A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dante73
1; Mivel (elméletileg) BÁRMI a gépeden lehet 24 órán keresztül, kipróbálási céllal, így valóban jó érv a warez mellett a dolog....
2; Nem nézek trélereket, mégis, nem egy alkalommal belefutottam már. Vagy már nagyon kíváncsi voltam, vagy egyéb okokból. Így saját tapasztalatból mondom, bizony átvernek, (nem egyszer fõmonszta harc. Odaérek a játékban, 1,5 órán át gyakom a videóban látott módszerrel, semmi. Taktikát váltok, 2 perc alatt elhullik....) esetleg lelövi a slusszpoént... Volt már rá példa.... Akkor már inkább lekapom, és véleményt mondok én magam. Akkor legalább biztos lehetek abban, hogy a kialakult kép, egyezik az enyémmel. (érdekes lenne, ha nem....)

Van egy pont, ahol már az újságok, netes lapok nem tudnak tovább hazudni. Hiába vannak megkenve, mikor már a jó hírük a tét, maximum kozmetikázni tudnak. Meglepett, hogy nem egy helyen lehúzták az NFS-t. De 40-60 pontot azért megkapta, holott 20-at is inkább alulról súrolja....

http://www.freetvmaci.info/

mint a kontrollerre, hogy jó az fps-hez
😊))

fotográfik kolomp edisön :D

[Jakuza]
*amiben hangzatos szavakkal es skiccekkel meltatjak a muvet.
Eleg egy regi jo nevu jatek, egy jol megkomponalt reklamfilm es maris elehet + milliokat adni egy kozepszeru alkotast is.
S mivel nagy volt a hype meg sajat magukat is becsapjak a vasarlok, mert a sajat hibaikat ismerik be legkevesbe az emberek, es igy meg a gyenge alkotasra is azt mondjak, hogy jo volt a jatek.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
Kisbaratunk elfelejt valamit.
A jatekokat nem a demok adjak el, nem azokkal reklamozzak a mediakban, hanem kifejezetten erre keszult, teaserekkel,reklamfilmekkel,trailer cut-okkal.

A hype errol szol. Mivel en rengeteg NFL merkozest nezek, ahol a jatekmegszakitasok kozott rengeteg holt ido van es reklamokkal toltik ki, elmondhatom, hogy szinte 5-10 percenkent megy egy jatekreklam, amiben hangzatos szavakkal es skiccekkel.

Ry0K3N irta le a 8162 hozzaszolasban, nagyon jol a lenyeget.

"video- leginkább a film trailerekhez tudnám õket hasonlítani, nagyon át lehet verni vele az embert"

Szimpla kozepszeru jatekokat ilyen trukkokkel adnak el, hiszen a vasarlok tobb mint 80%-t nem is erdeklik a demok, nem is szedik le oket, hanem a mediakban latott hatasra, a kornyezetuk hypeolasara veszik meg az arut, jo zombi modjara.
Na de a tomegeket konnyu hulyiteni ezt mar regota tudjuk.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

játékmenet videó - nem minden esetben beszédes mert a fejlesztõk driekt kihagynak belõle részleteket vagy épp pont benne van ajáték összes lényegi része és semmi mást nem fog találni az ember a játékban
videorew - ua mint a teszt mire kint van az ember rég kipróbálja maga
"De az az "1 rohadt giga" annyira sok, hogy egybõl jogossá teszi a warezt." igen meg még egyéb más tényezõk is jogossá teszik amiket már leírtam, egy teljes játék kipróbálása többet mond mint egy 1 gigás demo ami nyújt 10 perc játékidõt 1 pályán
"Ez csak laboratóriumi körülmények között igaz, azt feltétlezve, hogy minden játékot feltörnek hivatalos megjelenés elõtt" - nem kell megjelenés elõtt feltörni az, 1 hét mire van egy normális rew, és 1-2 nap mire feltörik, 1-2 nap és az ember maga próbálja ki maga dönti el, én sosem alapozok a rew-ekre amúgy sem, a tesztelõ véleménye nem lesz sosem ugyanaz mint a saját véleményed. Van olyan hogy tesztek alapján megveszed és nem tetszik.
" jönnek a rivjúk dögivel idõben." mégis mikor? mikor már más rég kijátszotta? miért ne tenném meg én is és eldöntöm kell e.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

dronkZero
Ja, egyébként nagyon hangzatos példabeszédeket lehet rittyenteni, ha szándékosan csúsztatsz és kavarod a szart...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

video- leginkább a film trailerekhez tudnám õket hasonlítani, nagyon át lehet verni vele az embert

5-15 (vagy akár több) perces játékmenet videó vagy videórivjú = tréler?

demo- lassan minden játékhoz 1 rohadt giga a demo ha nem több, inkább letölti az ember a warez 4-6 gigáját minthogy inkáb demoval szarakodjon

Ezért panaszkodnak egyre többször, hogy nicsen helye 8-10 GB-os játékokra, és arra, hogy nem tudják kiírni egyrétegû DVD-re. De az az "1 rohadt giga" annyira sok, hogy egybõl jogossá teszi a warezt. Kiváló érv...

tesztek- mire kijön egy tetsz az ember letölti maga és véleményt alkot és eldönti kell e neki

Ez csak laboratóriumi körülmények között igaz, azt feltétlezve, hogy minden játékot feltörnek hivatalos megjelenés elõtt, és le is tölti egybõl a játékos, mert nem tudja bevárni a teszteket, és végtelen ideje van a játékokkal játszani. Egyébként nem a hazai magazinokból kell kiindulni, jönnek a rivjúk dögivel idõben.

rumkola:

Nem kell hinni senkinek és semminek, tudni kell, hogy mely objektív elemek tetszenek neked egy játékban, és akkor akár egy dicsérõ beszámoló is le tud róla beszélni, vice versa. Persze a legkönnyebb csak a pontszámot nézni, de az már olyan, mint ruhát csak méret választani: "user error".

Nálam ilyen tom clancy-k meg bármiféle autós játékok 0-ás értékelést kapnak, függetlenül a gamerankingstõl meg a gémsztártól...

Látod, így kell ezt, ismered a saját elvárásaidat, így még mankóra sincs szükség 😉
Én meg nem hiszek semmiféle tesztelgetõ oldalnak, pláne nem adok más játékos véleményére. 😊
Nálam ilyen tom clancy-k meg bármiféle autós játékok 0-ás értékelést kapnak, függetlenül a gamerankingstõl meg a gémsztártól...
😊

Felsoroltál 6 játékot, de ugyanúgy jönnek ki rosszak is.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

video- leginkább a film trailerekhez tudnám õket hasonlítani, nagyon át lehet verni vele az embert
demo- lassan minden játékhoz 1 rohadt giga a demo ha nem több, inkább letölti az ember a warez 4-6 gigáját minthogy inkáb demoval szarakodjon
tesztek- mire kijön egy tetsz az ember letölti maga és véleményt alkot és eldönti kell e neki

meg most NFS-Undercover csak annyit szeretnék hozzáfûzni hogy itt az irányítás és az autófizika mégis mi a jó *beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeep* akart lenni? ez most komolyan gondolták??? 3 versenyt megcsináltam belõle és úgy töröltem mint a huzat, kész szánalom

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Istencsászár
Aki minõségi tunningos ótós játékra vágyik annak ott a Midnight Club LA, igaz nem NFS a neve, de mindenben fényévekkel jobb, kb ez a szint lenne elvárható egy NFStõl.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Arra vannak a demok, rivjúk, videók, több oldalas tesztek tömkelege hogy a játékból minél többet megtudj. A videótesztekben pl a Gametrailersen korrekten elmondanak mindent 8-10 percben és korrektül pontoznak, már csak abból is simán meg lehet tudni egy játékról hogy jó avagy nem.

Azt mondod 10 játékból 9 szar. Én azt mondom hogy ez nem igaz.

Nézzünk random 10 új játékot a Gamerankingsról

Gears of War 2 X360 93.9%
Resistance 2 PS3 88.0%
Valkyria Chronicles PS3 87.1%
COD World at War X360 87.0%
SmackDown vs. Raw 2009 X360 83.1%
Mirror's Edge PS3 81.2%
Tom Clancy's EndWar X360 80.4%
Banjo-Kazooie X360 78.1%
Tom Clancy's EndWar PS3 78.1%

Egyikre sem mondanám rá hogy rossz hiszen összességében jó értékeléseket kaptak, aztán hogy kinek melyik stílus tetszik és melyik játékot preferálja az már csak a saját izlésén múlik, de még véletlenül sem a játék minõségét rontja, már ha az illetõnek nem tetszik.

NFS és TRU

NFS Undercover X360 60.0% - mindenhol lehúzták, rossz játék
Tomb Raider Underworld pedig megfogja kapni a maga 8 talán 9 pontocskáját, hiszen jó játék

NFS hiába rossz játék ha letöltik és kínok közt végigjátsza mert muszáj neki, aztán odaböki a fórumon hogy szar... francokat szar, neki tetszett, hiszen játszott vele. Akinek valami nem tetszik azt 2 perc után törli, bár ezt nem értem hogy erre egy videóból simán rá lehet jönni, feleslegesen fizet elõ smswebre, vagy tölti le fizetõs fptrõl, jobb esetben pedig torrentrõl a sok gigát, és bajlódik a krekkel meg a warez verzió hibáival.

utóbbi hónapban megvettem a Fable2, Gears of War 2 amikben nem csalódtam, sõt tudtam mit veszek és mit kapok, és még többet is kaptak hiszen kiváló játékok, és a Tomb Raider is be van rendelve, hétfõn kézbe kapom.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Az NFS a GR-en kapja a "jobbnál jobb" értékeléseket...

Az Edge is adott neki egy kemény 3-ast. Az OXM-en kívül mindenki szidja, mint a bokrot. Mellesleg már a Pro Street (PC) is csak alulról súrolja a 70%-os átlagot, nem a rivjúk alapján veszik ezeket.

Elhiszem, hogy sokan az általad felvázolt modellet követik, de ha már olyan általánosító szavakat használsz, mint a 'senki', akkor megjegyzem újfent, én odafigyelek, ezért tudom mire számítsak, nem tudnak meglepni. Akit egy NFS-sel csõbe lehet húzni 2008-ban, az pedig maximálisan megérdemli. Sõt, szerintem még tanulna is az így megesett anyagi veszteségbõl: nem kell cefet játékokkal játszani, csak azért, mert a 12 évesek mind ismerik a címét.
Dante73
Amíg 10 bõl kilenc játék szar, addig nem csak hogy jogos, de szükséges is a warez. Ha nem lenne, senki sem venne már játékot. Mikor 20. alkalommal csalódsz, nem ruházol be a 21.-be. Így viszont törölsz, és ami jó megveszed. Kiváncsi vagyok, ki volna az a nagyon gazdag, aki a mai játékfelhozatal mellett mer még próba nélkül játékot venni. Csak 2 fórumot mondanék példának. NFS, és TRU. NFS-ben nem egy ember hálát mond a sok warezosnak, így már nem ruház be rá. Le sem tölti. Tomb-nál ugyanez, másik elõjellel. NFS majd kapja a szép magas pontokat az ujságoktól, (minimum a 80, míg a Tomb, örülhet, ha megkapja majd a 80-at. És a kettõ közt ég és föld a különbség. Ha nem volna warez, nem egy ember csalódna, meert senki nem írná meg az igazat a fórumokon, vagy csak napok, hetek múlva.
A warez rossz. A warez szükséges.

Robin Hood szétosztotta zsét meg ennit. Razor meg saját szakállra dolgozik.

Azért azt megnézném, hogy mit szólnál, ha "Robin Hood és bandája" lehúzna egy húszezressel a nyolcadik kerületben, mert a "szegényeknek" elfogyott a nyerõgépbe dobálandó zseton 😉
dronkZero
Lelkiismeret és nézõpont kérdése.

Robin Hood egy hõs volt. Szerintem Razor1911 is az.

😛 😄

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Nem drága, csak nekünk magyaroknak az 😊

Jogos, megyek nyugdíjasokhoz betörni, a túlélés törvénye hajt e cudar világban.
Sanyix
cudar világ van... ha becsületes vagy, még cudarabb. Ébresztõ!

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Istencsászár
Miért is lenne egyszerübb? a warez rossz és rettentõ káros ezen nincs mit szépíteni, és ha mindenki a lopást, csalást választaná, mert kis akadályba, kellemetlenségbe ütközött, akkor cudar egy világ lenne...

Nincs ilyen reklám, hogy a Microsoft bukik rajta. Ez cikkek, fórumok tárgya, de nem a reklámoké. Senki nem ezért vesz konzolt.

Egyébként pedig ez üzlet, és így bele is lehet csúnyán bukni, mint mondom, összességében még mindig nem nyereséges a konzolosdi a Microsoftnak.

A játékok árkülönbségét pedig részben a royalty teszi ki, de csodálnám, ha ez újdonság lenne számodra.
Chocho
Miért, mi bajod vele? Szvsz normális vállalat. A "szaravindóz" és hasonló megszólalások pedig nem a céget, hanem a felhasználót tükrözik.

Gaming is believing.

Chocho
Hoppá-hoppá, kibújt a szög a zsákból! Mo. ez a helyzet. Na látod, akkor máris egyszerûbb megérteni a warez létezését is, éppúgy, ahogy a PC állandó privilégiumát.

Gaming is believing.

Dante73
1; Bárhol a világon 30% az árkülönbség.
2; Kicsi ország vagyunk, a Live! magyarítása pedig drága lenne. Egyszerûen nincsen elég fizetõképes kereslet iránta, hogy megérje.
Ezért is szar ez a rendszer. Azt hiszem 8 nyelven elérhetõ, és a világon beszélnek 200-at. Sose fogja megérni mindre lefordítani. Jó, tanulj meg angolul... Emiatt nem fogok, az tuti....
Ott a net. lehetne használni. Csak akkor az online ellenõrzés menne a pirítóba... Úgyhogy emiatt kell trükköznöd... Magyarán TE szívsz a warez miatt, holott TE fizetsz...
Gratulálok. Eldöntheted, hogy M$-t szidod, vagy a warezhörcsögöket.

Én M$-t szidom. Ugyanis a warezt meg tudom érteni. Az M$ politikáját NEM.

Istencsászár
Görcsölök, mert ez a magyar helyzet. Konzol fronton lepkefing szinten van, ezért nincs lájv ( erre rápakolnak pár lapáttal a warezpisták ), ezért magasak az árak és nekem ezért kell "trükköznöm".

Dante73
Ne görcsölj már annyira az árakon. drágább a konzol game, drágább a PC fejlesztés. Nem látom a logikát. (illetve dehogynem, csak nem tetszik)

Zoo.
Kicsit olyan, mintha az autógyártók a benzinen akarnának fogni. Én furcsállom. Már csak azért is, mivel ma már a konzol maga is nyereséges.... Magyarán befeccölünk, (nem mondom, biztos sokat) aztán fogunk egy kicsit itt, egy kicsit ott.... És de jó ez NEKED....

A reklámban az a különbség, hogy
1; De jó neked, mert jó játékkal játszol! (vagy jó a játék, vagy nem, nem számít, jó nekem, mert játszok)
2; De jó neked, mert mi bukunk rajta. Ja. kurvára. Ha hosszú távon nem bukik rajta, (márpedig nem csinálná, ha TÉNYLEG BUKNA RAJTA) akkor egyszerûen nem mond igazat.
A többi szõrszálhasogatás. Pofátlan hazugság, még akkor is, ha egy rövid ideig igaz.... És sokan erre ugranak, ezért vettek konzolt. (mekkora királyság már, annyiba van mint egy jobb videókártya, és még buknak is rajta, mennyünk, vegyük meg! Hosszú távon meg ugyanott vagy....)

Vagy nem kockagémer, és csak egy jót akar játszani délután.
😊

Istencsászár
Ha nem tudja mit vesz akkor nincsenek elvárásai...

Chocho
Sokan viszont nem is tudják, hogy nem érdekli õket. Ha pl. nem élsz a játéksajtó világában, lehet azt hiszed, az NFS egy jó játék, és megveszed. Maximum otthon dühöngsz egy sort, de hát ez a kiadót már nem érdekli.

Gaming is believing.

érdekes hasonlat
😊

Istencsászár
Persze, és ha vevõ vagy az adott játékra, stílusra akkor ez egy plusz löketet ad arra hogy fuss megvenni, de ha nem érdekel téged akkor lehet bármilyen jó rekláma nem fogsz vele játszani... hiába jók az NFS videói, mert megnézem mindent, hiszen hangulatosak, ha maga a gémpléj számomra rossz nem fogom megvenni mert nem érdekel...

Szerk.: Egyébként érdekes módon nekem a játékok reklámjai is azt mondják, hogy azok mennyire faszák, és mennyire jól járok, ha játszom velük 😊
Nyilván a nyereségesség a célja a Microsoftnak, szerintem ezt sosem cáfolták. De az elõállítás költségénél gyakran adnak olcsóbban egy konzolt, mert alá kell menni a fogyasztók lélekteni határának, hogy megvegyék, és akkor majd a játékokból jön idõvel a haszon. Ennek a modellnek ez a logikája, fölösleges ezt furcsállni.

Egy pár évig még el fog tartani, amíg a konzolrészleg visszahozza nekik a befektetett pénzt. Ugyan már ynereslgesek, de az elsõ Xbox milliárdos veszteségekbe került enkik, és egyébként sem tud egy konzol nyereséges lenni az elsõ éve(i)ben. A PS3-mal a Sony megfelelõ divíziója felélte a PS2-n és a PSP-n szerzett profitot, de legalább már lassan kezdenek - adott évi mérleget tekitnve - nyereségesek lenni.
Sir Quno Jedi
Van aki a hernyót is megengedheti magának, kezdetben...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Istencsászár
Nem bukik az MS... ingyen cserélget mindent, akármi is romlik el, kapsz újat vagyis még igy is megéri nekik, ha nem érné akkor beszigorítana. kb 11 ezer egy új játék, ne a magyar árakból indulj ki😞 ha az eladások nagyobbak lennének akkor az árak is lefele mennének, ahogy egyes boltokban ez észrevehetõ, de a többségben nagyon magas árak vannak sajnos... akármit meg tudok venni 11 ezres áron premier napján vagy akár elõtte 1-2 nappal, de ezek mind külföldi, amivel persze én nem járulok hozzá a magyar helyzethez már mert egyszerûen nincs ennyi pénze az embernek, ennyi felesleges pénze, ez a 2-5 ezer forint plusz baromi sok.

NFS biztosan nem lesz bukás mert konzolon garantáltan elfog menni 1-2 milla, attól meg hogy nincs egér az nem jelent semmit😊 amugyis kontrollerrel kell azt játszani nem billel egérrel.

van aki megengedheti magának
😊)))

Dante73
Valamit mondasz, de nem... A Bioshock nem akart meggyõzni, hogy megéri, mert... egyszerûen azt mondta; jó játék... Nem a reklámmal van gondom. Hanem ha azt állítják, mennyire jó ez nekem. Ugye M$ állítás; buknak a boxon x összeget. Józan paraszti ésszel belátható, hogy ez hosszú távon egyszerûen NEM IGAZ. Ezen az elven az autógyártók is buknak.... Hiszen a horribilis fejlesztési költség miatt az elsõ év tuti ráfizetés. Ennek ellenére annyit állítanak x milliárd Euró ment el a fejlesztésre. A hozzáállás magyarán korrekt. Játékoknál szemet szúr az árkülönbség is. Tudom, nem a bekerülési költség a mérvadó, de ugyan miért 1,5x öse egy konzolos játék? PC-re nehezebb optimalizálni, több a munka, nem? Eleve a hozzáállás magas nekem. A legtöbb terméknek van egy bekerülési költsége, ami alapján az árat meghatározzák. Kivétel a szórakoztató ipar... Amennyiért még el lehet adni... A terméknek, és az árának semmi köze egymáshoz... Nem véletlen, hogy ebben az iparágban dolgozók járnak Porsche-val, Lambóval....

Kicsit az elsõ bécsi kirándulásom jut eszembe. Ojándék címszóval telepakolta a kezem egy utcai árus, MAJD közölte, hogy CSAK ezt a 10 Shilinges vackot kell megvennem. 200-ért. A Te anyád... NEM?
Egyszerû, amerikai gyerekek színvonalához van igazítva a dolog.

Nézd meg a legujabb NFS-t. Egy rakat szánalom. Még egér sincs a menüben.... Agyonbutított, Amerikának készült szar. Méregdrágán.
És TUTI nem lesz bukás.
Lehet itt árvitát folytatni, de amíg az amerikai hülyegyerek a célközönség, (márpedig neki van pénze) addig teljesen felesleges. Jó sok szert el lehet adni neki, mindössze reklámozni kell, valamint JÓ DRÁGÁN adni, hogy szerencsésnek érezze magát....

(Ha egy termék gyártója nagyon meg akar gyõzni, hogy mennyire jól járok vele, nekem eleve gyanús a dolog...)

Nem errõl szól az összes reklám? A WoW-é ugyanúgy, mint a Halo-é, a Boxé ugyanúgy, mint adott sláger VGA-é.
Dante73
Tudom, hogy nem mindegy bizonyos szempontból, de összességében mégis mindegy, mibõl, milyen platformra mennyi fogy. Ugyanis eleve, az adatok kozmetikázottak, másrészt koránt sem jelenti azt, hányan játszanak vele. (Warez rulez)
Ugyanakkor vegyük már észre, mennyire tolja az M$ a boxot, mennyire tolja a sony a PS-t, s ki az, aki tolja a pc-t....
Ezek mögött a számok közt csak a reklám néphülyítõ hatását lehet látni, egyebet nem. (Ha egy termék gyártója nagyon meg akar gyõzni, hogy mennyire jól járok vele, nekem eleve gyanús a dolog...) Tartom a véleményem, hogy mindent összevetve MESSZE PC-n játszanak legtöbben. Más kérdés, hogy egy elbaltázott értékesítési, árképzési politika miatt ebbõl nincsen bevétel....

Ez azt jeletni, hogy már több, mitn 6 milliót eladtak, és az aktuális PC és DS megjelenés a televíziós reklámokkal segíteni fogja a 7 milliós határ elérését. Tehát Boxra és PS3-ra ment el 6 millió.

A GTA 4-bõl pedig a 10 millió nem shipped, hanem a fogyasdztókhoz jutott el annyi, a Take Two szerint.

Sales of Rockstar Games' blockbuster Grand Theft Auto IV continued to exceed the Company's expectations. Over 10 million units have been sold through to consumers as of August 16, 2008.

Forrás
[Jakuza]
AC-rol meg ennyit.

"Assassin's Creed has now sold over six million units in to retail and the recent release of PC and Nintendo DS versions, along with more television advertising, should help the title move towards the seven million figure."

[Jakuza]
Marmint ennyit szallitottak ki a viszonteladoknak, amibe benne foglaltatik az osszes platform ? 😄

Azért, mert a VG Chartz is kozmetikáz, és talán a cikkíró is utánajárt ezeknek. Nem azt mondom, hogy nem állnak a számok közel a valósághoz, de valóban rászorulnak ilyen jellegû ellenõrzésre, és fenntartásokkal kezelendõk.
Istencsászár

[Jakuza]
Szerintem meg del az egesz hozzaszolasod 😄

Bucser
kérlek mutasd meg hol lehet a hivatalos adatokat megnézni... Mondjuk a GTA4-re. Vagy éppen az Assassins creedhez vagy a vegasra...

Mutad meg kérlek...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Istencsászár
./del a Pécé

Istencsászár
GTA4 túl van a 10 millión, szóval ez hibás, a Pécé

[Jakuza]
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_best-selling_video_games

PC:
# The Sims (16 million shipped)
# Lineage 2 (14 million customers)
# The Sims 2 (13 million)

Wii
# Wii Sports (30.87 million)
# Wii Play (16.15 million)
# Mario Kart Wii (9.53 million)

Xbox 360
# Halo 3 (8.1 million)
# Gears of War (4.7 million,<22> may include PC version)
# Grand Theft Auto IV (3.484 million approximately: 2.7 million in US, 750,000 in UK, 34,000 in Japan)

PS3

# MotorStorm (3.31 million)
# Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots (3 million shipped)
# Resistance: Fall of Man (2.5 million)