17438
  • Zóanagyvarázsló
    Mi a baja Wing Commander III-mal? Az interaktív FMV átvezetők mellett volna bőven "játék" is, bár nekem tetszett, hogy a csatákon kívül is lehetett hatásunk a cselekményre, a társaink moráljára. Mellesleg akadt benne egy-két igazán jó színészi játék is (pl. Malcolm McDowell, Jason Bernard és talán még John Rhys-Davies).
  • Istencsászár
    Phantasmagoria nagyon jó, kár lenne kihagyni.
  • Istencsászár
    Master Chief egy szuperkatona aki sosem látható a péncélja nélkül, egy ikon egy szimbóluma a HALO univerzumának és játékainak, olyan mint a Mario vagy Lara baba... attól h te ezt nem tudod értékelni és nem is akarod, és nem érdekel lényegtelen, a fejlesztőknek és kitalálóinak sikerült azt az imidzset felépíteni sikeresen, ettől is sikeres a játék... egy Crysisban a 20adrangú szoldzsöröd mitől egyedi? mert rajta van a nanoruha? jpófa de a karaktered sablonos mint ahogy a legtöbb fpsben az...
  • [Jakuza]
    Eppen ezt mondtam, hogy egy FPS-hez nem kell sok esz. :D
    Mondjuk en nem vagyok annak a stilusnak a rajongoja, annak ellenere, hogy az elso hatban voltam a Q3 T-Arena legjobb jatekosai kozott.

En az osszetettebb jatekokra eskuszom, ami nem a reflexek kihivasat celozza meg, ilyen pedig PC-n sokkal tobb van, sot azt kell mondjam inkabb csak a PC-n van ilyen jatek, a konzolon ez nem altalanos, meg a TR-eket is lebutitjak az amerikai szinvonalra.

Szerintem akkor, ha megoldast talalnanak a warezre, a PC-n sokkal tobb bevetelt szereznenek a gyartok, hiszen lenyegesen tobb van beloluk, mint a konzolbol.
  • Dante73
    Halo-ból ugyan sok ment el, de nem egy tesztet láttam róla, eléggé fanyalogtak a "hozzáértők" Öcsémnek megvan, neki sem jött be. Véleménye; 2. jobb volt. De most úgy őszintén, mi jó van abban, hogy az a hatalmas ötlet a játékban, hogy a mesterszakács arcát nem látod? Istencsászár mondta ezt nekem, még jó régen, hogy ez mekkora ötlet már... Én nem tudom, de FPS-ben, a főszereplő arcát, viszonylag ritkán látni, így nem nagy cucc, (Számomra) de ugye, ha HIPE erre épít, mindjárt más a helyzet...
    Nekem, a rövid véleményem a konzolról;
    Külcsín, csili-vili, (Másfél évig, azóta a PC ebben veri) belbecs meg ablakba. 2 előnye van. Mindkettő mesterséges, és ha nem lenne, a konzolos eladások a béka segge alatt lennének. 1; exkluzívok, 2; PC-s portolások késleltetése. Ha mindkét platformon ugyanazok a játékok, ugyanakkor lennének jelen, kíváncsi volnék a konzolos eladásokra. (Most a warezes marhaságokat ne számoljuk ide!)
  • [Jakuza]
    :D

Amugy megneztem az FF sorozat eladasait a VII ota.
    Siman csokkeno tendenciat mutat. 10 milliorol, az utolso resz eladasi mutatoja leredukalodott 5 milliora.
    Elobb utobb a verpistikek a Halot is megfogjak unni szerintem.
  • dronkZero
    Az a "maga" nemtom, hogy került oda az utsó mondatba... :P
  • dronkZero
    Vagy a CD korszak elején az FMV "játékok". Amikor megy egy retekszar minőségű videó huszadrangú színészek rettenetes előadásmódjában, aztán a megfelelő pillanatban nyomott space után kapjuk a következő jelenetet...
    Legjobb példa: Johnny Mnemonic. Annál szarabbat még nem láttam. A legdurvább a verekedős jelenet volt, mindenféle tipp nélkül, hogy melyik századmásodpercben nyomott space lesz jó...

Hallottam mindenféle Phantasmagoria-ról, hogy az jó ebben a kategóriában, de maga ilyen JM-ek után már nem volt hozzá gyomrom...
  • [Jakuza]
    Na igen engem emlekeztet az Amigan keszult Dragon's Lair jatekra, ahol kellett csinalni par joystick mozdulatot amire csinalt par animaciot a jatek, majd lejatszott egy atvezeto masik animaciot, hogy utana ujra csinalhass par joystick mozdulatot ismet. :D
    Vagy a Wings Commander 3 ?
  • Adam II
    Mivel érdekelt a sztori megnéztem az összeset kronológiai sorrendben YouTubeon több hétbe telt és néha már nagyon untam Otacont.
  • kuci06
    az MGS4 egy interaktív múvi -.-

nemtom miért verik magukat annyira a ps3-masok az mgs4-re..

több idő telik el a bejátszások nézésével, mint magával a játékkal

• Bucser
    megbukott?? PC 1 milla példány ment el szűk 2 hét alatt... megbukott volna?? ja hogy már csak 400K játszik aktívan? attól még nem bukott meg szerintem, csak nem olyan sikeres mint a WoW...

Persze a Live Gold X millás user basevel lehet nem lehet összemérni:)
  • Istencsászár
    Az kijön egyátalán 360ra? felesleges pécén megbukott 360on már most halott a dolog.
  • Skyline
    Ameddig Metal Gear Solid 4 csak ps3-ra van addig igenis jó konzol!!!:)
    Pc-n olyan kaliberü TPS mint a metal gear széria,nos...Emulátorral az MGS1/ pc-re az mgs2...Több nem volt..:)
    MGS 4 szintü pedig nem lesz.:)
    Bogza lehet kijön a fene se tudja már a sok híresztelésből igaz nem is érdekel,max azon is végigtolom,mindenesetre a világ egyik legkomolyabb akciójátéka,és akciójáték kategóriában pedig abszolúte No1 a sztorit nézve.
  • Bucser
    hmmm akkor az Age of Conan x360-as eladásait sem kell majd számolgatni igaz-e?:)
  • Bucser
    Drakesang Dark eye angol nyelvű megjelenése is jó lesz a HC rpg rajongóknak.
  • rumkola
    Engem meg az autós és a csihipuhi játékok hagynak hidegen, tehát az én szemszögemből nézve azok rétegjátékok. :))
  • Ry0K3N
    Igen 10 év óta már nem merik öszehasonlítani a PC-ből befolyt összes jövedelemmel :)
  • Ry0K3N
    Van egy nagy piramisos rész azt is 2x kellett végigharcolni, meg még egypár helyszínt, meg mikor asszem a brute kinyírása után kellett menekülni a floodokk elől akkor vagy 3 teljesen ugyanúgy kinéző folyosón kellett végigdarálnod magad. Valakinek nem tűnik fel a gravity hamer lóbálása közben, de én szeretek körülnézni a játékban és nem csak hentelni. És az hogy a helyszínek ismétlődöek igen illúzióromboló. Főleg egy Halo 3 tól mikor az előző két részben is ezt utáltam a legjobban hogy nem változatos a környezet, nem figyeltek az apróságokra.
  • Ry0K3N
    Ennyiből az USA-sem érdekel itt senkit.
  • Istencsászár
    "Halo 3 ban iszonyat lehangoló volt 3x ra egy ugyanúgy kinéző folyosón végigrasszálni"

Nem tünt fel, mert rettentő változatos. Dzsungel, erdő, tengerpart, sivatag, hófödte jegyek, bázis, űrhajó, idegen lény lakotta terület, idegen bolygó... szinte mindig máshol megy a harc, ezért imádtam.
  • [Jakuza]
    The Europeans get the game first on December 12th, though that unfortunately doesn't include our friends in the United Kingdom, who are still penciled in for an early 2009 release. North America gets the game 4 days later on the 16th, and the Japanese are listed as TBC
  • TomDantes
    Meg jelent volna?
  • [Jakuza]
    A Rise of Argonauts mar megjelent nem ?
  • TomDantes
    Hm. A PC-s játékoknak van jövője? Február hónap Rise of Argonauts SIMS 3 F.E.A.R 2 Silent Hill Warhammer 40k pár nagy név..egy hónapból...persze tudom mindent meg lehet magyarázni hogy ezek konzolra is jönnek ami nem jön az szar vagy kit érdekel... a fanboy-k mindent meg tudnak magyarázni...

de leszarom...srácok a lényeg februárban is lesznek jó játékok PC-re...és jól fogok szórakozni velük.
  • Ry0K3N
    És a videókat megnéztem de eddíg semmi újdonság nincs benne. Csak annyi hogy jó a grafc de ennyi. (PS3 on biztosan)
  • Ry0K3N
    Technikailag beszéltél róla nem pedig stílus szempontjából.
  • Ry0K3N
    " igényes fps lehet kiemelkedő lásd Darkness, Condemned" ezzel egyetértek
    Halo-Crysis-al nem, mindkettő csőlövölde csak a cső nagysága más de attól még csőben mész. (Halo 3 ban iszonyat lehangoló volt 3x ra egy ugyanúgy kinéző folyosón végigrasszálni- legalább ezen javtottak volna az első rész óta könyörgöm. Ne legyen egy ilyen játékba két egyforma helyszín.)
    Stalker? - Marha nagy kihagyott ziccer, jó lehetett volna de így mást se csinálsz mint mindent lőssz ami mozog.
  • [Jakuza]
    Na de a PS3 az nem jol sikerult konzol, hogy Istencsaszartol idezzek, tehat az ilyenkor nem szamit. :D
  • Ry0K3N
    Örülök neki hogy azt amit a Painkiller tudott tudja a legújbb PS3-as játék is. Jófele haladnak
  • [Jakuza]
    Forummotor ismet rendetlenkedik. #9947-re Istencsaszarnak, aki meg azzal sincs tisztaban mi a HC RPG vagy mi fan terem az Elite, mikor az az elso jatek a szamitogepes kategoriaban amibol tobb mint egy millio darabot adtak el. (1984)
  • Zóanagyvarázsló
    Persze ez már nagyon réteg, sőt indie. Napjaink mainstream szintjén legfeljebb a Dragon Age lehet majd HC, részemről remélem a legjobbakat. A Witcher zseniális RPG, de nincsen igazán szofisztikált karakterfejlesztése - nem mérhető mondjuk egy Wizardry-hoz, de ez a játék így is van jól.
  • [Jakuza]
    Tudjuk, hogy nem ertesz hozza.
    Szerintem olvass kicsit muvelodj, hogy felismerd peldaul azt, hogy mi is az Elite es ne baromsagokat mondj. :D
  • Zóanagyvarázsló
    De. Viszont a korszak és a tengeri csaták nagy újítást ígérnek, eleve nagy fejlődésen ment át a széria (bár talán még mindig a Shogun az igazi szerelmem). Igényes széria, igényes körítéssel, élvezheti más is vérhardkórokon kívül.
  • Istencsászár
    Látod ebbe én nemtudok nyilatkozni mert ezekről nem is hallottam annyira hc, akiket érdekel azok találnak róla infot, akiket nem azok hiába tájékozottak nemfognak, mint pl egy iracing... nincs tele vele az online sajtó, de akit érdekel az naprakész belőle.
  • Istencsászár
    nem rossz, biztos látványos ha valaki tudja játszani, de nem ez az első "rész" ebből sok éve létezik ez a sorozat, nemde?
  • Zóanagyvarázsló
    Én a Witchert sem mondanám HC RPG-nek, a Sacred 2-t pedig RPG-nek sem. Igazán HC RPG az Age of Decadence lehet mad, ha megjelenik végre. Szerencsére amiatt sem kell Corei7 processzorért szaladnia boltba.
  • Ry0K3N
    "Total Wars - réteggém, hányadik kiegészítő?" Amiről fogalmad sincs ahoz nem szólj hozzá pls.

http://www.gametrailers.com/player/40753.html
  • Istencsászár
    Mér megint nem arról beszélsz amire reagáltam. Szóval eladásokban az rpg és a jrpg egy kalap alá vehető akár ellenfélnek is tekinthető eladások szempontjából, ha már a semmiből felhoztad ezt, az MMO más kár lenne belekeverni, de inkább erre reagáltál volna egyszer is, mert nagy huszárvágással túlléptál rajta és csak a wíís eladásoktól tudtál jót multani... #9891
  • [Jakuza]
    JRPG lehet hogy RPG ,de kozel sem crpg a HC RPG-khez pedig meginkabb ,messzebb vannak.
    Jah es hogy te ilyet nem irtal, mennyit idezzek be toled, hogy a MMO az nem szamit ? Legalabb igazat mondanal.