A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2; Nem nézek trélereket, mégis, nem egy alkalommal belefutottam már. Vagy már nagyon kíváncsi voltam, vagy egyéb okokból. Így saját tapasztalatból mondom, bizony átvernek, (nem egyszer fõmonszta harc. Odaérek a játékban, 1,5 órán át gyakom a videóban látott módszerrel, semmi. Taktikát váltok, 2 perc alatt elhullik....) esetleg lelövi a slusszpoént... Volt már rá példa.... Akkor már inkább lekapom, és véleményt mondok én magam. Akkor legalább biztos lehetek abban, hogy a kialakult kép, egyezik az enyémmel. (érdekes lenne, ha nem....)
Van egy pont, ahol már az újságok, netes lapok nem tudnak tovább hazudni. Hiába vannak megkenve, mikor már a jó hírük a tét, maximum kozmetikázni tudnak. Meglepett, hogy nem egy helyen lehúzták az NFS-t. De 40-60 pontot azért megkapta, holott 20-at is inkább alulról súrolja....
http://www.freetvmaci.info/
😊))
fotográfik kolomp edisön :D
Eleg egy regi jo nevu jatek, egy jol megkomponalt reklamfilm es maris elehet + milliokat adni egy kozepszeru alkotast is.
S mivel nagy volt a hype meg sajat magukat is becsapjak a vasarlok, mert a sajat hibaikat ismerik be legkevesbe az emberek, es igy meg a gyenge alkotasra is azt mondjak, hogy jo volt a jatek.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A jatekokat nem a demok adjak el, nem azokkal reklamozzak a mediakban, hanem kifejezetten erre keszult, teaserekkel,reklamfilmekkel,trailer cut-okkal.
A hype errol szol. Mivel en rengeteg NFL merkozest nezek, ahol a jatekmegszakitasok kozott rengeteg holt ido van es reklamokkal toltik ki, elmondhatom, hogy szinte 5-10 percenkent megy egy jatekreklam, amiben hangzatos szavakkal es skiccekkel.
Ry0K3N irta le a 8162 hozzaszolasban, nagyon jol a lenyeget.
"video- leginkább a film trailerekhez tudnám õket hasonlítani, nagyon át lehet verni vele az embert"
Szimpla kozepszeru jatekokat ilyen trukkokkel adnak el, hiszen a vasarlok tobb mint 80%-t nem is erdeklik a demok, nem is szedik le oket, hanem a mediakban latott hatasra, a kornyezetuk hypeolasara veszik meg az arut, jo zombi modjara.
Na de a tomegeket konnyu hulyiteni ezt mar regota tudjuk.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
videorew - ua mint a teszt mire kint van az ember rég kipróbálja maga
"De az az "1 rohadt giga" annyira sok, hogy egybõl jogossá teszi a warezt." igen meg még egyéb más tényezõk is jogossá teszik amiket már leírtam, egy teljes játék kipróbálása többet mond mint egy 1 gigás demo ami nyújt 10 perc játékidõt 1 pályán
"Ez csak laboratóriumi körülmények között igaz, azt feltétlezve, hogy minden játékot feltörnek hivatalos megjelenés elõtt" - nem kell megjelenés elõtt feltörni az, 1 hét mire van egy normális rew, és 1-2 nap mire feltörik, 1-2 nap és az ember maga próbálja ki maga dönti el, én sosem alapozok a rew-ekre amúgy sem, a tesztelõ véleménye nem lesz sosem ugyanaz mint a saját véleményed. Van olyan hogy tesztek alapján megveszed és nem tetszik.
" jönnek a rivjúk dögivel idõben." mégis mikor? mikor már más rég kijátszotta? miért ne tenném meg én is és eldöntöm kell e.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
5-15 (vagy akár több) perces játékmenet videó vagy videórivjú = tréler?
demo- lassan minden játékhoz 1 rohadt giga a demo ha nem több, inkább letölti az ember a warez 4-6 gigáját minthogy inkáb demoval szarakodjon
Ezért panaszkodnak egyre többször, hogy nicsen helye 8-10 GB-os játékokra, és arra, hogy nem tudják kiírni egyrétegû DVD-re. De az az "1 rohadt giga" annyira sok, hogy egybõl jogossá teszi a warezt. Kiváló érv...
tesztek- mire kijön egy tetsz az ember letölti maga és véleményt alkot és eldönti kell e neki
Ez csak laboratóriumi körülmények között igaz, azt feltétlezve, hogy minden játékot feltörnek hivatalos megjelenés elõtt, és le is tölti egybõl a játékos, mert nem tudja bevárni a teszteket, és végtelen ideje van a játékokkal játszani. Egyébként nem a hazai magazinokból kell kiindulni, jönnek a rivjúk dögivel idõben.
rumkola:
Nem kell hinni senkinek és semminek, tudni kell, hogy mely objektív elemek tetszenek neked egy játékban, és akkor akár egy dicsérõ beszámoló is le tud róla beszélni, vice versa. Persze a legkönnyebb csak a pontszámot nézni, de az már olyan, mint ruhát csak méret választani: "user error".
Nálam ilyen tom clancy-k meg bármiféle autós játékok 0-ás értékelést kapnak, függetlenül a gamerankingstõl meg a gémsztártól...
Látod, így kell ezt, ismered a saját elvárásaidat, így még mankóra sincs szükség 😉
Nálam ilyen tom clancy-k meg bármiféle autós játékok 0-ás értékelést kapnak, függetlenül a gamerankingstõl meg a gémsztártól...
😊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
demo- lassan minden játékhoz 1 rohadt giga a demo ha nem több, inkább letölti az ember a warez 4-6 gigáját minthogy inkáb demoval szarakodjon
tesztek- mire kijön egy tetsz az ember letölti maga és véleményt alkot és eldönti kell e neki
meg most NFS-Undercover csak annyit szeretnék hozzáfûzni hogy itt az irányítás és az autófizika mégis mi a jó *beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeep* akart lenni? ez most komolyan gondolták??? 3 versenyt megcsináltam belõle és úgy töröltem mint a huzat, kész szánalom
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Azt mondod 10 játékból 9 szar. Én azt mondom hogy ez nem igaz.
Nézzünk random 10 új játékot a Gamerankingsról
Gears of War 2 X360 93.9%
Resistance 2 PS3 88.0%
Valkyria Chronicles PS3 87.1%
COD World at War X360 87.0%
SmackDown vs. Raw 2009 X360 83.1%
Mirror's Edge PS3 81.2%
Tom Clancy's EndWar X360 80.4%
Banjo-Kazooie X360 78.1%
Tom Clancy's EndWar PS3 78.1%
Egyikre sem mondanám rá hogy rossz hiszen összességében jó értékeléseket kaptak, aztán hogy kinek melyik stílus tetszik és melyik játékot preferálja az már csak a saját izlésén múlik, de még véletlenül sem a játék minõségét rontja, már ha az illetõnek nem tetszik.
NFS és TRU
NFS Undercover X360 60.0% - mindenhol lehúzták, rossz játék
Tomb Raider Underworld pedig megfogja kapni a maga 8 talán 9 pontocskáját, hiszen jó játék
NFS hiába rossz játék ha letöltik és kínok közt végigjátsza mert muszáj neki, aztán odaböki a fórumon hogy szar... francokat szar, neki tetszett, hiszen játszott vele. Akinek valami nem tetszik azt 2 perc után törli, bár ezt nem értem hogy erre egy videóból simán rá lehet jönni, feleslegesen fizet elõ smswebre, vagy tölti le fizetõs fptrõl, jobb esetben pedig torrentrõl a sok gigát, és bajlódik a krekkel meg a warez verzió hibáival.
utóbbi hónapban megvettem a Fable2, Gears of War 2 amikben nem csalódtam, sõt tudtam mit veszek és mit kapok, és még többet is kaptak hiszen kiváló játékok, és a Tomb Raider is be van rendelve, hétfõn kézbe kapom.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Az Edge is adott neki egy kemény 3-ast. Az OXM-en kívül mindenki szidja, mint a bokrot. Mellesleg már a Pro Street (PC) is csak alulról súrolja a 70%-os átlagot, nem a rivjúk alapján veszik ezeket.
Elhiszem, hogy sokan az általad felvázolt modellet követik, de ha már olyan általánosító szavakat használsz, mint a 'senki', akkor megjegyzem újfent, én odafigyelek, ezért tudom mire számítsak, nem tudnak meglepni. Akit egy NFS-sel csõbe lehet húzni 2008-ban, az pedig maximálisan megérdemli. Sõt, szerintem még tanulna is az így megesett anyagi veszteségbõl: nem kell cefet játékokkal játszani, csak azért, mert a 12 évesek mind ismerik a címét.
A warez rossz. A warez szükséges.
Robin Hood egy hõs volt. Szerintem Razor1911 is az.
😛 😄
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Egyébként pedig ez üzlet, és így bele is lehet csúnyán bukni, mint mondom, összességében még mindig nem nyereséges a konzolosdi a Microsoftnak.
A játékok árkülönbségét pedig részben a royalty teszi ki, de csodálnám, ha ez újdonság lenne számodra.
Gaming is believing.
Gaming is believing.
2; Kicsi ország vagyunk, a Live! magyarítása pedig drága lenne. Egyszerûen nincsen elég fizetõképes kereslet iránta, hogy megérje.
Ezért is szar ez a rendszer. Azt hiszem 8 nyelven elérhetõ, és a világon beszélnek 200-at. Sose fogja megérni mindre lefordítani. Jó, tanulj meg angolul... Emiatt nem fogok, az tuti....
Ott a net. lehetne használni. Csak akkor az online ellenõrzés menne a pirítóba... Úgyhogy emiatt kell trükköznöd... Magyarán TE szívsz a warez miatt, holott TE fizetsz...
Gratulálok. Eldöntheted, hogy M$-t szidod, vagy a warezhörcsögöket.
Én M$-t szidom. Ugyanis a warezt meg tudom érteni. Az M$ politikáját NEM.
Zoo.
Kicsit olyan, mintha az autógyártók a benzinen akarnának fogni. Én furcsállom. Már csak azért is, mivel ma már a konzol maga is nyereséges.... Magyarán befeccölünk, (nem mondom, biztos sokat) aztán fogunk egy kicsit itt, egy kicsit ott.... És de jó ez NEKED....
A reklámban az a különbség, hogy
1; De jó neked, mert jó játékkal játszol! (vagy jó a játék, vagy nem, nem számít, jó nekem, mert játszok)
2; De jó neked, mert mi bukunk rajta. Ja. kurvára. Ha hosszú távon nem bukik rajta, (márpedig nem csinálná, ha TÉNYLEG BUKNA RAJTA) akkor egyszerûen nem mond igazat.
A többi szõrszálhasogatás. Pofátlan hazugság, még akkor is, ha egy rövid ideig igaz.... És sokan erre ugranak, ezért vettek konzolt. (mekkora királyság már, annyiba van mint egy jobb videókártya, és még buknak is rajta, mennyünk, vegyük meg! Hosszú távon meg ugyanott vagy....)
😊
Gaming is believing.
😊
Egy pár évig még el fog tartani, amíg a konzolrészleg visszahozza nekik a befektetett pénzt. Ugyan már ynereslgesek, de az elsõ Xbox milliárdos veszteségekbe került enkik, és egyébként sem tud egy konzol nyereséges lenni az elsõ éve(i)ben. A PS3-mal a Sony megfelelõ divíziója felélte a PS2-n és a PSP-n szerzett profitot, de legalább már lassan kezdenek - adott évi mérleget tekitnve - nyereségesek lenni.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
NFS biztosan nem lesz bukás mert konzolon garantáltan elfog menni 1-2 milla, attól meg hogy nincs egér az nem jelent semmit😊 amugyis kontrollerrel kell azt játszani nem billel egérrel.
😊)))
Kicsit az elsõ bécsi kirándulásom jut eszembe. Ojándék címszóval telepakolta a kezem egy utcai árus, MAJD közölte, hogy CSAK ezt a 10 Shilinges vackot kell megvennem. 200-ért. A Te anyád... NEM?
Egyszerû, amerikai gyerekek színvonalához van igazítva a dolog.
Nézd meg a legujabb NFS-t. Egy rakat szánalom. Még egér sincs a menüben.... Agyonbutított, Amerikának készült szar. Méregdrágán.
És TUTI nem lesz bukás.
Lehet itt árvitát folytatni, de amíg az amerikai hülyegyerek a célközönség, (márpedig neki van pénze) addig teljesen felesleges. Jó sok szert el lehet adni neki, mindössze reklámozni kell, valamint JÓ DRÁGÁN adni, hogy szerencsésnek érezze magát....
Nem errõl szól az összes reklám? A WoW-é ugyanúgy, mint a Halo-é, a Boxé ugyanúgy, mint adott sláger VGA-é.
Ugyanakkor vegyük már észre, mennyire tolja az M$ a boxot, mennyire tolja a sony a PS-t, s ki az, aki tolja a pc-t....
Ezek mögött a számok közt csak a reklám néphülyítõ hatását lehet látni, egyebet nem. (Ha egy termék gyártója nagyon meg akar gyõzni, hogy mennyire jól járok vele, nekem eleve gyanús a dolog...) Tartom a véleményem, hogy mindent összevetve MESSZE PC-n játszanak legtöbben. Más kérdés, hogy egy elbaltázott értékesítési, árképzési politika miatt ebbõl nincsen bevétel....
A GTA 4-bõl pedig a 10 millió nem shipped, hanem a fogyasdztókhoz jutott el annyi, a Take Two szerint.
Sales of Rockstar Games' blockbuster Grand Theft Auto IV continued to exceed the Company's expectations. Over 10 million units have been sold through to consumers as of August 16, 2008.
Forrás
"Assassin's Creed has now sold over six million units in to retail and the recent release of PC and Nintendo DS versions, along with more television advertising, should help the title move towards the seven million figure."
Mutad meg kérlek...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
PC:
# The Sims (16 million shipped)
# Lineage 2 (14 million customers)
# The Sims 2 (13 million)
Wii
# Wii Sports (30.87 million)
# Wii Play (16.15 million)
# Mario Kart Wii (9.53 million)
Xbox 360
# Halo 3 (8.1 million)
# Gears of War (4.7 million,<22>22> may include PC version)
# Grand Theft Auto IV (3.484 million approximately: 2.7 million in US, 750,000 in UK, 34,000 in Japan)
PS3
# MotorStorm (3.31 million)
# Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots (3 million shipped)
# Resistance: Fall of Man (2.5 million)