17438
  • Istencsászár
    "Ott szamit a JRPG beveteli forraskent, mert retegjatek, de a cRPG meg nem szamit vagy a WoW, mert az tuske a szemben ? Nem kicsit nevetseges."

ki írt ilyet? jrpg = rpg az MMO más faj... amúgy szó nem volt arról h számít avagy nem, csak a te agyadban keleztkezett valami adatgóc, ismét...
  • Zóanagyvarázsló
    Mondjuk a Crysis, mint 2009-es megjelenés tényleg nem ér, mert egyelőre nem jön új epizód (vagy ti tudtok vlaamit?), talán majd a nextgen konzolokkal együtt. Diablo 3, StarCraft II, Elite IV szintén necces, és nincsenek bejelentve 2009-re. A StarCraft II: WoL azért valósíznűleg megjelenik, én is számolok vele, de konkrétumot nem tudunk.
  • Zóanagyvarázsló
    Azt tudom, hogy sikeres, mert azt hangoztatják, valamint kiegészítő és folytatás is készül, egy másik játékkal is meg akarják lovagolni az univerzumot, de a 400 ezret nem értem, hogy honnan jön. Azt hittem, hogy az alábbi novemberi "találgatást" kivonatolta valaki rosszul, és a Shadows over Riva számával összekeverték. 400 ezer az már Gothic szintű német eladás lenne - persze a Schwarze Auge világa arra szintén elég népszerű.
  • [Jakuza]
    Ezzel nem is lenne semmi baj, ha az irna engem nem erdekel, mert...
    De amikor leirja ezt es amikor a konzolos oldalrol kozelitti meg a magyarazatot es akkor pont azok a szempontok szamitanak, amiket a PC-s ervekrol elhangzottak.

Tehat ezt nem ertem igazan.
    Ott szamit a JRPG beveteli forraskent, mert retegjatek, de a cRPG meg nem szamit vagy a WoW, mert az tuske a szemben ? Nem kicsit nevetseges.
  • [Jakuza]
    Ja es a listahoz hozzatartozik a nagy nevek, mintMass Effect vagy Fallout 3 hogy szerepeltek ehhez kepest.
    Bar azt tudjuk, hogy regiofuggo a vasarlasi kedv.

5 Das Schwarze Auge: Drakensang 67.000
    6 Age of Conan: Hyborian Adventures 65.000
    7 Command & Conquer 3: Kanes Rache 65.000
    8 Die Sims 2: Küchen- und Einrichtungs-Accessoires 60.000
    9 Fußball Manager 09 50.000
    10 Far Cry 2 50.000
    11 FIFA 09 50.000
    12 Die Sims 2: Apartment-Leben 50.000
    13 Crysis Warhead 45.000
    14 Die Sims 2: IKEA Home-Accessoires 45.000
    15 Die Siedler: Aufbruch der Kulturen 30.000
    16 Landwirtschafts-Simulator 2008 30.000
    17 Command & Conquer: Alarmstufe Rot 3 25.000
    18 Pro Evolution Soccer 2009 25.000
    19 S.T.A.L.K.E.R: Clear Sky 25.000
    20 Euro Truck Simulator 20.000
    21 Civilization 4: Colonization 20.000
    22 Mass Effect 20.000
    23 Fallout 3 15.000
    24 Race Driver: GRID 15.000
    25 Bagger-Simulator 2008 11.000
  • Dante73
    Chocho le trollozta Jakuzát, és engem. Ennek fényében érdekes volt olvasni a mai 50 hsz-t.
    Crysis, nemér.
    WoW, nemér. (A japánban fogyó játékok, ugye minket nem izgatnak.)
    Az idei évre bejelentett címek, nem is igazak.
    MMO nemér.
    RPG nemér.
    Szebb a játék PC-n, nemér.
    6 hónappal korábbi konzolos megjelenés, HATALMAS előny.
    A japán stílusú jRPG-k óriási, színvonalas dobások. (nem, PC-n továbbra sem érnek a japánban fogyó játékok)

(Hipotetikus kérdés) Azért kíváncsi lennék, ha a warezolók egy részét sikerülne visszaterelni, hogyan is állnának az eladási mutatók. És vajon, mi az oka annak, hogy az erre tett kísérletek elég gyermetegek....

Mindenesetre megnyugtat a tudat, és a topik címében feltett kérdésre feltett kérdésre választ is ad, hogy vannak Jakuzához hasonló emberek. Mert addig lehet, van a PC-nek jövője.
    Akik pedig 2 pofával majszolják, majd hangosan világgá üvöltik a marketingdumákat, jó szórakozást hozzá!
  • [Jakuza]
    Hat a konzolos talalgatasok nem erdekelnek jol nezd meg csak a VGA.chartsot es a www.games.de-t.
    A nyito heten a Drakensangbol, ugy eladtak 67.000 darabot, hogy 2 nappal a heti listazaras elott kerult csak a listaba.
    20 heten at a top 5-ben szerepelt nemetorszagban a konzolos es PC-s egyesitett listaban az eladasok kozott, mint pl a 32. heten is, ahol az osszesitett listaban mind az elso 2 helyet maganak tudhatta.

It's the preliminary TOP 25 PC software sales chart for Germany in 2008 according to german magazine PC Games (WoW: Wrath of the Lich King is not included yet, it did 315.000 units on its first day alone):

5. Das Schwarze Auge: Drakensang 67.000

Germany Charts Week 31

Top 10 All

01 [PC] Drakensang: The Dark Eye
    02 [PC] Drakensang: The Dark Eye - Limited Collectors Edition
    03 [NDS] Mario & Sonic at the Olympic Games
    04 [WII] Wii Fit
    05 [NDS] Guitar Hero: On Tour
    06 [WII] Mario Kart Wii
    07 [NDS] Brain Training
    08 [WII] Super Smash Bros Brawl
    09 [NDS] Mario Kart DS
    10 [NDS] More Brain Training
  • Zóanagyvarázsló
    Itt nem éppen ezt írják...
  • [Jakuza]
    Persze hogy nem, mivel megkapta a 2008as legjobb RPG cimet es mar nemetorszagban kozel 500k korul van az eladas (november vegen mar 400k felett jart) es meg csak ki se adtak world wide.
    De te mar csak tudod. :D
  • Zóanagyvarázsló
    Hmm, ha midnen igaz, ténylegkap ettől függetlenül is HC folytatást a Drakensang, ez megnyugtató.
  • [Jakuza]
    Annak semmi koze a Drakensang: The Dark Eye-hez.
    Csak tudom mar, ha mar a demojat is kiprobaltam.
  • Zóanagyvarázsló
    Sajnos a The Dark Eye világának következő inkarnációja egy multiplatform akció-RPG lesz.
  • Istencsászár
    nem a grafika hanem a fizika, az összhatás a kidoglozottság stb... telnek múlnak az évek és semmi... életjeleket sem ad a cucc:(
  • Istencsászár
    ebből honnan következik h millió ment el? witcherből ment el millió felett, ebből nem fog...
  • CS@
    Gondolom van most elég gondjuk a WhiteGold angol megjelenésével. Lehet, hogy mire megjelenik a Precursors nem lesz már best a kinézete, de ez engem nem fog zavarni, ha lesz benne egy olyasfajta játékvezetés, mint a BoilingPoint -ba volt. Részemről semmi szükségem egy Crysis grafikára, ha ahhoz olyan játékélmény társul, mint amilyen. De majd ha 1x megjelenik(ha megjelenik), akkor meglátjuk. Perpill elégedett leszek, ha végre kijön a Xenus2 számomra is játszható nyelven.
  • [Jakuza]
    Persze hogy nem erdekelnek, mikor felveszik az eladasi szamukkal az olyan top A-s jatekokat, mint a Mass Effect, vagy az Assault Creeds.

Csak hogy tudjal valamit:

Drakensang: The Dark Eye Tops German Charts
    The game will be released worldwide during Q1 2009
    dtp entertainment AG today announced that Drakensang: The Dark Eye reached the top of the German sales charts, with the standard edition ranked no. 1 as this week’s top seller, while the limited collector’s edition being ranked 2nd and a special steelbook edition ranked 3rd. Drakensang: The Dark Eye has been published in Germany, Austria and Switzerland on August 1st, 2008. Internationally, Drakensang will be released in Q1 2009 in several languages.

Ja hogy ha benne van ilyen a listaban, akik orulnek hogy PC-n jatszhatnak ilyen gammel az nem szamit, mert retegjatek.
    Minket meg nem erdekel a nyomorod hogy jatszhat a Halo3-al vagy a Cod4-el, mert egy csomo jatekost meg az nem erdekel, ilyen erovel, amirol te hablatyolsz, csak a 2 millios vagy 1,5 millios eladasi mutatotkat produkalo cegeket meg kevesbe erdeklik a nyomorod es buta vergodesed. :D
  • Istencsászár
    Precursors az ami sosem fog megjelenni, de ha mégis akkor sem vérok tőle sokat, pedig a téma érdekes a külcsínnel sem volt gondom még 2 éve, már már kevés, és abban sem vagyok biztos h azért késik ennyit mert annyira jó lesz, ha egyátalán megjelnik....
  • Istencsászár
    Jajaja igazad van ezektől lehet várni pécén az eladásokat, oké. Fogd fel h nem érdekelnek ezek a réteg réteg rpgk, akit nem érint az ezeket nem látja nem olvas rüóla gémer szájtokon mert meg sem említik őket, csak ilyen Witcher, Dark Ages minőségű alkotásokat amik szélesebb rétegnek is készülnek, persze nem nekem, nem is érdekel.
  • CS@
    Ok az nem gond, kanyit nem költöttem rá már 1éve, én tojok a Crysis –re FC-ra, meg szinte minden hasonló FPSre. Érdekel a Xenus2(WhiteGold) és ha lesz idén, akkor a Precursors is aztán részemről ennyit FPS megjelenítésű dolgokból, Xenus -ból sikerült tesztelnem a ruszkit, tökéletesen jó lesz rá a gépem, hibátlan látvány mellett megy frankón.

„szépjövő...” - Ja ez tényleg szép jövő...Az egyetlen játékról, ami érdekel közülük asetugyák a mai nagy játékosok, hogy mijaz. Lehet én öregedtem meg :)
  • Zóanagyvarázsló
    Nekem mindegy kinek mire kell, csak megjegyeztem. Mindenesestre amennyire képlékenynek tűnik midnen a játék körül, én 2009-re némi érdemi infóval, mozgóanyaggal is beérném.
  • [Jakuza]
    Arrol hogy setet vagy nem tehetunk, aki meg az Eliterol se hallott es osztja az eszt.
    Das Schwarze Auge ? Esetleg HC RPG fan vagy ? Talan a Realms of Arkania-rol hallottal valamit ?
    Kutyat nem erdekli mi megy konzolra, most a PC kiadasrol van szo.

Aztan lehet fikazni a Total Warst is, igaz konzolra ebbol a stilusbol es minosegbol kb 0 darab van, biztos keptelenek ra jol megcsinalni.
    Jah mint reteg game nem allja meg a helyet, de konzolra ennyiore magas szinvonalu RTS nincs.
    Akkor meg mirol beszelunk ?
  • Istencsászár
    Jön idén a D3? nemhinném, nincs dátum és köztudott h a bemutatt részek vannak készen a többit még el sem kezdték vagy csinálják, szóval korai stádiumban van a dolog... SC2 jön először év vége fele?.

Drakensangrol - biztos annyira jó lehet h életemben még nem olvastam erről egyetlen portálon sem vagy ha volt is akkor aprobetűs részen, de biztos jó.

Dragon Ages - jön konzolra

Quake Live - :))) fless quake?
  • gazgoblin
    dehogy fog...maximum csak kinevetnek mert 2x annyit költöttél a gépre...
  • [Jakuza]
    Starcraft jo.
    Diablo jon csak a te olvasatodban nem
    Quake Live ?
    HC RPG Drakensangrol hallottal esetleg vagy a Dragon ages ?
    Elite mi ? meg szerencse hogy ertesz hozza
    Wow az egyetlen MMO lol
    Eve akkor mi az az eves 2 milliardos bevetelevel ?

Jah hogy csak retro lehet a listaban ? Ezt nem is tudtam ez is biztos valami konzolos hulyeseg lehet ismet. Jah hogy reteg game sem jatszik, esetleg akkor mi maradna a konzolos listadban, ha a te hulyesegedet figyelembe vennenk ? Jah hogy akkor a Halo, FF es a tobbi reteggame es folytatas nem szamit ?
    Ennyire ne egyoldaluan merd mar a dolgokat.
  • CS@
    Engem meg az érdekelne, miért kell feltétlenül ezen az exkluzívon lovagolni ismét. Esetleg összedől a világ, ha netán PCn egy olyan játékkal fogok játszani, ami megjelenik/megjelent valamelyik konzolon is?
  • Istencsászár
    Mivel a pécé fps platform, érdeklődtem h idén miféle exluzív nagyágyú jön rá... semmi, 0a, de van krájzis az a lényeg 10 évre letudtva az fps.
  • gazgoblin
    szépjövő...

ahogy látom idén se lesznek túlterhelve a torrent oldalak...
  • Istencsászár
    Starcraft - jön idén 3 csomagban h lehúzós legyen, amúgy korrekt lesz biztos csak nem érdekel
    Diablo - idén nem lesz
    Crysis - retró? a következő már multipatform lesz
    Quake - ???
    Total Wars - réteggém, hányadik kiegészítő?
    EliteX - ez miez?
    HC RPG - witcher? jön konzolra, Sacred2? jön esetleg más?
    Wow - az egyetlen mmo
    Eve
  • [Jakuza]
    Marmint Wii-re PC emulator ? Vagy Wii-re PS3 emulator ?
    Vagy talan a Dolphinra gondoltal ? Ja hogy olyan van mar PC-re ? :D
  • [Jakuza]
    Mondjuk megtalaltam, de abszolut nem szamit, mert igazaban, nem az a lenyeg, hogy oda is jon, hanem ezek egyaltalan nem konzolos jatekok es ezeknek a jatekoknak a rajongoi, kevesbe gondoljak ugy, hogy a Diablo kovetkezo resze vagy teszem azt Starcraft kov resze kevesebb lenne barmelyik, hypeolt jatekkal a konzolon.
    Ezek a jatekok tobbek raadasul, mint azoknak a joresze.
  • [Jakuza]
    Link ?
  • Zóanagyvarázsló
    Az Elite IV be van ígérve konzolokra is.
  • gazgoblin
    dehogynem hisz van mán emulátor! :D
  • [Jakuza]
    Nehogy eladd amiatt a Wii-det... ;D
  • gazgoblin
    rohanok gépet ápgrédelni...
  • [Jakuza]
    Latom nem vagy tisztaban azzal, hogy ezen jatekok folytatasai mind megjelennek 2009ben, csak az Elite kerdojel, viszont azt regelik azt is keszittik.
    Nem veletlenul irtam le ezeket a neveket, ennyit a retrorol.
  • gazgoblin
    "Starcraft,Diablo,Crysis,Quake,Total Wars,Elite,X sorozat,HC RPG gamerek, Wow es Eve stb."

retrogémning bármikor jöhet...

inkább beszéljünk a jövőről is
  • [Jakuza]
    Szamodra, hala istennek.
    Meg szerencse, hogy nem osztjak a velemenyed az olyan jatekok rajongoja, mint pl Starcraft,Diablo,Crysis,Quake,Total Wars,Elite,X sorozat,HC RPG gamerek, Wow es Eve stb.
  • gazgoblin
    felesleges...

pc két dologra jó játék szempontból (mmo és flash játékok)

nálam ez kimerül a warhammer online + kongregate.com-ban
  • [Jakuza]
    Az a Wii :D

Osszehasonlijuk akkor most a PS3 az ubermega asz konzolt a PC eladasokkal ?