, Microsoft — 1.1
45. Pro Evolution Soccer 6, Konami — 1.1
46. Dead or Alive 4, Tecmo — 1.0
47. The Simpsons Game, Electronic Arts — 1.0

PS3

Grand Theft Auto IV, Take-Two Interactive — 4.8
Call of Duty 4: Modern Warfare, Activision — 3.7
Motorstorm, Sony Computer Entertainment — 3.6
Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots, Konami — 3.4
Resistance: Fall of Man, Sony Computer Entertainment — 3.2
Assassin’s Creed, Ubisoft — 2.9
Gran Turismo 5 Prologue, Sony Computer Entertainment — 2.2
Uncharted: Drake’s Fortune, Sony Computer Entertainment– 1.9
Pro Evolution Soccer 2008, Konami — 1.6
Guitar Hero III: Legends of Rock, RedOctane — 1.6
FIFA 08, Electronic Arts — 1.6
Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction, Sony Computer Entertainment — 1.4
Need for Speed: ProStreet, Electronic Arts — 1.4
Devil May Cry 4, Capcom — 1.3
Heavenly Sword, Sony Computer Entertainment — 1.2
FIFA 09, Electronic Arts — 1.1
WWE Smackdown vs Raw 2008, THQ — 1.0

360ra fogy a legtöbb játék, igan még a Wííre is kevesebb fogy, viszont a Wiccbõl több hardwert adtak el, konkrrétan 3 millóval

[Jakuza]
Azert azok, mert nem tudjak megemeszteni, hogy a next-gen konzoljuknal jobb eladasokat produkal egy fel-nextgen konzol.
Nezz szet a topikjukban, amikor a PS3-as fan, fikazza a Boxost es vica-versa.
Szanalmas.

DarkSector
Attól még hogy nekik megfelel, attól még játék szinten igénytelen.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Chocho
Olvastam, de egyszerûen akkor sem kell ilyet mondani. Részemrõl ennyi.

Gaming is believing.

Dante73
Wii?
Sosem kellene! Én a magam részérõl egyrészt gyerekesnek, másrészt parasztvakításnak érzem. Hozzáteszem, a megfelelõ játékokkal biztos hogy jó "társasági gép", amit pár bulin elõ lehet venni. De erre 70 ropit nem volna szívem kiadni.

Viszont, felnõtt ember létemre, bizony leülök száguldozni a gép elé! Egyedül... ill online társaságban. A VI. kerületben bizony nem egyszerû száguldozni.

Nemrég történt. Haver családjában baleset történt. Szombat éjjel. Õ pincér, és dolgozott. 180Km/h val fogták meg a városligetben. Rendõr rendes volt, felvezetést kapott a kórházig a motorostól. Egy hét múlva a bíróság 2 évre (ha jól tudom, az biztos, hogy újra vizsgáznia kell majd.) bevonta a jogsiját. Mert azért fejlentette. (Akkor még nem volt automatikus a jogsi helyszíni elvétele) Úgyhogy inkább a gép elõtt száguldozok...

http://www.freetvmaci.info/

Sir Quno Jedi
Leírtuk miért, ha nem szeretsz visszaolvasni, az magánprobléma.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Chocho
Igaz. Épp ezért írtam, hogy HA OLCSÓ LENNE, vennék. Így azonban nincs értelme. Mellesleg csak magatokat jellemzitek, ha igénytelennek nevezitek az olyan embereket, akik vesznek Wii-t. Miért volnának azok? Ha az kell, vegyenek. Ez ugyanolyan, mint a "PC szar, konzol király, anyád köcsög pécés" hozzáállás. De hát hiába, konzolfanboyoktól mit várhat az ember... ?

Gaming is believing.

Chocho
Zaporozsec? XD

Gaming is believing.

BEAST
A minoseget es az innovaciot meg kell fizetni :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sir Quno Jedi
A sima box 30k, tisztázzuk. Abban sincs hdd így az a reális összehasonlítási ár. Így a viiic "csak" több mint kétszer annyiba kerül! Hallelujja!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Szerinted ladám van? 😄

Chocho
Nem tudom, mit értesz ámokfutás alatt. Te is olyan figura vagy, aki a ladában dönget 100-al este? Azokon mindig röhögök. <#mf2><#eplus2>

Gaming is believing.

Chocho
Én is szívesen vennék Wii-t olcsón. Nem lehet rossz szórakozni. De míg a box 50k, nem fogok N-t venni 70-ért... 30 már reális ár lenne érte.

Gaming is believing.

Juhúú elkelt a GC is a meghirdetett áron...
Tudom, szerinted balekok, szerintem meg játszani szeretnek.
😄

fotográfik kolomp edisön :D

FlyHigh
Wii-hez nagy isten lehet a cucc, nekünk a cs 1.5-höz hozzá tartozott anno a csokis cigi. Egész más feelingje van akármivel gamelni így, wii meg már a gyilok kategória lehet.<#vigyor>

Thrash \'Till Death

Bucser
miért 50-nél elédtámolygott egy lovaskocsi?<#mf2><#hehe>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Persze, azon már túl vagyok...

Sir Quno Jedi
Így van. Az autókás játékok is szánik. Kimegyek oszt ámokfutok egyet (mint hétvégén és ma hajnalban is), ha vezetni támad kedvem. Majd beszartam az adrenalintól vaze!

Sir Quno Jedi
Hja, ha csak a droghoz kell, az más. Arra jó a bekapcsolt CRT TV adás nélkül is. Idõvel a hangyák megelevenednek ám, csak meredten kell nézni...

Egyébként sokkal betegesebb lenne vérkomolynak látszva játszani, mondjuk autóvezetõset, egyedül 😊)))))

dronkZero
Ökölweevni... 😛

Kizárólag tudatmódosító és tudattágító szerek használata közben nyomjuk majd - csoportosan.

És visítva fogok lightsaberezni meg ökölvívbi.
😄

Sir Quno Jedi
Pediglen DE! 😄 Ha magának veszi, mindenképp. Ha nagyinak, meg a lurkóknak veszi, lelke rajta, majd megunják, de ha egy felnõtt férfi ilyesmit vesz magának és taknya nyála egybefolyik a gyönyörtõl, miközben a vicmótot markolássza, az beteges. Ennek ellenekzõjérõl nem gyõztök meg, max. durva, betiltott akaratgyengítõ szérumokkal... 😄DDDDDDD

dronkZero
"Ez azért nagyon szánalams dolog."

Szarkazmust nem észrevenni, és válaszul hóttkomolyan oltani meg ciki... 😛 😊

Balumann
"Ezt jobb ha tudod. Egy szintre kerülhetsz könnyen a visítozó 6 évesekkel és a hadonászó sztkprotkós nagyikkal"
Te nyilván kipróbáltál már vele minden játékot, meg játszottatok többen vele, és teljesen a saját véleményedet mondod.

A WII mindenkinek jó szórakozást nyújthat, de nyilván a fiatalabbakat meg idõsebbeket célozza meg, meg azokat akik szeretik az ilyen rövid, és érdekesebb irányítós játékokat. Ez már szerintem divatfikázás amit csinálsz. Mert az még oké, hogy neked esetleg nem tetszenek a játékok meg az irányítás, de hogy visítózó 6 évesek protkós nagyik szintjére esne az aki ezzel játszik.

Akinek szórakozást nyújt az játszon vele, lehet véleményeket írni, de azért nem kellene hülyének nyilvánítani vkit mert az tetszik neki... Ez azért nagyon szánalams dolog.

Sir Quno Jedi
zúgviiis??? az dúrva...

Istencsászár
Wíít csak úgy szabad venni hogy arról más ne tudjon😊

Sir Quno Jedi
Kár fényezni tezstvírem! Ha beállsz a viiices konzumidióták közé, magad minõsítes vissza saját magadat 5-6 kategóriával. Ezt jobb ha tudod. Egy szintre kerülhetsz könnyen a visítozó 6 évesekkel és a hadonászó sztkprotkós nagyikkal. Hogy csak a lényeget említsem. Ha ezek után büszkén vered is majd rá a melled, akkor bizony valami nem stimmel odabent ecsémmag! 😄DD

Elég vicces, hogy tizenéves hülyegyerekek minõsítenek igénytelennek valamit - természetesen indok nélkül, csakis "az én apukám az erõsebb" alapon.

😄

Jediként meg pláne vicc, mivel mi a haverokkal pont a lightsaber duel miatt vagyunk oda...
😊

Balumann
De abban van automatikus célzás, vagy pc-n is kell x360-as controller nem?

dronkZero
Dehogy kell wireless... 😛 Egyébként csak azért kéne, mert néhány játék képes osztott képernyõs koopra, csak _követeli_ az XBOX kontrollert hozzá. Rohadjon meg egyébként, lenne két szett billentyûzet és egér, csak ugye azt nem ér.

Istencsászár
Ha wirelesst akarsz, akkor ahhoz kell egy vevõ is Xbox 360 Wireless Gaming Receiver for Windows

DarkSector
Jah ez egyértelmû.
Még azt sem lehet mondani, hogy a fiamnak vezsem, hogy valami kis egyszerûvel ellegyen, mert drágább majdnem a PS3-nál is.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Simán rádugod, az usb-t és ennyi.

dronkZero
Létezik olyan, hogy PC-s XBOX kontroller, vagy simán az XBOXosat dugom rá a PCre(ez lenne a logikus, nyilván, de fasztuggya)? Múltkor MM-ben láttam, csak a doboz sarkára rá volt írva, hogy mittudomén, for XBOX...
Lehet, hogy kelleni fog egy.

Sir Quno Jedi
Aki viiic-et vesz az igénytelen, ezt még én is elismerem! Rohadjanak meg nincsendóstúl a kesûal nongémerek! 😄

DarkSector
Tehetség is kell.

Chocho
VOLT ilyen... A Shadowrun nevû MS borzalom. Nem is húzta sokáig. 😊

Gaming is believing.

CS@
Saját PS1 -en Medal of Honoroztam sokat, bevallom erre már nem is nagyon emlékszem, de akkoriban élveztem a dolgot, azt hozzá kell tenni, hogy ebben az idõben nem volt PCm. Saját PS2 –n SW BF -eztem, egész sokat, ezt már határozottan nem élveztem, mondhatni trágya volt és valamelyik(sajna tényleg nemtudom megmondani melyik) CODal próbáltam játszani, ez tényleg csak próba volt, távolról sem végigjátszás, mert baromi vacak volt. Jó sokáig nálam levõ kölcsön XBOX(nem 360) –on HALOztam. Valamint FPS megjelenítésû RPGbõl Morroztam, ez valami kegyetlenül borzalmasan rossz élmény volt, mivel ezt játszottam korábban PCn egér+bill el is. Nagyon rövid ideig kölcsönbe nálam lévõ X360 hoz kaptam valami COD-ot, amit már kipróbálni se raktam bele.

A dologhoz hozzátartozik, hogy kimondottan nem szeretem a hagyományos értelemben vett FPSeket. Ettõl függetlenül ott egy Fallout3 példaként, ahol már látatlanba se merek belegondolni miféle kínlódás lehet egy gamepaddal VATS nélkül fejbelõni egy olyan mutánst, aki éppen abban a távolságban, amit már egérrel se túl könnyû eltalálni(na persze ha abban van valami célzást segítõ dolog akkor tárgytalan).

Nemistudom ki nyerne.Ezen felesleges vitázni éppeszû ember még aki konzolpárti is bevallja hogy jobb fps-t egérrel játszani.(pár spanom)Ezekszerint szemes barátunknak nagyon fejlettek a képességi hogy neki jobb joy-alDDDDDSokkal precízebben tudsz célozni egérrel...Néhány játék viszont sokkal jobb kontrollerrel(Devil may cry..meg autós játékot is jobb joyal csapatni mint klaviatúrával hiszen te adagolod a gázt attól függõen mennyire nyomod a gombotDD.mondjuk mindent meglehet szokni csak kérdés ki mennyire akarja..GTA-tPS3on nyomtam végig és tök gáz hogy szinte végig az automata célzást használtam.Probálj analog célozni benne kíváncsi vagyok meddig viszed szemes barátom(nemtudom sajnos a neved)d..Írjá még ilyen okosságokat és akkor jól elfogunk beszélgetniDDDD